| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:17
- Nahlásit
birma
Nekomu popisovat zazitek z vopruzujiciho cokla, aniz naprimo oslovis hlavni akterku?
Tu jsem následně oslovila též a řekla jí, ať zmizí (samozřejmě tý čubě, ne pani)
drzá až vyzývavá
Xerxová
trpajzlíci na laně jsou boží
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:18
- Nahlásit
birma
a nevíš, jak bych to mohla zařídit, abych měla taky nějaký práva
to stačí, když budeš s dostatečným přehledem prudit lidi a říkat k tomu, že to právo tvýho psa...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:18
- Nahlásit
Xerxová
jéje! šikovní trpajzlíci!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:21
- Nahlásit
Fajka
drzá až vyzývavá
jestli bych si neměla naordinovat zákaz vycházek, aby moje přítomnost neobtěžovala slušný lidi
Vero
stačí, když budeš s dostatečným přehledem prudit lidi a říkat k tomu, že to právo tvýho psa...
ahaaaa. A nevadí, když můj pes místo hry udělá mírnou probírku? nebo na to má taky právo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:25
- Nahlásit
birma
nevadí, když můj pes místo hry udělá mírnou probírku? nebo na to má taky právo?
Asi jo, ne? Silnejsi prezije. Asocialni cokle, bojovy kone, udelaj cistku a bude to.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:30
- Nahlásit
Fifi
OK
tak vám všem děkuji za rady, hned zítra vypustím Adama do ulic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:32
- Nahlásit
Fajka
co bylo na nově? koukám, že byl víkend, to nesleduju
birma
ty máš teda zážitky, asi budeš muset bejt víc od rány a kontrovat taky příště krávou blbou, co nechá svýho psa otravoval cizí lidi a psy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:35
- Nahlásit
Maya
asi budeš muset bejt víc od rány a kontrovat taky příště krávou blbou
jsem zjistila, že to je u tohodle typu lidí úplně zbytečný. Jedinej efekt je, že já se naseru ještě víc.
Kdysi se mi třeba stalo, že mi Altara napadl takovej malej smeták, panička dorazila za několik minut, kdy já jsem se snažila, aby smeták přežil a když jsem jí chtěla vynadat, tak opáčila, že se snad tolik nestalo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:37
- Nahlásit
birma
jestli bych si neměla naordinovat zákaz vycházek, aby moje přítomnost neobtěžovala slušný lidi
třá stačí když béte chodit kanálama se tam dyžtak potkáme
Maya
co bylo na nově? koukám, že byl víkend, to nesleduju
chyba ! velká chyba!! tam byla velkoreportáž vo bobrech
prej jich je v republice něco mezi 5 a 10 tisíci a úspěšně se dál množí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:39
- Nahlásit
Fajka
fuj, ještě že jsem to neviděla, bych byla nakrknutá jako birma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:40
- Nahlásit
cernej caj
hele, trochu odborný, ale zajímavý, do Skandinávie nejezdit a nežrat soby a losy
http://fbmi.sirdik.org/4-kapitola/43/432.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:40
- Nahlásit
ještě video hujeřícího (a v závěru i seznamujícího se) Adama - hned po tom, co odešla nadávací paní
Fajka
se tam dyžtak potkáme
tak jo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:51
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 22:56
- Nahlásit
birma
ještě video hujeřícího (a v závěru i seznamujícího se) Adama - hned po tom, co odešla nadávací paní
Teeda to je hujer Vy tu stojku budete mit za chvili.
Ale jinak priletnuvsiho cosik by Dorota odhodila za letu, prdele, co to je za soucasnej zvyk, nechavat nevychovany psiska litat k jinejm?
Fajka
se tam dyžtak potkáme
Potkame se u Kolina, kdyz trefis sravnou trubku ty, ja aj birmica.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 23:01
- Nahlásit
Fifi
Vy tu stojku budete mit za chvili.
to asi ne, zatim máme problém i s couváním. Potřebuje z toho targetu začínat a na stojku se pak pokračuje přes zeď a na tu asi nevyleze, aby z ní mohl začít
o to je za soucasnej zvyk, nechavat nevychovany psiska litat k jinejm?
nevim. Tenhle prďola měl štěstí, že byl Adam v dobrym rozmaru a navíc malej a sexuchtivej, to jsou všechno polehčující okolnosti
dál mám i natočeno, jak Adam už chce zase cvičit a zdatně ignoruje prcka zavěšenýho mu nosem v řiti, ale to asi nikde prezentovat nebudu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 23:07
- Nahlásit
birma
a navíc malej a sexuchtivej, to jsou všechno polehčující okolnosti
V tomhle jsem asi divna, jak mam celej zivot velky plemena a neumim si predstavit, ze by takhle k nekomu muj cokl prilitnul say hello.
to asi ne, zatim máme problém i s couváním. Potřebuje z toho targetu začínat a na stojku se pak pokračuje přes zeď a na tu asi nevyleze, aby z ní mohl začít
Jste zkratka uz vyssi divci, kremyl dnes stojku vyrobil samovolne, jak na ni jde harani, tak aby byla vejs nez ta cubka predchozi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2015 23:11
- Nahlásit
Fifi
neumim si predstavit, ze by takhle k nekomu muj cokl prilitnul say hello.
já taky ne. A stejně tak si nedovedu představit, že by můj malej pes takhle doběhnul k velkýmu (bych byla podělaná strachy, ať neni na dva kusy). Tady byla pani aspoň milá a omlouvala se a snažila se ho odlovit.
Jste zkratka uz vyssi divci
To bychom byli rádi, ale furt nemáme aport, odložení, chůzi u druhý nohy a couvání a to všechno naprosto nutně potřebujem
kremyl dnes stojku vyrobil samovolne
no vidíš, má dobrý zádový svaly
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 06:45
- Nahlásit
Bré ranko,
už včera večer začalo pršáť, takže nekecali, ikdyž-dnes zatím bez kapky. Jste toho zase za odpoledne a večer nadrásaly
Odpo jsme se byli podívat na pstroužky v líhni, jsou rozdělení do třech skupin podle toho, jak se vyklubali. Nejmladší měli barvu jak zrzaví mravenci a starší jsou tmaví. Prej zhruba 30 000ks
Fifi
bereš na tu alergii nějaký prášky? Nezávidím, tak ať brzo vyfičí
Já teda ťukám ťukám letos nic vlastně bych si ani nevzpomněla, kdybyste tu o tom nepsaly
Xerxová hezký výletík s prďolama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 06:50
- Nahlásit
birma
ale uzmas psaco je skoro normalni a I tak toho hodne umi, to doladite
maya
by se ti nelibila takova rrportaz?
xerxova
to zni jako skvely dobrodruzstvi a fotos super
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 06:50
- Nahlásit
birma
Pokud si chce příchozí hrát, tak na to má právo a vy musíte držet hubu a krok.
tvl taky fajn zážiteček...a ani né moc k smíchu.
Tohle taky miluju fakt že jo. K nám by si to asik oná chytrá paní nedovolila, páč Bukáč dává jasně najevo, že se štěňaty si prostě nehraje . Ale stává se mi to taky často, že pes za náma letí a pánička volá, je to ještě štěněěěěě.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 06:52
- Nahlásit
cernej caj
jsem kecala, že ten čaj není vanilkový ale mléčný, moc blbá prostě zelený mléčný čaj.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 07:00
- Nahlásit
no my měli včera taky nepovedený psí bod... Jeli jsme na deset minut "na kola" hned před vrata do sídliště. S tím, že pes zůstane na zahradě (neb s ním toto nejde) - oba "jezdci" se učí na nových strojích a chytáme je...navíc mamut na vodítku k tomu je fakt nevhodný.
No a otevřená vrátka - na chodníku obě děti na strojích... a mamut nám proběhl rovnou na silnici. Naštěstí kolemjedoucí auto "předvídalo" průšvih a jelo krokem - takže jsem Najta seřvala, přivolala a odeslala domů... Ufff - bylo to poprvé a doufám, že naposledy, co opustil bez dovolení zahradu směr silnice. Prostě děti mohly...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 07:07
- Nahlásit
Xerxová
tak ještěže to dobře dopadlo. Tak mi příjde už na té včerejší fotce, že malá blondýnka je ti dost podobná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 07:23
- Nahlásit
denyk
tak ja pochopila ze to je mlecnej oolong ovonenej vanilkou vcera sem ho neochutnala protoze sem nenasla gaiwan (hrnek)
xerxova
hlacvne ze vse dobre dopadlo, a deti si to uzili
jo a zdalo sr mi o zigulovi, ze sem ho nasla mrtvyho zavrenyho ve skrini
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 07:27
- Nahlásit
cernej caj
ovonenej vanilkou
není
jo a zdalo sr mi o zigulovi, ze sem ho nasla mrtvyho zavrenyho ve skrini
vítej v klubu ...prosět jak člověk nad něčím hodně přemejšlí
tak se mu to v noci vrací chjo
Já přemejšlím, jestli si třeba nemám nějak v ložnici posunout postel, ale když jsme v létě byli v Osečné u známých, tak tam jsem měla taky vypatlaný sny, takže to asi nebude nějakýma špatnýma zónama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 07:32
- Nahlásit
denyk podobná mi být nemůže, neb já jsem pro její maminu jen Macecha zlá Ba ne - zvládaly jsem skvěle vztah když jí bylo pět, patnáct i nyní. To je myslím vidět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 07:33
- Nahlásit
denyk
tak zalezi takyzda je mas furt nebo obcas a da se najitclovek, co to meri.
mam doma bychli o fengsuej a geopatogennich zonach, trochu tezsi ctivo ale jestli chces?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 07:43
- Nahlásit
Xerxová
neb já jsem pro její maminu jen Macecha zlá
ach sooo, prostě mi to tak přišlo
Je to občas zvláštní, znám tady lidi, kteří si adoptovali
mimí kdysi. To mimí pak se mnou chodilo na základku,
takovej tlustej chlapec, ze kterého jsme si dělaly jako děti srandu-navíc měl otce hrobníka . A ten byl neskutečně podobnej své nevlastní matce, taky malá a dost silná, ale ten obličej, prostě podoba
cernej caj
najitclovek, co to meri.
tady v perdelákově asik těžko...
Ještě třá můžu spát občas v obýváku
, trochu tezsi ctivo ale jestli chces?
né díky za nabídku, nechci. Teď mám doma půjčených asik 5 knih a nějak to nedávám, páč jaro
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 08:05
- Nahlásit
nám měřil zóny chlap, co hledá vodu a já prej postel dobrý, taky se mi obvykle nic nezdá nejhorší zóna u psacího stolu a tam taky trávím dost času, tak nevím, člověk si nejspíš nevybere
Xerxová
ty jo, ještě že se nic nestalo a nevlítnul Najt pod auto
já sice učím psy, že nesmí za plot bez dovolení, Kim jako by nešel, ale Dorin to zkouší furt a v takovýhle situaci by vyběhnul stopro taky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2015 08:36
- Nahlásit
Maya
tak mně jde hlavně o to, se prostě vyspat, už takhle mám problém, že se budím zhruba 3 hoďky poté, co jdu spát. Netěším se na změnu času, páč i teď vstávám půl hoďky před budíkem.
A když se to ještě tak sejde, že se do toho navalej ty sny, to už je moc
Včera jsem si zase popovídala s operátorkou od Vodafone.
Už za minulý měsíc, se mi zdála faktura docela vysoká, ale nějak jsem to neřešila. Včera ránu jsem si všimla, že mi prostě nezapočítali slevu, mám platit 690Kč měsíčně, na faktuře 897Kč měsíčně...
No nerizčilovala jsem se, že slečna se moc omlouvala, tak jsem se jí ptala jse se jako tohle může stát? No že ta "sleva" někam spadla....nechápu, platím to takhle už téměř 3 roky. Tak prý zítra zavolá a dáme to do pořádku....
|