Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2015 21:31
- Nahlásit

PetraK
Hele, chorobo, zalez se dolecit. Rikame de facto podobny veci, kazda po svym.
S tim, ze jistych nuancich s tebou nesouhlasim. Ale to neni diskuse na stredecni vecir, si to nekdy snad vyjasnime zase z ucha do ucha nebo gesicht zu gesicht (je to tak germansky spravne? nebo jak se to rekne?).

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2015 21:36
- Nahlásit

Fifi

vom gezicht zu gezicht??

nemůžu se léčit, Rumíček řádí. Naskládal kostéčky do bedýnky, naučil se základy cípnutí, a chvíli si hrál na pokladního. Bubi si dala 2x bombaře, naskládala kostéčky do bedýnky, několíkrát cípla a několikrát zabila Rumíčka. A budu muset s nima ven, Brtnik má migrínu a dělá krtka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2015 21:39
- Nahlásit

PetraK
Jee, tak jen vom mi chybelo? to su dobra.
Rumíček řádí. Naskládal kostéčky do bedýnky, naučil se základy cípnutí, a chvíli si hrál na pokladního. Bubi si dala 2x bombaře, naskládala kostéčky do bedýnky, několíkrát cípla a několikrát zabila Rumíčka.
U nas fenecky haji a spinkilinky. Snad migrena brtnika brzo opusti, ja byla zdechla vcera. Tak tam tu zrzatou partu zvladni nejak umravnit a vyvenkat a sama teda nechcip u teho. Joo, a pak je potichoucku, az se ulozej spat, jemne pohlad.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2015 22:57
- Nahlásit

PetraK
ale neučíš to na kolíkách, ne?
Klidně budu, prostě jako trik na kontrolu nohou.
Podívej se na tohodle psa - máš pocit, že trpí? Že se nebaví? A v čem je rozdíl mezi těma ježkama a kolíkama, krom toho, že ti ježci jsou balanční pomůcka?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 07:03
- Nahlásit

birma ale oni i ti výstavní psi jsou určitě nadšení ze spolupráce s jásajícím a chválícím páníkem... stejně jako ta borderka na obrázku... Mně osobně připadá stejně uhozené oboje - ale vím, že se tady vůbec neshodneme.

PetraK na kolika jsi byla výstavách psů?? Věř tomu, že spousta z nich to má jako akci s páníkem, pokecá s konkurencí, nakoupí si hračky ve stánku... A to, že je nadšen a spokojen páník, znamená, že jsou spokojení a vysmátí i oni... A to jsem člověk, který výstavy nemusí...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 08:07
- Nahlásit

birma
No rozdíl vidím v tom, že po tomhle psovi asi nikdo nechce, aby když jsou ti ježci pryč stál stejně jako by stál na těch ježcích
Xerxová
Pravda je, že všechno se dá dělat dobře i blbě, někdo přijde na výstavu a stráví se psem bezva den, jinej zavře na celej den psa do klece a vytáhne ho jen do kruhu, ale to je si myslím i na agi třeba, co jsem slyšela, taky jsou tam někteří psi furt zavření a jen párkárt si odběhnou parkur, jinak klec.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 08:39
- Nahlásit

Morgen,
u nás v noci zase sněhákovalo, ale už je z toho břečka

Čajdo kdy tě uvidíme tadyk? http://www.novinky.cz/koktejl/363090-tanecnice-u-t yce-si-zmerily-sve-sily-v-mezinarodni-soutezi.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 08:53
- Nahlásit

denyk
hahaha

to sou lidi co travi denne tolik casu, co ja v praci, treningem a "gymnastikou"

tady je krasne, slunicko, ptaci zpivaj, psi chrapou

PetraK
to ste si pekne zazaridili teda. my tu cely dny spime

Fifi
mas hodny fenecky

co zada?

jo a kdo maaaaa fotak a vrhne se na fotky?

