Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 08:50
- Nahlásit

denyk
no to mě se teda nestane nikdy, že bych se vzbudila dřív, spíš se mi stává, že nemůžu dlouho usnout, ale to už bude asi stářím
no doufej, že ti to vodafone vrátí, já když si vzpomenu na svoje dohady s t-mobile jen kvůli blbý adrese, tak si fakt nedovedu představit, co by bylo kvůli prachům
já mám dohady s předplatným, koupila jsem synovcovi k vánocům časák a mělo být k tomu dvd zdarma, dodneška ho nemám, volala jsem tam už x krát, naposledy předevčírem a to už jsem byla fakt na ně hnusná, prej ho třetího poslali, no asi je někde v černý díře a vymámit ho z nich je prostě nemožný

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 08:56
- Nahlásit

Maya
že nemůžu dlouho usnout
jo ještě k tomu mám tohle

že ti to vodafone vrátí
ano vrátí, už mi poslali sms, že mi odečetli těch jednějch 207 Kč, mrkla jsem do samoobsluhy a je to tam.
Já tak nějak když mám s něčím problém tak se to vyřeší většinou v klídku

vymámit ho z nich je prostě nemožný
tohle prostě nějak neznám no...
Naposled to bylo s tou bundou, tak ale nakonec si čék zvykne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:03
- Nahlásit

denyk
hlavne, ze ses domluvila jenutny vsechno hlidat...

maya
blby, snad aspon casak chodi

budte rady, ze ste si nekoupili novej mobil s platbou predem, at ho mate brzo

ja du do prace zitra, muzu uz dnes ale zadarmo... blby, ze odpo mam neco dulezityho nejen pro me, tak smolik

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:09
- Nahlásit

cernej caj
jenutny vsechno hlidat...
mně tohle nenapdlo prostě no blbec důvěřivá
To je podobný jako když mi lidi lžou, nebo si vymýšlí.
Když mi někdo o někom řekne, že si vymýšlí tak nějak
tomu moc nevěřím, pak na to příjdu sama a divím se divím se hodně, protože prostě já tohle neumím, nechápu proč to lidi dělaj, příjde mi normální si nevymýšlet, když nemám k danému tématu prostě co říct, tak neříkám nic, ale nevymejšlím si,
fakt mě to ještě v tomhle věku překvapuje

ja du do prace zitra, muzu uz dnes ale zadarmo
takže tě uschopnili? Mně ses moc zdravá po tydlifounu nezdála

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:16
- Nahlásit

tak trochu ryma, no ... a skrabani v krku je uz malinko jen, teploty nejsou vubec. akorat sem chtela do prace jit dneska - myslela sem ze pudu, kvuli te odpoledni veci, kdybych tusila, ze nepudu, tak to vse zaridim jinak. nevadi mi ale byt jeste jeden den doma, I kdyz se uz citim celkem fit, tak mi to urcite neuskodi.

jen me desne mrzi to odpoledne

nevim jak to myslis s tim vymyslenim - muzes prece polemizovat I na zaklade zkusenosti z okoli v debate uz jen na nastineni I jinyho pohledu treba nebo potvrdit debatovane I bez toho abys tema obsirne znala, ne? ale taky asi zalezi na situaci a urcite si clovek nema primo vymtslet, kdyz je to fakt mimo nej

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:33
- Nahlásit

cernej caj
jasně ještě odpočívej, doufám, že na víkend nejdeš někde 50km pěšo

s tím vymejšlením to myslím tak, že si prostě lidi vymejšlej, prostě se to třeba stalo někomu jinýmu nebo to viděli v telce a oni si to přivlastněj že se to stalo jim. A nebo styl chytil jsem "takovouuuu rybuuu" .

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:35
- Nahlásit

cernej caj
tak si to užij ještě dneska doma
jo, časák naštěstí chodí, ale mají bejt dva speciály, kvůli kterejm jsem i zaplatila vyšší předplatný, tak jsem zvědavá jestli dorazej

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:37
- Nahlásit

denyk
jo, teď jsem zrovna viděla kauzu na fb, jak se tam někdo chlubil cizím psem včetně fotek a v komentářích bylo, že to lidi dělaj i dětma a chlapama tak, to už musí bejt fakt nemoc, jinak to nechápu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:38
- Nahlásit

nevím absolutně co koupit synovcovi k svátku, když se ho zeptám, tak nic nechce, kdybych mu dala prachy, tak si je dá akorát do kasičky, co to jako je tyhle dnešní děti???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:39
- Nahlásit

denyk
nee, nejdu. ani tu seslinu coz me mrzi, sle co uz.

ajoo, no to jo, no. ale nekdy yomu ty lidi I sami verej kdyz to 100x reknou jako lez a pak si na to fakt "realne " pamatujou

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:41
- Nahlásit

jo, teď jsem zrovna viděla kauzu na fb, jak se tam někdo chlubil cizím psem včetně fotek a v komentářích bylo, že to lidi dělaj i dětma a chlapama tak, to už musí bejt fakt nemoc, jinak to nechápu
cože, tvl! Nechápu, nechápu tohle...Tak to je hustýýý, to není ani k smíchu

Jsem před chvílí dostala mms dokonalé lemry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:42
- Nahlásit

maya
husty ty lidi. kolik mu je, 13? bych to nehrotila a dala tricko, cokoladu, plakat... nevim jaky ma zajmy. mu dej cokosku a kilo a to si schova a bude spokohen

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:43
- Nahlásit

denyk

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 09:44
- Nahlásit

Maya
co to jako je tyhle dnešní děti???
to je nějaké vyjímečné dítě, ale kolik mu je?

cernej caj
ani tu seslinu coz me mrzi, sle co uz
to mi je jasný, že tě to mrzí, ale není všem dnům konec.
Víš jak já jsem byla na vážkách jestli odpískat ty moje narozky,
když mi bylo zle 10 lidí nakoupený lístky na vlak, kytky všechno, ale tak bohudík jsem přežila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:09
- Nahlásit

denyk
jj, ale jak rikas - neni vsem dnum konec, tim ze srazenina byla i na podzim tak si myslim, ze zas neco bude a tak to klapne zas priste

ono ty cca 4.5h cesty by nebyli tak hrozny ale celkove by to asi proste unavilo cloveka dost.

su zvedava, co rekne maya - ale tuplem fakt svatek bych nehrotila moc

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:15
- Nahlásit

cernej caj
dort bez mouky (a cukru) http://www.nejrecept.cz/recept/fitness-dort-bez-mo uky-a-cukru-r680

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:26
- Nahlásit

denyk
to vypada dobre

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:30
- Nahlásit

So majne líbe Kindr. Dneska se s vámi Koláče rozloučí a to vyprávěním o tom, kterak Koláče konečně asi své kořeny našlo. Koláče vždy bylo dojmu, že tak nějak do své rodiny nepasuje, že pro svou odlišnou povahu bylo pravděpodobně nalezeno u popelnic a zachráněno. A při dnešním rozboru celé situace a povahy Koláče, pravděpodobně Brtnik odhalil jak to bylo s biologickými rodičil Nejdřív Brtnik v kópelce naznal, že Koláče se šašek. Od toho se odpíchnul a došel k názoru, že tedy otec Koláče musel nutně bejt cirkusák. A protože je Koláče taky megaloman a má i jiné povahové prvky ruské duše, tak jest jisto, že otcem byl tedy cirkusák z Ruska. Ruský cirkusák - Alexandrovec! Následným rozborem vypátral Brtnik i tu skutečnost, že tedy matkou Koláče byl neznámý ruský vojín. A taky Alexandrovec, páč kde jinde by se s otcem cirkusákem mohli jinak seznámit, než ve sboru.
Koláče je teď spokojené, že zná celou svou historii. No a protože naznalo, že má pravděpodobně ten komunikační problém, podle běhu posledních událostí tu, tak si řeklo, že to chce kapek sebereflexe a tak si uloží trvalého bobříka mlčení. Buďte tady hodní, hezky si hrajte, neotvírejte cizím lidem, já budu držet Darence palce a udělám vám Pápááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:37
- Nahlásit

PetraK

že tedy matkou Koláče byl neznámý ruský vojín
nechcu ti do toho kecat, ale vis ze dva alexandrovci nemuzou splodit kolace?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:38
- Nahlásit

PetraK
si uloží trvalého bobříka mlčení. Buďte tady hodní, hezky si hrajte, neotvírejte cizím lidem, já budu držet Darence palce a udělám vám Pápááá

ježíš ty zas blbneš !
sem včera psala že chyba je u mě že nestíhám dočítat všetko

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:45
- Nahlásit

PetraK
hele doufám, že to nemyslíš vázně a vůbec tady žádný bobry nechcem
vždyť se až na nějakou obyčejnou výměnu názorů zas až tak nic nedělo a nebo mi něco uniklo nebo co?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:47
- Nahlásit

cernej caj
denyk
synovcovi je 11, čokošku nejí, von teda nejí skoro nic, tričkama a dalšíma hadrama by moh dláždit, jako je to fakt těžký s těmahle dětma co všechno maj
na lego je už moc velkej, když říkám knížku, dvd, cd?? nic
tak je to nudaaaa, všechno mám, všechno jsem viděl,n jako puberta už na pochodu a zabít málo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 10:55
- Nahlásit

PetraK
nema kolace treba jen dneska mooooc prace?

Maya
tak se na nej vys** a kup mu martanky at je zdravej jako na svatek bych fakt nehrotila. nebo nejakou blbost treba baterku na klice/na batoh

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:15
- Nahlásit

PetraK
Pani, ještě to zvažte, mě by to vaše krásný povídkový psaní tůůůze chybělo. A byla jsem sem nasměrována právě kvůli zrzounkům a mimořádnému přístupu k nim - abych se něco naučila.
Za palce moc děkuji.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:17
- Nahlásit

cernej caj
nema kolace treba jen dneska mooooc prace?
no nevyznělo to tak
teda ty led přívěsky jsou super, akorát teda objednávat něco poštou za kilo se mi moc nechce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:31
- Nahlásit

Maya
tak to ja doufam, ze kolace zadny papa delat nebude, pac bez kolacete jako velkomajitelky to proste nemuze fungovat a navic nekde si grafomanstvi vybijet musi, ne?

tak jich objednej vic

Darenka
vsem by nam chybelo nejen povidani o zrzouncich

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:36
- Nahlásit

Darenka
no taky by nám samo chybělo vyprávění o Bubici a Rumajzlovi, tak doufám, že si to velkomajitelka fora rozmyslí a to brzo
cernej caj
tak jich objednej vic
jo, a pak je můžu rozdávat ne?
já nosím v zimě jednu v kapse asi pět let a furt funguje, to se fakt nakupovat do zásoby nehodí

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:51
- Nahlásit

cernej cajPetraK
kterak Koláče konečně asi své kořeny našlo

nééé

nechcu ti do toho kecat, ale vis ze dva alexandrovci nemuzou splodit kolace

néééééééé

nechte toho

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:53
- Nahlásit

počkat, to není fór s tím pápá?
něco mi ušlo? teda, mně ušlo vše, páč dočítat datlice se nedá.

samozřejmě že co na fóru bez velkomajitelky!

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2015 11:54
- Nahlásit

birma
ahaaaa. A nevadí, když můj pes místo hry udělá mírnou probírku? nebo na to má taky právo?

no samozřejmě vo to de, že na to MÁ přece PRÁVO!

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání