| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2015 21:49
- Nahlásit
Xerxová
Taťka se zhoršil... -
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2015 22:05
- Nahlásit
PetraK
to jste si to teda pěkně užili, asi taky bylo jaro u vás, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2015 22:17
- Nahlásit
Maya
asi taky bylo jaro u vás, co?
bylo lůůůůůůůůůůkcusně. jsem sice zničená, ale stálo to za to.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 06:32
- Nahlásit
včera mě to sem večer vůůůbec nepustilo.
Všem dík za podporu. Taťka je starý pán, který má zdravotně hodně moc za sebou. Ale je skvělý a nevzdává to. Rozhodující asi bude pondělí - jestli ještě to srdce půjde zgenerálkovat a nebo se už nebude dát nic dělat...
Včerejší výlet je tady: http://drporkert.com/dogy/images/Night/0315/petrov ice/index.htm
To je kraj , kde taky lišky dávaj dobrou noc. Krásná příroda na české i německé straně, spousta značených cest, spousta skal, křížků, zřícenin, vyhlídek. Vzpomínala jsem na holky putovací u každé "útulny" - krytý prostor s velkým stolem a lavicí, kde by se dalo hezky spinkat... Minulý týden jsem šli z Dolního Sedla, včera z Petrovic. Trasy se nám dotkly u jednoho rozcestníku
upoutávky zde
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 06:36
- Nahlásit
jo a proč se říká "vzal nohy na ramena" aneb dement v akci. Protože u nás za humny je ještě bílo, musíme právě chodit kousek dál. Druhá fotka je dement včerejší...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:14
- Nahlásit
Xerxová
krasne ste se meli kudy ste sli? mas ty utulny zhruba v pameti, kde by v mape byli?
a i snih ste tam meli, krasna prochazka urcite
PetraK
tak to zni skvele, rumicek je pasak ale nemela by ses jeste setrit trochu? jinak to zni jako ze ste si to mooooc a mooooc uzili pak i s dortikama a mamkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:16
- Nahlásit
a jinak holky vsechno nejlepsi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:30
- Nahlásit
k těm útulnám - ony jsou asi značené na mapy.cz... Červená "šipečka" směřující vzhůru - prostě stříška. Vím určitě o několika v Jizerkách (a jsou v mapách), ta včerejší byla na rozcestí "pod loupežnickým vrchem" - a taky je v mapě značená.
Jen si neuvědomuju, jestli nejsou náhodou značené i ty jen se střechou, já koukám kvůli vám (jak se dá člověk zblbnout) jen na ty kryté i stěnou...
tahle je třeba na Kasárenské cestě pod Jizerou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:32
- Nahlásit
Xerxová
Nádherný fotky!
Najt má na první fotce s klackem úžasně zasněnej výraz a chvíli jsem přemejšlela, proč mu nosíš na pití hrníček, když se mu tam nemůže vejít jazyk a pak až mi došlo, že to bude asi pro tebe
cernej caj
Tak zjistíme dopravu a zařadíme Lužky na duben? Stejně tam ještě nic nemáme, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:34
- Nahlásit
Xerxová
Jsou značené právě někdy i jen ty stříšky s lavičkou.
Tahle útulna vypadá skvěle, tam by se dalo snad i v úplný zimě, když má dřevěnou podlahu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
birma
těm útulnám - ony jsou asi značené na mapy.cz... Červená
tady máte další skvělou z Jizerek
Xerxová
držíme palce ať to tatka zvládne !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ještě jedna fotka..
je to kousek od Smědavy ..tak jsem ještě dohledala že je to přesně na rozcestníku HOlubník Sedlo..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:49
- Nahlásit
Fajka
To mi nedělej! Začínám mít chuť vyrazit na čundřík i sama…
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 08:53
- Nahlásit
birma
To mi nedělej! Začínám mít chuť vyrazit na čundřík i sama…
jo to já taky, krása že
ale jestli tě to uklidní, ted je tam ještě sníh
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 09:11
- Nahlásit
XerxováFajka
jj, prave blby ze clovek z mapy nepozna zda to je lavice na svacinu nebo bouda a treba tady u nas je to 95% lavice na svacinu... (myslim v mym okoli)
nicmene fakt lxusni
birma
tak teoreticky jo, prakticky mozna taky (pak by byly nejlepsi asi velikonoce...)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 09:29
- Nahlásit
Xerxovábirma
tady je to na mape pod tim loupeznickym vrchem jak rikala xerxova akorat mapy neumi ty rozcestniky tak mi to dalo trochu zabrat
a velikonoce sou tyden po longu, tak nevim
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 09:40
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Xerxová
tatínkovi přeju,ať se uzdraví.
Včera bylo krásně, tak jsem trochu řádila s nůžkama na zahradě a dnes si to ještě zopakuju. Dnes s námi půjde i Darenka
Včera byla na výletě s páníkama.
Hezký den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 09:53
- Nahlásit
Darenka
krasne si to uzij, u nas je nadherne, tak si uzij hezky vikend a naber silu do pracovniho rezimu
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 09:56
- Nahlásit
cernej caj
jj, děkuji tady je taky krááááásně.
Peču králíky, budou na česneku a anglické slanině, se špenátem a br.knedlíkem. Přijdou mladí a pak hned ven.
Ty se pořádně domaroď ať příští hezké víkendy už můžeš na tůry.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 10:41
- Nahlásit
K těm Lužkám, pokud byste je realizovali - vezměte si psí pas (doufám, že máte psiska čipovaný) a zařaďte i německé příhraničí. Hochwald (Hvozd), Oybin (klášter založený Karlem IV. - ano - žitavsko patřilo pod korunu českou...) krásně značené cesty jsou z obou dvou stran hranic. A ty německé "luftkurorty" jsou čisté hezké vesnice.
Nevynechte zříceninu Falkenberk (nad Petrovicema), Popovu skálu (úžasný výhled), Krkavčí skály (na některých mapách Vraní). Na těch tedy loni hnízdili sokoli a byl tam po dobu hnízdění vstup zakázán... No a samotný Hvozd s rozhlednou (německou) a hospodou (taky německou). Na české straně Hvozdu není nic. Dá se tam toho nachodit hodně. Startovat se dá z Jablonného v Podještědí (úžasná bazilika minor), případně Hrádku nad Nisou (u nádrže Kristýna je kemp)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 10:45
- Nahlásit
Darenka
králíky, budou na česneku a anglické slanině, se špenátem a br.knedlíkem
hmmm klasika. Taky budu muset někdy udělat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 10:46
- Nahlásit
jo a jsou na mapě i ty bez stěn ... tady je fotka rok stará (ještě s babuší Betou) z Krkavčích skal. Ta střecha je dost velká, ale pokud by lilo.... http://www.drporkert.com/dogy/images/beta/0314/vra ni_skaly/page00031.htm
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 11:35
- Nahlásit
Darenka
mnaaaam pecenej kralik
Xerxová
vozim pas s sebou vetsinou na vic jak jednodenni vylet v okoli bydliste- kdyby cokoli, sou tam zaznamy o psu, cislo cipu (i kdyz to mam na karticce v penezence i s cislem na narodni registr)
les vypada krasne
kachna_
pochutnate si
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 11:55
- Nahlásit
Poslouchám holky, jak si hrajou
"Kak kak kak vykakaly jsme celou koupelnu"
díky Nadbohu za to, že nemáme realistický panenky
A skvělá byla Lůca, když zmerčila, že jí poslouchám, tak říká "To udělaly Kačenčiny panenky"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 12:03
- Nahlásit
kachna_
skvělá byla Lůca, když zmerčila, že jí poslouchám, tak říká "To udělaly Kačenčiny panenky
Já si tady zavzdychám..můžu jo?
aaaaaaaach....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 12:03
- Nahlásit
kachna_
to je fakt skvely
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 12:06
- Nahlásit
Fajka
Já si tady zavzdychám..můžu jo?
Neeeeeee, zemřely mi moje alpinky. Teď tu budeme vzdychat dvě (nejmíň)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 12:24
- Nahlásit
Fajka
ty sou
kachna_
ja su vzdychani usetrena pac ta amputace malicku by asi vedla spis k revu
a to radsi nepopisuju jak sem si dneska ynteligentne bodla manikurovy nuzky do predlokti takze kdyz sem v prvni vterine myslela, ze vykrvacim, tak ted uz vim, ze nee ale boli me cela ruka jak slak, cca 3-4mm to slo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 12:42
- Nahlásit
kachna_
Neeeeeee, zemřely mi moje alpinky. Teď tu budeme vzdychat dvě (nejmíň)
aspoň v tom nebudu sama...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 13:05
- Nahlásit
|