Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:20
- Nahlásit

Vero
no ja prave pochopila, ze budou ohrazeny - coz bude nakonec z bezpecnostniho hlediska lepsi i pro ty kone

Darenka
tak uvidis, jaky budou vysledky a jestli se konecne neceho z vysledku dobere? aby se s tim dalo neco efektivne delat

Ja su stastna, ze moje mucivy problemy sou s vysazenym lepkem pryc... a tak me napada, jestli mas nejaky potize se zazivanim, zeptat se treba i na ty testy na celiakii?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:20
- Nahlásit

Darenka
taky držíme všecky tlapky a packy co jich máme, ať je vše OKá!

Vero
ono by to prakticky nešlo...

nešlo no bo tu je moc zalidníno všude samá silnice, město ...už vidím jak je naháněj na dálnici

ale vrtá mi hlavou, jakej to je impuls, že kůň neprojde, ale srnka ano...

asi nějaká "koňská" dávka ..si řikám dyž projde srna projde i kůň...

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:21
- Nahlásit

Fajka
si řikám dyž projde srna projde i kůň...

právě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:23
- Nahlásit

Vero Fajka
a neni to o vejsce? pac tezko muzou udelat impuls tak at srna a prase projdou ale kun nee.

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:25
- Nahlásit

denyk
Díííkuju. Přála bych si, aby už se to rozlousklo a bylo jasno.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:27
- Nahlásit

Tam napište a zeptejte se japak to

Darenka
Přála bych si, aby už se to rozlousklo a bylo jasno.
chápu, páč žít v nevědomosti není nic příjemného

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:29
- Nahlásit

Fajka
Děkuji
cernej caj
to CT má jen 80% úspěšnost rozpoznání problému oproti klasické kolonoskopii. Pokud se nic na CT nenajde, bude pan dr. bádat dál. Pokud najde, tak bude následovat operace.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:37
- Nahlásit

Darenka
tak je otázka, jestli je lepší, aby se na CT něco našlo (páš kolonoskopie už je víc invazivní, ne) nebo radši ne - držím palce hlavně, ať jsi zdravá a v pořádku

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:40
- Nahlásit

Vero
ale vrtá mi hlavou, jakej to je impuls, že kůň neprojde, ale srnka ano
aji mě
spíš to tipuju jak se vším u nás, za rok za dva už to nebude fungovat a pak srnky projdou a koním to bude chvíli trvat než zjistěj že můžou taky a pak už jich bude tolik, e to bude jedno

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:41
- Nahlásit

Maya
tak samo asi nikdo nemysli aby si tu kone volne pobihali u nas, to je trochu nerealn

kdepak, kdepak, jak jsem psala právě, nevím v který oblasti, ale tam už někdo koně vypustil dávno- tedy spíš opustil a stádo zdivočelo, žije v lese.

Fajka
i kdybys na ně natrefila, tak jsou tak opatrní ž

tjo Fajfko, to právě ti co už je potkali ani moc neříkali . Já koně miluju, vítám, to že žijou bez ohrad, ale narazit na ně v tom lese bych nechtěla. On ten samec si právě to stádo dost hlídal. Rozhodně nejsem proti tomu projektu , jen mě zajímá, jak to chtějí vést .

no ale ty jsou rychlý ty by to mohli stihnout

a na tohle zapomeň taky. nejhorší představa koňáka je splašenej
kůň na silnici ve střetu s autem.

Vero
Areál bude obehnán lehkým elektrickým ohradníkem

ale není to jen pro začátek? než se aklimatizujou? Nejdřív malá ohrada, pak velká a nakonec úplně bez ohrady? Aspoň tak bych chápala vypuštění zvířete do volné přírody o čemž oni hovoří. Myslím, že ta úplná volnost tam bude, že ohradník je dočaska, taky k tomu, až přivezou hřebce. aby se sžil s klisnama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:42
- Nahlásit

Darenka
- doberu se něčeho.........? uvidíme

a já držím moc a moc všecky palce a tlapky, aby se to pořešilo!

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:43
- Nahlásit

Darenka
taky držím palce ať už ti konečně něco zjistěj
cernej caj
o vejšce asi ne, vždyť tam vypouštěj nějaký poníky ne? to kdejakej jelen musí bejt větší
spíš myslím, že kecaj, aby je někdo nenařknul z nadržování cizím koním oproti domácím srnkách, udělat si jméno na srnkách ono moc nejde

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
tjo Fajfko, to právě ti co už je potkali ani moc neříkali
no tak to jim ale museli lidi pitomý vlíst do tý ohrady že jo... když jsou teda za plotem a přepokládám že ta ohrada zatím moc velká nebude a tudíš se cejtili ohrožený ...páč bejt fakt na volno uplně tak se ti zdaleka vyhnou!...pokud nám tu teda nevzniká nový plemeno..bojovej kůň

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:56
- Nahlásit

Fajka
nový plemeno..bojovej kůň
Este toho trochu.
Darenka
Pokud najde, tak bude následovat operace.
Nic nenajde, teda najde! Jakoze pricinu nejakou neceho a bude to dobry i bez kuchani. Drzim palce!

Hepcaaa, neni vono hepcaa jaro? Chcipnu, vrazim si jehlici do frnaku, chcipnu...Hepca. At co nejdriv vodkvetou kocicky, jehnedy a dalsi kere a stromoviny. Ma se vochladit, privitam to s nadsenim, aspon na par dni.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:57
- Nahlásit

Fajka
já teda nevím, ale o prasatech se taky x let zpátky říkalo, že to nic není, ty se člověku vyhnou, plachý zvířata a tak a co z nich je teď? lidi je maj za barákama
s těma koňma by to bylo stejný si myslím, oni si zvyknou, nikam utíkat nebudou a potkat někde hřebce bych nechtěla úplně stejně jako nechci potkat z vočí do vočí kance

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 12:59
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/vase-zpravy/zahranici/norsko /4830-29838-ceska-expedice-vyrazi-na-spicberky-za- zatmenim-slunce.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:00
- Nahlásit

Maya
stejně jako nechci potkat z vočí do vočí kance
Chro chro.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:03
- Nahlásit

Fajka
no tak to jim ale museli lidi pitomý vlíst do tý ohrady že jo.
ne-eeeeee Fajfkoooooooooooooo, dyk to říkám od začátku, tohle je stádo, který už nějakou dobu žije samo samotinký v lese, jiný stádo, než to přivezený prááááááááááááááááááááááááávě. A lidi, kteří netušili a potkali se s nima, měli dost stažený půůůůůůlky. On zas nebude tak velkej rozdíl mezi koněm nasssssss... naštvaným a zubrem. Obojí je nebezpečný dost.

Fajka
Fifi

..bojovej kůň
Este toho trochu.

chtělo by to cedulku, jako bejvá na plotech ne ale fakt, nějaký označení, že mají být lidi opatrní by se tam šiklo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:03
- Nahlásit

Fifi
Chro chro.

jojo, to je to Fifiprasca, že?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:04
- Nahlásit

Maya
že to nic není, ty se člověku vyhnou, plachý zvířata a tak a co z nich je teď? lidi je maj za barákama

že jsou přemnožený a jsou všude a ničej okolí to je věc jiná že jo...
nedávno říkali uplně neskutečný megačíslo kolik by jich museli odstřelit aby se stav zredukoval na únosnou mez... a bylo tao fakt strašný číslo..blbý je že jak budou otálet bude to horší a horší bo se množej dál...

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:06
- Nahlásit

PetraK
-eeeeee Fajfkoooooooooooooo, dyk to říkám od začátku, tohle je stádo, který už nějakou dobu žije samo samotinký v lese, jiný stádo, než to přivezený prááááááááááááááááááááááááávě. A lidi, kteří netušili a potkali se s nima, měli dost stažený půůůůůůlky
to sem nepostřehla
a to tady je u nás někde jo?

no tak už to tu máme komplet v Beskydech je někde medvěd nějakej zatoulanej..tož už tu chybí fakt jen ten mamut

Fifi
Hepcaaa, neni
nazdraví !!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:07
- Nahlásit

PetraK
to je to Fifiprasca, že?
ja ja, nastesti sem je dlouho nepotkala
Fajka
blbý je že jak budou otálet bude to horší a horší bo se množej dál...
Tehle potvor se fakt bojim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:07
- Nahlásit

PetraK
On zas nebude tak velkej rozdíl mezi koněm nasssssss... naštvaným a zubrem. Obojí je nebezpečný dost.
no to néé až na ty rohy , ty kůň nemá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:09
- Nahlásit

Fajka

že jsou přemnožený a jsou všude

no a otázka moje právě i u těch koní zněla, jak to bude s korekcí. Kůň se sice rozhodně nemnoží tak rychle a úspěšně jako prasata, ale na druhou stranu tady nemá ani přirozený nepřátele, ale ani takovej volnej prostor jako mají koně ve Francií.
Já jsem pro, jak říkám, koně mám ráda, ale zajímalo by mě, jak to povedou. Ono něco jiného je vlčí smečka, která to rozmnožování nemá takový, navíc rozmnožování smečky je z jedné strany ošéfováno právě i dostupností potravy, takže tady fakt přemnožení vlků rozhodně dlouho nehrozí. Neumím odhadnout, jak to ale může být u koní, kdy hřebec má k dispozici nějak početné stádo klisen, které můžou zabřeznout i jen z poloviny třeba, ale furt víc, než u toho vlka. Navíííc jak chtějí ošéfovat příbuznost/nepříbuznost, když hřebec bude jeden. myslím, ten zakládající?
Jen si tak přemýšlím nahlas.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:11
- Nahlásit

Fajka
no a to si vem, že ti kanci se alespoň občas střílej, koně se smět nebudou a prostě za x let to bude stejný s těma koněma, nemají tu přirozeného nepřítele, takže se budou akorát množit a moc neubejvat, kůň je taky docela dost dlouhověkej

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:13
- Nahlásit

Fajka
to sem nepostřehla
a to tady je u nás někde jo?
JOOOOOOOOOOOOOOO!! dyk to tady od začátku říkám už je to pár let zpátky, bohužel neviím kde. A ani nevím, jaký je osud toho stáda dneska, třeba už ani není, ale tehdy tam volně a divoce, bez kontaktu s člověkem žilo. Fůůůrt to tu řikám, furt, ale asi jak řikám, píšu tak blbě, že mi nikdo nerozumí

Fifi

Chcipnu, vrazim si jehlici do frnaku, chcipnu.

už?? uuuuž ? chudero! To jsem přehlídla, tak tedy, ať to máš co nejrychlejš za sebou. No jo ony už vlastně kvetou lísky a bříza!!

Fifi
nastesti sem je dlouho nepotkala

no nedivím se že jsi ráda. není to dobrá zábava.

Fajka
no to néé až na ty rohy , ty kůň nemá...

a co takhle kopýtka, hm? to už máš jedno čím tě nas....štvanej jedinec převálcuje. Věř tomu, že naštvanej kůň není nic bezpečnýho.

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:18
- Nahlásit

PetraKMaya
Díky móóóc..........tolik pozitivní energie ......to se musí někde promítnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:23
- Nahlásit

Darenka
olik pozitivní energie ......to se musí někde promítnout

si piš!!!! Hele nevím jaké jsou či můžou být tvé potíže, ale.... jak tu zmiňovala čajda ten lepek.... třeba by to nebylo od věci, tahle mrcha umí pěkně skrytý věci. Nechceš to zkusit?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:24
- Nahlásit

PetraK
už?? uuuuž ?
No jo, uuuz. Do cervna zase vystarano. Ja jsem si dneska ridic otevrela vokynko a nestacila sem ani vytahnout kapesnik (papirovej ) a nahodila sem si predni sklo zevnitr.
furt, ale asi jak řikám, píšu tak blbě, že mi nikdo nerozumí
To se to stava casto, vid.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 13:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
JOOOOOOOOOOOOOOO!! dyk to tady od začátku říkám
ty vole nevím jak vostatní ale já pracující na 6 frontách vás datlice dočítat fakt nestíhám..krom toho sem jako fakt netušila že tu žile stádo koňů volně už dlouho.....

co takhle kopýtka, hm? to už máš jedno čím tě nas....štvanej jedinec převálcuje. Věř tomu, že naštvanej kůň není nic bezpečnýho.
sim tě..todle vyprávěj někomu kdo byl x krát nakopnut a pokousán koněm
a mezi nám, zase to bylo páč sem byla jelito pitomý mladý nezkušený a ten kůň se cejtil ohroženej a tak proto tasil zuby

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání