| Autor |
Zpráva |
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:19 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit
cernej caj
ale musi byt relativnevsichni zdravi, idealne aby to cloveka neslozilo
mno jo, ale ti lidi co maj peněz, že by uživili smečky jak sviňa to většinou utrácej za úplně jiný věci
A mít doma hromadu psů, to vždycky zbyde na ty socky jako jsem já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:22
- Nahlásit
Fajka
jojo, maj 3+3 jen ze kachna psala ze pak zustanou u 3+2, tak to myslim ze i tak to bude asi dost divoky, natoz ted s 3+3 to je jeste divocejsi
a to sem byla s kachnou na prochajde, kdyz to bylo 2+4, su zvedava, jestli to za par let nebude 6+0 aby zachovali pomer
birma
no nekde sem tu cetla, ze byla na jednom jeho tabore a ze lajka vbehla do jeji chatky, pokousala skarede stene a kdyz si na to stezovala tak prej ono je to narocny kdyz musi sefovat takovou smecku, ze si snad taky muze nejak vybit energii...
asi su rada, ze jeho arogance v mym pocatcich me odradila, pac ja byla fakt schopna mu z ty knizky a stranek verit vetsinu toho co napsal...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:25
- Nahlásit
cernej caj
To docela odpovídá obrázku, co jsem si o něm udělala
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:26 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit
Fajka
já četla na jeho stránkách nějakou radu tazatelce ve smyslu, že když dá psa vykastrovat, ztratí navždy jeho důvěru a fatálně naruší jejich vzájemný vztah.
A že kastrace celkově jsou pouze lidem vtloukány do hlavy jistými zájmovými skupinami (asi myslel lidi co se staraj o psy v útulcích... ) a že pokud vám pes veme dráhu za háravou čubou, je to jednoznačně jen proto, že vás neuznává jako alfu, páč normál vlk si nesmí dovolit se chtít pářit, když je alfa vlk na místě...
Asi jako, že má pes dát přednost páníkovi, kdyby chtěl vojet tu fenu na místo něj... !!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:26
- Nahlásit
cernej caj
su zvedava, jestli to za par let nebude 6+0 aby zachovali pomer
ty jí teda přeješ
a vidím, že se tu jede slalom, tak se shlíživě připomenem (foto kafe )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:28
- Nahlásit
ssshhhhh
ale ti lidi co maj peněz, že by uživili smečky jak sviňa to většinou utrácej za úplně jiný věci
to sice jo já bych taky uživilavelkosečku ale jen o jídle a financích na veterinu to není ... já zas nemám ten čas abych se jim všem věnovala tak jak bych si přála...
to sem byla s kachnou na prochajde, kdyz to bylo 2+4, su zvedava
to já taky nezapomenu na Máááájooooooo, Mááájoooo
jestli to za par let nebude 6+0 aby
ta nula budou psiska nebo lidi ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:30
- Nahlásit
Sobotenka, sobota, nejak tu zaclo poprchavati, mne to je jedno, beztak pracovni den za pc. Jen jsem videla, jak moc muzou mlatit hormony s harajici psici primitivniho plemene a fakt sila, kam se hrabe kdysi kurtyzana Agati.
Fajka
sem byla na táboře u něj... bych řekla že jeho překoná málo kdo ..
Kamoska ho potkavala pri venceni jeste s tim psim duem a taky to bylo vydatny.
Xerxová
Jakej byl ortel od dogousich strejdu?
ssshhhhh
Tak dnes měla malá celkem řiďocha (asi po br. kaši) a ještě s krví, takže v pondělí jdem k tomu Alexovi do AAVet.
No drzim palce teda. Pakarna.
birma
Jen ten slalom nám nejde a nejde. Přemýšlím komu z nás dvou z toho hrábne dřív
Si losnete. Rock, paper, scissors, lizard, Spock.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:32
- Nahlásit
ssshhhhh
já četla na jeho stránkách nějakou radu tazatelce ve smyslu, že když dá psa vykastrovat, ztratí navždy jeho důvěru a fatálně naruší jejich vzájemný vztah
krinda páni já teda nejsem pro kastraci jako takovou... ale narušti vztah mezi pánem a psem kastrací
já to teda nepoznala bo Faja je šíbnutá už vodmalinka... a po se teda vztahl spíš vylepšil než navopak..ale to bé tak spíš tím že stárne žáno
Vero
vidím, že se tu jede slalom, tak
sluší vám to !!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:32
- Nahlásit
ssshhhhh
nebo se z tech lidi stanou socky az tech psu maj vic, nez by se libilo jejich penezenkam
birma
ono asi je jeho nevyhoda v tom, ze kdyz clovek neznalej a nemajici moc moznosti internetu a znamych proste nekde narazi na knizku, rekne si jo, to bude supr (a to mze narazit proste na jakoukoli blbou knizku) a je sice pravda, ze nevedomost neomlouva, ale ono je to tezky... ja pred tema vic jak 5ti rokama mela internet dost omezene, (majitel podnajmu odmitl resit internet takze bud v praci nebo na navsteve nekde coz je jasny ze proste ne vzdycky je na vic nez kontrolu emailu) tu jeho knizku mi tenkrat kdosi doporucil a ja si do denicku vypisovala dokonce poznatky - pes nesmi jist prvni, nesmi jit prvni ze dveri atd. uz si to ani nepamatuju. Nicmene ruku v ruce s dovezenim stenete a prestehovanim sel i ten internet a asi su dost rada, ze sem se prisla tady na forum pidit tenkrat po kvalite granuli a celkove se tu pak dozvedela hodne veci, i kdyz sem taky asi byla mnohem naivnejsi nez ted, tak proste bez toho relativne neomezenyho pristupu k netu a tudiz mnohem vic informacim a nazorum bych asi sla jeste horsi cestou nez ted...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:33
- Nahlásit
Vero
ak se shlíživě připomenem (foto kafe)
Buldozer nebori?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:33
- Nahlásit
Fajka
sluší vám to
děkujem, vyřídím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:34
- Nahlásit
ssshhhhh
když dá psa vykastrovat, ztratí navždy jeho důvěru a fatálně naruší jejich vzájemný vztah.
A že kastrace celkově jsou pouze lidem vtloukány do hlavy jistými zájmovými skupinami
Něco podobnýho šíří i skupina kolem RD
pokud vám pes veme dráhu za háravou čubou, je to jednoznačně jen proto, že vás neuznává jako alfu, páč normál vlk si nesmí dovolit se chtít pářit, když je alfa vlk na místě...
hele a žrát ten pes před páníkem může, nebo musí počkat až dá majitel odchodem najevo, že na ty grancle nemá chuť?
Vero
Parádní fotka!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:34
- Nahlásit
Fifi
tu zaclo poprchavati, mne to je jedno, beztak pracovni den za pc
tu sněhánkuje a je zima jak v pr...
Kamoska ho potkavala pri venceni jeste s tim psim duem a taky to bylo vydatny.
já zažila ještě Dina a ten byl v poho starej pán nekonfliktní..zlatej zlaťák..to lajka to už bylo jiný kafe, no a ted nevim ale páč už se nekonaj tábory alá volně ložená smečka 30ti psů, tak je to asi jasné že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:37
- Nahlásit
Vero
takovou skaredou fotku zaostrenou blbe tady vypichujes
Fajka
tak ja samozrejme doufam, ze kachna zustane psi to byl jen takovej asi ne moc povedenej vtipek, bych uz mela zalezt
Fifi
tak si rada, ze to nemas doma, jo? aspon bylo hnusne kdyz musis makat.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:39
- Nahlásit
birma
skupina kolem RD
Takovýhle experti mi prostě nesměj na psy ani kouknout.
By je to určitě poznamenalo...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:40
- Nahlásit
Fifi
pracovni den za pc
Jsi nefandila? Sice to nedopadlo, ale krásnej závod to byl! A předtim slopestyle to bylo pokoukání
Si losnete. Rock, paper, scissors, lizard, Spock.
Tý jo, to je bomba nápad! Naučim časem Adama losování jako trik jen nevím, jak na tlkapce určíme, co si zvolil
cernej caj
kdyz clovek neznalej a nemajici moc moznosti internetu a znamych proste nekde narazi na knizku, rekne si jo, to bude supr
To bezesporu. A nemusí to bejt ani knížka, ale i trenér nebo cvičák.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:41
- Nahlásit
Fifi
No drzim palce teda.
Dík.
Já už se z toho fakt vokotim...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:44
- Nahlásit
Fajka
tu sněhánkuje a je zima jak v pr...
Jejda, tady prituhuje taky, ale... vsak brezen, za kamna vlezem.
nezapomenu na Máááájooooooo, Mááájoooo
Ja taky ne.
ssshhhhh
Takovýhle experti mi prostě nesměj na psy ani kouknout.
By je to určitě poznamenalo...
Myslis ty lidi, vid?
cernej caj
tak si rada, ze to nemas doma, jo?
No ja bych si to domu ani neporidila, tyhle vemena jdou mimo mne (pardon, babovko ).
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:44
- Nahlásit
ssshhhhh
Já kdysi u RD dvakrát byla, Altar byl pohodář, tak se popásal opodál s koňma
Taky jsme cvičívali se Sali a Tchořem, ti se pak začali okolo RD hodně pohybovat, ale to já už s Altárkem nic moc nedělala
Fifi
Jo a kdes narazila na hárafku primitivní?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:46
- Nahlásit
birma
Jsi nefandila?
Ale to vis, ze jo, jen jsem to zapla v pet, jak sem byla zvykla z tejdne a cumim, ze uz treti na trati?
Tý jo, to je bomba nápad! Naučim časem Adama losování jako trik
Tak to jsem zvedava. Zejmena na lizard.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:46
- Nahlásit
Fifi
Myslis ty lidi, vid?
Si pič, páč potom by veškeré jejich "vědění" o psech vzalo za své
birma
Já kdysi u RD dvakrát byla
Máma na mě tuhle jestli k němu nechci jet, že je kousek od nich a že by na něj byla zvědavá, co by jim jako poradil se psama. Tak jsem ji ujistila, že nemám zájem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:49
- Nahlásit
Fifi
Jejda, tady prituhuje taky, ale... vsak brezen, za kamna vlezem
no však vo rána fajrujem v krbovkách a jelito se rozvaluje před nima
No ja bych si to domu ani neporidila, tyhle vemena jdou mimo mne (pardon, babovko
však mimo mě taky, já se vůbec upá mimo všeho
ale už jsme si na sebe s bábovkou za ty roky zvykly a žijem si celkem spokojeně bo víme co od sebe můžem čekat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:50
- Nahlásit
ssshhhhh
birma
Ja ho videla jen jednou, na tabore. A tam pomohl s par utulkacema, tak nejak to se psama umi. Ale to bylo jeste v dobe pred tachyonama asi, i kdyz vzpominam, ze tam uz s kaminkem taky maval.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:51
- Nahlásit
Fifi
kdyz vzpominam, ze tam uz s kaminkem taky maval.
se jebnul šutrem do palice a vod tý doby to sním šlo z kopce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:52
- Nahlásit
Fajka
taky mam nekdy pocit, ze su upa mimo vseho
Fifi
pravda, by ses s primitovama nudila co, terieri sou vyssi liga
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:53
- Nahlásit
Fifi tak strejdy musím pochválit. Na to, že vlastně ve vedení klubu nikoho neznáme, tak se nám snaží pomoci. Situace je nepřekvapila. Jih je holt specifický. S mým návrhem, že nám o nic nejde a nemusíme to hrotit nesouhlasili, že taková krev by se uchovnit měla. Dokonce mu pro jistotu projeli zuby, abychom nehonili papíry... a nakonec... Já sice hlásila, že zuby O.k. - ale důvěřuj, ale prověřuj...
Hlavní poradce chovu slíbil využít osobních kontaktů ve vedení portugalského klubu, protože nedoložitelné předky mám už jen portugalské. U těch francouzských jsem dokázala najít soupis chovných fen a psů na oficiálním webu klubu. Naštěstí matka byla do Španěl prodaná po bonitaci ve Francii. Ty barvy musí být "oficiálně" potvrzené, to, že tatíka štěňat znám z fotek (různých, třeba i inzertních na plemeníka) nestačí - nemá to "razítko". Takže oficiální web nebo oficiální dopis minimálně na úrovni klubu dogařů (v EDDC) a nebo plemenných knih FCI...
Takže to tady sepisuji, dokládám skeny obrazovek... a půjde to do Plzně...
Dog tam ráno bylo poměrně málo - jen asi 7. Velmi rozmanité v typu - od mastifoidních po štíhlé elegány. Skoro všichni menší, jen jeden pes byl vysoký srovnatelně. Nevím, kolik jich tam nakonec dorazilo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:53
- Nahlásit
Fajka
vo rána fajrujem v krbovkách a jelito se rozvaluje před nima
Aaach, krbovky a ta vune dreva, teplo jinsi nez od plynu.
žijem si celkem spokojeně bo víme co od sebe můžem čekat
Vsak, babofka mramorovana, jedinecna.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:56
- Nahlásit
Xerxová
Na to, že vlastně ve vedení klubu nikoho neznáme, tak se nám snaží pomoci. Situace je nepřekvapila. Jih je holt specifický. S mým návrhem, že nám o nic nejde a nemusíme to hrotit nesouhlasili, že taková krev by se uchovnit měla. Dokonce mu pro jistotu projeli zuby
To je skvělý, že jste narazili na ochotný lidi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:58
- Nahlásit
Xerxová
že taková krev by se uchovnit měla
Ano, s tim souhlas, kor pro zdejsi dozi populaci. Zubiska teda cajk?
slíbil využít osobních kontaktů ve vedení portugalského klubu, protože nedoložitelné předky mám už jen portugalské. U těch francouzských jsem dokázala najít soupis chovných fen a psů na oficiálním webu klubu. Naštěstí matka byla do Španěl prodaná po bonitaci ve Francii. Ty barvy musí být "oficiálně" potvrzené, to, že tatíka štěňat znám z fotek (různých, třeba i inzertních na plemeníka) nestačí - nemá to "razítko". Takže oficiální web nebo oficiální dopis minimálně na úrovni klubu dogařů (v EDDC) a nebo plemenných knih FCI...
Booze, to je voseru, kvuli dokladani barvy v PP, aby to bylo dle CMKU? rozumim tomu spravne? A teda bezva, to jiste klapne. A z Najtika bude chovny hrececek spanelsky casem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2015 19:00
- Nahlásit
Fifi
Ja ho videla jen jednou, na tabore. A tam pomohl s par utulkacema, tak nejak to se psama umi.
Už dlouho jsem si o něm nic nezjišťovala. Co mi vad8 je jeho princip, kterej tenkrát aplikoval a hrál si na "superalfu". Z mýho pohledu jsem ten, kdo má svýho psa chránit a ne, že budu přihlížet, jak mu nějakej cizí chlápek vrčí do ksichtu a nehnu u toho brvou...
|