| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 13:33
- Nahlásit
cernej caj
To jsou kraasny fotos Jaro je tu.
Kdo by se nahodou nudil, tady je live prenos z Crufts.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 13:38
- Nahlásit
Fifi
jojo, nadherne tam venku je, a zahradka je to jediny, kam muzu vystrcit paty. Zavidim vsem, kdo si dneska uzivate
a dik za tip
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 13:40
- Nahlásit
cernej caj
Jsem si myslela, ze tobe coby chorobe se to muze hodit. Vecir se tam podivam na BIS.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 13:44
- Nahlásit
Fifi
akorat mi tady jecej psy do ucha jak je rozdrazdil ten ovcoun, na bolehlav skvely kulisy teda
pac dneska prijel kamarad a pomaha muzi zpacifikovat naletovky ve dvore, ja si to na tento vykend vymyslela kdyz muz je vyjimecne doma
moje aj teda neni natolik dobra abych stihala tuplem mluveny slovo ale i jako cumenda zajimavy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 15:51
- Nahlásit
Jsme doma z tréninků. Za chvíli vás dočtu, ale napřed se podělím, protože tohle je bomba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 15:54
- Nahlásit
birma
ja to asi nechapuuuu jak poznam co pise ten pes kdyz by to mohlo byt klidne tak i tak?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 16:09
- Nahlásit
cernej caj
velikonoce sou tyden po longu, tak nevim
To mi přijde dost brzo. Ještě by šel květen, otázka je, jestli tam na prodloužený víkendy nebude až moc lidí…
Xerxová
My tě asi poprosíme o rady až si budem jistý, že pojedem
kachna_
Néééé
Píšeš si to někam?
Fajka
Ne! Boty ne! Zjistila jsem, že ty na denní procházky se psem maj dobrou podrážku, ale ve svrsku několik cm díru, ty na čundry jsou navrchu skoro dobrý, ale vzorek na podrážce už prakticky chybí… už spořim a až bude, půjdu zkoušet asiod Asola, měly by bejt nějak víc anatomicky tvarovaný, tak jsem hodně zvědavá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 16:11
- Nahlásit
cernej caj
Pes je ten, co nechodí samostatně do krámu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 16:18
- Nahlásit
birma
aha takze bily odpovedi sou pes a zeleny panicek me to prislo dobre obojetny a rikala sem si zda vtip neni v tom, ze se pta pan svyho psa kdy prijde dom z toho obchodu
jj, tak brzo to je. ale nejakych 6h cesty proste v sobotu tam a v nedeli dom je trochu moc
a nechces zkusit v obuvnictvi jen za ten cca litr vymenu podrazky? vetsinou najdes sikovnyho obuvnika kor v praze.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 16:37
- Nahlásit
cernej caj
On ten vršek neni špatnej, ale podle mě už víc než půl roku nedá, tak se mi do nich nechce investovat, to ještě snad dá i ta podrážka
nejakych 6h cesty proste v sobotu tam a v nedeli dom je trochu moc
To určitě. Proto mě napadly ty první dva kvrětnový prodloužený víkendy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 17:37
- Nahlásit
birma
ten kveten pro me asi bude zabitej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 19:04
- Nahlásit
Brý kačer,
tak jsem po dlouhý době doma zapla pc....ale nějak mě to neba.
Víkendík byl hezký, dokonce i brabenci už pracují
cernej caj
tak knížku nepošlu páč jí má někdo půjčenou a musím vypátrat kdo
S tou dovolenou nechci zase slibovat, přesnej termín se dovíme dycky na poslední chvíli cca 2-3 týdny předem. Prostě super
Fajka máš zkušenosti s Asolama? Četla jsem asi před půlrokem test obuvi a vyšly jako jedny z nejhorších poměr cena-výkon. Ale samo, nevím jaký typ.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 19:08
- Nahlásit
Xerxová
nejlepší by bylo pro vás se ubytovat v tomto srubíku. Dospělí 350Kč, děti bohužel nevím. O termínu jse mu říkala, prý by to neměl být problém. Srub je na klidném místě vpravo od restaurace - teda spíš kus za ní. Chatky jsou v levo, areál je oplocen.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 19:12
- Nahlásit
A takhle jsem svařákovali na terásce
a cesta nahoru kolem Forellenschenke to jest v NDR dají se tam ugrilovat buřty, děcka tam mají prolejzačka, dokonce se tam dá jít se psem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 19:20
- Nahlásit
denyk
dneska bylo koukam nadherne uplne vsude
my sme se nakonec shodli, ze kupovat nebudem, do vany si vemu ten stret psich kultur ten je i takovej pekne ctivej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 19:27
- Nahlásit
birma
to je dobrý ty smsky
Xerxová
krásný fotky, Najt má fakt ty zadní skoro až na ramenou holt koník dlouhonohý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 19:32
- Nahlásit
denyk dík - srubík je dobrý. Až se to bude blížit, tak ti písnu (někdy v dubnu či počátkem května) a zajedeme se tam podívat a dohodnout. A dáme svařák na terásce... Jen chudák bukýs bude asi otráven z přítomnosti našeho černého nebezpečí.
I když umí vyvěsit bílou vlajku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 19:49
- Nahlásit
umělecké foto na téma zakruťte kocourem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 20:05
- Nahlásit
Maya cos tomu kocourovi udělala??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 20:32
- Nahlásit
maya
pozoval na prani?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2015 20:40
- Nahlásit
Xerxová
když umí vyvěsit bílou vlajku
Maya
cernej caj
pozoval na prani
nééé Mája ho učila stojku
super fotka!
cernej caj
týjo u Vás jaro (krásný fotky!) a já chodim furt na lyže
denyk
Fajka máš zkušenosti s Asolama? Četla jsem asi před půlrokem test obuvi a vyšly jako jedny z nejhorších poměr cena-výkon. Ale samo, nevím jaký typ.
já měla už dvoje, a nakonec se rozpadli jako každá jiná značka
u ě je problé ten že i když vím že se rozpadaj "možná dřív" tak mě neskutečně dobře ty jejich boty pasujou na nohu...takže to je prostě kompromis no...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 06:03
- Nahlásit
kuk Poslední klidné ráno (večer si přivezeme Trpajzlíky) a já vstávám daleko před šestou... Kluci pochopitelně spí jak špalci. Nighta už nezbudí ani příprava snídaně... Prý na něj počká
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 06:49
- Nahlásit
jo a na Zvířetníku je další Štajní povídání - neb je psí pondělí a to se tam vyskytují často Night nebo Štajn nebo Sorbonek... Tři skoro stejně staří psí kluci
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 07:10
- Nahlásit
Morgen,
tak to zas dnes vypadá na hezký den
Jsem zas večer nemohla chrápat, tak jsem do půlnoci čučela na Krásku v nesnázích...a ráno jsem stejně vstala 20min před budíkem
Xerxová
Jen chudák bukýs bude asi otráven z přítomnosti našeho černého nebezpečí.
on je zpruzelej z každého psa, takže Najtík nebude výjimkou .
Chvíli si pohučí a pak dá klid . Pán mi dal i pohled Tomášova, na který napsal telefonní číslo, tak jestli chceš pošlu ti ho
když umí vyvěsit bílou vlajku
ťuťu
(večer si přivezeme Trpajzlíky
Fajka
tak mě neskutečně dobře ty jejich boty
tak to je super že pasujou.
Čajdo zabaleno, pošlu odpoledne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 08:08
- Nahlásit
Xerxová
tak si to pěkně užij s malodětma
U nás už svítí sluníčko, tak přemejšlim, co s dětma provedeme. Včera jsme byli na kole (teda holky, Kač poprvý ušlápla takový tříkolko-kolo). A jinak teda, v Janově Vsi (sousední ves) je krásnej 3-4 km okruh. Vyasfaltovanej, z peněz EU, na zelený louce. Jako super, ale proč proboha? Bohatě a krásně by tam stačila levnější luční cesta (u nás jsou dvě takové a jsou perfektní).
http://www.mapy.cz/s/gmrT
je to ještě nedokončený na mapě - okruh kolem pole
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 08:49
- Nahlásit
cernej caj+ birma
tak asi na toulovce taky plafky sebou !
Xerxová
[i][/na Zvířetníku je další Štajní povídání - neb je psí pondělí a to se tam vyskytují často Night nebo Štajn nebo Sorbonek... Tři skoro stejně staří psí kluci
i]
to si večer počtu
kachna_
[i][/ Jako super, ale proč probohai]
no páč do levnější luční by se nedalo schovat, tolik peněz který půjdou do vlastní kapsy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 08:52
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Včera jsem se vrátila domů s rukama jako prase, jehličím ve vlasech, hlínou všude a bolavejma zádama. TAKŽE ANO, JAK TU NĚKDO ZMÍNIL JAROOOO JE TADY!! Byli jsme na Apaluše,opíknout si buřtiky, vyudit si buřtiky, no a já jsem stihla uklidit Ostrov pokladů, Itálii, Denivkovej ráj a Zátiší pod lískama, takže co?? Ano, čtyři záhonky jsou uklizený a přichystaný do toho jít. MIliony sněženek, úpolínů, krokusky, leze srdcovka, hlína krásně voní. Rumíček psotnika prostorem, protože dostali s Bubinkou každej žužlokostéčku. Zatímco Bubitka s ní moudře ležela na matracích, který jsem jim vyndala a slunila se a užívala si pohodičku, tak Rumenige proudil zahradou a loukou s kostéčkou v držce a stejně jako to dělával Ešus, vybízel každého dostupného k hrátkám s žužlokostí. Překvapivě bylo zatím málo krtinců. ovšem ten největší v záhoně větrali jsme chalupu a dávali si do nosu. Hásky bylo, moooc hásky a hodně jsme toho podělali.
Co ste podělali vy? Teda spíš podělaly, když jsme tu samý baby, ale zase - máme i psy, psy, nejen psy, feny, takže možná spíš to měkké I by se hodilo??
Celý týden jsem sama sobě dvěma šéfama, jsem tu nejdůležitější ze všech důležitejch
Jo a zde ŠTAJNOČLÁNEK:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/jak-roste-madarsk a-vizsla-0yv-/p_zviretnik.aspx?c=A150308_120309_p_ zviretnik_kosa
Xerxový už začla šichtička, tůchám, že? Tak ať si to všichí užjou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 08:56
- Nahlásit
Fajka
ono zas mas trochu lepsi pripravu na toulovce, kdyz u vas mate snehu
se mi v roce 2004 stalo, ze sem jela na orientacni vikend nekam na vysocinu... internet skoro nula nula nic, kdyz clovek poslouchal blbou stanici a nekoupil si noviny, tak ani nevedel pocasi v brne koncem brezna skoro 25 stupnu, tak si cajda nabalil pro jistotu jeste jednu mikcu, kdyby jen jarni bundicka nestacila no a nemusim vam rikat, jaky to asi byo kdyz sme tam prijeli a tam asi 10cm snehu
Xerxová
uzij si to s trpajzlikama
denyk
dik
kachna_
to taky nechapu ze se vsude pere asfalt... i cyklistum staci zpevneny cesty vetsinou co znam a pro chodce je rozdil naprosto jasnej...
jinak kacenka je moc sikovna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:21
- Nahlásit
denyk
Jsem zas večer nemohla chráp
mě zdevastoval pobyt na zahradě tak, že jsem vytuhla jak vychladlá ocel
|
PetraK
Člen |