| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:25
- Nahlásit
Maya
Fotku nemám, nechtěla jsem je zbytečně dráždit za tím plotem. Bylo to tady
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:25
- Nahlásit
birma
Obecně si myslim, že zvýšení porodnosti je vevstátnim zájmu a proto by ji měl stát podporovat.
Myslím si totéž, jen si akorát myslím, že stát pouhým dáváním peněz zvolil blbou strategii, která evidentně nefunguje, protože jak všichni vidíme, porodnost furt klesá.
Kamarádka jednou žádala o přídavky na bydlení, protože byla dlouhodobě nemocná a dozvěděla se, že si má najít levnější byt
No jasně, nemohli já dát ty peníze, který už dali matce na mateřský bydlící třeba ve vile, žejo.
Jak už jsem psala, peníze pro potřebný nejsou, protože se cpou tam kam nemají a potřební pak žebrají o peníze u charity, prostě děs.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:26
- Nahlásit
A to si představte, jak má ségra dvojčata, že porodné dostala jen za jednu holku a za druhou až po roce, prý je to standartní postup, jestli jako obě přežijí, no hustý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:28
- Nahlásit
birma
A Brejl, tos měla napsat hned, to byla jedna z těch vlčounek od kachny Batyny maminka to máš černej puntík, žes to nevyfotila
akorát teda nevím, kdo byl ten třetí vlčoun, tam mají jen 2 feny a malého vlkoše a černého
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:29
- Nahlásit
denyk
A to si představte, jak má ségra dvojčata, že porodné dostala jen za jednu holku a za druhou až po roce, prý je to standartní postup, jestli jako obě přežijí, no hustý
fakt??? no to je teda síla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:50
- Nahlásit
Maya
Jsem psala dva nebo 3, už to byl asi 30. kilometr a oni se tak míhali....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:55
- Nahlásit
birma
Jsem psala dva nebo 3, už to byl asi 30. kilometr a oni se tak míhali....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:55
- Nahlásit
birma
Obecně si myslim, že zvýšení porodnosti je vevstátnim zájmu a proto by ji měl stát podporovat. howgh
Maya
takze tebe stve, ze matka za celej rodicak dostane 200 000 (cca 4500 pri 4letech mesicne ) ale ty tisice cigosu co nikdy nevkrocili do prace a dostavaj mesicne tak vysokej dchod, jako lidi, co celej zivot makali, coz je klido nejakych 8t po dobu nejakych 70 let, to je OK?
ja osobne bych ten pranyr, kdyz uz, nastavila nekam jinam a ne matkam s detma.
navic fakt znam minimum tech, ktery z toho dokazou vyjit a naprosta vetsina by na pul uvazku chodila kdyby tu moznost meli a o dite se vsechny staraj perfektne co ja znam.
a znam hodne lidi i v brne, co delaj za 12 cistyho, dneska proste prumernej plat fakt nema kazdej.
denyk
to je taky masakr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:57
- Nahlásit
birma
to sou supr fotky, uplne to laka vyrazit na vylet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 09:57
- Nahlásit
krásný, dát přímo obrázek nejde, tak takhle
http://fineartamerica.com/featured/nala-sandi-bake r.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:03
- Nahlásit
cernej caj
co celej zivot makali, coz je klido nejakych 8t po dobu nejakych 70 let, to je OK?
to samo ne, ale o tom tu řeč nebyla a to už by bylo na mnohem širší debatu a mohly by se k tomu přidat i bezplatný vysoký školy a prachy vězňům atd. atd.
osobne bych ten pranyr, kdyz uz, nastavila nekam jinam a ne matkam s detma.
já bych ho nastavila všem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:12
- Nahlásit
cernej caj
to sou supr fotky
Dík
uplne to laka vyrazit na vylet
Mě ne zatim mě ještě pořád bolí hlava z dehydratace ze včerejška a nohy taky ještě trochu cejtim (ty teda naštěstí nebolej, jen jsou unavený)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:18
- Nahlásit
birma
sis vzala malo vody?
kratkej mini film jedne moji zname - docela pobavil kdyby mel nekdo chut.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:23
- Nahlásit
birma
jo a mam pocit, ze s ortezama mam smulu pac tahle nova je hafo lepsi nez ta stara na chuzi a tak, ale zase se vic zhrnuje pod kolenem takze ji musim obcas upravit jinak tlaci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:45
- Nahlásit
cernej caj
zase se vic zhrnuje pod kolenem takze ji musim obcas upravit jinak tlaci
jakože budeš muset každých pár kiláků udělat striptýz a upravovat si ortézu?
nešlo by pod tím kolenem jí vylepšit něčím tím protiskluzovým, co bejvá třeba na punčochách?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:47
- Nahlásit
Maya
Díky bohu za vysoký školy zdarma. Ten systém, co je v americe, je šílenej.
cernej caj
Ne, ale málo jsem pila (což je u mě při chůzi běžný, pokud neni vedro).
zase se vic zhrnuje pod kolenem takze ji musim obcas upravit jinak tlaci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:50
- Nahlásit
Maya
striptyz nee, kdyz budu mit nejaky teplaky tak nohavici vyhrnu v poho
ona tam ma nejak vyreseno tu latku at se neshrnuje ale myslim, ze ta stara to ma vyreseny mnohem lip tenhle aspekt
birma
tak si davej treba po hodine zvoneni do telefonu at vis, ze se mas napit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 10:55
- Nahlásit
cernej caj
Já si třeba i vzpomenu, ale nemám žízeň a pití mám na dně batohu a nechce se mi to lovit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:05
- Nahlásit
birma
tak ja se snazim pit vedome, kdyz si vzpomenu na piti tak zastavit a pit abych pila dost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:09
- Nahlásit
birma
tak to chce asi nasávací hadičku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:11
- Nahlásit
cernej caj
birma
tohle znáte? http://cestovani.idnes.cz/originalni-lesni-bar-piv o-vylovite-z-potoka-penize-nechate-na-parezu-1jz-/ tipy-na-vylet.aspx?c=A090325_175201_igcechy_tom
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:17
- Nahlásit
Maya
jj vim o tom a vim kde je na mape a doufam, ze se mi letos podari dat ty rychlebky
predbezne su domluvena prvni vikend v kvetnu ale zjistila sem, ze hraje v plzni lynyrd skynyrd no tak ja nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:22
- Nahlásit
cernej caj
hele http://www.skandinavskepotraviny.cz/scandinaviafoo d/eshop/9-1-Bezlepkove-potraviny-Glutenfri
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:23
- Nahlásit
cernej caj
ja osobne bych ten pranyr, kdyz uz, nastavila nekam jinam a ne matkam s detma.
rozhodně.
Za co mě kdo trestá?
Napřed mi silou gravitace po X týdnech spadne krám z police nad stolem tak šikovně, že s sebou veme tác s třema hrníčkama a rozflákne to...
Pak mi kocour vyhrabe květináč...
Večer jdu do koupelny, smrad neskutečnej, druhej hazjlík mi pochcal koupelnu. Hodinu drhnu, odsmraďuju, a když už jdu do pelechu...
kdo mi shodil čtyři kvetináče s bonusem jednoho rozbitýho???
Asi budu chodit spát s lopatkou a smetáčkem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:26
- Nahlásit
Vero
koukám když se daří, tak se daří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:27
- Nahlásit
Maya
zajimavy
Vero
jee, to je mi lito chces nejaky hrnky?
napadlo me, nemuzes ke kvetinacum pokud so na okne neco natahnout aby ty kvetinace nesli snadno zhodit?
nebo s klapkama na ocich, usich a nosu
ja uz pres tyden nevidela zigula, je mi divny ze by se neprisel domu ani nazrat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:31
- Nahlásit
cernej caj
ja uz pres tyden nevidela zigula, je mi divny ze by se neprisel domu ani nazrat
no je jaro, náš mladej kocour se chodí taky už domů víceméně jen nažrat
hele http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=DA6143#bre adcrumbs
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:34
- Nahlásit
a maj tam bio nádobí, to jsou věci
http://www.dedra.cz/cz/produkty/domaci-potreby/kuc hyne/stolovani/goeco/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jeheeee cumim na toho grimma a v jedny hospode maj esusi rammsteiny jako doprovodnou hudbu
Maya
kdyby se aspon chodil domu nazrat... zacinam mit strach
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2015 11:46
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Je tam krááásně!! HUŽ STE PORODILY, VYCHOVALI? Já šprechtila a makám jak barvička. A od šéfa jsem dostala dodatečně k narozeninám oooooobřííííí Merci, tak jsme ho společně hned vykuchali .
Rumíček si dneska ráno dal velehoničku se svetřicí Betynou. Bubi se to nějak nezdálo - má trošku na Betynu pifku tak je šla rozehnat jak demonstraci : jenže Bubi prostě nikdo nebere vážně , takže ti dva debilové tam lítali až házeli bahno na stromy a Bubi se přišamrdačila spokojená, jak jim to pěkně řekla nahlas a od plic a šla si sbírat kolečko . Kolečko oblibuje velmi, což jsem ráda. Rumíček vystavoval hejno holubůch, pěkně poslechnul a pěkně poslechnul 3x u pejskůch, pěkně dělal čekej a šel za nima až na povelování. A i pak hezky sypal domů, i když to pro něj bylo těžký, páč von ten vipet by tam s nim lítal asi ešče tetkon. Jenže - čék halt musí do prasé!
Jdu makat.
|