Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:28
- Nahlásit

teda se sportem taky vůbec nevím která bije

Fifi
tady není žádný horký podtón, jen podle toho co birma popisuje, to má s Adamem tak nějak jak to bejvá s borderama, takže my s normálníma psama jsme zůstali nepochopení

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:29
- Nahlásit

Xerxová
taky tablet koukám 3letá neteř ta už zvládá pc a ještě mi radí

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:42
- Nahlásit

Maya
má s Adamem tak nějak jak to bejvá s borderama, takže my s normálníma psama jsme zůstali nepochopení
Ale prt. Mně prostě zaráží, že prostě pes, co je jednou za uherák skoro celej den v kleci je automaticky chudák největší a má majitele, kterej na něj dlabe.
Zároveň nevim, jak se chováte vy na výstavách, ale já fakt nestojim u klece se psem, abych se přesvědčila o tom, že je fakt celej den sám a neni to tak, že si zrovna majitel odskočil na půl hodiny na rychlej oběd nebo nákup a to x dní na x výstavách, abych zjistila, jak častý je to fenomén.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 20:05
- Nahlásit

k tematu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 20:59
- Nahlásit

kalkulacka uhlikove stopy az se nekdo bude nudit

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 21:41
- Nahlásit

anglicky o českejch výrazech (i když někde to zní divně i mně)

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:02
- Nahlásit

cernej caj
jsem si chtěla spočítat tu uhlíkovou stopu, ale ty otázky!!!
počítat žárovky fakt nebudu
birma
tak ono to nemusí bejt jednou za uherák, vím o psech, co od jara do podzimu sjezděj celou Evropu a maj za víkend i dvě výstavy
to o těch klecích vím spíš od těch majitelů, oni se tím ani netají, že načesaného chlupoše nemůžeš tahat po výstavišti a pak taky samo od lidí, kteří sedí vedle a mají možnost sledovat sousedy

ale to je fuk, holt rozdílný názory a my to stejně nezměníme

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:08
- Nahlásit

birma
nglicky o českejch výrazech (i když někde to zní divně i mně)
šplouchá mu na maják mají blbě, má bejt padají trakaře
jinak teda mě zní všechno normálně

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:13
- Nahlásit

Maya
ono to nemusí bejt jednou za uherák, vím o psech, co od jara do podzimu sjezděj celou Evropu a maj za víkend i dvě výstavy
to je něco jinýho. Tu původní debatu jsem nevnímala tak, že se bavíme o psu, kterej takhle stráví podstatnou část svýho života, ale o zvířeti, který majitel vytáhne na výstavu třeba 2x, 3x za rok.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:16
- Nahlásit

Maya
u nás se třeba had bosou nohou vždycky dráždil a ne hladil.
a ta dvojka mi zní celá divně.
ani "do háje" bych asi nepřekládala jako "go to the woods", i když jak bych to přeložila netušim

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:35
- Nahlásit

birma
no ti lidi, co jezdí na výstavy jen občas obvykle ani ty klece a další vybavení nemají, protože se jim to nevyplatí pořizovat

tak s tím hadem já znám obojí a i ta dvojka mi připadá normální, i když ne tak běžná, protože takhle sprostě lidi většinou nemluví
ty překlady do angliny nevím, my měli na anglině jen tu horkou kaši
ale teď koukám do slovníku na háj a je to grove, ale třeba se to v anglině moc nepoužívá, tak to přeložili jako les, kdo ví

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:37
- Nahlásit

tohle je neštěstí http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni- vychod/363449-islamsky-stat-privezl-buldozery-a-v- nimrudu-likviduje-staroveke-pamatky.html

i když prej ty sochy v muzeu byly repliky a originály jsou jinde, tak tady zřejmě mají na mysli zbytku budov a tak, což už bude pryč nenávratně

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:44
- Nahlásit

Maya
a dvojka mi připadá normální, i když ne tak běžná
já ten výraz znám, jen bych ho použila v trochu jinym významu než ten anglickej, kterej mu má odpovídat.
tohle je neštěstí
to rozhodně

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 22:58
- Nahlásit

birma
Maya
Dle myho to jsou doslovny preklady prislovi, ktery proste nedavaji smyslu takto. Nicmene, let your eyes september pri patecku. Brou noc.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 23:03
- Nahlásit

Fifi
ale tak dává to smysl v tom, že se člověk naučí ty anglický ekvivalenty, není to tak dávno, co jsem dumala nad back of my hand

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 02:26
- Nahlásit

Xerxová
nejvíc humbuku vytvoří ta nejmenší.

zrovna vytváří humbuk?

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 06:20
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
tak pátečééééék , opeřenci koncertují jak o život
Já si nějak večer zapomněla nařídit budík, ale tak vstala jsem jen o 10 minut později než obvykle, takže pohoda.

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 06:30
- Nahlásit

A pro ty,co nemají Facebůk pár fotos ze fčéra prdelajz

nádražíčko

tahle je z pondělí, sněžilo, svítilo, prostě apríl

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 06:31
- Nahlásit

A odvrácená tvář, tady byl ještě před 14ti dny les

nedá se tam ani chodit, všude hromady větví

birma
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 06:45
- Nahlásit

denyk
odvrácená tvář, tady byl ještě před 14ti dny les
To je všude, dřevo je holt třeba. Však oni to ho zase vysadí
Ostatní fotky jsem snad už chválila, rozhodně jsem chtěla. Krásný to tam máte.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 06:58
- Nahlásit

denyk kácí se, ale i vysazuje a dorůstá. Hustníky jsou pak ale taky blbě průchozí...
Proč se v posledních letech nechávají zbytky větví ležet v šíleném binci po lese?? Neuklízí se, je z toho neprůchodný prales. Vadí to houbařům, turistům a podle mě i zvěři. Je za tím nějaký "ekologický" záměr nebo je to jen lenost či dokonce zlomyslnost ??

Fotky krásný. Mám ty končiny, kde lišky (a Bukísové) dávají dobrou noc moc ráda

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 06:59
- Nahlásit

birma
To je všude, dřevo je holt třeba. Však oni to ho zase vysadí
jasný, o tom jsme už mluvily, ale nějak si neumím představit KDE to vysadí, když všude zůstávají ty větve, ono to na těch fotkách ani tak hrozně nevypadá.
A navíc tam byly stoletý buky, mně prostě příjde že je to už příliš
Navíc vím, že se kácí i v NP pro kamrády atd...
Všechno je prostě o prachách....

Ostatní fotky jsem snad už chválila
já vím

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 07:01
- Nahlásit

Xerxová
Proč se v posledních letech nechávají zbytky větví ležet v šíleném binci po lese?? Neuklízí se, je z toho neprůchodný prales.
jasně nejde o lidi, houbaře ale o zvěř a taky o to jak jsem už psala, že tam se prostě nové stromky nevysadí

Mám ty končiny, kde lišky (a Bukísové) dávají dobrou noc moc ráda

V sobotu jedu na Tomášov, (páč tam bydlí Tomáš, co má svátek ) budu mluvit s tím pronajímatelem, co a jak ohledně ubytka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 07:10
- Nahlásit

Dík - zjisti, kdy má plno. Asi by se jednalo o úplný začátek června nebo jeho úplný konec. Tak na 4 noci - prostě prodloužený víkend. Dva dospělí, dva předškoláci a jedna doga... Klidně "táborovou samoobsluhu" (vařič si přivezeme) v chatičce, ale můžeš se poptat i na podmínky pronájmu toho vybaveného apartmánu (za případně blbého počasí by to asi bylo lepší).
Stejně bychom se tam někdy s Pepou vydali vše dohodnout a upřesnit. Ale to tak někdy v dubnu, až to bude v dohledu...

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 07:14
- Nahlásit

Xerxová
okej píšu si, myslím, že budete fakt spokojení
a v červnu ještě nejsu tábory, takže bude klídek, tak jak byste si to představovali. Ono je tam trochu chladněji než tady dole, ale v chatkách se dá přitopit je to fajn chlápek, tak si myslím,
že s ničím problém nebude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 07:15
- Nahlásit

maaam neterinku, zdravou sice asi o 2-3 tydny driv ale sou obe v poradku

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 07:18
- Nahlásit

cernej caj
jééé gratulejšn miminečků a hodně zdravíčka prďolce i mamince

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 07:36
- Nahlásit

Jsem na FB do ohařů dávala fotky trička s Bukim,
moc se jim líbilo, někteří chtěli kontakt na holčinu z Fleru,
včera jsem se mrkla na její stránku a takhle se vypořádala s pointerem. http://www.fler.cz/zbozi/dafne-tricko-na-prani-609 9846 Moc hezký

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 07:37
- Nahlásit

Zdravíčko všem při pátku
Dočíst nemám šanci
cernej caj
tak už jste se miminka dočkali Tak miminku přeju hodně zdravíčka a ať roste jako z vody, rodičům hodně trpělivosti a lásky a tetě ať se rychle uzdraví a může jet zkouknout a oňuňávat mimíska.

Jinak, kdybych se za vámi už nedostala, tak pěkný víkend. V neděli prý má být krááááásně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2015 08:34
- Nahlásit

Darenka
dekujeme

kdyztak si taky uzij vikend

kontrola ve stredu rano a pak uz sup do prace

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání