| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 11:58
- Nahlásit
birma
no a co mas vetsi sanci zkusit nekdy priste? podle toho bych vzala to, co by se zdalo horsi zaridit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 11:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
jo a chodi obcas longy, loni sel slapky, bys mohla zvazit ucast a pak si s nim treba pokecat (je to tusim takova "jeho" myslenka tendle sport)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 12:02
- Nahlásit
cernej caj
Obojí asi stejnou spíš si říkám, že nás to chytí, tak co by bylo lepší
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 12:05
- Nahlásit
cernej caj
vyresila si s nim nejak to mliko? a ten jidelnicek pro tebe aby ho martinek mohl?
mám předepsaný vápníkový tablety + jsem stáhla trochu lepek a zvýšila ovoce (zeleninu nemám ráda, tak tak se tím nebudu trápit ) a vyřadila komplet mlíko a mlíčný výrobky. Včera, když jsem strouhala na těstoviny ementál, tak jsem trpěla, o pohledu na "zlatou nivu" v lednici se ani nemluvim. V rohlících apod. mlíko fakt řešit nehodlám
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 12:20
- Nahlásit
Tak stávající info je, že velká čuba dneska malej flíček krve, tak 1mm x 3mm, malá nic. Nechápu, žerou obě totéž a každá měla úplně jinej bobek. Malá hnědej vlhkej, krásnej, velká trochu sušší, macatej.
Táta říkal, že maj prostě roztrhlou prdel, že pokaždý, když mají větší eono tak se jim to natrhne, no nevím, jak to tlumočit veterináři
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 12:41
- Nahlásit
ssshhhhh
Pokud je ta krev jasně červená, tak bych asi s tátou souhlasila
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 12:46
- Nahlásit
birma
jojo, je, vždy jen trošku, někdy v hlenu, někdy ne. Teď mi došlo, že malá měla včera krom krůtích krků a řemenovýho sádla taky celýho tuňáka v oleji, že by ten olej mohl pomoci?
Zkusím dávat oběma olivový olej, to by mohlo kakání zředit ne. Jen nevím kolik tak dát na 25-30kg váhy. A aby po tom netloustly...
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 12:46
- Nahlásit
Fakt bych se ráda vyhnula tý kolonoskopii... Jak kvůli narkóze, tak kvůli ceně.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 13:05
- Nahlásit
cernej caj
ja mam budiky rada
ty seš absolutně zvrhlá!!!!
birma
Ve dvě jsem v posteli zjistila, že Adam venku vyšlápnul lejno a smrdí mi tim pod nos
a ty takýýýýýýý
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 13:06
- Nahlásit
ssshhhhh
jasně červená by měla bejt fakt až od konce.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 13:07
- Nahlásit
kachna_
to jsi hrdina... vzdát se mlíčných výrobků, to jde fakt asi jedině kvůli dítěti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 13:12
- Nahlásit
kachna_
tak su zvedava, co martinek na to
ssshhhhh
hm, to je taky asi mozny, no... tak su zvedava.
no kdyz das treba lzicku tak zas tak snad tloustnout nebudou a ubrala bys na necem jinym pripadne... (nam na projiti kusu igelitu veterinar na 15kg psa poradil 4polivkovy lzice, aby to slo nejak rychlej - od toho se asi moc neodpichnes, ale muzes zkusit postupne, no...)
Vero
me by prislo stejne hrozny vzdat se syra jako se vzdat croisanku
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 13:31
- Nahlásit
Vero
Hele, já doufám, že to je jen natrhlá řiť
cernej caj
nam na projiti kusu igelitu veterinar na 15kg psa poradil 4polivkovy lzice, aby to slo nejak rychlej
Tak si říkám, maximálně se potento no...
me by prislo stejne hrozny vzdat se syra jako se vzdat croisanku
Dá se, dá se vzdát všeho, snad jen ovoce bych asi nezvládla, pak dostávám vitamínovej absťák.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 13:36
- Nahlásit
ssshhhhh
ja vim, no... sme se tu o tom bavili s tebou bez toho lepku se da zit ale proste kdyz nekdy vidim ty dobroty a podle me proste je tezky vybrat mezi cimkoli kdyz clovek ji vsechno
jj, maximalne se potento a podle me kdyz zacnes nejakou lzici... ono z toho zas tak tlousnout snad nebudou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 14:01
- Nahlásit
Jsem měla ve 13hod spací krizi
ssshhhhh
snad to nebude nic vážného ale jestli je to světlé, tak okej.
Bukís když měl zánět tlustého střeva, tak to měl tmavé
snad jen ovoce bych asi nezvládla, pak dostávám vitamínovej absťák
já si třeba na ovoce vůbec nevzpomenu, jednou týdně banán, nedávno jsem si koupila 2 mandarinky a jedna mi z toho schnila
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 14:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
denyk
ssshhhhh
já si třeba na ovoce vůbec nevzpomenu - to mám stejně, ještě že mne muž donutí alespoň do sebe cpát ty zelené saláty, jinak kolikrát hrůza...to moje stravování Taky nakoupíme: pomeranče, mandarinky, pomelo, banány...že se bude jako jíst hlavně ovoce...nejmíň polovina toho schnije. Jsme se rozhodli, že už to ani nebudem kupovat, nanejvíš jeden banán každému. Naštěstí ujíždíme na jablkách, jablkách se sýry kachna_ k večeři...skoro každý den
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 14:20
- Nahlásit
worick
tak já zeleninové saláty ráda, takovej ledovec s kukuřicí Bonduelle, cherry rajčátky, okurčičkou, česnek na plátky a osmahlé kostičky z vepřového plecka, a třeba na to trochu nivy
Jablka tak dvě za rok
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 14:23
- Nahlásit
A ke psímu žrádlu, co říkáte na tyhle grancle?
http://www.krmivo-barf.cz/cz-detail-963295-oven-ba ked-tradition-adult-fish-grain-free-12-25kg.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 15:03
- Nahlásit
denyk
ja su schopna se i doma nemocna tyden zivit mrazenou zeleninovou smesi hrach/mrkev/kukurice nebo pod svickovou nebo jen hrach bonduele, ohrat na masle, zaprasit a mnam
ovoce jim taky hodne, hlavne banany coz tay asi neni uplne ok v nasich sirkach... mrkvovojablecnej kompot taky muzu
seznam dobrych granuli a nevypadaj blbe (sou v tom seznamu)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 15:42
- Nahlásit
denyk[/b
trochu nivy
[b]worick
jablkách se sýry
no...
Psala jsem to kamarádovi. Ten mi zase líčil, jak koupili jogurtovač.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 15:43
- Nahlásit
cernej caj
banany coz tay asi neni uplne ok v nasich sirkach..
u banánu na to kašlu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 16:16
- Nahlásit
denyk
tak já zeleninové saláty ráda, takovej ledovec s kukuřicí Bonduelle... - tak takhle nějak s mírnýma obměnama to jíme i my V italské restauraci dělají takto, pokud máš ráda tuňáka:ledový salát či nějaká ta směs, papriky na proužky, okurku na kostky, cherry rajčátka na půlečky, vajíčko natvrdo načtvrtit, hoblinky parmezánu, zelené i černé olivy(Tom nejí) na to plesknout konzervičku tuňáka, posypat cibulí na kostičky, lžíci majonézy, zakápnout oliváčem a prsknout balsamikovým krémem, trošku soli a pepř. Dělám to tak právě i s masem a třeba opraženou slaninkou a taky dobré
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 16:19
- Nahlásit
kachna_
Ten mi zase líčil, jak koupili jogurtovač. - už nad ním nějakou dobu taky uvažuju, páč poslední dobou jsem se nějak dala na jogurty, které jsem léta nejedla skoro vůbec. Ale od té doby, co se začaly dovážet řecké a i naše firmy začaly už alespoň s těma 10% - tak na těch ujíždím. S domácí marmeládou mňam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 17:43
- Nahlásit
Adam právě posvačil ocas z 20 kg tuňáka
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Bře 2015 18:16
- Nahlásit
Dobrý den celý den, zdraví vás ludřenka! Už jsme začly koloběžkovat, ale nevím, jestli to nejni moc brzy Zatím dáváme tak 5 - 7 km.
takhe vypadá po 5 km vyjížďce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 18:27
- Nahlásit
Tinta76
tak vypada spokojene
birma
tak to si pochutnal
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 18:37
- Nahlásit
Tinta76 nevypadá, že by jí to vadilo Jen tak dál...
Worik na lavičkách, křeslech, kanapátkách sedávají vzpřímeně snad všechny dogy. Je to pro ně normální posez. Všechny čtyři naše dosavadní to tak měly. Nemám čas dohledávat fotky... Neb sice dnes odpoledne nemáme dítka (odvezla si je na chvilku druhá babička), ale byla jsem v práci a teď dodělávám pracovní resty a likviduju poštu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 18:53
- Nahlásit
birma
posvačil ocas z 20 kg tuňáka
Ty jo, to je ploutva hodna Adamity. Nebylo to moc kostnaty? Cubky by se na tom asi jen vyvalely a navonely.
kachna_
Ten mi zase líčil, jak koupili jogurtovač.
lity, lity, zadnyho soucitu se nedockas ci empatie. Tak jdu na sunkafleky, jen mi chybi rozmrdlat vejce v mliku na proliti.
denyk
Ty grancle vypadaj dost dobre, dle slozeni, ne? By se mohlo princatko priklonit k jejich konzumaci treba. A propos, vcera jsem drbkala vizlika, krasnej mladinkej zrzatec, vysmatej. ) Pani se taky smala, ze jsem vizlika poznala.
Tinta76
takhe vypadá po 5 km vyjížďce
stastna ludra! A po tak narocnym hojeni asi dobre delas, ze zatim kratsi trasy, at si zvyka zvolna, byt by jiste zvladnula klidne vic.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:01
- Nahlásit
birma
ješiš, co to ulovil za žraloka?
Tak čubky dostaly po mase ještě rozšťouchaný brambory co mi zbyly, dostaly to i s tím olivovym olejem, no co max mě v noci vzbuděj, že nutně musej na zahradu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2015 19:05
- Nahlásit
Tinta76
Vypadá šťastně
Pokud nemáte průměrku 30 za hodinu, tak bych jí neubírala
Fifi
Kostnatý to bylo dost, ale věřim, že tu rybí kost bez problému stráví, samotnou ploutev jsem mu uzž pak vzala, jen ten měkčí střed si mohl sežrat. A na tý fotce to není tak vidět, ale ploutev byla fakt velká. Zejtra bude mít k večeři ořezy z toho tuňáka a ještě něco namrazím, včera měl nádherný masitý ořezy z norskýho lososa (pán v rybárně říkal, že cena masa 600,- za kilo). Bála jsem se, že se mu ty ryby s kostma nebude chtít dlabat, ale pustil se do toho fakt nadšeně
|