| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:26
- Nahlásit
slunkooo??? kde?? tady ani omylem, vypadá to na víkend bledě
ale alespoň za chvíii už jdu domů o hoďku dřív, mám pár hodin navíc, tak co tady
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:28
- Nahlásit
cernej caj
taky drsný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:29
- Nahlásit
Maya
kde??
tady asi proto, že jdu domů a dnes je ten pátek fákt zaslouženej
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:31 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit
Hmmm tak mi stačilo otevřít si stránky pana Dostála a přečíst si první větu: "vychovávejte psa jako pes, ne jako člověk"... víc už vědět nepotřebuju teda. Minimálně do doby než se stanu psem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:35
- Nahlásit
no a já pamatuju doby, kdy vychovával psy zcela normálně... Holt prostor venčící sdílíme již dvacet let...
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:39
- Nahlásit
Xerxová
Taky máme v okolí jednu "cvičitelku" co to jede po "psím", no ale potkáváme ji velmi neradi, holky na ní dost štěkaj.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:40
- Nahlásit
Ješiš, on má i nějakou kapelu, ty bláho a mě první co napadlo, když jsem viděla fotku, že vypadá jak z Tublatanky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 14:52
- Nahlásit
me nez sem mela psa prislo jako normalni ze pes nesmi jist driv nez ty jinak bude dominantni ale pro cloveka bez zkusenosti se snahou muze napachat skody dost, no...
denyk
uzij si ho
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 15:02
- Nahlásit
cernej caj
U nás zas co pamatuju máma vždy razila systém, že nejdřív žerou zvířata, aby jsme pak mohli jíst v klidu, takže já jsem těmhle "dominantním" řečem ňák unikla.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 15:07
- Nahlásit
ssshhhhh to neeee! Z Tublatanky neee Durinda byl fesak .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 15:17
- Nahlásit
tak ja chtelabyt zodpovedne oripravena, pres chteni lajkysem se dostala k dostalovi, zjistila ze je to etolog takze bedna a s minimalni moznosti netu vzala jeho knihu jako dobrej informaci...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 15:22
- Nahlásit
Tomu říkám pech:
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=364142&sznu =pLMEvUFFvTQUsNM5
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 15:41
- Nahlásit
Vero
to teda jo, ale tak to ma snad pojisteny a aspon fotky existujou ale teda tolik praaace a...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 15:56
- Nahlásit
cernej caj
aspon fotky existujou
tak kdyžtak může useknout hlavu nějakýmu mravencovi a vydávat to za tu sochu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 16:00
- Nahlásit
kdyz to nikdo nevidi tak nemusi pachat ani tu mravencovrazdu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 16:01
- Nahlásit
cernej caj
kdyz to nikdo nevidi tak nemusi pachat ani tu mravencovrazdu
jo
něco jak s neviditelnou jitrničkou... ale tu nikdo rok nevyráběl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 17:06
- Nahlásit
Paatututulinecicek!
Jdu drzet palce na dalsi daj-li medaili?
A haaaskej vikend vsem, zejmena atypickym malickum.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 17:15
- Nahlásit
Fifi
Taky fandíme s Adamem věřím, že někdo další přijde o kštici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 17:39
- Nahlásit
tak si uzijte moc zavodeni, at tostoji za to porad biatlon nebo neco novyho?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 17:43
- Nahlásit
cernej caj
Biatlon
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 18:31
- Nahlásit
cernej caj
tak si uzijte moc zavodeni, at tostoji za to
Tak zadny drama se nekonalo, je mi lito ty holciny, stafeta a pokazit to... ten tlak byl silenej. Treba to vyjde zejtra chlapum jeste, jsme asi rozmlsany. I tak, malej globus a 8. misto je skvely.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 18:39
- Nahlásit
tak snad to zitra jeste dozenou a pripravi divakum neco zajimavyho
jinak taky peknej vikend vsem
zitra mam v planu zdravotnich 15-20 km, nejradsi bych to odpiskala ale asi je to jedinej vylet kdy uvidim kamaradku letos, pac si udelala specialne cas kvuli me, tak uvidime. vlci zustanou doma po ctvrtecni trojkombinaci a vztekline, pristi sobotu jeste bude mit feri moznost posledniho treningu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 18:41
- Nahlásit
cernej caj
zitra mam v planu zdravotnich 15-20 km, nejradsi bych to odpiskala
Hele, cajdo, nejsi magor??? Nemela bys jeste dolezet chorobu? Nekoleduj si, velikonoce budou az v dubnu, neblazni!! Ty zustan taky doma!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 18:43
- Nahlásit
cernej caj
zitra mam v planu zdravotnich 15-20 km
Obdivuju, já krz počasí odpískala všechno, nic se mi nechce a příští víkend taky nic, když bude Adam po dornovce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 18:50
- Nahlásit
fifi
mas pravdu, rozumby to neni a fakt se mi do toho nechce ani ale nemam to srdce zkazit to kamosce kdyz se na to fakt hrozne tesi. ale zkusim najit kratsi variantu aspon a ukecat, aby to bylo fakt spis takova prochazka nez vylet.... proste kompromis
birma
ja byla na dornovce dneska, at su na long srovnsna hlavne krz hnatky. doufam, ze pocasi bude maximalne zatazeny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 19:25
- Nahlásit
cernej caj
a fakt se mi do toho nechce ani ale nemam to srdce zkazit to kamosce
V tomhle ti nerozumim. Ja bejt po atb a dumat, ze neco nekomu zkazim? Bych napsala kamosce narovinu, ze nejsem fit a mrzi me to. Jiste se najde jinej termin. Treba se s timhle pristupem toho longa ani nedockas...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 19:28
- Nahlásit
cernej caj
no u nás už leje a vypadá to, že nepřestane a bude lejt i zejtra jak říkali
Kim má další atb ještě na 6 dní, ještě trochu odkašlává, prej pak máme na kontrolu, ale jestli to bude dobrý, tak už se na to vybodnu, kombinace klouzavý podlahy, cesty autem a jeho churavejch hnátek je děsivá, jsem fakt myslela, že ho domů už ponesu na zádech
navíc jsme tam čekali hodinu a jak se rozležel, tak ještě horší
ještě že tam maj telku s Animal planet, alespoň jsem viděla zajímavej film o rybách, co se z býložravce přeorientovali na žraní lidí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 19:33
- Nahlásit
Maya
Kim má další atb ještě na 6 dní, ještě trochu odkašlává,
A to ma teda na co? Kasel psincovej, nebo co mu diagnostikovali? Naky to rtg hrudniku, srdicko se mu nedelalo? Jestli si to psala, nestiham tez vsecko docitat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 19:43
- Nahlásit
cernej caj
ja byla na dornovce dneska
Tak to bych se zítra nikam nehnala. Adam má po dornovce ordinovaný minimálně tři klidový dny a to zdůvodněn8 je logický
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2015 19:49
- Nahlásit
Fifi
ja vim no, nej by bylo kdyby si sli sami a pak sme dali treba cajku, no uvidime...
Maya
tak snad se mu to pomalu zlepsi, ono jeste to pocasi promenlivi...
nebyl to horor nahodou?
birma
sme to vzali tak zlehoucka, ani tahle pani ani chlap minule nic o klidovym rezimu v nasledujicich dnech nerikali, oba nezavisle ze ten den klid ale jinak bez omezeni.
|