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:05
- Nahlásit

cernej caj
tady je krasne, slunicko
u nás chumeleniceeee

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:05
- Nahlásit

Maya
rozdíl vidím v tom, že po tomhle psovi asi nikdo nechce, aby když jsou ti ježci pryč stál stejně jako by stál na těch ježcích
To už se naučí dost snadno - prostě je to trik, jako každý jiný. Jako můžu naučit surově psa si sednout na povel, tak můžu stejně tak naučit výstavní postoj a zároveň oboje můžu naučit jako trik u kterýho se budem oba bavit.
to je si myslím i na agi třeba, co jsem slyšela, taky jsou tam někteří psi furt zavření a jen párkárt si odběhnou parkur, jinak klec.
Jasně, že je. Protože je to pro psa psychicky hodně náročný a kdybys ho nechala běhat třeba 15 minut v kuse, tak mu uvaříš hlavu a nic pozitivního ti to nepřinese. Nicméně ti asi někdy naučim, jak Adam po konci sekvence sprintuje z xy metrů do klece a je v tu chvíli schopnej úplně ignorovat psy okolo, jen aby v tý úžasný a báječný kleci mohl být co nejrychleji (až tak, že nemůžem běhat přímo proti otevřenejm dvířkám klece, jinak se tam posílá sám ). Stejně tak škoda, žes včera neviděla, jak Adam odpočíval v kleci, já byla tak 2 metry od ní a na půl metru k němu přišel něco čmuchat bígl Denis a Adam jen koukal na něj a na mě a nekonal se žádnej hysterák, protože on je přece ve svý kleci a tam na něj žádnej bígl nemůže a navíc, když je b8gl blízko, tak ze mě padaj dobroty.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Krááásná ranní 3/4 hodinová prochajda!!!! Rumíček i Bubinka byly veledobře naladěni a velmi akční. Vzala jsem každýmu jeho kolečko a bylo. Rumíček tedy nejdříve musel lítat po louce s papundeklovou ruličkou od utěrek, kterou si našel a byl z ní meganadšen. Když ju požvejkal, došlo i na kolečka. Taky došlo na hezký posloucháhí u kosáků z čehož jsem následně měla Rumíčka na hlavě, neb se sám sobě obdivoval, jak vynikající kosovystavovatel je . Pak jsme potkali zase svetřici Betynu, tak zas lítala hlína vzduchem a Bubi zas šla rozhánět demonstraci. Pak jsme potkali šeltijáka Dreama a Rumíček nosil jeho paničce klacíček. No a pak jsme potkali Maximuse, takže domů se prostě rozhodně nemohlo, nemohlo jít, protože Maximus je BŮŮŮŮH! Rumíček ho tak obdivuje a tak oblibuje a tak se mu koří, že Maximus je v sedmým nebi. Krásné ráno to bylo. No a dneska jsem sama v kanclu JUCHÉÉ!

Maya
birma
No rozdíl vidím v tom, že po tomhle psovi asi nikdo nechce, aby když jsou ti ježci pryč stál stejně jako by stál na těch ježcích

vnímám ten rozdíl stejně. zatímco tohle na těch ježcích dává smysl i pro toho psa, proč to dělat, u kolíků ne.

Xerxová

na dvou. Nejsem tímhle prostředím nadšená. Pro mě osobně stačilo nahlídnout pod pokličku, jak do sebe konkurence jde, pomluvy mezi sebou, celkem slušný napadání konkurence, kdy jsou schopní vymyslet cokoliv aby rozhodili psa, kterej má slušně našlápnuto, pomluvy rozhodčích, přístup rozhodčích, kdy posuzuje ten největší množitel svého plemene........... není to nic pro mě. O hodinách načesávání, lakování , maskování nedostatku psů, kteří hodiny čekají, než na ně přijde řada a fakt nemyslím, že pro většinu z nich je to super zážitek a že by nedali přednost tomu lítat někde venku..........Jistě, že jsou i lidi normální, to nepopírám. Leč myslím, že jako u hodně věcí se to dneska posunulo někam, kde by to nemělo být a mně osobně se to prostě nelíbí. Přijde mi normální učit psa výstavní postoj, být v klidu, uvyknout ho manipulaci, běh v kruhu, ale tohle kolíkování mně osobně prostě přijde za čárou. Ale to je jen můj názor, nikomu ho nevnucuju, ale taky mi zrovna tohle nikdo nevyvrátí .
Fifi
U nas fenecky haji a spinkilinky.

u nás se nehají a nespinká, u nás se bojovalo, pak se šlo ven, tam se potkalo Ejbinu a tak se zase bojovalo a honilo a zakusovalo. Je to blásen největší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:13
- Nahlásit

birma
. Protože je to pro psa psychicky hodně náročný a kdybys ho nechala běhat třeba 15 minut v kuse,

myslím, že tohle nemá Maya na myslí. Spíš to, že už to chodí jak u některých psů ve sportovce - výkon, kotec a trénink, jinak nic. Nejde o klec jako takovou a pobyt v ní. Jestli ji dobře chápu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:16
- Nahlásit

cernej caj
to ste si pekne zazaridili teda. my tu cely dny spime

u nás se řádí furt. chvíle kdy se spí jsou u nás vzácností , ale musím je pochválit to chorobování zvládli dobře. Celou dobu co mi bylo mega zle, byli zlatí.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:19
- Nahlásit

birma
Já nemám nic proti klecích rozumně používaným, ale nevěřím, že pes zavřenej v ní v podstatě celej den si to nějak užívá, byť jí má rád.
PetraK
se máš, že jsi sama v kanclu, můžeš se vodvázat

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:21
- Nahlásit

PetraK
vnímám ten rozdíl stejně.
A když naučim psa pivot vedle nohy na targetu a pak ten target odstranim?
Furt ten rozdíl nevidim, fakt ne. A ani si nedovedu představit, jak si ten pes řekne " teď jsem na ježcích, posiluju hluboké svaly, teď jsem na kolících, to pro mě nemá smysl" nebo jak to myslíš?

PetraK
Spíš to, že už to chodí jak u některých psů ve sportovce - výkon, kotec a trénink, jinak nic
To jsem pochopila fakt jinak, ale kdyby, tak o žádnym takovym agiliťákovi nevim (čimž nechci říct, že žádnej neexistuje, ale určitě to není běžná praxe). Ono to u agi moc nejde už protože je to fakt fyzicky bnáročný pro psa a pokud ten neni dost nasvalenej, tak se mnohonásobně zvyšuje riziko úrazu.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:23
- Nahlásit

PetraK
Celou dobu co mi bylo mega zle, byli zlatí.
oni to prostě vycítí, že čék prostě nemůže...
Klokánek skákací můj byl milijónovej, když jsem přijela domů
po slepáku a když ví, že mi není dobře, prostě leží vedle mě a nedožaduje se ani hraní, ani chození ven...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:30
- Nahlásit

birma
agi neznám, jen jsem to slyšela, že už se to tam taky děje, na výstavě jsem to viděla osobně, pes se strčí ráno do klece, vytáhne se za pár hodin na čtvrt hoďky vyčůrat a předvést do kruhu a pak jde zase do klece a je tam zase pár hodin až do odjezdu nebo spíš příjezdu domů, takhle si sice páník užívá výstavu, že se nemusí starat o psa, ale ten pes je podle mě chudák, i když je na tu klec zvyklej a je to jen občasná záležitost

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:32
- Nahlásit

Maya
můžeš se vodvázat

jako že štriptejz na stole?

birma" nebo jak to myslíš?

to je prostě o mým vnímání proč něco s tím psem dělám a co z těch psů děláme. To Neřeš.

, tak o žádnym takovym agiliťákovi nevim (čimž nechci říct, že žádnej neexistuje,

těžko můžu soudit, ale je pravda, že se o takovým přístupu dost často zmiňujou i v článcích o agi, že to je špatně, že tudy se jít nemá atd. tak asi se to nějak vyskytuje. Ale jak říkám, já těžko můžu soudit, nepohybuju se v tom okruhu a holky agilitní co znám, jsou normální, potkáváme se na vycházkách, čokle žijou normoš život.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
pes se strčí ráno do klece, vytáhne se za pár hodin na čtvrt hoďky vyčůrat a předvést do kruhu a pak jde zase do klece a je tam zase pár hodin až do odjezdu nebo spíš příjezdu domů, takhle si sice páník užívá výstavu, že se nemusí starat o psa, ale ten pes je podle mě chudák, i když je na tu klec zvyklej a je to jen občasná záležitost

tak.

edit -a přiznám se, že když nad tím tak přemýšlím - pokud má majitel tenhle přístup, neočekávala bych, že v reálu se tomu psu bude nějak věnovat. Kdybych chodila vystavovat, snažila bych se tomu psu věnovat i tam, spešl proto, že to pro spoustu psů je dost náročný prostředí. Takže když se k němu chová tam takhle, jak se asi chová doma?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:39
- Nahlásit

denyk
Klokánek skákací můj byl milijónovej, když jsem přijela domů
po slepáku a když ví, že mi není dobře

to si pamatuju, jaks psala
U nás to není tak nějak běžný jev. oni jak jsou zvyklí že se pořád funguje, tak jim nefungování přijde dosti nezvyklý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:42
- Nahlásit

PetraK
ale nezapomen se zamcit

denyk
sou to zlaticka, ze jo

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:45
- Nahlásit

PetraK
U nás to není tak nějak běžný jev. oni jak jsou zvyklí že se pořád funguje

někdy se to ale fakt nedá, navíc když je čék sám, prostě nemůžu být jeho otrokem, ikdyž ho mám moc ráda.
Když to nejde dnes a někdy to fakt prostě nešlo....příště ti to několikanásobně vynahradím

Víte co je paradox? A tlemím se tomu až se za břicha popadám, že můj bejvalej, nyní je s holčinou, která má retrívra z útulku, na tom by ani nebylo zas až tak nic divného, ale von s ním chodí ven a dokonce sám bez ní

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 09:59
- Nahlásit

denyk
Když to nejde dnes a někdy to fakt prostě nešlo....příště ti to několikanásobně vynahradím

no bať. Ti naši jak jsme dva, tak prostě nejsou zvyklí, že to nejde, vždycky to zatím šlo. Tak všechno je jednou poprvní

ale von s ním chodí ven a dokonce sám bez ní

to jsou mi paradoxy teda.

cernej caj
ale nezapomen se zamcit
na ten štriptjez myslíš?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 10:04
- Nahlásit

PetraK
na ten štriptjez myslíš
a taky aby tě nikdo neotravoval s prací

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 10:10
- Nahlásit

Maya
a taky aby tě nikdo neotravoval s prací

v dnešní době intrónéta? všechno mi chodi drátama , tak leda je vyškubnout

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 10:18
- Nahlásit

PetraK
no to je fakt, dneska před tím člověk neuteče nikam jedině snad porucha pc, jestli máte IT jako my, tak by to pár dní bez práce hodilo

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 10:19
- Nahlásit

v dnešní době intrónéta? všechno mi chodi drátama , tak leda je vyškubnout

další genijální nápad, jdu vyškubnout dráty.......

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 10:21
- Nahlásit

PetraK
všechno mi chodi drátama , tak leda je vyškubnout
no a nebo jak občas chodí to potvrzení že :
Toto je potvrzení že email byl na dotyčném počítači zobrazen ale neznamená že ho dotyčný četl.
tak posílej totok:

Toto je sice potvrzení o tom že email byl na dotyčném počítači zobrazen, ale neznamená to, že byl dotyčným přečten, natož pochopen a už vůbec to neznamená že bude zpracován.

Značka: na nic se mě neptejte, já tady jen pracuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 10:21
- Nahlásit

Maya
stli máte IT jako my, tak by to pár dní bez práce hodilo

oni se mě po zkušenostech se mnou dost bojej, takže by tu byli hned

Vero
du vyškubnout dráty...

tak ahoj, a ozvi se, až Ti to nahoděj

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2015 10:22
- Nahlásit

Fajka

Toto je sice potvrzení o tom že email byl na dotyčném počítači zobrazen, ale neznamená to, že byl dotyčným přečten, natož pochopen a už vůbec to neznamená že bude zpracován.

voléééééééééééééééééé suprovina!

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání