Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Xerxová
na lavičkách, křeslech, kanapátkách sedávají vzpřímeně snad všechny dogy. Je to pro ně normální posez. Všechny čtyři naše dosavadní to tak měly. Nemám čas dohledávat fotky - stačí tahle Je zajímavé, že to tak dělají samy od sebe, že jim to tak pasuje

Tak holky, dneska nám to v biatlonu vyšlo, žádný nás tentokrát z medaile nesesadil, hurá

birma
proboha, kde jste vzali 20kg tuňáka?? To se dá normálně koupit?

Tinta76
vy jste s těma kalhotkama, že jo? (snad to nepletu ) Byl u nás kluk, co nám servisuje TV a ukáže se tak jednou za dva roky a hlásil, že chtěl taky velké psy, jako máme my, ale po zralém uvážení si pořídili fenku westíka. Má půl roku a už jim sežrala tubu krému(právě i s tou železnou tubou) ale ta naštěstí ve dvou kusech po oleji vyšla, ovšem velkou náušnici den před Vánocema, jim vet doporučil zrovna vyoperovat, neb kdyby se sekla, přes svátky by to byl problém...takže už ji mají v půl roce zoperovanou a onehdá zase nějaký pytlík, tak ten ale naštěstí taky vykadila....no hned jsem si vzpomněla na ty vaše kalhotky a varovala ho, ať si dávají majzla, když jim sežere na co přijde

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:05
- Nahlásit

ssshhhhh
Kim má 25 kg a na srst jsem mu dávala polívkovou lžíci oleje jednou denně a žádnou srajdu po tom neměl

birma
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:06
- Nahlásit

ssshhhhh
To ulovila panička po letech jsem objevila, že v rybárně, okolo který chodívám, prodává pán úplně nádherný ořezy.
Dneska mi nabízel i z kapra a to bylo samý maso

birma
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:09
- Nahlásit

worick
kde jste vzali 20kg tuňáka??
Já ho nikde nevzala, jen jsem koupila ty ořezy
Ale viděla jsem ho včera v rybárně celýho a teda je to kusanec

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:09
- Nahlásit

denyk
ty grancle mi na to složení připadaj dost předražený, ale zase se tam zaštiťujou nějakou unikátní metodou zpracování a o tom teda nic nevím jak přínosný to je, tudíž těžko říct

worick
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

birma
aha, už to čtu...já než to nadatluju
tak to máte super, že jsi na to kápnula. Ty bydlíš někde tam, kde můj brácha tuším(Vysočany) je to někde kolem, nebo bereš třeba cestou z práce? Jinak, mně tedy tuňák jako ryba moc nechutná, taková tuhá flákota to je, mnohem raděj mám lososa, nebo třeba mořskou štiku.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:14
- Nahlásit

birma
jsem si jistá, že ty moje kravky by se v tom akorát vyrochnily, pak to zahrabaly na zahradě a po pár dnech až by to bylo chycený by se v tom vyrochnily znova

birma
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:19
- Nahlásit

worick
Jj je to rybárna u tramvají na Vysočanské.

ssshhhhh
Adam si to v bytě fakt nezahrabe
Ale vzpomněla jsem si, jak zpočátku znechucením skoro blil, když jsem mu dala neznámý drh masa a teď je z něj kyselina takováhle

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:21
- Nahlásit

birma
To ulovila panička
To je panicka sikovna, Adamit bude mit rybi tejden.
ssshhhhh
jsem si jistá, že ty moje kravky by se v tom akorát vyrochnily,
Ano, u nas to samy.
pak to zahrabaly na zahradě a po pár dnech až by to bylo chycený by se v tom vyrochnily znova
V tomhle byla nedostizna nebozka fena, dotahla kapri hlavu po ctvrt roce. Na vanoce zahrabala, na jare se prisla pochlubit do obejvaku...

birma
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:24
- Nahlásit

Fifi
Adamit bude mit rybi tejden
Skoro musím mu to proložit, nevím, jak na ty kusovky rybí bude reagovat jeho zažívání, dávám mu je prvně
Na vanoce zahrabala, na jare se prisla pochlubit do obejvaku...
Miláček

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:26
- Nahlásit

Fifi

Hele vyprávěj mi, čuba takhle vloni vyhrabala schovanou prasečí hlavu, celou horní i dolní čelist, smrad příšernej, se nám teda zvedal kýbl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:29
- Nahlásit

Fifi ssshhhhh
pekny prasaky mate

nasi by to zezrali, v umerne velikosti, kdysi jim ty kostnaty cosik z vetamixu celkem jelo

ssshhhhh
si taky myslim ze po lzici srajdu mit nebudou ale mohlo by to byt lip promazany a muzes prave pridavat trochu, abys sledovala kdyby malo nestacilo a kdyby ani pak vic nestacilo tak aspon vis, zes tomu asi pomoct touto cestou nemohla

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:45
- Nahlásit

cernej caj
Hele já jsem pro to zkusit cokoliv abysme nemuseli na tu kolonoskopii, jako je možný, že jsme jim těma kostma roztrhli už dávno prdku, ne že by je nekousaly, ale celkově jsme jich třeba dávali moc a bez nějakého promazání a mohly mít dlouhodobě víc tuhej bobek než je zdrávo. Jenže já myslela, že zácpa je,když pes nekadí, no člověk se učí.
Minulýho psa jsme krmili jen granulema, tenkrát to bylo oficiálně jediný pro psa vhodný a doteď věřím, že na to chudák nakonec pošel.
pekny prasaky mate
jojo, to teda. Snad žádnej normální pes není koupanej 3x týdně, protože buď lidský eono, srnčí eono, liščí moč (hrůza!), siláž, ryba nebo mastnej popel z ohniště.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:52
- Nahlásit

ssshhhhh
jj, taky sem si myslela, ze se ucpou ale logiku ta ma i takhle... proste dokud to clovek nevidi...

pripomelo mi to - dneska sem si zkousela boty. Kupovala sem neco ve vodackym obchode a ze zkusim botky (tevy, starej model, podobnej rok vyroby jako moje tevy kotnikace ktery sou skvely a vlezu se do nich) - a mely vyprodej, v mym cisle... tak rikam, ze si je zkusim, jestli mi budou a chlapik, zda ma najit jeste jiny velikosti. ja rikam ze nee, de mi o sirku, velikost by mela bejt presna. chlapik se smeje a rika, ze tam strci nohu kazdej... zkousim boty. sou spis sportovni na vodni sport, ne klasicky turisticky ale spis obojetny... leva dobry, pravej malicek se dotyka hrany. neboli to ale citim to. zvazuju, zda to risknu, nebo ne... ta vyprodejova cena je lakava. CHlap rika ze je ma v panskym a ze v tom pekne plave, ze nikdy neveril, ze uvidi cloveka, kterymu sou tyhle desne siroky boty tesny... chodim, zvazuju. prichazi kolegyne a chlap rika si predstav, slecna citi malicek a zenska neee, dyt sou strasne siroky, to nemuze byt nikomu tesny takze se koukam taky dneska neco priucili a jeste me chlapik politoval

moji psi to nedelaj. az na jednu vyjimku - kdyz sme na vylete se psem, kterej se vali tak se casem otrkaj a valej se taky nastesti si to priste uz nepamatujou kdyz nejdem s valecem

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:54
- Nahlásit

teda jak to tak čtu, tak jsem ráda že Aran blahý paměti zahrabával jen housky
ale zase už je nevyhrabával a vykopávali jsme si je ze záhonků sami

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:57
- Nahlásit

cernej caj
no a koupila sis je?
asi by to fakt chtělo osekat ty tvoje ploutve
já tohle teda neřeším, no ale taky na těch mejch pár kiláků je to jedno, třeba teď mám pánský botasky za pár korun a ty jsou tak široký ve špičce, že bych se tam vešla dvakrát
možná takovýhle noname by ti byly líp

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 20:00
- Nahlásit

cernej caj
No jo, když má holt místo nohou někdo ploutve! ¨
Ale nic si z toho nedělej, já mám 41-42, ale zase extra ouzký a plavu do stran ve všem co je mi na dýlku. A lodičky, no fajn, jsem celkem vysoká a když jsou černý i ta velikost by nevadila, ale já z nich prostě vypadnu "do stran". Navíc mám extra vysokou klenbu a jsem si jistá, že až se jednou propadne budu mít nemíň 44
Hadry mám starý, bundu po tchýni, chodím se psama jak santus, ale boty na těch prostě šetřit nemůžu, ty chci kvalitní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 20:02
- Nahlásit

Maya
jojo, koupila sem si je s tim, ze nejhur proriznu malicek... pac co zjistim, pri proriznuti malicku? ze v palci to taky je uzky i kdyz sou proste dlouhy dost, jen ty palce nejsou poznat dokud me drti malicky a za litr a tyhle maj v malicku luxus mista, sou vyrobne podobny tem mejm kozenejm co sem je do vymeny podrazky milovala

no ja musim rict, ze panska 40 coz je prepocet na damskou 39 mi je uzka jak svin a kdyz nejblizsi pouzitelny zacina tak od 43 a to jen v pripade, ze malicek vychazi do sitky, tak jako konecna

bych jeste mohla nosit sandale, ale to tam pada furt bordel a hrozi nakopnuti palcu, to nemam takhle rada moc... ten bordel me prudi vic ale

ale chci zkusit cinana, ale ted mam ty bezecky, co s nima zacnu sezonu co sem sehnala letos (taky nejsou dokonaly, no ale... po longu vyhodim boty z lonskyho longu co sem je chtela uz vyhodit loni no ale co kdyby se jeste hodili, ze a ty prorezany proste musej stacit do mesta a na bezny jednodenni vylety

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 20:04 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

ssshhhhh
a neresily by to nejaky vlozky/dvoje vlozky nebo dvoje ponozky? nerikam do lodicek, ono je neprijemny extrem na obe strany. akorat ty vlozky asi nepudou k vysoky klenbe, k normos by asi problem nebyl...

proste nechapu, ze nemzou delat nejaky zabehly modely treba ve trech sirkach... paradoxne kozeny lodicky za 600 sou boty, do kterych se v pohode s tim malickem vlezu

jo a co vlozky s podporou klenby, minimalne ti nebude hrozit propad ale zas asi ne na bezny noseni at si noha nezvyka na oporu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 20:17
- Nahlásit

ssshhhhh
jako je možný, že jsme jim těma kostma roztrhli už dávno prdku, ne že by je nekousaly, ale celkově jsme jich třeba dávali moc a bez nějakého promazání a mohly mít dlouhodobě víc tuhej bobek než je zdrávo. Jenže já myslela, že zácpa je,když pes nekadí, no člověk se učí.
Tak za tuhle zkousku nic nedas, prokladat kosti (kterych asi davas celkem hojne, byt rikas, ze to nepokousou a nehltaji) necim jinym, ja vzdycky skelety treba pokladam na kysany zeli zality jeste kefirem ci podmaslim, pripadne do toho rozkydly vajicko. Sezerou skelet, Kremyl si teda casti skeletu radsi vynda z misky a jako prvni se vrhne na tu prilohu. Perdelice naopak nejdriv skelet a pak vymlasknou prilohu. Samotny bych jim to nedavala, by se z nich hovnajse sypaly spis bily a slo by jim to ztuha.
cernej caj
slecna citi malicek a zenska neee, dyt sou strasne siroky, to nemuze byt nikomu tesny
Ty jo, a nemas taky teda nejak rozjetou klenbu? Dyk to neni normal, mit takovou ploutvu sirokou. Nebo nemas na ty hnate o prst navic?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 20:31
- Nahlásit

Fifi
klenbu nemam rozjetou - ani ortoped nic nepravil pac sem nikdy nemela problem s botama a dneska klidne obuju botu, koupenou pred 4ma rokama a schovanou v krabici (jedny merelky posledni zachovany). Proste mi na noze prebyva malicek... (anebo nejsu ochotna ho vydeformovat a zvyknout si na to...)

fakt kremyl radsi prilohu. jo? ferina vetsinou prilohy nezrala, dojizdel vokoun

vsimni si, jak sou vsechny malicky vdeformovany pod vedlejsi prst... muj malicek proste je vic do strany nenecham si ho utiskovat, nikdy sem nenechala... ze by to byl duvod, proc mi ted prebyva? protoze jinak vetsina lidi (a staci se podivat v lete do sandalu a otevrenejch bot) ma proste malicek uz tak vdeformovanej, ze s tim nemaj potiz?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 20:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
fakt kremyl radsi prilohu. jo?
Ne radsi, jen hlta. Tak radsi zhltne nejdriv snadnejsi vec na hltani a pak parkrat pokousne ten skeletoun.
vsimni si, jak sou vsechny malicky vdeformovany pod vedlejsi prst...
Jsem svlikla fusku a jsem jasnej egyptan. A nic vdeformovanyho nemam, jen je proste malicek malickatej nejmensi - edit, rovne si rostouci, jak jen malej malec muze. Nesnasim utiskovaci boty, jen mam asi kliku, ze mam jen siroky lejtko a vyssi nart, ne malicka separatistu.
nenecham si ho utiskovat, nikdy sem nenechala...
Vsak, naprostej souhlas, vice prav pro malicky! Hele, vyfot si ploutev, klidne hod pak v emila, ten neutiskovanej jedinec bude urcite i vetsi, nez to bejva? Chci ho videet.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 21:22
- Nahlásit

Fifi myslíš, že Čajda založí stranu pro práva utiskovaných malíčků ??
Mám naštěstí asi zcela standardní nohy. Mrňavý, ale normální. Takže riekerky i merrelly číslo 37 vyhovují zcela bezproblémově a nikdy jsem boty nijak neřešila. A to chodím poměrně dost

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2015 22:18
- Nahlásit

tak teď si tady jak debil prohlížím nohy
taky jasnej egypťan a malíčky teda pod vedlejším prstem nemám, jako k němu trochu přetočený je, ale ne pod něj
možná by to chtělo spíš skupinové měření stojmo šířky od malíčku k palci

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 06:32
- Nahlásit

Pátečééék,
si dycky v pátek vzpomenu na Fifi jakou má radost .
Včera po prochajdě jsme si s holkama zajely na pizzu, takže dnešní snídaně a oběd je jistej . Śnědla jsem 3!ks a pak to ještě zalila horkou čokoládou, holky na tom byly stejně takže jsme se odvalily do auta, z auta do příbytků a já ve 20:30 vytuhla, vstala jsem až pčed půlnocí

cernej caj
co se týče toho seznamu, tak znám díky
mně práve zaujalo takové to "jiné" zpracování

worick
hmmm gurmánka, s opraženou slaninkou tučňáka jím, mám ho ráda, ale do salátu moc né

Tinta76
no dobrý den, tady prdící brčko zrovna jsme o vás paní včera mluvily, jsem hokám vyprávěla tu story .
Ludřence a flekáčkovi podrbání posílám

Fifi
princatko priklonit k jejich konzumaci treba
v to doufám

drbkala vizlika, krasnej mladinkej zrzatec, vysmatej
bukvička je jen jedna

birma
Adámek je fajnšmekr

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 06:34
- Nahlásit

cernej caj
jseš prostě ploutvonožec

já si tea hňápy prohlížet nemusím, jsem egypťan

Maya
jo taky mi to za těch 12kg příjde dost, nicméně asik vyzkoušíme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 07:06
- Nahlásit

Fifi
ahaaa takze hltani dava prednost

ja su teda rek (i kdyz smrclej rimanem pac ten vedle palce je mozna jen o 1mm delsi nez palec). Jinak zkusim vyfotit - ale muj problem je mozna ten, ze sirku prstu mam stejnou jako ty casti ze ktery prsy vylizaj - proste nejsirsi misto nohy mam stejne siroky jako prsty a problem je asi ten, ze dneska sou vsechny spicky moc zuzeny se mi tam ten malicek proste na sirku nevejde

denyk
mnaaaam horka cokolada ste si uzili

Maya
du merit cca 10cm kdyz sem jakoze nejvic levej kraj malicku prilozila k metru tak rovne pod nohou smer palec to je 9.5cm ale posltarek na palci je samo o malinko sirsi nez to misto, ke kterymu to merim, takze 10cm by se dalo asi rict

Xerxová
ale to by nebyl spatnej napad

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 08:08
- Nahlásit

Fifi
Maya
denyk
Jsem svlikla fusku a jsem jasnej egyptan... - nějaké divné totok nééé? Já taky Světlovlasý Měly by jsme si nechat udělat nějaké testy DNA, odkud teda pocházíme

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 08:20
- Nahlásit

cernej caj
ja su teda rek
ty jsi prostě jiná

worick
Světlovlasý
tak já mám k nim blíž, navíc, Denisa, sestra Jolana, tatko Fero, takže?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 08:21
- Nahlásit

worick
tak všichni jsou z Afriky, nee??
akorát těm vostatním ty nohy nějak pak zmutovaly
cernej caj
no teď v práci se teda měřit nebudu, ale snad si vzpomenu večer
myslím, že nejlepší kvůlivá malíčku je asi měřit u kořene prstů?

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání