Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 14:58
- Nahlásit

cernej caj
vy ste taky paka, tak pro méně chápavé polštářky, na který jsou namalovaní psi

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 15:06
- Nahlásit

tak snad zejtra o dovolený konečně změřím tu mapu a budu si moct objednat na to nějakou tu sololitovou desku a lepidla
nemáte s tím někdo zkušenosti, fakt stačí přetřít lepidlem na tu dekupáž a nebo by bylo lepší to vzít nějakou bezbarvou barvou?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 15:12
- Nahlásit

další zajímavost se zajímavým názvem
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kosti%C5%BEerky

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 16:04
- Nahlásit

Xerxová
měl vyčiněné kůže z dog bývalých... Hodně lidí to tenkrát nerozdýchalo

no ty vado!! řadila bych se mezi ty do dodýchali
Ale taky bych dotyčného nepranýřovala... je to jeho věc... Těm psům je to už jedno...

tak já bych se na tohle téma s tím člověkem nebavila, to je jeho věc, ale přišlo by mi to nepochopitelný a ne to... nevim jak to říct? ne... ne neuctivý, nebo co? nevim. no. Z babičky bych si taky polštářek nepořídila čimž nechci stavět psa na roveň babičky - i když já bych klidně mohla, protože jsem žádnou nezažila ale je to prostě přítel a nedovedla bych si to v duši srovnat. Ale je pravda, že každej to vnímá jinak. No ale zacvičilo by to se mnou

Maya
si sjedem k vetovi, alespoň mám záminku, stejně si od rána říkám, že nejradši bych zejtra dovolenou

držím palce.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 16:20
- Nahlásit

PetraK
v tý kleci?
nedočítám, reagovala jsem na špatný výsek
- To myslím bude těžce indivindi - na výstavu musíš, na přejímku taky, věršinou je přejímka ráno. Pak je klec myslim příjemná obrana proti stresu. Ono se ti taky jinak může stát, že toho psa (zejména, když běžíte odpoledne o nějaký titul ) utavíš.
Jsem tím chtěla říct něco jiného, a to, když respektuješ potřeby psa, můžete si ten den docela užít.
my jsme třeba na výstavy chodili jen tak očumovat, nakupovat a to bylo super.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 16:22
- Nahlásit

PetraK
Z babičky bych si taky polštářek nepořídila
Já si to právě představila. Myslím, že vím, o čem se mi bude dneska zdát. No víly jako u Lucinky to nebudou

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 16:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

a to, když respektuješ potřeby psa, můžete si ten den docela užít.

hele - já neříkám, že když je to udělaný rozumným způsobem, že ten pes trpí, ale že by si to užíval jako ten člověk???? Tomu přece sama nevěříš, je to dělaný pro lidi, ne pro ty psy.

zkuste se na to fakt podívat objektivně - jestli to MÁ SKUTEČNÝ PŘÍNOS pro toho PSA. Co?

čem se mi bude dneska zdát. N

Edit
Pak je klec myslim příjemná obrana proti stresu

a v týhle větě je zrovna bych tak řekla už i ta odpověď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 17:34
- Nahlásit

kachna_
spis carodejnice?

PetraK
a kolik tech lidi si myslis, ze si to tam uziva? vetsina jich urcite ne

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 17:51
- Nahlásit

PetraK
v týhle větě je zrovna bych tak řekla už i ta odpověď
ten stres tam bude, když ho tam budeš chtít hledat.
Máju třeba baví cokoliv, co dělá se mnou. Naprosto cokoliv.
cernej caj
kolik tech lidi si myslis, ze si to tam uziva?
návštěvníci

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:20
- Nahlásit

PetraK
tábory zmíněné
Jezdím na dva a ani na jednom nevidím moc socializační přínos
provoz na nádraží na Václaváku
Potřebovala bych mu pořádně ukázat berňáky, dalmatiny, bígly, zlaťáky, boxery a anglický buldoky, jak si to mám na tom Václaváku naplánovat?
proč by sis ním měla sedět doma? můžeš místo toho vyrazit ven, na výlet - pes bude mít taky nový vjemy, dostane se mu tělesného pohybu, vyhne se stresujícímu prostředí a budete něco podnikat prostě spolu. Vykoupe se, zaplave si, zabahní se, bude lítat za klackama a nebo jen tak spolu - v klidu - budete sedět a čumět po okolí a sežerete spolu svačinu. Není tohle lépe strávený čas? Opravdu spolu strávený - naplněný. Tak to vnímám já.
Já nevím jak ty, ale já fakt nemám fyzický ani psychický fondy na to, abychom byli den co den celodenně venku. Někdy prostě dřepím doma a čtu si nebo koukám na televizi (třeba zrovna teď). A ani pro toho psa neni zdravý nonstop něco dělat.
A fakt mi nepřijde nějak extra jiný, jestli vezmu psa na půl hodinku až hodinku a pak si čtu doma nebo vedle klece na výstavě.
Navíc cílený vyhýbání se stresovýmu prostředí považuju za kravinu největší - je třeba ho dávkovat tak, aby ho pes ustál, ale ne se mu vyhýbat probůh.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:38
- Nahlásit

birma
Vyprdni se na to uz, resicko. ZLATOOOOOOOOOOOOOO!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:38
- Nahlásit

kachna_
jo, ti asi jo

4 dohody pro zajemce

furt mi pada net dneska

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:41
- Nahlásit

Fifi
ZLATOOOOOOOOOOOOOO
Anoooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Vyprdni se na to uz, resicko.
Takže se nemám stydět, že koukám na biatlon místo procházky s Adamem? ;)

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:43
- Nahlásit

birma
Takže se nemám stydět, že koukám na biatlon místo procházky s Adamem? ;)
Nejak nechapu, neprocitala sem vas. Nicmene citim nejaky horky podton, ten ja zkoumat nebudu. Neb mam malej patecek a navic ti borci dnesni proste, jako JO! ZLATO!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:47
- Nahlásit

Fifi
mam malej patecek
To ti přeju
navic ti borci dnesni
A ještě nás s nima zároveň rychlobruslařema čeká celej víkend

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:50
- Nahlásit

birma
A ještě nás s nima zároveň rychlobruslařema čeká celej víkend
Ja ja, bude to nabity.
A me jednou u ty strelby slehne, jak cumim na terce a fandim. Ja je obdivuju, takovy bezecky vykony spickovy a pak se jako soustredit, vydychnout a strilet? Kdysi sem na zakladce bezela biatlon a malem sem chcipla pri behu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:50
- Nahlásit

Fifi
jaky zlato? ona uz je zas olympiada nebo co?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:51
- Nahlásit

jo a s atletama... jen musím zítra dopsat svoji část výroční zprávy. Dneska mám zpracované poslední podklady a už jen napsat... Zítra zůstávám doma a píšu a píšu a píšu...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:52
- Nahlásit

Fifi
Taky je obdivuju
Doufám, že o víkendu něco taky uvidim, protože v sobotu se pojedem dívat na dogdancingový zkoušky (pokud to trochu půjde, tak za měsíc bych si je chtěla zkusit nanečisto a za dva měsíce načisto) a v neděli máme tréninky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:54
- Nahlásit

Xerxová
To jo, do O2 areny na atlety jsem mohla jít uklízet, ale lenivim a ty noční mě už moc nebav3j

cernej caj
ona uz je zas olympiada nebo co?
Pomooooooooooc
Jsou MS

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:54
- Nahlásit

cernej caj
jaky zlato? ona uz je zas olympiada nebo co?
Ne, jen soucasne MS v biatlonu, klasicky lyzovani melo svyho ceskyho viteze v padesatce na stribrny pozici pred par dny.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:57
- Nahlásit

Xerxová
jo a s atletama...
Navic este k tomu... To bude taky pokoukani, ME halovy. Sakra. Kdo to ma stihat, s cubkama navic?
Dneska mám zpracované poslední podklady a už jen napsat... Zítra zůstávám doma a píšu a píšu a píšu...
Tak at ti to klape!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 18:59
- Nahlásit

birma
MS ceho? ja a sport fakt totalne mimo jako MS v tom biatlonu?

Fifi
aha, dik ja ani nevim, co je biatlon asi (ale tipuju lyze a strelbu? ale jako nevim, triatlon bych uz nevymyslela

Xerxová
at ti to jde od ruky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:00
- Nahlásit

Fifi
klasicky lyzovani melo svyho ceskyho viteze v padesatce na stribrny pozici pred par dny.
Jako by byl zlatej, to byl neuvěřitelnej závod

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:01
- Nahlásit

cernej caj
triatlon bych uz nevymyslela
Pokud se nepletu, tak to je běh, kolo a plavání

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:03
- Nahlásit

Fifi a tak já většinou nemám problémy tyhle blbý psavý akce stíhat. Ale teď se mi to navršilo do pár dnů. Protože od pondělního večera budu babičkovat na ten plnej úvazek (a ti tři junioři 11, 17, 72 kilo - jsou fakt velká trojka) a stíhat budu jen opravdu povinné akce (výuku, případně podstatné porady), tak musím o víkendu dodělat nejen tu zprávu, ale i podklady pro rozvrhy na příští rok. A chceme stihnout výlet na Klíč (blbý kopec) a uklidit a navařit trochu dopředu...(knedlíky houskové i bramborové do mražáku) a všechno si vyprat a vyžehlit... honičkáááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:05
- Nahlásit

akce u nakladatelstvi plot 1+1 =3

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:12
- Nahlásit

Xerxová
babičkovat na ten plnej úvazek (a ti tři junioři 11, 17, 72 kilo - jsou fakt velká trojka)
Ten posledni vytvori asi nejvic humbuku. At to zvladnete, dva tydny budou asi velezajimavy. A nezapomenutelny.
A navrseni prave pracovni, at zitra utluces nekde do kouta, do souboru, do tabulek. At si to s trpajzlikama pak skutecne uzijete.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:18
- Nahlásit

Fifi nejvíc humbuku vytvoří ta nejmenší. To je generál

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 19:23
- Nahlásit

Xerxová
Premejsliva generalka.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání