Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:43
- Nahlásit

Fajka
aby to nebyl pukavec než se rozmyslí

no! bude mít taky černou kraslici jako já! jen vevnitř teda

taky bych to vzala přes ty cajty. Dej vědít, cos podnikla

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:48
- Nahlásit

PetraK
taky bych to vzala přes ty cajty. Dej vědít, cos podnikla

nooo když právě když si vzpomenu na toho policajta co u nás máme tak nevim essi to bud mít nějakej smysl (

taky bych se mohla dozvědět že když mě ten bordel vadí tak se mám dívat na druhou stranu

ale jen tak to nenechám, když už ten vůl tam tu adresu nechal

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:48
- Nahlásit

Fajka
nevim, kde přesně bydlíš (teda nevim to ani nepřesně, krom toho, že na horách ), ale jestli tam máte nějakej status CHKO nebo podobný územní ochrany, zkusila bych to oznámit i jim (třeba jen mail s fotkou), případně nějakýmu lokálnímu ochranářskýmu sdružení (ČSOP třeba), oni by zas mohli mít větší páky než ty to u cajtů nenechat zapadnout.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:49
- Nahlásit

PetraK
taky černou kraslici jako já
no to ale dyž ho vysedí tak se jí vylíhne plivníííík

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:52
- Nahlásit

birma
(teda nevim to ani nepřesně, krom toho, že na horách
no vidíš to víš naprosto přesně essi to chceš upřesnit víc tak na protějším kopci vod Najtíka

nějakej status CHKO nebo podobný územní ochrany, zkusila
to nemáme ..

případně nějakýmu lokálnímu ochranářskýmu sdružení (ČSOP třeba
hmmm to by bylo možná lepší.... zítra jak to nafotím tak zkusím něco takovýho u nás najít ..

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:55
- Nahlásit

Fajka
na Liberecku působí třeba Čmelák, ti jsou nejspíš i dost aktivní (jinak bych o nich nevěděla )

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:55
- Nahlásit

Fajka
taky bych se mohla dozvědět že když mě ten bordel vadí tak se mám dívat na druhou stranu

ty jo kreténismus ve svý vybroušený p odobě
no, snad se podaří to nějak posunout. Ono jde i o to, aby si to ten dotyčný následně nezvykal. že když tam něco vyhodil a nic se nedělo, proč v tom nepokračovat, že?

půjdu dělat hají, dobrou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:56
- Nahlásit

birma

na Liberecku působí třeba Čmelák, ti jsou nejspíš i dost aktivní (jinak bych o nich nevěděla

a hááá dííík ...minimálně jim můžu napsat aby mě poradili kam se nejlíp obrátit

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:57
- Nahlásit

Fajka
minimálně jim můžu napsat aby mě poradili kam se nejlíp obrátit
určitě

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 22:59
- Nahlásit

PetraK
no, snad se podaří to nějak posunout. Ono jde i o to, aby si to ten dotyčný následně nezvykal. že když tam něco vyhodil a nic se nedělo, proč v tom nepokračovat, že
no právě, jen musím nějak vymyslet na koho se obrátit aby z toho měl ostudu a nebo problém...

půjdu dělat hají, dobrou
dobrou !

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 06:49
- Nahlásit

Morgen,
to je krása, ráno když valím do kolbenky tak už
krásně svítá . A včera jsem si u rybníků připadala
jak ornitológ, všude ptíci, od volavek, káňat, přes žlůny, straky,
sojky-bonzačky až po sýkorky...staví o 106
Na FB jsem četla, že už někdo sklízí medvědí česnek, chjo to je tak super věc, u nás roste jen na jednom místě, a to teď zavalili sutinami takové pesto mňám...

A kde jsem včera byla já, když jste tu drásaly o slépkách, to jsem měla být tady

Fajka
držím palce, ať s tím něco dělají, páč když si představím, co někteří cajti dokáží, člověka přejde chuť na všechno...

Pštrosí vajco mě teda zajímá, nedávno jsem se o tom bavily, kolik to zhruba má cca 28 vajec slapičích? Ty wogo, to nespotřebuju ani za 3 měsíce

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 06:55
- Nahlásit

Xerxová
jé to musí být roztomilouš žárlivej

Si představ, že se mi o tobě zdálo .
Šla jsem přes nějakou neoplocenou zahradu a venku
byl kluk, měl navolno německou ohařku a dvě fenky bloodhounda (či jak se to píše) - oni tu opravdu bydlí
nejen ve snu ´. No a já šla s Bukí, on se snažil odvolat ty psy, moc mu to nešlo, za chvíli jsi přišla ty, bylo to takové zmatené, já myslela, že máš Nighta a on to možná byl nakonec člověk, páč stál jen na dvou, tys použila nějaký chvat a jednu nohu měl najednou vykloubenou, brečel....držela jsi ho za ramena a řvala na něj proč neposlouchá, mě ho bylo hrozně líto, bylo to docela drsný...než jsem ti stačila vynadat, probudila jsem se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:02
- Nahlásit

denyk
to je hustej sen, xerxova jako zarikavacka psu

PetraK
tak to sis doufam moooc uzila volnej vecer

Vero
no je pravda, ze omeleta zni lip nez to 3 hodiny varit

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:04
- Nahlásit

mrazy mrazy tééď??? u nás -6, to už jsem se neodvážila vyjít v jarní bundičce jako včera, takže odpolko se upeču v zimní bundě
Fajka
já teda nevím, ale podle mě je to vyhazování odpadků minimálně přestupek na pokutu, takže pokud budeš trvat na sepsání, tak tě ten policajt nemůže jen tak odbejt a pak samo votravovat, co s tím dělaj, aby to jen nezaložil

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:05
- Nahlásit

denyk
ty máš teda sny, ještě že mě se většinou nic nezdá
cernej caj
tak dneska poslední leháro? já teda chodím domů i od doktorky a do práce až druhej den

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:11
- Nahlásit

Fajka
tak jsem našla tohle
„Pokud se prokáže, že občan ukládá komunální odpad na místo, které k němu není určeno, jedná se o přestupek, který řeší buď městská policie, nebo přestupkové oddělení radnice, a za takové jednání hrozí pokuta," upozornil mluvčí radnice.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:34
- Nahlásit

cernej caj
jako zarikavacka psu
no von to byl napůl pes a napůl člověk

Maya
u nás taky kosa, autíčka zamrzlý, na stupně jsem se raději nedívala

Maya
ty máš teda sny
já to sem všechno raději ani nepíšu, páč by mě mhl někdo vyhledat a odvézt do Bohnic

Maya
za takové jednání hrozí pokuta,"
hrozí, ale vidím to Bohužel spíš na domluvu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:37
- Nahlásit

Maya
no ona ma ale dneska jen odpoledne takze bych zabila cca 4.5h kvuli 5ti minutovymu pobytu v ordinaci pac odpoledne to i min jezdi takze tam skocim rano a pak hned do prace a bude to pro me pohodlnejsi

nerikej, -6?? nekdo t upsal, ze ma byt kosa...

tak sem prave objednala dovolenou v italii pojedu s kamaradem, muz z toho sice nema uplne radost ale furt je vic rad, nez kdyby tam se mnou mel jet on nebo ja jela sama

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:41
- Nahlásit

cernej caj
pojedu s kamaradem, muz z toho sice nema uplne radost
to se mu teda ani nedivím, já jsem hodně velkej odvaz, ale tohle . Teda beru to spíš z té druhé stránky, páč o sobě vím, jak se mám chovat, že kdyby můj přítel jel na dovču s kámoškou, nerozdejchala bych to

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:43
- Nahlásit

cernej caj
to je blbý, to moje doktorka píše kontroly zásadně na dny, kdy je ráno a pak jsem v poledne doma a mám ještě volný odpolko než jdu do rachoty
kam jedeš do Itálie?
jakože sama s kamarádem? teda popradě to se docela divím, že tě muž pustí

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:43
- Nahlásit

Rumštajn!
dneska ráno procházím kolem bytu rodičů a slyším důrazný kynologický povel lehni, no tak lehni ! no lehneš už...vrthnu tam co to tam zas ta Fája vyvádí..rozhlídnu se Fája nikde (zašitá v obýváku pod stolkem má půlnoc) a babička poveluje nejmladší neteřinku děcko nebo pes, všecko stejná banda

Maya
Pokud se prokáže, že občan ukládá komunální odpad na místo, které k němu není určeno, jedná se o přestupek, který řeší buď městská policie, nebo přestupkové oddělení radnice, a za takové jednání hrozí pokuta," upozornil mluvčí radnice

dííík...když u nás to je s těma policajtama na pikaču, městská tu na vsi nejni a státní to je vo ničem, to je zas ten kretýno co řešil že sem šla po špatný straně ulice a chtěl mě za to dát pokutu když mě ta pyrenejka málem zardousila Fáju...to bych se fakt dozvěděla že se mám koukat na druhou stranu cesty když mě to vadí
musim to zkusit přes jinou inštituci no

Byla jsem to ted ráno s jelitem nafotit tož ještě sepíšu nějakej líbesbríf ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:46
- Nahlásit

denyk
tak ja puvodne chtela jet s kamoskou a on ze by se pridal - jenze kamoska mi nakonec dala kosem, vymekla a rekla, ze letos nepojede ale uz sem s nim byla domluvena a na ty dolomity se vazne tesim, tak su rada, ze muzu jet

ono nakonec jakej je rozdil jet s kamaradem na 3 dny do italie nebo s jinym kamaradem na 2dny na vandr?... no zadnej

ale sem muze lakala, aby jel taky, ale on se hodne branil

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:51
- Nahlásit

cernej caj
mám na to prostě trochu jiný názor, po zkušenostech,
v tom mém dlouhodobém 16ti letém vztahu jsme si dávali velkou volnost-já jezdila za kamarádkama, on s třeba klukama na rallye, nakonec vlastně když se tak nad tím zamyslím rozdělilo nás právě to , že jsme měli každý úplně jiný zájmy.
Tím ti nechci do ničeho kecat hlavně, trochu jsem odbočila.
Prostě kdybyste jeli jako parta, tak budiž.
Mám to prostě trochu jinak, ikdyž jak píšu, kdybych jela já s nějakým kámošem a měla přítele, můžu s ním jet i na týden a vím, protože se znám, že zase jako kamarádi přijedem, ale nevím, jak to mají jiti druzí, prostě asi bych tomu na 100% nevěřila

Fajka
l že sem šla po špatný straně ulice a chtěl mě za to dát pokutu když mě ta pyrenejka málem zardousila Fáju.
magor nějaký

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:52
- Nahlásit

no tak lehni ! no lehneš už...vrthnu tam co to tam zas ta Fája vyvádí..rozhlídnu se Fája nikde (zašitá v obýváku pod stolkem má půlnoc
uáááááuuuu, taková normální rodinka

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:55
- Nahlásit

cernej caj
Dovču si užij

Maya
popradě to se docela divím, že tě muž pustí
By byla škoda, kdyby měla čajda sedět doma jen proto, že muži se nikam nechce a kamarádky nemůžou, ne?

Fajka
Dej pak vědět, jak to probíhá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 08:58
- Nahlásit

denyk
no ja taky nevim, jak to maji druzi ale vim, jak to mam ja

Fajka
to bych se fakt dozvěděla že se mám koukat na druhou stranu cesty když mě to vadí hm to sou taky pripady,no...

a lehla neterinka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:00
- Nahlásit

birma
novy fotky z trasovani

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:01
- Nahlásit

denyk
dávali velkou volnost-já jezdila za kamarádkama, on s třeba klukama na rallye, nakonec vlastně když se tak nad tím zamyslím rozdělilo nás právě to , že jsme měli každý úplně jiný zájmy.
Ale tak jiný zájmy byste měli i kdybyste dřepěli doma a byli smutní, že vás ten druhej za nima nepustíj, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:02
- Nahlásit

RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

ráno bylo krásně mrazivo jak v ruským filmu

A bylo náádherně, užilii jsme si krásnou ranní procházku, Rumíček se serval s Avankou, dal si trysko závody s Bety a sumo zápas s Astičkou. Astička je obří labradůra, venčí ji klučina tak kolem osmi let. Na flexině. Astička ho zcela pochopitelně nevnímá, natož aby ho poslouchala, takže když vyrazial za Rumíčkem, klučina si zaplachtil, skončil na zemi a Astička s vlající flexinou byla volná. No přesně ten důvod, proč by děti neměly samotný venčit psa. Páč co by ten kluk dělal, kdyby takhle Astička vyrazila za sousedovic Bárbínou - dosti nepřátelskou rotindou, chodící na flexině a svačící tak nějak pejsky ve svým okolí.No ale Rumíček byl nadšen, že kamarádka za ním utíká a ešče něco táhne . Musím ho pochválit ale, že zavolat se nechal. A protože jsem měla v ruce jeho ohlodanej megaskvělej klacíček, tak jsem jednak ušetřila odměnu a druhak, se Rumíček nadšeně zavěsil a šli jsme spolu spořádaně domů. Tam upadnul do pelíšku a ani neotravoval, když jsme měly s Bubicí mazlicí chvilku. Bubince jsem šeptala do ušisek, že vona je aaale nejúžasnější pejsková, jak vona mi pomáhá a jak je moje kámoška největší. Bubi si mi nohou chytla ruku a lehla si na ní . Byla jsem celá naměkko. Rumíček nám pak strčik kebuli k nosům a funěl nám na ně .
Moc krasavý ráno, musím si ho nahrád na hadrdisk.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
Ale tak jiný zájmy byste měli i kdybyste dřepěli doma a byli smutní, že vás ten druhej za nima nepustíj, ne?

si taky tak nejak myslim, ze byt celej rok doma, pac muz nechce do nizkejch hor ani s cestovkou do penzionu na jednodenni vylety, by nicemu moc nepomohlo - akorat ja budu nasrata, ze drepim doma akorat me mrzi, ze kes prave odrekla, pac sem se tesila tam jet hlavne s ni, no ale tak

PetraK
tak to zni skvele bubitka musela byt uzasna a rumicek nejposlusnejsi

akorat nepochopim rodice, co nechaj sami vencit takovyho velkyho psa maly dite, kde sou vahove mozna skoro stejne a k tomu jeste pes na dite kasle... jeste nereknu nejakyho malyho psa, nebo fakt perfektne poslouchajiciho velkyho, ale tyhle kombinace nejsou uplne ideal

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání