Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 11:39
- Nahlásit

birma
Řekla bych, že nepřilepenej malíček je fyziologickej, ostatní je vytvořený z bot
jakože myslíš, že když má člověk na noze prsty těsně vedle sebe, tak že je to z bot a že by mezi prstama měly bejt mezery?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 11:41
- Nahlásit

kachna_
a která banka, poděl se, já ty poplatky ani moc nekontroluju a spoléhám na to, že to samovolně nezměněj, tak abych když tak mohla taky vyšilovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 11:47
- Nahlásit

Maya
Expobank, ona má jako jedna z mála výběry ze všech bankomatů levný + dost vymakanej e-banking. No, ale. Koupil jí nějakej rus, což mě motivovalo k odchodu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 11:49
- Nahlásit

kachna_
aha, tak to vůbec neznám tuhle banku, já mám kvůli bankomatům furt spořku, protože mám všechny výběry zdarma, já víc vybírám než platím kartou a všude jinde podmiňujou to zdarma platbama kartou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 11:52
- Nahlásit

kachna_
ses husta teda, ty banky to je dneska zlo... co ja budu delat za par se sporkou taky nevim, zatim su bez poplatku ale to uz jen cca 3 roky...

Maya
si myslim, ze hodne lidi hlavne ma ten malicek mirne pritocenej obecne - ze malo pouziva prsty (malicek) pri chuzi a ten malicek prestava byt chapavej a uz od ditete se proste svazuje v bote... takze za me - mezery nejsou asi nutnost ale spis 100% casu noseni obuvi (a nekdy aby rodice usetrili proste kupuji co si mysli ze je OK sak dite si zvykne a pak v 15ti se kazda druha rve do lodicek a modnich bot, kde casto taky to misto nemaj... ) asi neni uplne OK (ale jak to dneska de bez nich, ze ...)

takze mit malicek mirne k dalsim prstum je proste asi "norma" u zdravyho cloveka a pak ma tak 50% populace hlavne z modnich a nespravnych bot nejaky neduhy... jako malicky a palce fakt vboceny echt ...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 11:57
- Nahlásit

kachna_
Mě by bylo hlavně divný, že po cestě k misce občas usne. A vůbec, kočky bejvaj dost divný, ale tohle je teda trochu celý úlet no. Asi by to chtělo vyšetřit.

Jináč hlásím dva obr (asi ty brambory) bobky (teda jako každá čuba jeden bobek).
Krev žádná, celý to bylo takový "nadejchaný", dost světlý, ale žádná srajda. Ale obě hrozně žraly trávu a pak blily, tak snad to není z toho oleje.

Nevíte někdo kolik je minuta volání z O2 na pevnou na slovensko? Dík

birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 12:00
- Nahlásit

Maya
když má člověk na noze prsty těsně vedle sebe, tak že je to z bot a že by mezi prstama měly bejt mezery?
Možná ne úplně mezery, ale myslím, že by neměly bejt namáčknutý na sebe. To máš jako s palcem, kterej většině lidí uhýbá k ostatním prstům, přitom by měl být rovně (jakoby navazovat na tu šlachu, co je shora na noze)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 12:08
- Nahlásit

ssshhhhh
hm, mozna toho oleje min at si zvykaj? ja davam casto psum do vecere trochu oleje (ferina by jinak nezrala kelpu) a nepozoruju bliti vubec, tu travu mozna trochu vic jo... hlavne, ze bobky ok no sleduj a uvidime...

birma
a uhyba taky proto, ze od deti si proste palec zvyka na to, ze v bote nema dost mista...

kachna_
si vzpominam, ze o tech rusech si psala nedavno, ze kvuli nim stejne budes menit. uz mas vybrano kam?

Maya
taky mam sporku, bankomaty vsude...

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 12:18
- Nahlásit

kachna_

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 12:25
- Nahlásit

cernej caj
už jsem u raiffky. Mám stejný číslo účtu (jen jinou příponu banky), výběry zdarma a zatím spokojenost. Hlavně, zázrak, mám milou bankéřku, která, když byl problém, neváhala zavolat, vysvětlit a ihned řešit. Věc takřka nevídaná.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 12:28
- Nahlásit

birma
Možná ne úplně mezery... - no jo, souhlas, určitě by to tak lidi měli, nechodit už tisíce let v botech... V botech na podpadku jsem přestala chodit ve chvíli, kdy mi připadalo, že mi taky začíná vybočovat palec. Kdyby jste viděly vybočený palec mamčiny 50leté sousedky, tak to je na omdlení. Má to snad ještě hůř jak na fotce číslo 2 http://www.chirurgienohy.cz/vboceny.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 12:33
- Nahlásit

kachna_
tak to je skvely mam kolegu co je s reifkou nespokojenej jak svina, neco mu rekli ze nepude, tak si vsechno zrusil, udelal jinde a kdyz teda definitivne rusil tak mu rekli ze mu to zridej, nez aby sel jinam ale to asi zalezi fakt od toho cloveka na druhe strane... doufam, ze budes spokojena

worick
ja to snad videt nechci, me staci palec moji babicky...

ja bych to s tema tisicama let neprehanela, kdyz si lidi udelali nejaky kozeny tapky tak urcite nevyrabeli botu hodne zuzenou do spicky idealne jeste s gumovou obsazkou proti vlhosti (aby ta bota ani nemela kam povolit)... rekla bych, ze tyhle na milimetr vypilovany univerzalni strihy aby se neproplytval ani kousek nite nebo gumy nemaji s puvodni ochranou pred stovkama let moc spolecnyho...

Maya
ty si psala, ze ji mas stejne sirokou jak ja vepredu?

jenze ja mam 39tku nohu, mit 10cm sirky u 42 je urcite trochu jinej pomer

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:00
- Nahlásit

cernej caj
ty si psala, ze ji mas stejne sirokou jak ja vepredu?
myslíš nohu? tu já si neměřila
vbočenej palec já mám příležitostně na jedný noze, některý boty mi to prostě zhoršujou a v jinejch je to v pohodě, jinak nechápu, jak ty lidi z těch fotek můžou chodit, protože mě jak se v nějaký blbý botě trochu vbočí, tak to bolí jak svíňa při ohýbání
já teda nikdy úzký boty, natož lodičky nebo na podpatku, nenosila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:11
- Nahlásit

Maya
zatimco ja uzky boty nosit musim pac nic lepsiho nemam... a ty prorezany boty sou fajn ale ne kdyz prsi, jako treba dnes

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:20
- Nahlásit

hmmmm - tak jedinej, kdo bez říkání hezky spinká je dneska Najtík... A to vždycky trpajzlíky chválím, jak umí odpočívat.

Na procházce byl Najťoun na zabití. Byli jsme tam v době, kdy tam bylo přepsíno - mrňavý jezevčík s hysterickou paničkou (pustit nelze), borderák bázlivý (prý několikrát od psů pokousaný - pustit nelze), velký van. baset starý (skvělý, panička skvělá, ale už dědula - pustit nelze), pyreneják Viktora Dostála (nekamarádský - pustit nelze), toulavý veleovčák černý starý (tahá zadní nohy - pustit nelze). Takže Pepa měl na starost obě dítka a já obludu vláčela skoro celou dobu na vodítku... Nevnímal vůbec - a to tam měl děti. Myslela jsem, že třeba bude víc "smečkový" - nenenene - psiska jsou prostě lákadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:29
- Nahlásit

Xerxová
tak aspon nekdo spinka

tvl nerikej, ze pokud je to ten dostal ze ma psa co nelze pustit???

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:34
- Nahlásit

je to ten - sdílíme lesopark Nevím - asi pes pustit lze (každej pes jde pustit )- ale na rozdíl od původního zlaťáka Dina (kámoš Xerdy) či lajku (Xerxes ho jako štěníka miloval a potom Betka si s ním občas hrála) jsem tohoto chlupatce nikdy volně neviděla - vždy jen důstojně kráčejícího u nohy pána.
Najt byl holt na zadních... nemá úctu k autoritám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:37
- Nahlásit

Xerxová
každej pes jde pusti pravda, no.. de

na dostala sem narazila kdyz sem lajku zvazovala a psala sem mu tenkrat maila, to mi prisel jeste jako normalni clovek... nez sem mu psala ohledne tabora, na kterej nastesti nedoslo pac sem zacala chodit sem

nojo, treba ho to prejde

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:38
- Nahlásit

Xerxová
no tak on na rozdíl od lajky a zlaťáka je pyreneják pastevec a teda neznám pastevce, který by šel na veřejnosti mezi lidma a psama pustit na volno, to je u nich tak nějak z podstaty plemene
Najtík chudák měl smůlu, se ani nedivím, že se mu to nelíbilo
cernej caj
no právě asi že to většina lidí má tak, že radši trochu zmáčklý prsty než promoklý a vymrzlý prsty v prořezanejch botách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:41
- Nahlásit

Maya
jenze ono v principu - u sportovnich bot by si mela mit mista dost ale pokud vetsina populace ma uzsi nohu (vy egyptani:mad tak proste vyrobci se jim prizpusobujou...

pak je otazka lodicek a techle bot, ze zensky vetsinou sou proste ochotny si deformovat nohy pac jim to stoji za to ze sou vyssi, hezci, neivm proste...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 13:48
- Nahlásit

Maya
jeste dodam, ze ono to neni moc prijemny jit 20 km v botach, co te tlaci, jak vyndas nohu tak ti tak natece, ze ji do te boty uz nikdy nestrcis zpatky... takze i kdybych nakrasne chtela chodit s tim, ze me to boli tak druhej den obuju maximalne sandale...

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:06
- Nahlásit

Booože, ten nadčlověk Viki Dostál, o tom jsem dlouho neslyšela

Já na seznamu zrovna četla o té Rumburské kauze, tak to vypadá, že sestra pomohla na onen svět 6-ti pacientům....dost hustý. Vona ta nemocnice je šílená už na pohled, taky proto tam točili Heparinového vraha

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:12
- Nahlásit

cernej caj
te tlaci, jak vyndas nohu tak ti tak natece, ze ji do te boty uz nikdy nestrcis zpatky... t
ale tak to ti samo věřím
tak lodičky jsou na nošení humus a já ani nemám ráda boty do špičky, takže si dost často i vybírám boty, co jsou vpředu jakože rovný, to jsou třeba ty moje mustangy, ktetý už sice prosakujou vodu podrážkou, ale vytrhance si nechám spravit a budu je nosit zas, jak sjou pohodlný

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:14
- Nahlásit

Xerxová
Jé to jste teda měli prochajdu, no naše čuby by takovýho kolohnáta děsně vyvrčely, vyštěkaly a kdyby to šlo tak i sežraly Ale jistě, pustit lze
Chúďa "malinký" tak by si chtěl hrát a nemá s kým...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:14
- Nahlásit

denyk
taky dobra sebranka teda

Maya
tak boty do spicky uz vubec, to je na amputaci malicku i palce

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:15
- Nahlásit

cernej caj
ted třeba co nosím ty neprodyšný kotníkáče od bati, tak taky nemají nijak extra úzkou špičku, jen po vnější straně trochu zkosený, což je akorát podle prstů nás egypťanů D: ale vaděj mi zase na ten palec, ten mě občas z nich bolí a to už se mi dlouho nestalo a přitom od pohledu tam nic co by tomu palci mělo vadit, není
ono je to těžký, když nemaj boty nějakej extrém od pohledu, tak v krámě teda takovýhle detaily jako s tím palcem ani nezjistím, to se pozná až po delší době a přece je nevyhodím, jsou skoro nový a stejně ani jiný nemám

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:15
- Nahlásit

denyk
Booože, ten nadčlověk Viki Dostál
co, kde, neznám, gůgluju!

cernej caj
sledovat budu, já už se vlastně furt jen rejpu v hovně

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:19
- Nahlásit

ssshhhhh
Ale jistě, pustit lze
ta Bukís by udělal to samý

cernej caj
jo sebranka, šílený....navíc když člověk některé lidi zná ...

ssshhhhh
co, kde, neznám, gůgluju!
si nikdy neslyšela o Viktorovi Dostálovi?
Raději negůgluj, nebudeš se stíhat divit

a nás sluní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:20
- Nahlásit

Maya
jj, prave, ja v krame resim malicek a kdyz vyresim malicek zjistim, ze palec taky neni ok akorat bolest z malicku to prezije

ssshhhhh
mozna snad lepsi nevedet

nojo, ale furt se v nem nerejpes tak dobre jak velkomajitelka

kde je ji konec, ma asi moc prace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:23
- Nahlásit

denyk
me se doted smejou lidi, ze moje skautska vedouci byla jako jedna z prvnich zavrenych v kauze kurimskych deti a pulku tech lidi co s tim meli neco spolecnyho znam ze skautu, nektery jako ty "starsi" ikony, taky dobra nalepka

adam ala anicka byla divna uz kdyz me bylo 12 a ji tak 15, natoz o 10 let pozdej...

zavidim slunkooo

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání