| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:14
- Nahlásit
birma
po jedný velký průtrži bys taky nemusela mít kam sázet.
jak to? co steče do údolí, to osadim v údolí
zas je otázka, jestli je lepší mít jedny boty na chvilku a pak shánět nový, nebo mít vícery, střídat a tim prodloužit životnost
to by mě zajímalo, k jakýmu názoru dojdeš, já tohle řešim celej život
cernej caj
Gratuluju k neteřince
Martínek má atopickej ekzém. Mám vysadit mlíko a mlíčný výrobky.Jsem chudáky. Oba jsme chudáky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:16
- Nahlásit
birma
tak to prodlouzis asi zivotnost svrsk trochu vic, to asi jo.
ja mam trek (ale nevim jestli XP, pac ho mam cca 8 let a to si nejsu jista, jestli byla ta modelova rada XP pac ten bike co mam byl bike 3d) ale ten 230 je nejakej "sirsi" model pac to neni mumiovej strih ale jinak parametry asi budou stejny nebo podobny jako trek XP a pude jen o rozmery (vahu).
nechapu jak moc pozadujou vahu nad 2kg? dyt to je tvoje vec prece s cim pudes myslim, ze v novych pravidlech se usnesli na 900g, na toulovci nevim jak to maj a na slapkach specifikujou aspon 600g takze si myslim, ze s cimkoli kolem kila a vic budes v suchu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:17
- Nahlásit
kachna_
chudak martinek (kniha ma nejakej exem, nevim jakej a pomohlo ji vysadit pecivo) i kdyz chapu, ze s nim asi moc experimentovat nechces ale je to blby hlavne pokud jeste kojis?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:35
- Nahlásit
cernej caj
ale je to blby hlavne pokud jeste kojis?
no mám koupenej vápník (co se přímo používá při kojení s vyloučením mlíčnejch výrobků)
Přemejšlim, že si možná nechám sestavit jídelníček
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:36
- Nahlásit
kachna_
to je mi vás líto obou
to by mě zajímalo, k jakýmu názoru dojdeš, já tohle řešim celej život
já právě taky
teď jsem došla k tomu, že jeden chodící pár je nahovno, musim mít dva. Zvažuju jestlivá 3 nebo 4 nebudou ještě lepší.
cernej caj
ten 230 je nejakej "sirsi" model pac to neni mumiovej strih
jj, konečně bych se mohla v noci ve spacáku otočit, aniž bych se musela probudit a vykonat dost složitou operaci
myslim, ze v novych pravidlech se usnesli na 900g
máš pravdu, blbě jsem si to pamatovala. Rozhodně už to zase vyškrli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:45
- Nahlásit
kachna_
abys martinkovi pres mliko nedavala ty alergeny?
birma
je fakt ze ja se pri otaceni taky dycky probudim ale tak do polobdelyho stavu tak to de...
ta druha pulka syrove cibule na mym obede je MASAKR eeee (asi ty bacili)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:47
- Nahlásit
cernej caj
abys martinkovi pres mliko nedavala ty alergeny?
no celkově, že bych to využila. Já samo můžu jenom nejíst mlíko a mlíčný výrobky, ale jestli to nespojit s nějakym redukčnim jídelníčkem a nenechat si trochu poradit Páč samotný mi to nejde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:49
- Nahlásit
kachna_
tak asi by to bylo zabiti dvou much jednou ranou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 14:55
- Nahlásit
cernej caj
je fakt ze ja se pri otaceni taky dycky probudim ale tak do polobdelyho stavu tak to de...
to proto, že jsi malá pro mě je každý otočení se kvíz, jestli se chci otáčet s celym spacákem, nebo spát obličejem do tý kapuce a udusit se většinou se otočim tak divně napůl, všude to mám zkroucený a ještě jsem přiškrcená límcem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:01
- Nahlásit
birma
zas ale kupuju maly spacaky casto se taky castecne otacim s nim...
hele, koupili byste Jak porozumět řeči psího těla nebo Konejšivé signály - asi pujdu s Knigou do ty akce 1+1=3 tak nevim, kterou si vybrat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:06
- Nahlásit
cernej caj
koupili byste Jak porozumět řeči psího těla nebo Konejšivé signály
nevim.
Páč náš špic rozhodně žádný konejšivý signály nevydává a vzhledem k tomu ocasu nahoru je i ta řeč psího těla poněkud zkomolená.
V zásadě našemu špicovi stačí slova
- jipíííí bude sranda
- chci to
- já to nebyl
na to nepotřebuju žádnou knížku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:11
- Nahlásit
kachna_
zvazuju spis tu prvni ale u nas je problem, ze 1) spic urcite s tim vyrazem tela je na tom mirne hur a 2) ja su slepa ale vokoun ma uz lepsi ocas na to
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:15
- Nahlásit
cernej caj
Mně by lákalo Restartujte svého psa, Střet kultur, Cesta do psí mysli, Poslušnost i bez vodítka a V životě je spousta věcí zadarmo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:20
- Nahlásit
birma
Tu posledni sem poslala jako darek fifine k tomu sustovi - se ji zeptej kdyztak na pujceni. Ja z ni nebyla moc odvarena na to, abych si ji nechala. Stret kultur je zajimavej, ten se mi libil. no uvidime, no.
achjo, jeste ze nebeham triko v tchibu snad bych i zvazila, ze si koupim pac mam od nich nejaky bez limecku a na to ze umelina tak vyjimecne ten tchibo matros je fakt prijemnej a mam ho rada jako "mikcu" no ale ta vyplata
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:25
- Nahlásit
cernej caj
Tu posledni sem poslala jako darek fifine k tomu sustovi - se ji zeptej kdyztak na pujceni
to si jí určitě řeknu, dík
Konejšivé signály jsou určitě zajímavá a užitečná knížka, tu druhou jsem nečetla, tak nevím. (a rozhodně i špic vysílá konejšivé signály
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:26
- Nahlásit
cernej caj
jeste ze nebeham triko v tchibu snad bych i zvazila
máš za to, že nemám za co utrácet, že ukazuješ takový věci?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:30
- Nahlásit
birma
dyz ja ted svadim vnitrni boj, zda ho objednat, nebo milostive pockat za tyden, jestli bude v my velikosti v obchode
zas si rikam, ze kdyz mam od ty zensky s konejsivejma signalama to DVD o psi reci, jestli by to nebylo moc stejny
a jo, urco i ferinka nejaky vysila, ale ja proste to neumim videt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:34
- Nahlásit
hm nemuzu najit dodaci podminky tchiba - jako cenu ale chcou 39kc jen za to ze to poslou postou plus tak kilo za to poslani a to teda ze by se mi chtelo platit skoro 600 za to triko se rict neda tak si asi budu muset pockat, jestli na me naaaaahodou nepocka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:35
- Nahlásit
cernej caj
ja proste to neumim videt
to chce se na to neustále soustředit, což je náročný. A určitě se to dá líp nacvičovat někde, kde je psů víc, než jen na vlastních dvou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:36
- Nahlásit
cernej caj
a muž ti ho koupit v obchodě nemůže?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 15:55
- Nahlásit
birma
to netusim ale tak nutny to neni. jen se mi libi ten prodlouzenej rukav a limecek ale doma se zeptam, jestli by do brna nezajel ale uz tam dneska jednou byl kdyz me vezl k dr tak nevim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 18:20
- Nahlásit
cernej caj
Klimmatex má v akci i vestičku, hned jsem si na tebe vzpomněla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 18:36
- Nahlásit
birma
to me trestas nebo co? muz dneska pomahal v obci kousek na dalnici s necim, tak se mi do obchodaku stavil protoze ty dlouhy rukavy, to ja muzu s tim zahakovacem
nicmene ta vesticka vypada moc pekne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 18:45
- Nahlásit
Adam má videodůkaz, že je šikula zároveň to dokazuje i to, že panička je blpka, co neumí dobře nastavit mobil, aby bylo všecko vidět...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 18:46
- Nahlásit
birma
to je pasaaaak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 18:58
- Nahlásit
teda vás dočíst, to je něco
cernej caj
gratuluju k neteřince
u nás lesy ani moc nekácej, tak k tomu se nemůžu moc vyjadřovat
Kim má atb na tejden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 19:00
- Nahlásit
Maya
chudacek tak skoda, ze ten jitrocelak nezabral a snad to teda aspon dorin nechytne od nej...
zas vam tam nasadili bobry, ty to zvladnou misto lesaku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 19:01
- Nahlásit
Maya
Tak hlavně že to má podchycený. S psincákem si není radno zahrávat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 19:10
- Nahlásit
cernej caj
ad to teda aspon dorin nechytne od nej...
no prej nemaj pít ze stejný misky, to teda nevím jak bych zařídila a navíc myslím, že po tejdnu už je to jedno
as vam tam nasadili bobry, ty to zvladnou misto lesaku
bobry mi ani nepřipomínej ale jo, co neporazej, to odejde samo neb je to pod vodou teď
birma
no on si ani nebyl jistej, jestli je to psincák, se ho snažil poslouchat, ale prej moc funí a nejde to
takže pokud to nezabere, tak prej jedině rtg srdce, tak se uvidí a 800 Kč v háji
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2015 19:28
- Nahlásit
Maya
tak k tomu se nemůžu moc vyjadřovat
jak to že ne? odvětvujou bobři ty stromy nebo ne?
|