Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 19:54
- Nahlásit

cernej caj
Mně to taky neřekl. U Adama je to tři dny klid a tři týdny nepřepínat vrcholovými výkony.
Zdůvodňovala to tak, že když je ten kloub posazenej v jiný poloze než normálně, tak šlachy potřebujou čas, aby si zvykly na novou polohu a při větší námaze nebo náhlym prudkym pohybu se můžou vrátit a tim vrátit i kloub do navyklý špatný polohy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 20:04
- Nahlásit

birma
ono to mozna u psu muze byt krapet jinak nez u lidi... prece jen maji docela jinaci stavbu toho tela

birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 20:07
- Nahlásit

cernej caj
Zrovna stavba vazů a kloubů je podle mýho prakticky stejná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 20:10
- Nahlásit

birma
tak to jo ale spis to myslim tak ze pes bude pohybove trochu rozdilnej... a mozna taky zalezi na rozsahu, kterej dela? nebude treba rozdil v tom? to by pak asi davalo smysl podle narocnosti konretniho zasahu

birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 20:20
- Nahlásit

cernej caj
mozna taky zalezi na rozsahu, kterej dela? nebude treba rozdil v tom?
To nevím, upozorňovala mě na to předem.

Obchod na kterej mamka dneska narazila, znáš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 20:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
jj, znam a ta akce na merino je zajimava teda

no divam se, ze web se od my posledni navstevy trochu rozrostl

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 21:06
- Nahlásit

zítra máme "odlehčovací den" - dítka ráno šoupneme k jiné babičce. A vrátí je až večer.
Pojedeme tedy do Boleslavi - je tam bonitace doguší. Nás se to netýká, ale chci se tam zeptat na problémy našeho "bezbarvého" psa. První bonitace, která by přicházela v úvahu je v listopadu, a tak chci zjistit, jaké možnosti "dobarvení" do té doby máme

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 21:15
- Nahlásit

dnešek z pohledu psa...

jo a jsem normální ?? (servírování piškotů (vyžádaných k rannímu kakau) Plastové potvory tohoto typu nemám ráda, ale když už s tím přijeli...

birma
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 21:34
- Nahlásit

Xerxová
Malá je kouzelná

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 21:47
- Nahlásit

Xerxová
Jee, tak to jsem zvadava, co na udatneho a krasaveho Najtika reknou, jen tak bokem, chytre tety bonitacni.
Konecne si tam s nekym cerny rytir pohraje treba.
A vam moc to odlehceni preji, byt trpaslici vypadaji velespokojene.
Jsem dumala, co by za plastovou priseru v tomto veku prineslo snidani a dosla jsem k Cckum. Nic moc predstava.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2015 22:10
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, to mě úplně fascinuje malý děti a velikánskej pes
Fifi
má psincák, rtg hrudníku by mu dělali, jen kdyby se to nelepšilo, protože u něj by to bylo jedině s narkozou, což v jeho věku jen fakt pokud by to bylo nezbytný a jelikož to má za ten tejden o 90% lepší po těch atb, tak to na srdce nevypadá, ani podle poslechu, dneska už se nechal poslechnout
jako už nechrle dávivě a dlouho jako předtím, jen si tak občas párkát odkašle, tak má atb, aby se mu to znova nerozjelo, což se mi zdá rozumný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 06:02
- Nahlásit

Xerxová
dneska po ranu si me velmi rozesmala tim krmenim drave zvere a jinak si to teda dneska uzijte moc deti sou krasny a vypadaji moc spokojene

Maya
tak supr, ze se nechal poslechnout, aspon mas klid ze by to melo brzo fakt odejit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 06:11
- Nahlásit

Fifi u nás jsou to většinou chytří strejdové. Ženských je tam pomálu.
Dítka se tváří spokojeně, ale zrovna včera mi mladík sdělil, že by moc chtěl být s maminkou a tátou doma... Tak jsem se pomazlili, vysvětlili si, že to prostě vydržet musí, že už je skoro v půlce... a jedeme dál. Ale bylo to bez slz. Malá to zdá se moc neřeší - protože dělá to, co brácha...
moje "velká trojka"...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 12:35
- Nahlásit

Tak dnes měla malá celkem řiďocha (asi po br. kaši) a ještě s krví, takže v pondělí jdem k tomu Alexovi do AAVet.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 12:51
- Nahlásit

Adámek je borec, už krásně maká i když jsou poblíž malí psi. Jen ten slalom nám nejde a nejde. Přemýšlím komu z nás dvou z toho hrábne dřív

ssshhhhh

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:13
- Nahlásit

ssshhhhh
v pondělí jdem k tomu Alexovi do AAVet.
tak držim palce, ať se najde dobře řešitelná příčina

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:16
- Nahlásit

birma
Krásně vám to jde My už jsme takový hodný holky, skoro vůbec nezlobíme, jen některý divňáci a elasťáci se nám nelíběj, už zvažuju pořízení třetího kousku, tentokrát bych ráda kluka, nějakého taumaťáka zas, ať je na čem pracovat

Ale teda představa, že budem platit desítku za kolonoskopii a bůh ví jestli ne rovnou dvakrát mě moc nerajcuje...

kachna_
dík.

Fakt nechápu, že to tam mívaj obě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:22
- Nahlásit

ssshhhhh
už zvažuju pořízení třetího kousku
tak snad to jenom vytušily a snažej se ti naznačit, že třetí neeeee
My už po Cirovi do tří nepůjdeme. Tři děti stačej, psy raději dva

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:22
- Nahlásit

ssshhhhh budu držet palce, aby se objasnila příčina. A aby nebyla průůůšvihová.

birma my taky umíme slalom

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:31
- Nahlásit

Xerxová
my taky umíme slalom
pěkný Jenom asi ty tyčky musí mít nějakou minimální vzdálenost, aby výsledkem nebyl dogovýplet, ne?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:33
- Nahlásit

kachna_
Tak to víš, my žádný děti jednu kočku, tak psi by šli i tři

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:34
- Nahlásit

Xerxová
Dík

No ještě aby jsme to museli nakonec nechat dělat oběma, jako přebytečnou dvacku teda nemam...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 13:49
- Nahlásit

kachna my švindlujeme... ob tyčku to chodíme. To je neoplocené psí hřiště u nás v lesoparku - a docela hodně dětí a psů se tam vyblbne. Občas závodí děti se psy
Je tam áčko, kladina, kruh a dvě překážky různé výšky. Pro nás je to hřiště dětské...

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 14:25
- Nahlásit

ssshhhhh
My už jsme takový hodný holky, skoro vůbec nezlobíme, jen některý divňáci a elasťáci se nám nelíběj, už zvažuju pořízení třetího kousku, tentokrát bych ráda kluka, nějakého taumaťáka zas, ať je na čem pracovat
To zní úplně pohádkově

Xerxová
my taky umíme slalom
Paráda!
My ho právě ještě neumíme zatím jsme na dvou brankách z toho druhá dost otevřená a ještě to neni moc hezký :/

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 14:42
- Nahlásit

birma
To zní úplně pohádkově
no ono jak se to vezme, neumíme ani aport, natož slalom, ale já na tyhle věci nejsem, mě jde hlavně o to, aby byly funkční v normálním životě a na vycházkách

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 14:59
- Nahlásit

ssshhhhh
Aport taky neumíme (je to takový náš věčný boj) a slalom odhaduju tak na konec léta.
Mně tyhle kravinky bavěj a zjistila jsem, že čím víc je děláme, tím menší máme problémy s běžným fungováním

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 17:00
- Nahlásit

ssshhhh
tak pravda, treti kousek muze bytfajn ale musi byt relativnevsichni zdravi, idealne aby to cloveka neslozilo

kachna
pravda, 3deti a 2 psi sou I tak nekdy dost divoka sebranka, co

xerxova
jeste ze najt nechlasta jinak by si zlomil jatra

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 17:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
psi sou I tak nekdy dost divoka sebranka, co
já myslela že mají 3+3 ? nebo mě něco uteklo?

mě by to zabilo mít tři chlupatce... natož k tomu ty tři děti
to už je pro mě scifi...i když uznávám někdy to musí bejt pohádka..pro mě by to byl spíš scénář na horor

Xerxová
tyjo pán vševědoucí dostál nemůže pustit psáka na volno jo?

jéjeeeeeé si tak matně vzpomínám jak na mě ječel, že jen deb*l nedokáže vychovat psa tak aby se nedal pustit na volno....že tak může chodit každej pes

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 17:56
- Nahlásit

Fajka
na mě ječel, že jen deb*l nedokáže vychovat psa tak aby se nedal pustit na volno....že tak může chodit každej pes
To si děláš p.del! To musí bejt ještě větší dement, než jsem si myslela (a že to byla dost výzva, překonat v tomhle směru mou představu )

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2015 18:08
- Nahlásit

birma
To si děláš p.del! To musí bejt ještě větší dement, než jsem si myslela (a že to byla dost výzva, překonat v tomhle směru mou představu
no to bohužel nedělám, sem byla na táboře u něj... bych řekla že jeho překoná málo kdo ..essi vůbec někdo

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání