Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 11:32
- Nahlásit

prošli jsme zase kus Lužek - paráda - nikoho jsme nepotkali. Fakt za dvě a půl hodiny krásného počasí a hezkých značených cest ani noha...
Taťka se zhoršil...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 12:00
- Nahlásit

Xerxová
tak to je fajn s prochazkou

s tatinkem to je mi lito, snad to je jen docasny

denyk
pojedete nekam na delsi dovcu? pokud bys byla doma, tak by se dalo vyuzit i te narizene dovci?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 12:26
- Nahlásit

cernej caj
mame dneska prozmenu 5 let vyroci od privezeni vokouna
Gratuluju
My budem mít dva roky za pár dní

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 12:27
- Nahlásit

Xerxová
Myslím na vás, ať je v pořádku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 12:28
- Nahlásit

birma
desne to leti, ze

furt uvazuju nad tou vestickou, si mi ji nemela vubec ukazovat

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 13:23
- Nahlásit

cernej caj
A ona jim ta akce nějak brzy končí, že si ji nestihneš prohlédnout na6ivo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 14:22
- Nahlásit

birma
ta sleva je do zitra

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 14:45
- Nahlásit

cernej caj
Aha no tak přeju ať se rozhodneš dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 15:01
- Nahlásit

birma
asi na to pecu a kupovat nebudu, i kdyz vypada fakt hezky. a zrovna ja su vestickova, ale tak kdyz si predstavim tu vyplatu tak snad asi lepsi nic neporizovat

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 16:40
- Nahlásit

Ani jsem nereferovala o těch dd zkouškách. To prostředí je ideální pro nás, na place minimum ruchů (poblíž jen rozhodčí a pomocníci, diváci o pár metrů dál a další psi za plentou až za divákama), takže znova prolezu zkušebák, doučim, co nám chybí (myslim, že do každý divize jeden trik) a za měsíc vyrazíme aspoň nanečisto
A cvičál tam taky jeden střední černej špic a byl docela šikovnej

cernej caj
Nj teď s tou chorobou…

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 16:53
- Nahlásit

birma
ted nevim co sou dd zkousky?

tak to je supr, ze si to vyzkousite s adamkem

jj, ted s tou chorobou, o to je to zajimavejsi cena, prece jen nouzove tepelna vrsta kterou navleces i na ruku ve sbalenym stavu skoda ze neznam nikoho se zkusenostma

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 17:05
- Nahlásit

cernej caj
Dogdancingový
o to je to zajimavejsi cena, prece jen nouzove tepelna vrsta kterou navleces i na ruku ve sbalenym stavu
Tohle už zas nezní tak rozhodnutě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 17:09
- Nahlásit

birma
ahaaa

prave ta vesta je dokonala a za ty prachy ale ma prave jedinou nevyhodu - nikoho s tema zkusenostma a ja su vestickova, miluju vesticky...

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 17:23
- Nahlásit

cernej caj
ja su vestickova, miluju vesticky...
Já vím, proto jsem si na tebe taky vzpomněla, když jsem ji viděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 17:31
- Nahlásit

birma
a nevim, jestli to bylo dobre pac je to supr nouzova vrstva. no su zvedava na predpoved, jak moc nakonec budem navleceny

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 17:58
- Nahlásit

Xerxová
to je mi líto s tatínkem, snad je to zhoršení jen dočasný
cernej caj
s tím žigulem je to blbý, si říkala tuším že je kastrovanej?
birma
A cvičál tam taky jeden střední černej špic a byl docela šikovnej
jj, to je Dorinova příbuzná, však to říkám furt, že Dorin má skrytej potenciál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 18:09
- Nahlásit

Maya
jj je... ale 14 dni je uz fakt dlouho na kocoura co byl kazdej vecer za dverma...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 18:19
- Nahlásit

cernej caj
My měli kocoury taky kastrovaný, jeden, angorák, byl jednou pryč měsíc, pak přišel z obrovskou boulí plnou hnisu na krku.
Druhej normál kocour, celkem gaučák zmizel na 3 měsíce, to už jsme ani nedoufali. Už jsme ho i přestali volat. Jednoho dne přijela mamka a jen tak to zkusila ho zavolat, zajednou se objevil, vylezl z křoví, hrozně vychrtlej, ale rád, že je doma.
Pak jsme jednou nemohli kočku co máme teď najít, a po třech dnech jsme zjistili, že když jsme vybalovali auto musela tam zalézt a tak tam byla 3dny zavřená, naštěstí nebylo horko. Ale slyšet nebyla a pes ač to určitě věděl,dělal jakože nic.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 18:26
- Nahlásit

ssshhhhh
no uvidime... posledni kocour to koupil dle veta nejspis sutrem, trubkou nebo autem... jeste chapu, ze chudak kocka potka auto, ale ta logika, ze je lito dat 300 za kastraci ale kazdyho kocoura vemem vzduchovkou ci sutrem, pac je to skodna je taky supr logika

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 18:37
- Nahlásit

Xerxová
Drzim tatkovi palce!!! At jsou zitra lepsi zpravy.
cernej caj
Ech, snad se kocicak vrati, casem. Taky se nam kdysi jedna z kocek stodolovych objevila snad az po mesici.
ale kazdyho kocoura vemem vzduchovkou ci sutrem, pac je to skodna je taky supr logika
Snad ne, to tam mate takovy idioty?
Jako stane se, ze ti vlitne kocka primo pod kola, ja to zazila jednou pred hodne lety v trabantu, to sem jela pomalu a nedalo se nic delat. Ale strilet po kockach, brat je po hlave trubkou, hazet po nich sutry, fuj. A to kocky moc nemusim.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 18:39
- Nahlásit

cernej caj
chudak kocka potka auto
jen ta blbá... Měli jsme 5 koček a všichni se rozhlíželi a byli sakra vopatrný. Až na jednu, o který jsem od začátku tvrdila, že je úplně blbá, že bych se nedivila, kdyby jí srazilo auto. A taky jsem se nedivila, když přišla sousedka, že máme kočku rozmázlou na ulici.
kazdyho kocoura vemem vzduchovkou ci sutrem, pac je to skodna je taky supr logika
lidi jsou prostě hovada, to už lepší nebude

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 19:00
- Nahlásit

Fifi
Jako stane se, ze ti vlitne kocka primo pod kola,
no já teď byla ráda za ABS, ta kočka snad čekala, až pojedu kolem, aby mohla přejít. Normálně mi vběhla mezi přední a zadní kola , blbka (naštěstí jsem jí viděla a jela jestli 15-20?)

Sousedi měli nádhernýho polodlouhosrstýho kočkoura, takovýho netykavku. Někdo ho chytil do želez. A my si ještě říkali, čekáš na myšku... a von, chudák, nemohl dál. Korunu tomu nasadil veterinář, kterej ho ještě 14 dní léčil
Xerxová
Taťka se zhoršil...
budeme na něj myslet

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 19:05
- Nahlásit

kachna_
blbka (naštěstí jsem jí viděla a jela jestli 15-20?)
To jsem jela tehda taky, jen trabant ABS nemel. Jsem zastavila, sla se podivat a nedalo se nic delat. Pak se mi o tom zdalo jeste hodne dlouho.
a von, chudák, nemohl dál. Korunu tomu nasadil veterinář, kterej ho ještě 14 dní léčil

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 19:23
- Nahlásit

cernej caj
dva tejdny na kastrovaného kocoura je dost, ale třeba se ještě vrátí, u nás teda taky dost lidí kočky nemusí, ale nijak cíleně je naštěstí nikdo nelikviduje, jen je nechaj se množit a koťata pochcípat

jinak jsem se dozvěděla, že sousedův pes uř přes tejden kašle, tak je jasný, odkud to Kim má, akorát je blbý, že k vetovi ho nejspíš nevezme jak ho znám,, tak doufám, že to nebudu řešit za chvíli znova

Maya
Člen
- Nahlásit

nějak je to tady dneska zpomalený a nebo je to jen u mě?

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Fifi
tady ses na vesnici... a nechci byt predpojata ale kazdej druhej 50+ hlavne ti z vesnic se toho nestiti... dyt tady tem lidem zijou psi celej zivot v oplocenym kotci na 15m2 a kdyz reknes, ze si sla s psama ven tak dostanes reakci jako "a vy ty psy jako nemate zavreny na dvore?"

kachna_
jojo, takhle je to nebezpecny ty zvirata pod kola... ale tam u vas asi i zajici, srnky, vsecko, ze ste zvykly cihat?

proste je to smutny ale v tomto ohledu je lepsi, kdyz to zvladnou lidi nez kocka, ale urcite takovy nestastny nehody sou jina liga proti tem cilenym akcim...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 19:32
- Nahlásit

Maya
nějak je to tady dneska zpomalený a nebo je to jen u mě?
Nejsi sama.
cernej caj
tady ses na vesnici...
Ja byla a jsem na vesnici. Halt to je v kazdy asi jinak.
Srnu jsem taky jednou nabrala, jela jsem asi tricitkou, neb se tam vyskytovaly, lesni cesta. Taky jsem nenadelala nic, najednou vylitnula z lesa. Odnes to je blatnik a blikr, srna sama vstala a prchla. Jet vic, tak vetsi masakr. A zajici - kapitola sama pro sebe, v noci v polich, vypnout dalkace, idealne vypnout i svetla, protoze jinak cupitali pred autem oslneny treba kilak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 19:37
- Nahlásit

Maya
taky to mam zpomaleny od rana a i me to uz padlo

Fifi
je to i o tech lidech, to bez debat... ale prijde mi, ze chlapa spis napadne po kocourovi strelit vzduchovkou nez zenskou a ted to vidis jak k tomu vedou ty decka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 20:45
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Jooodleydýýý, to byl krasavej výletík. Habrovejma lesima, kopcema nekopcem do hospůdky v Hostími. Na Svijánky a oběd a pak hásky zpátky. Pravda z tý zpáteční cesty jsem úplně vodvázaná nebyla, neb nás čekalo hodně kopcůch nahoru a já ešče teda jako úplně v konvici nejsem. Ale!! Brtnik je geniální koumák, vymyslel obezličku a šli jsme jen jeden kopec a pak po vrcholu, po obří louce, pejskííí běhalííí, nosili kolečka, klacéčky, šištéty, Rumíček byl veleposlušen, pěkně odvolán od psa, pak pěkně navolno u nohy propochodoval, následně ho rozčílila motorka na poli, prej tam nemá co dělat, tak si to s ní chtěl vyřikat zočivoči, ale i zde se nechal pěkně odvolati. Je velešikovnej. Pak jsme to vzali přes cukrárnu pro dortiky, mámu na kávičku k nám s návštěvou u sousedky Danušky, čokle si pokousali kostéčky a tetkon COOOO? COOO DĚLAJI TETKON??? Ano milé děti, zde cíply fšéécky dobrý víly.

Měli jste se taky krásnově??

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2015 20:56
- Nahlásit

Xerxová
Taťka se zhoršil.

to mě mrzí, držím palce, ať se to otočí!

my taky nepotkali moc lidí, v lesích jsme byli sami až pak na tý louce. Jen hospoda narvaná.

jsem si tak sumírovala Rumíčkovo chování, musím říct, že doufám, že mu to takhle vydrží. Drží se nás, hlídá si nás, hezky reaguje na povel Cesta, nebo Seš daleko. Je v přírodě pohodovej, snad mu to vydrží.

cernej caj

mame dneska prozmenu 5 let vyroci od privezeni vokouna

áá, takže má přichozeniny!! Fšécko nejlepší. A se žigulíkem držím palce dál. To je na tomhle blbý s těma kočenkama, no. Jenže zase lepší, než aby žily zavřený doma.

. a zrovna ja su vestickova, ale tak kdyz si predstavim tu vyplatu tak snad asi lepsi nic neporizovat

mno, děfče - sice nevím o čem je úplně řeč, ale.... víš jak by to bylo? Zas bys jí se ztrátou poslala dál, takže se pochval, žes ušetřila, seeeš šiškovná!

kachna_

. Někdo ho chytil do želez. A my si ještě říkali, čekáš na myšku... a von, chudák, nemohl dál

k tomu není co říct, hergot, chudák malej.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání