Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 19:57
- Nahlásit

Fajka
Jste vyměnily chudinku Fáju za huskouna?
Obdivuju takovou štreku v horách a na sněhu, bych cípla asi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 19:58
- Nahlásit

birma
tak to vis, muz sem mu vysvetlila ze sikovnej peef musi dostat

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 19:59
- Nahlásit

cernej caj
na to bylo prijemny horsky pocasi?
no moc příjemný to nebylo ale aspoň nebylo tolik lidí, i když jeden úsek byl samej lyžař...

utahalas ty neter nebo ona tebe nebo
vzájemný to bylo a myslím že neteř už spí bo nereaguje na SMS jsme trošku otrávený kyslíkem z toho vichru

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 20:00
- Nahlásit

birma
Jste vyměnily chudinku Fáju za huskouna
no jo no na Fáju už by to bylo moc ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 20:12
- Nahlásit

Fajka fakt "hezký" počasí jste chytli... Tady "dole" jen mžilo, dopoledne jsme venku byli, ale odpoledne už jsme měli "domácí režim". Najťoun po týdnu usoudil, že už tady Trpajzlíci zůstanou nafurt a výrazně ožil. Zpočátku to vypadalo, že lehce smutní, teď už je to starý známý pablboun obecný...
Dneska čte děda Poprvé byl zvolen ... má radost

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 20:13
- Nahlásit

cernej caj
no jsem to kupovala v nějakejch zdravotnickejch potřebách na netu, ale už je to x let, tak fakt nevím kde
jen vím, že u těch magnetů se uvádějí nějaký jednotky, tak že jsem vybírala, aby to bylo co nejvíc
v tom mojom návleku jsou 3 řady magnetů, takže to vždycky nějak směruju na to bolavý místo
já mám něco takovéhodle http://zdravoland.cz/ortezy/magneticky-elasticky-p as-na-loket-j-1001-velikost-l.html

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 20:15
- Nahlásit

Fajka
na Fáju už by to bylo moc ...
To se jí nedivim a toho huskouna jste ukradly sousedům?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 20:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
fakt "hezký" počasí jste chytli... Tady "dole" jen mžilo,
ještě to šlo, jen ten vichr byl fakt nepříjemnej..ale tak co nás nezabije to nás posílí že jo

Dneska čte děda Poprvé byl zvolen ... má radost
má radost že může ukázat že umí taky číst

". Najťoun po týdnu usoudil, že už tady Trpajzlíci zůstanou nafurt a výrazně ožil. Zpočátku to vypadalo, že lehce smutní, teď už je to starý známý pablboun obecný
to je trubka

birma
toho huskouna jste ukradly sousedům
nééé to je slavná Donna tu jsme měly ofiko půjčenou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 20:31
- Nahlásit

Fajka když jsme hlídávali dědova barváře, tak týden byl smutný. Žral dobře, chodil nadšeně ven - ale neměl jiskru a doma byl pasivní. Po týdnu jsme vždycky říkali, že už usoudil, že se nevrátí jeho páníci a je třeba se zalíbit novým. Poslouchal, vrtichvostil, dolejzal, předváděl se.
Najtovi trvalo, než si třeba zvyknul na chorvatskou dovolenou s trpajzlíky. Změna prostředí, režimu a navíc děti. |Ale ke konci týdne ožil a plně fungoval. Říkala jsem si, že to je věkem (byl mu půlrok), neboť od Bety či Xerdy to neznám. Ale i teď mu to rozkoukání na novou situaci trvalo.
Jasně že trochu žárlí. Jako jedináček zvyklý, že ho stále vnímám, se musí dělit o pozornost. A Fanču často nosím, mazlím... věnuju se dětem víc než jemu... Ale snažím se.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 21:43
- Nahlásit

Xerxová
si myslím, že ti psi jsou jako lidi, někteří se holt se změnama vyrovnávají hůř

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 21:52
- Nahlásit

na zadních je stále jako doma...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2015 23:25
- Nahlásit

cernej caj
hele, tohle jsi nezkoušela?
http://www.prozdravi.cz/biocard-celiac-test.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 06:57
- Nahlásit

Fajka
no ja si rikam, ze ten popis znel dost silene na pobyt venku a naslapat toho tolik, ste fakt dobry

Xerxová
supr fota s trpajzlikama

Maya
ten test vypada dobre, ale pisou tam ze do 6ti tydnu na diete vymizi z tela protilatky (pokud tam teda byly) takze ten test ma smysl hlavne jen pokud bych ten lepek jedla a ted je otazka, kdybych si rekla, ze to zkusim - jak dlouho a kolikrat denne jist bezny veci, aby se ten test dal vyzkouset?

denyk
tuhle encyklopedii sem videla vcera v levnych knihach tak sem si jednu vzala, za 99kc koupila sem ji pred par rokama segre za plnou cenu k vanocum ale pro sebe se mi to zdalo moooc. kdybys chtela, muzu se nejak zkusit nekdy domluvit s muzem abysme tam zkusili zajet - otevreli tam prave novy obrovsky levny knihy a maj tam i veci, ktery sou tady ve meste uz davno vyprodany...

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 08:48
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
ty wogo, jako víkend hnusáček a dnes sluní o 106 jooo? vrrrrrrrr

Koukám, že jste tu probraly Vikiho, no je to kapitolka sama pro sebe, však jsem mojí zkušenost s ním už popisovala v diskuzi pan Viktor Dostál a je to teda fákt nezapomenutelný zážitek

cernej caj
ty wogo, super koupě
třá to někdy výjde a zajedete tam...já teď dělám čistku ve "13té komnatě" takže nosím holkám knígy do práce, ale to jsou takový šílenosti jako Alf, Drákula atd.
Jo a taky časáky Koktejl z roku 2002.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 08:52
- Nahlásit

cernej caj
jak dlouho a kolikrat denne jist bezny veci, aby se ten test dal vyzkouset?
no a co tam zkusit napsat, jak je tam Poradit se s lékařem?
a nebo se poradit s vlastním doktorem, jestli teda ten test zná
ale pokud to vezmu podle jinejch alergií, kde obvykle stačí fakt málo a jednorázovka ke spuštění reakce, tak tipuju, že při skutečný alergii by stačilo pozřít jednou a co jsem tak četla, tak nějakou jen intoleranci ten test neodhalí, právě že jen tu alergii neboli celiakii

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 08:54
- Nahlásit

včerejší "kočkování"

a tahle z FB pomooooct!

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 08:55
- Nahlásit

denyk
áno paní a celej tejden má bejt slunko a teplo a příští víkend opět hnušně a kosa
a já si vzala dneska ještě zimní bundu, že bude fučákovat severák jako včera a vypadá to, že se odpolko upeču
cernej caj
ta knížka vypadá fakt zajímavě, za stovku dobrej kup
u nás žádný levný knihy nejsou, ty fakt závidím, kdysi když jsem dělala v centru, tam byly kousek a byla jsem tam furt
tady mám po cestě jenom antikvariát, ale takovej debilní, nemaj to tam nijak roztříděný, takže člověk prohlíží jen tak namátkou, to je na nic

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:02
- Nahlásit

Maya

nemaj to tam nijak roztříděný, takže člověk prohlíží jen tak namátkou, t
to jsem se málem vztekla kdysi v Liberci a raději jsem utekla

teplo a příští víkend opět hnušně a kosa
do víkenda ešče daleko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
tak ja na tebe budu myslet kdyz by sme jeli kolem

jojo, takovou 13tou komnatu mam taky ted sem dala nejaky veci, co sem tu nabizela pro psy, do aukce na podporu zachranne stanice tawy (chovaj cevecka a maj zachrannou stanici na cevecka) trochu je znam osobne a segra se svagrem se s nima znaj dobre, tak to su rada, ze sem se toho zbavila tak uzitecne a zbytek jeste dam birme pro ten utulek

akorat blby, ze nektery veci touhle cestou moc nemaj sanci pomoct, napr. ten drakula

a supr fotooos

jo a kamoska mi ukazovala bozi tasticku, kterou ji ta holka co na fb aukci zalozila usila (proto sem zjistila ze ma tu aukci) a sem si na fotak objednala u ni taky

Maya
nj, prave u me to alergie (celiakie) nebude pac to by melo mnohem horsi prubeh ale muzu to zkusit, no.

objednala sem si ten magnetickej navlek tak uvidime, nejhur to aspon bude jako termo ochrana kolena

jestli chces, muzu vzit dva kusy az pojedu kolem

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:19
- Nahlásit

cernej caj
jo a kamoska mi ukazovala bozi tasticku
já tam nevidím taštičku?
jestli chces, muzu vzit dva kusy az pojedu kolem
tak to s poštovným za těžkou encyklopedii bych si už mohla koupit skoro za plnou cenu myslím, hlavně po tom, co teď pošta zdražila

knížky nějaký já loni stěhovala na půdu, bylo mi je líto vyhodit, ale jinak asi neprodejný, za sto let to třeba někdo ocení

denyk
Člen
- Nahlásit

ukazovala bozi tasticku, kterou
tak místo taštičky jsi sem vrazila fotku s tím slepým pejskem a jeho pomůckou

já budu moct z té 13 té komnaty i pár starých skříní vyhodit, až to vyhodím všechno
Ještě musím sousedkám nabídnout sklenice na zavařování, jsem loni u mamky nafásla zavařeniny a sklenice zpět nechtěla,
tak třeba někdo bude potřebovat a když né, tak poletěj

Maya
Člen
- Nahlásit

cernej caj
tak uvidíš s tím návlekem, můžeš když tak i vyzkoušet třeba na namožený svaly po treku a tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:26
- Nahlásit

Maya
uz sem to opravila

me po treku tak bolej prdelostehenni svaly, to nevim

denyk
sklinkama zasobuju maminku a tetu

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:37
- Nahlásit

cernej caj
to je pěkná taštička, akorát já bych jí asi na nic nevyužila
me po treku tak bolej prdelostehenni svaly, to nevim
můžeš když tak návlek jen přiložit a něčím přidělat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:43
- Nahlásit

Maya
no tak ja chci na fotak - sem dostala na vanoce jakou sem chtela, ale je o neco mensi a bohuzel se mi tam fotak vleze tak tak ale nejde uz dopnout zip, a tahle je navic softshelova, takze do baglu ochrana fotak X dalsi veci a pripadne i ochrana proti sprsce fotaku. nerada ho nosim totiz viditelne a hlavne nekde s muzem a na dovolene mimo vylet v prirode mam radsi kdyz na prvni pohled neni videt a klasicka fotakobrasna je mega velka tezka a objemna polstrovana vec, ktera se do baglu nevejde a nosit to ochotna nejsu

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:50
- Nahlásit

cernej caj
hlavně ho pak někde nezapomeň i s taštičkou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 09:52
- Nahlásit

Maya
prave s tou tastickou se min budu bat ho davat do baglu, nebo si to clovek necha spis na stole ze se nebude bat politi, takze snad dobry

jinak mi nekdy do mesice prijde ten pipaci alarm

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:04
- Nahlásit

cernej caj
jinak mi nekdy do mesice prijde ten pipaci alarm
fakt? tak to pak poreferuj jak to funguje, mám pocit, že s postupující sklerozou se mi to taky bude hodit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:05
- Nahlásit

Maya
taky su zvedava, no za 150kc

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Tomu říkám krok správným směrem !

http://www.novinky.cz/domaci/364289-deti-zvedla-od -pocitacu-rybarina-prebila-virtualni-svet.html

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání