| Autor |
Zpráva |
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 17:45
- Nahlásit
cernej caj
Hlavně ho pořád volejte, i několikrát denně, on přijde si myslím.
Naši kocouři (kastrovaní) měli těchhle epizod povícero.
Jinak dobrý jméno pro kocoura teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 17:55
- Nahlásit
ssshhhhh
ja sem tak chtela pomenovat vokouna ale to mi muz zatrh a nejkouzelnejsi bylo kdyz segra porodila prvni neterinku a pise "vy mate zigula, my mame ladu" to bylo fakt krasny
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 18:41
- Nahlásit
cernej caj
Dóbře!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 18:53
- Nahlásit
cernej caj
Snad se vrati, zigul blaznivej - vsak ma jeste cas.
ssshhhhh
Teda to je fakt zahada s tema tvyma cubkama. Je fakt divny, ze to chyta obe. Nemuzou si nekde necim prilepsovat? Ja nevim, placnu vodu z nejakyho eklhaft sudu, ze by jim nekdo daval neco potaji... Na palici tohleto, fakt.
A saakris, zlato na dosah (pro cajdu, biatlon), ovsem ruska zabojovala. Krasnej zavod.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 18:56
- Nahlásit
ssshhhhh
Hlavně ho pořád volejte, i několikrát denně, on přijde si myslím.
Nebo na ně sousedi zavolaj Chocholouška , páč vidět někoho, jak chodí po zahradě a volá "žigule", "žigule" "žigule"
Add. jména. Měli jsme králíka. Jmenoval se "Špuntkvaně". Utopil se.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:01
- Nahlásit
kachna_
pravda, nekdy si rikam, jestli me u toho nekdo slysi tak se asi smeje
chudak kralik, priste to chce min navodny jmeno
Fifi
ahaa televizni maniaci, tak hlavne ze to stalo za to
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:02
- Nahlásit
Fifi
Hele vodu chlemtaj z lecčeho a leckde. A je fakt, že občas v lese zmizej z dohledu a lidi vyhazujou všemožný sajrajty.
Myslíš, že by to mohlo být z vody z louže? Ale jako kokcidie ani giardie nemaj.
kachna_
To je skoro černej humor
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:06
- Nahlásit
Fifi
saakris, zlato na dosah (pro cajdu, biatlon), ovsem ruska zabojovala. Krasnej zavod.
jj to bylo fakt napínavý do poslední chvíle
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:18
- Nahlásit
To Soukalová nakonec nedala? Já to přepla na Simpsonovi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:21
- Nahlásit
PetraK
Smarja, co to ctu?
Kolace potomkem alexandrovcu?
Bobriky nech Maye, simte.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:25
- Nahlásit
ssshhhhh
To je skoro černej humor
no jo, někteří černej humor tvoří, já ho žiju. A nestěžuju si, to ne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:30
- Nahlásit
kachna_
Jmenoval se "Špuntkvaně". Utopil se.
Twe ty tvoje zkratkovity zpravy me jednou zabijou.
ssshhhhh
A je fakt, že občas v lese zmizej z dohledu a lidi vyhazujou všemožný sajrajty.
Myslíš, že by to mohlo být z vody z louže?
Klidne, zalezi, jaky louze a kde. Co je v ty zemi ulozeny... Mne se cuby jednou na jare napily vody na polnacce a sracku jak bic, neb tam predtim (coz jsem nevidela) jel traktor s nakym postrikem a cintalo mu to. Stesti, ze se nejak neotravily. Jen davam k zamysleni tuhle moznost, neb je fakt divny, ze by to mely obe stejne. + teda kruti krky - dost tvrdy kosti, nevim, jestli ti cuby nehltaj. Ale zrovna tyhle obratle drubezi krcni jsou dost zahul pro traveni, pes to de facto spolkne v kuse. Kureci krk vcelku, kruti asi taky nepodrti napadrt. Bych jim to nedavala, kdyz kosti, tak radsi kureci mekky skelety s kuzi.
To Soukalová nakonec nedala? Já to přepla na Simpsonovi.
Tesny to bylo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:31
- Nahlásit
ssshhhhh
předběhla jí nějaká podle tabulek nenápadná ruska
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 19:56
- Nahlásit
Fifi
Hele kdyby to bylo z kostí, tak už bych to podchytila, já tedy myslela, že krůtí krky jsou taky měkké jako třeba kuřecí skelety.
Nehltají vůbec, důkladně vše rozkoušou na padrť a v bobkách jsem fakt nenašla žádné kousky ani úlomky.
Teda náš minulý pes ten by zhltnul v kuse i celýho krocana, ale tyhle trubky mají malinký papulky a fakt koušou poctivě.
Já bych se i krmila jinak, ale ony prostě milují to hryzání a drcení kostiček
Celý minulý týden měli jen hovězí žebra co je na nich maso, ty žebra nesežerou to je na ně moc tvrdé, z těch ohlodají jen maso. A to je teda děsně baví.
Hele furt tu jezděj nějací zemedělci co hnojej, to je fakt. Ale průjem nemáme. Ale je fakt, že všecky pole v okolí jsou brutálně zahnojený chemií a i nějakýma antibroukovejma humusama.
Fakt to nedala jo, ježiš, já to přepínala, když přijímala gratulace, teda to je pech.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 20:01
- Nahlásit
ssshhhhh
ty žebra nesežerou to je na ně moc tvrdé, z těch ohlodají jen maso. A to je teda děsně baví.
Princeznicky, to se tak nekdo ma. Ja musela babcam prestat davat veprovy lopatky, neb je nejak nezvladaly (= hltaly, nepokousaly).
Ale průjem nemáme. Ale je fakt, že všecky pole v okolí jsou brutálně zahnojený chemií a i nějakýma antibroukovejma humusama
No tak ono se to u kazdyho psa muze projevit jinak, nejaky priotraveni. A jestli jeste neco si zobnou v lese.... jako byla by to krasna alternativa.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 20:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Fifi
birma
ssshhhhh
A saakris, zlato na dosah (pro cajdu, biatlon), ovsem ruska zabojovala. Krasnej zavod.
předběhla jí nějaká podle tabulek nenápadná ruska - na šlak trefení. Rusky jezdí houby, měli by jí nechat nachcat do kelímku důře...ta mne teda nesr...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 20:08
- Nahlásit
ssshhhhh
to je teda záhada s těma tvejma psicema, asi jestli někde neolizujou nějakou chemikálii bys zjistila, kdybys je tejden nepustila z vodítka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 20:09
- Nahlásit
Fifi
no Kimovi ucpalo střevo rozkousaný žebírko, co vet říkal, stačí že se to někde ve střevě nakumuluje do kouličky a je vymalováno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 20:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
no Kimovi ucpalo střevo rozkousaný žebírko,
Brr, dej pokoj. Ja nikdy takovyhle holy tvrdy kosti nedavala, max na chvili a sebrat. A hrozne zalezi na apetitu cokla prave, jestli to zuzla na pidimidi kousicky nebo ukousne kus a polk. I tak, kosti jsou dobra vec, ale jako se vsim, primerene. Ja davam skelety jednou tydne, a vychazi to tak akorat.
Jo a to se bavim samoze o syrovych kostech, ne varenych. Ty bych psovi nikdy nedala, krom obranych mekkych nejakych kurecich smesi na polivku, ala krupky apod. Znama od znamy po zabijacce resila dost brutalni zacpy, klystyry, neb pejsek prece dostal jen pozuzlat vareny koleno. A pozuzlal toho drobatko vic.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 20:30
- Nahlásit
worick
měli by jí nechat nachcat do kelímku důře
no, to je taky fakt, to by měli
Maya
To pak ale začnu lítat nějakou chemikálii asi já, zrovna poslední dny jsou dost hyperaktivní
Fifi
Princeznicky
Jó to ony jsou, nehltají a od cizích si neberou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 20:48
- Nahlásit
Xerxes velké kosti nesměl - i z obří kosti dokázal vyhlodat kusy větší než golfový míček a spolykat to. A naštěstí to vždy zase vyblil... jako nestravitelný zbytek. Ale bála jsem se a měl smolíka...
Najt skelety případně krky má každý den - ale jako přílohu ke granulím. Problémy nemá - žere jak kyselina. Dnes to tedy proložil i kelímky od dětských jogurtů, zbytkem smaženého filé a hovězí polívkou... Jo a půlkou koblihy Prostě co se týče poživatin, tak má děti moc rád
Jinak umí dobře skládat puzzlíky, luštit hlavolamy pro předškoláky a hrát člověče... Jen do bazé=nu tedy s náma nešel...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 21:00
- Nahlásit
Xerxová
To jsou taaaak krasny fotos, zvlast Najt sedici na kresle s plysakem. Nad hernim stolkem ta jeho lebza obrovska je vuci trpaslici az zarazejici, jeste, ze neslintal.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 21:07
- Nahlásit
Xerxová
Najtíček je prostě boží!!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 21:10
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky!
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 21:11
- Nahlásit
Xerxová
Je úžasnej, vypadá tak zúčastněně a zaujatě. Velký mimino
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 21:26
- Nahlásit
Fifi Trpajzlice má 11 kilo... on přes sedmdesát dva... A obě děti jsou oslintané dost. Malé ručníčky jsou úplně všude... Jinak sedí na obou fotkách na svém dvojkřesílku. Většinou tam je ale padlý za vlast, má toho dost (dopolední spánek mu evidentně chybí)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 21:35
- Nahlásit
Xerxová
Trpajzlice má 11 kilo... on přes sedmdesát dva..
Ja v tomhle dogy fakt obdivuju, pri spravny vychove se nauci jednat aj s trpajzlikama. Ac je ted urazenej jedinacek, vyborna skola zivota. Pro prcky i pro nej. A jak je napasovanej u topeni.. Mututu, broucek maly, znaveny, jojooo, to je ten jinsi rezim a ne tolik pozornosti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 22:10
- Nahlásit
Fifi
no bylo to samozřejmě syrový žebírko s masem, který rozkousal na kousíčky a i tak se zadařilo, předtím takhle snědl kostí x a nikdy nic a on ani velký kusy nehltá, všechno bere na milimetrový kousíčky, ať je to pelech nebo kost
Xerxová
krásný fotky, fakt pro všechny super škola života, dětičky se určitě psů bát nebudou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 22:46
- Nahlásit
Xerxová
já ho prostě žeru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 22:56
- Nahlásit