| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:06
- Nahlásit
birma
tak holt nekdy nemuze byt dokonalej ;)
Fifi
sem to jen otevrela a uz si radsi du zalezt do betle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:15
- Nahlásit
birma
a nemám žádná slova na lince (nebo jsem tupec obecný).
Vono se to dlouho nahrava.
Jak jsi psala o Crufts, tak tohle na mě baflo na FB
Jo, to psali lidi vecir pri BISu tam na chatu. Nepochopis zmrda, kterej jde na psi vystavu otravit psa. Zlatej setr, prej i pri pitve potvrzeno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:23
- Nahlásit
cernej caj
holt nekdy nemuze byt dokonalej ;)
ne, to Adam opravdu nemůže
Fifi
Vono se to dlouho nahrava
Aha, tak možná ještě pozdějc zkusim
Nepochopis zmrda, kterej jde na psi vystavu otravit psa.
to fakt ne
Ještě jsem narazila na tohle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:25
- Nahlásit
Fajka
Hele našla sem v lese u silnice pytel s vodpadem vyhozeným - onehdá byla reportáž, jak čistili tuším v Moravském krasu a když tam našli pytel, kde byli papíry na nějakou firmu, či člověka, volali na to policajty. Zkus se ještě někde poptat, na správný postup. Přála bych mu hajzlovi, aby mu to spočítali. Můj kamarád našel něčí vysypaný bordel(byl to odpad ze stavby)kousek vedle baráku, taky podle něčeho poznal, čí to je, tak nelenil, naházel to na vozík a vysypal mu to hezky zpátky před vchod i s průvodním dopisem, že děkuje, ale že nechce ...ovšem byl to rodinný dům. No tak ale nasypat jim to v bytovce na rohožku, by taky nebyl úplný problém?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:29
- Nahlásit
birma
Ještě jsem narazila
Anooo, to se tam taky hodne lidem nelibilo. Mne taky ne. Ten flat, co byl druhej, byl naopak uzasnej, vcetne handlerky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:31
- Nahlásit
Fifibirma
tak to je fakt dost hnus s tim otravenym psem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:38
- Nahlásit
Fajka
Bych na ten pytel taky spíš asi policajty, pochybuju, že obec má nějakou pravomoc s tím něco dělat, kromě toho, že to musej uklidit a to je asi nepotěší.
Nejlepší by bylo samozřejmě vysypat to dotyčnému v obýváku, ale to je asi neproveditelný.
O tom otráveným psovi jsem ani neslyšela, je to teda děsný, podobný handling jako na tom odkazu už byl loni tuším s kokrem a byl z toho docela humbuk, se divím, že to prošlo znova, Angláni jsou na tohle jinak docela hákliví
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:50
- Nahlásit
rumštáááájn podvečer!
vařily jste některá pštrosí vejce - a víte jak?
dá se to i natvrdo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:01
- Nahlásit
Vero
Nevarila a nevim.
Ale predstava dá se to i natvrdo?
To se bude muset snad hodinu, ne? Kdes to sehnala?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:08
- Nahlásit
Vero
pak nam rekni, jak se to dela, kdybysme to taky potrebovaly;)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:12
- Nahlásit
Vero
hlavně mít dost velkej hrnec?
já se neodvažuju ani něco dělat se želvíma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:38
- Nahlásit
worick
se kopřivy sekají a spařují se šrotem, i malým kuřátkům, těm se k tomu ještě přisypávají nadrobno rozsekaná, natvrdo uvařená vajíčka.
JOOOOO! takhle nějak to bylo. A mně hrozně vadilo, že si to neumím vybavit! dík.
Jasný, že dospělákům už tohle zbytečno, můžou se obsloužit sami.
A taky si myslím, že za to moře zdravých vajíček, si v klidu dožít zaslouž
jo, přesně tak. Já uvidím, jak a zda by to bylo někdy zrealizovatelný, zase si říkám i kdyby to byl výběh menší, tak pro ty striptýzky furt lepší než bejt zavřená v pidiklícce, nebo někde rovno na pekáči. Nechtěla bych obyč slepice, ale tyhle chudery, aby si užily normoš života.
Janiii
jsem něco prošvihla?? jsi oslavenec?
byla jsem , v tý době, co jsem chořela. Rrrumštajn tričko bylo před časem, tetkon to byla lahva vynikajícího žampuňskýho, obří Mon šérý, ta černá ftipná kraslice a obr pytel koulí. Mozartovejch koulí a protože jsem sviňě tak se vo tu čekuládu hodně dělim, ať sme klůůstý fšickni, za trest toho nejvíc sežral šéf! Ale ten je hubenej, ten mrcha nepřibere
ale k černejm jsme se teda nedopracovaly
zááásadní chyba, vypadá to moc hezky! Fakt, myslim, že letos možná to osení naseju- jen vědět kdy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:39
- Nahlásit
Vero
vařily jste některá pštrosí vejce - a víte jak?
ty vado Vero! ty se teda s velikostí moc necrcáš!
bych udělala obří omeletu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:49
- Nahlásit
a já mám radost! Pod mým dnešním článkem, je příspěvek myslivce, kterýžto mě uďál moooooooc velkou radost, neb bere psa jako partnera, živou bytost s duší. A ještě je ten pán ftipnej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:56
- Nahlásit
PetraK
zááásadní chyba, vypadá to moc hezky!
tak ono se černý fakt dělají, pak se vyškrabují ty motivy do toho, to mě nepřekvapuje. jen v těch našich vrtaných by asi nebyly vidět ty dírky
Vero
natvrdo jsme je nevařili, mamina dělala míchaný, ale chtělo to cibulku, slaninu, a stejně nám to moc nešmakovalo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 20:59
- Nahlásit
Janiii
no jo, černá je prostě elegantní. Se ví.
Já jsem si dneska v sekáči pořídila ve výprodeji, co jednou za čas pořádaj - úpletový obepínací šatéčky, překvapivě v černý barvě, vypadaj dost dobře. I kdybych si je měla vzít jen jednou, bude to stát za to
Jen pásek nějakej k tomu potřebuju, výraznej. vzhlednej, překvapivej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:02
- Nahlásit
hele chtěla jsem cvičit, ale nemám s kým
cíply šécky dobrý víly. Po lítačce v polích jsme šli s batohem vypranýho prádla k mámě - sídlákem. Štajnidlo donesl mámě darem větev, hrozně kravil před bytem, cestou domů jsme si zaposlouchali a tetkon to tu cíplo. Jsem zaskočeno, překvapeno, že mám taky čas pro sebe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:07
- Nahlásit
PetraK
Jsem zaskočeno, překvapeno, že mám taky čas pro sebe
Si toho vaz. A nebud je.
Janiii
natvrdo jsme je nevařili, mamina dělala míchaný, ale chtělo to cibulku, slaninu, a stejně nám to moc nešmakovalo...
To je stejne jak pro regiment, ne? A chudak pstrosova, kdyz ji takhle vezmou jajco, takovy prace ji to da...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:07
- Nahlásit
PetraK
Jsem zaskočeno, překvapeno, že mám taky čas pro sebe
to je poprvý od tý doby, co máš psy, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:08
- Nahlásit
Fifi
chudak pstrosova, kdyz ji takhle vezmou jajco, takovy prace ji to da...
pštrosová to stejnak neví, ne? Nebo se pletu, když držim v hlavě utkvělou představu, že hnízdo staví samec a vajíčka mu tam klade víc samic?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:16
- Nahlásit
FifiTo je stejne jak pro regiment, ne? A chudak pstrosova, kdyz ji takhle vezmou jajco, takovy prace ji to da...
no bylo toho mnógo. a jak se pštrosová cítí, to netušim, my jsme vajco dostali od mamčiný kolegyně, její známí měli pštrosí farmu ... teď už objednáváme jen skořápku, když potřebujeme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:17
- Nahlásit
Fifibirma
Si toho vaz
to je poprvý od tý doby, co máš psy, ne?.
však se taky skorem nehejbám, nedejchám. Zazvonil telefon - máma, tak jí hned řikám, že nesmí zvonit tak nahlas, že mi spěj psi
že hnízdo staví samec a vajíčka mu tam klade víc samic?
o počtu samic nevím, ale je fakt, že o potomstvo se stará fotřík.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:23
- Nahlásit
birma
Nebo se pletu, když držim v hlavě utkvělou představu, že hnízdo staví samec a vajíčka mu tam klade víc samic?
Nevim a ani nekoumam, o kladeni pstrosich vajci. Kazdopadne takovy jajco, to by babicka za valky rekla Pozehnej panbu a este by nad nim udelala krizek. Jsem zvedava, jak Vero pstrosi vejce vyresi.
PetraK
však se taky skorem nehejbám, nedejchám.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:26
- Nahlásit
PetraK
však se taky skorem nehejbám, nedejchám
To musí bejt úplně novej zážitek
o počtu samic nevím, ale je fakt, že o potomstvo se stará fotřík
tak aspoň něco mám ověřený
pokud si pamatuju dobře, tak dominantní samice by měla klást do středu hnízda a ty míň důležitý pštrosice na okraj, kde vejcům hrozí víc nebezpečí a mají míň termoregulace od pečující otce. Ale ani nevim, kde mi to uvízlo a nakolik je to dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
To musí bejt úplně novej zážitek
byl. byl. Jen neměl dlouhého trvání ten vůl lidumilnej líbeznivej si přitáhnul kačenu a troubí tu na ní a pláče nad ní . Myslim, že do sebe zvrhnu tu lahev kabernetu celou
ak dominantní samice by měla klást do středu hnízda a ty míň důležitý pštrosice na okraj, kde vejcům hrozí víc nebezpečí a mají míň termoregulace od pečující otce.
tak to nevím úplně přesně, do obřích ptákůch já nedělám , ale zní to logicky.
P.S. přešel z troubení na kačenu na lítání po kuchyni s chňapkou. To je aspoň trochu tichej proces
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 21:59
- Nahlásit
Najt plakal, že koupu děti a jeho nee. Blbec - zejtra ho snad namočím k nim... Krásně žárlí - ale tak něžně. Vilém mu musel dát večeři a pak stojí nad ním a hlásí - "hezky papáš a ještě si vezmi granulku a kousej ty kosti!!!" Jóoo - čeká našeho rozcapenýho jedináčka těžké období. Občas bude doma a děti s náma nee. To snáší blbě.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:00
- Nahlásit
cernej cajFifi
dostala jsem instrukci, že skořápka rozbít kladivem a usmažit.
ale říkala jsem si, že mám vejce radši natvrdo.
ale v tomto případě to asi nebude ono, co
tak uvidím chu´tově a koho pozvu, hlavně když to nebude dobrý.
no, dneska ani zítra na to asi nedojde... jde na jednoho z toho hrůza.
PetraK
ty se teda s velikostí moc necrcáš!
přijde na to čeho
Janiii
teď už objednáváme jen skořápku, když potřebujeme
na co je to potřeba?
tak my se jdem s buldozérem povenkat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:00
- Nahlásit
Xerxová
Najt plakal, že koupu děti a jeho nee.
a divíš se? Proč má bejt von jedinej na prasáka, když ostatní jsi umyla?
A koukám, že Kvílík se už zaučuje na kynologa!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:02
- Nahlásit
Vero
přijde na to čeho
no, to už je na uvážení každýho
tak jsem zvědavá, co z toho jajca nakonec vyrobíš a jak Ti to bude chutnati, dej pak echo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:28
- Nahlásit
PetraK
tak jsem zvědavá, co z toho jajca nakonec vyrobíš
aby to nebyl pukavec než se rozmyslí
worick, maya
jináč dík za tipy na ty cajty, to mě nenapadlo
nechám si to projít hlavou a zítra uvidím co podniknu...
|