Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:55
- Nahlásit

Vero
me to asi taky uslo a pritom nicevoz nechapu pac sem snad nenarazila na nejaky problemy a to tu s nemocenskou sedim furt tak mi to hlava nebere

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:57
- Nahlásit

cernej caj
nechapu pac sem snad nenarazila na nejaky problemy a to tu s nemocenskou sedim furt tak mi to hlava nebere

hmm...
tak to já zas zmatena odkvačím k práci a nebudu se ani smažit to pobrat. doufám, že za chvíli bé Ešuska zpátky.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

PetraK
No a protože naznalo, že má pravděpodobně ten komunikační problém, podle běhu posledních událostí tu, tak si řeklo, že to chce kapek sebereflexe a tak si uloží trvalého bobříka mlčení - jsi sis něčeho šlehla?!?
Teda já nějak vůbec nevím ,,vo co go"...jsem nějak nezaznamenala problém Pravda, celé vás nečtu, nestíhám. Já sem tedy nepatřím, se svýma názorama..totálně odlišnýma od většiny už vůbec ne, ale stejně si neodpustím k něčemu se občas vyjádřit. Neb jsem za svůj už celkem dlouhý život, nějakých zkušeností také posbírala A ano, také jsem pochopila, že nemá význam polemizovat o své pravdě, o svém přístupu s někým jiným. Stejně ho nepřesvědčím(takový diplomat tedy opravdu nejdem ) a do svého života jsem si nikdy nikoho zasahovat nenechala, ať už si o něm myslí každý co chce - toť zase každého výsada.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 12:39
- Nahlásit

tak něco k tématu
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/opusteni-a-nep ochopeni-tak-konci-alergici-na-mobilni-signal/r~d5 15f2d2c65211e4b98c002590604f2e/

ale jako ty příznaky má bych řekla víceméně každej a asi jde spíš o tom, jakej je kdo hypochondr
kdyby to byla alergie, tak se nemůže stát, že to nepozná, kde to záření je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 12:51
- Nahlásit

Maya
by se dalo obouchat byt alu folii (vim, ze znamej po rekontstrukci a zatepleni strechy prestal v dome kompletne chytat signal

ale je to opruz, uz pred lety se rikalo, ze wifi doma jen nezbytne, ze to muze vadit a tak... urcite to neni sranda hlavne proste tuna elektromagnetickyho i smogu telu asi nedela nejlip...

jo a si mi pripomela, v cekarne samy duchodci na krev, vyleze pan, tak pres 70, podiva se na me a rika "s cim ty mlady muzou mit proboha dneska problemy, ze musej k doktorovi" tak sem myslela, ze to se mnou svihne. Asi by byl urcite moc rad, kdybych s anginou chodila do prace, v klimatizovanym open space a prervanym autobuse nakazila minimalne dalsich 50 lidi ktery by mu to ve forme lekarnice v obchode predali

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 13:38
- Nahlásit

jsem paní domácí zahnala tím bejkem burgundským ?? Nebo co jsem provedla ??? (nebo někdo provedl???)
Je fakt, že plně dočítat nejdete, to se s dítky a s Najtekm smutným nedá stíhat. Ale teď jsme byli sami dva na procházce, neb on pooo spinkat nemusí... a moc si to užil...
Trénovala jsem odvolání od pejsků za plotem (oni řvali, on potichu vrtichvostil ), po pár rovinkách se dal v pohodě odvolat. Tak snad to někdy půjde i z honičky bez plotu... Jsou to domky u lesa, silnička v poledne prázdná, tak jsem to riskla zkusit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:01
- Nahlásit

Xerxová
tak supr, ze ste si s najtikem udelali pekne cas sami na sebe kdyz rarasi maj pulnoc, urcite to ocenil

sem rozhodila tolik siti na vikendy, abych neskoncila jako loni cely leto doma a vsechny ryby se chytly, to bude divocina

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:26
- Nahlásit

cernej caj
sem rozhodila tolik siti na vikendy, abych neskoncila jako loni cely leto doma a vsechny ryby se chytly, to bude divocina

budeš furt jen někde na výletě

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:26
- Nahlásit

cernej caj
s cim ty mlady muzou mit proboha dneska problemy, ze musej k doktorovi"

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:28
- Nahlásit

Xerxová
jsem paní domácí zahnala
je v cuku (letu) a pracuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:36
- Nahlásit

Vero
to vis, rychlebky, jizerky, mozna 3 dny slovensko s vlastikem, sjizdeni vltavy (to bude firemni), pak zoo/foto vikend od kolegy, co chce casem rozjet cestovku a budem delat zkusebni turnus a na konci cervna ty dolomity

myslim, ze mam akorat duben volnej a pak az cervenec

kachna_
tak to su rada, ze sem rikala, ze ma moc prace a neni za tim nic vaznejsiho

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:48
- Nahlásit

cernej caj
zoo/foto vikend od kolegy,
tak to si užiješ, tam je to fakt super, stojí za to!

worick
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Xerxová
jsem paní domácí zahnala tím bejkem burgundským - tím jsi dokonale zahnala mne Tohle já naživo (bez ohrady) potkat, tak se strachy potento Vím, jaký mají dobytkáři před býky respekt, protože jsou to hormony nabušená, nevyzpytatelná zvířata. I u nás ve vsi je jeden pán na vozíku, co taky dělal v JZD ošetřovatele býků...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 14:54
- Nahlásit

Vero
dik, ja se hrozne tesim kolega ma nejakou stredni zooskolu, rok delal v zoo, ted dela do IT aby ho to uzivilo a navic hodne foti (od nej mam zrcadlovku starickou a ten fotak co mas pucenej) takze je do toho fakt zapalenej, tak verim, ze to bude stat za to

worick
me staci i zle koukajici se krava

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 15:30
- Nahlásit

cernej caj
koukám nebudeš vědět kam dřív skočit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 15:41
- Nahlásit

Maya
nojo, budu to mit mega hodne moooooc nabity

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:09
- Nahlásit

cernej caj
tohle znáš? http://www.kamsevydat.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:12
- Nahlásit

Maya
ne ale hned udoli desu vypada skvele

psi sou dneska vziti na ockovani, o vikendu tak bdou mit leharo

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:15
- Nahlásit

cernej caj
my máme očkování až někdy koncem dubna
tak stejně by ses měla válet doma taky ještě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
ja mam 21.brezna v ockovaku coz je cca 6dni pred longem tak to mi prijde hodne na knop, takhle bude mit feri cca 15dni coz mi prijde jako prijatelnejsi. akorat teda sme predtim ockovali zacatkem dubna jenze kvuli lonskymu longu kdy pisou, ze ockovani musi byt aspon 14dni stary sme poprosili veterinare, aby nam napsal datum tak, at kvuli tomu nemam problem startovat... takze sme ockovali o tyden driv cca at ma feri aspon ten tyden + nam o tyden jeste posunul datum... takze uz sme skoro 3.5tydne posunuty, coz mi nedela radost, ale holt to vychazi blbe no

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:37
- Nahlásit

Tak jsem z toho jelen, dnes tak zběžně kouknu do bobku druhý čubě... a krev. Ne moc, ale dost na to, abych to poznala.
Ale na dvě kolonoskopie teda nemam
Navíc by bylo divný, aby měly obě polyp nebo raka ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:41
- Nahlásit

ssshhhhh
tvl i ta druha? tak to je fakt blby, nedostali ted nejaky kosti nebo neco ja nevim, krvavyho (jako je to blbost, ale kdyz treba se dostatecne neztravi co je v traktu - treba neco krvavyho - nemuze to vyjit proste i ven?

ale jinak ta druha je v poho, ne? tak asi uvidis vysledky te prvni a druhou sledovat.. to je teda pech ale, to nezavidim takovy starosti

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:47
- Nahlásit

cernej caj
Hele je to divný, bobky jsem totál rozebrala do mrtě, jo měli včera krůtí krky, ale žádná nestrávená kost v bobikách nebyla, navíc první měla dnes bobek ukázkovej, až na nestrávenou rýži.

ale kdyz treba se dostatecne neztravi co je v traktu - treba neco krvavyho - nemuze to vyjit proste i ven?

čoveče, to už mě totiž taky napadlo, ale je to se mi zdá děsně divný ne?

Ony jsou obě jinak úplně v poho, to je asi to nejdivnější. Tlustý (teda teď je hubnu a už máme výsledky, páč jsem je přes zimu vyžrala), lítaj jak pošahaný, žádná zácpa ani průjem (pokud nedám granule nebo vařený maso, nebo nedej bože nějakou ňamku pro psy, to pak kajděj).
Malá dokonce už ani nekulhá, akorát kapem oftalmoseptonex denně, abysme nemuseli na ty folikuly.
Fakt nechápu, vypadaj a chovaj se naprosto zdravý a v plný kondici.
Dnes málem přibyl i další sežranej běžec.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:52
- Nahlásit

ssshhhhh
tak jako divny to asi je, me jen napadlo jestli by to taky nemohla byt pricina u te zdrave kdyz vyjimka... ale asi bys to i poznala ten rozdil mezi krvi, kdyby to tak nahodou bylo...

tak to, ze jinak sou uplne OK bohuzel asi neni znamka toho, ze sou uplne zdravy minimalne u ty jedny by asi nejaky to vysetreni bylo dobry, aby se vyloucilo/nasadila dobra lecba a druhou sledovat...

chudak bezec, za chvilu vam dojdou

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:56
- Nahlásit

cernej caj
Taky jsem se dočetla, i to říkal vet, že pokud měly někdy parazity, což měly obě dvě když jsme si je vzaly a asi dlouho předtím, obě měly hrozný množství kokcidií, že je možný, že ty mrchy oslabily střevní sliznici a následkem je, že se snadno (kaděním nebo i třeba běháním) prostě natrhne.

Samozřejmě krev žerou, ale neumím si představit, že by krev co snědí a projde traktem vylezla jasně červená... Nevím, možný je asi cokoliv už.

Malý je mi líto, chuděra půjde na zákrok a přitom to maj obě, eh...

Běžců je hodně, až moc

tak to, ze jinak sou uplne OK bohuzel asi neni znamka toho, ze sou uplne zdravy

A toho se děsím, abysme něco prostě nezanedbali.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 16:59
- Nahlásit

ssshhhhh
no to asi by nebyla jasne cervena...

a co nejaky veci na posileni te mikroflory? davalas?

jj, to chapu moc dobre...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 17:03
- Nahlásit

cernej caj
Dávala jsem nějakou tu pastu,probican myslím. Ale jen té jedné.

Ještě se poradím s tím odborníkem v pondělí, co on si o tom bude myslet, ono jsou i nějaké léky na posílení sliznic, tak třeba to zkusit než by se dělala ta kolonoskopie. Uvidíme.

Hlavně se bojím aby to nebyl rak, ale to by asi neměly obě, to by bylo dost šílený a nepravděpodobný.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 17:25
- Nahlásit

ssshhhhh
jj, bude lepsi se asi domlvit a pripadne neco zkusit - kdyby to mohlo byt tim, urcite i setrnejsi pro psa.

drzim palce, at to rak nebude, ale to si myslim, ze by bylo podezrely zas ne ze by ho nemohli mit obe ale pravdepodobnost, ze by ho obe meli i ze stejnyho duvodu se stejnyma projevama je fakt dost miziva...

z jinyho soudku, sem se ptala souseda, proc nebere psa na vylety - prej je to pes dvorovy a je tam spokojen... su stastna, ze ho nebere pac mezi reci pozadal o koupi odcerveni, tak sem se ptala zda preventivne (pac sem mela pocit ze nepreventivne se to pouziva jinak) a prej ma cerviky v bobkach uz asi 14 dni, ono to vubec nespecha... muz teda u veta koupil odcerveni a prej pri hlazeni a nedostatecnym myti rukou a tak to muzou mit klidne i lidi... aaaa su stastna ze sem na toho psa nesahla kdyz sem si byla pro med

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 17:38
- Nahlásit

cernej caj
Nám tu běhá jeden takovej co ho vypouštěj jen tak, vždy se k někomu připojí na vycházce, hubenej, průjem, no pochybuju, že očkovanej. A lidi si ho hladěj... A je jim divný, že se ho štítim.

Jednou takhle mazlím kočku a koukám že co jí to leze ze zadku, no červ! Kroutil se ven, nechutný. A přitom odčervujem každý 3 měsíce, ale prej to vyhubí jen ty co tam jsou a když sní druhej den nakaženou myš, má v sobě ty červy celý další 3 měsíce.
To mi přijde dost děsivý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 17:42
- Nahlásit

ssshhhhh
tak to je hodne desivy... ale zas neustaly odcervovani preventivne nic moc reseni

ja moc doufam,z e se ukaze zigul, ale uz celkem prestavam doufat po 17ti dnech... a urcite doma nebyl v nasi pritomnosti, pisek netknutej, granule taky....

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání