Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:13
- Nahlásit

Maya
cernej caj
, že s postupující sklerozou se mi
to já bych místo alarmu musela dostávat pecku aspoň 220 voltů

Fajka
u nás to sice ještě zdarma pro děti a abych pravdu řekla, nevím kolik stojí rybářský lístek pro děti.
Ael co se týče kroužku, myslím že děcka se tam těšej a ž eh´je to baví, zrovna ve středu budou vypouštět do nádrže pidi pstroužky, v sobotu jdou na výlov rybníku, na konci prázdnin měli soutěž v chytání pak opejkání buřtů a spali na rybárně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:20
- Nahlásit

Fajka
jj, to je supr

i kdyz ja bych teda nebyla ochotna nekde 2h jet k rybniku ci rece a pak tam sedet u prutu ale v principu je to supr

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:27
- Nahlásit

cernej caj
i kdyz ja bych teda nebyla ochotna nekde 2h jet k rybniku ci rece a pak tam sedet u prutu ale v principu je to supr
no ono taky konkrétně tohle děti baví párkrát a chvíli, jinak jak píše denyk, musej mít spíš ty doprovodný akce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:28
- Nahlásit

maya
tak sem napsala do poradny jak dlouho a jak moc bych mela jist lepek at ten test ma smysl delat (do te co tam maji uvedenou) a on mi odepsal, ze mam konzultovat se svym lekarem

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:40 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Tak já jsem na rybníkách téměř denně, si tam už připadám jak rybářská stráž jsem na rybáře taky chodila jako kindervejce a bavilo mě to a baví mě to i teď když tam chytají, někdy přijedou cizáci s autama, udělají ohýnek, pokecáme, někomu příjde divný sedět u rybníka a čučet do vody, já to mám jako relax, navíc je z jedný strany les, občas tam čék vidí lištičku, jezevce, volavku, v sobotu jsem tam objevila takové pidi kačenky, ale hrozně plaché, nvím, jestli to byly Čírky, dycky když jsem se chtěla přiblížit, tak ufújazdili, což divoký kachny nedělají, Loni tam byly dokonce dvě Mandarínky (ne mandarinky, ale kačeny ) Polák chocholačka-ty měly i mladé a bylo super, jak se ty pinďata uměly potápět taky Ledňáčka jsem tam zahlídla, ale to je torpédo, ten vyfotit nejde

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 10:55
- Nahlásit

cernej caj
on mi odepsal, ze mam konzultovat se svym lekarem
a to je vtipný

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:06
- Nahlásit

zase jsem vlezla na necyklopedii, finštinu už jsem tady myslím citovala
tak třeba maďarština

Literatura: "Jednou totiž jeli dva sedláci úvozem, a aby se vyhnuli, museli s bryčkama zajet ke kraji zarostlému trnitými keři. Když se míjeli, první sedlák povídá: "Jáj, ker mi dere tvár!" Druhý nato odpověděl: "Aj mně ten ker tvár dere!" A ten první odpoví: "Miň ten ker!", načež druhý odpovídá: "Kôň ten kér nemine". Mezitím se koně vrátili na prostředek cesty a oba sedláci si to pochválili: "Už mi nedere ten ker tvár." Tento způsob mluvy se nakonec ujal v celé jihoslovenské nížině od Bratislavy až po Vojvodinu, a tak vznikla maďarština

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:09
- Nahlásit

a něco fakt neznám
hangárszereméd - úl
tuhoskempink - hřbitov
szerekes - bankomat

aaaaa
kuleválos - funkcionář

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:28
- Nahlásit

denyk
tak to ses dobra, me by to fakt nebavilo, nebo obcas jednou za rok na hodku ale ne kazdej vikend na pul dne, ale chapu ze pro jiny to je supr

dobry, ze poznas tolik ptaku

Maya
no hrozne mi jako pomoh, no

ten tuhoskempink je podle me stary - pac se to pouziva jako vtipek

kulevalos - tak to je rumicek ve fuknci, jo? a vubec, kde je esusovaaa? na chalupe snad nezapadli pokud tam jeli

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:42
- Nahlásit

Maya
hangárszereméd - úl
tuhoskempink - hřbitov
szerekes - bankomat

aaaaa
kuleválos - funkcionář

tak tohle je hustýýýýýýýýýýýý musím poslat dál

cernej caj
ale ne kazdej vikend na pul dne
jsem to zas blbě napsala, já kolem rybníků chodím na prochajdu s Bukí a pak zalezu do lesa a vylezu jinudy
Nejsem tam jako denně žebych tam x hodin čučela, to by nebavilo ani psa
Občas tam bohužel taky potkávám magory pubertální, kteří hází špalky na rybárnu, nebo do vody, demolují lavičky, suchý hajzlíky...a čék proti tomu nic nezmůže, když zavolám klukům rybářům, tak třeba přijdou, ale těžko se pak něco dokazuje když maminky oněch pubertálů řeknou, že to byli v tu a v tu hodinu doma ...prudit se mi moc nechce, nevím kam až jsou schopní zajít, taková otrávená návnada pro psa, že

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:48
- Nahlásit

denyk
no tak to já taky chodím většinou kolem rybníka, jsem zvědavá, co z něj teď bude, léta to byl právě rybník na rybaření za prachy, to se tam ani od jara do podzimu nedalo chodit a museli jsme změnit trasu, teď to zrušili, dali zákaz rybolovu, na zimu ho vypustilii a vylovili a teď je čerstvě napouštěnej, prej snad změnil majitele nebo co, bůhví kdo tam bude co vyvádět, ale hlavně ať je to něco bez lidí

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:53
- Nahlásit

Maya
co chodí já, tak tam jsou 4 rybníky u sebe, ten největší napustili nějak v létě po roce a půl, aby se zazelenal a ryby měly co žrát, no narostlo tam pořádný roští teda roští, ty trávy všelijaký, kachny si to tam teď užívají a ryby jsou přestěhovaný jinam

ale hlavně ať je to něco bez lidí
aby z toho neudělali přírodní koupák, že

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:55
- Nahlásit

denyk
aby z toho neudělali přírodní koupák, že
to snad ne, to bylo za mejch mladejch let, ale ne ofiko a teď už celou dobu po revoluci je tam zákaz, on je to spíš takovej bahňák a v podstatě ke koupání je to jen z jedný strany

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:56
- Nahlásit

cernej caj
když je takovejhle tablet s win, dá se předpokládat, že tam jdou nahrát programy, co mají ve specifikaci ty win8 a nebo prostě na tablet nic o obvykle nahrávat nejde?
mě to totiž přijde nějaký podezřelel levný
https://www.alza.cz/toshiba-encore-wt8-a-102-d2193 337.htm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:57
- Nahlásit

Maya
ale poslal mi toto coz je zajimavej nahled - neceliakalni glutenova intolerance, kdy pokud nema clovek opravdu celiakii tak mu testy tuto intoleranci neprokazi a jevi se z pohledu klasicke mediciny jako zdravy...

denyk
vy tam mate vlastne toho labutaka, co

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 11:58
- Nahlásit

Maya
u nás taky zákaz, ale...

cernej caj
nené, ten je na 2km vzdáleném rybníku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:09
- Nahlásit

denyk
tak to je z myho pohledu kousek

bleeee konci mi salinkarta, se budu muset krotit tento mesic doooosti a po breznove vyplate navic to bude boj

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:16
- Nahlásit

cernej caj
konci mi salinkarta
kolik cáluješ?

Já zas musím letos na přeočkování proti encefalitídě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:21
- Nahlásit

denyk
9700 stoji rocni. proti mesicni usetrim skoro 3500 coz se uz vyplati a teda davam z kazdy vyplaty bokem. jako nic moc no, hlavne kdyz si vemu ze za dalsich 60let dojizdeni, kdy se muze zdrazovat zaplatim klidne 300 000 navic proti bydleni v brne a to uz teda zni dost silene

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:22
- Nahlásit

cernej caj
9700 stoji rocni.
tak to je hustý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:29
- Nahlásit

denyk
tak ono zas jen brnenska stoji necelou 5tku rocni, takze... holt proste nejen, ze musis dojizdet ale jeste za to solidne calovat

a to si jeste vemu ze su na tom dobre a plati mi to i na cely brno, kdyz si vemu lidi co bydli v takovych mistech ze fakt musi jen autem tak klido jen do prace s tim, ze se blbe parkuje, projezdedi mnohem vic... a aspon o vikendu se mnou muze v tech mych zonach 1dospelak zadarmo a po brne mam zadarmiko k predplatny psa aspon mala uleva

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:40
- Nahlásit

cernej caj
no to já si taky minulej tejden vzpomněla, že jsou nějaký obštrukce s pražskou opencard, tak jsem se lekla, že jsem si nechala nahrát kupon na propadlou, prej to klidně udělaj, ale naštěstí ne, mám jí platnou do příštího roku, tak snad to do tý doby nějak vyřešej
jinak skoro 10 táců je docela pálka, ale to je i za příměstský ne?
to by tady v Praze bylo taky tak nějak určitě
já víc projedu mimo Prahu než tady a taky mi to dost trhá žíly kolik to stojí a když se vezmu, že bydlet tady, tak mám ty prachy navíc, ale pak si zas vzpomenu, kolik že tu stojí bydlení,. že by to bylo snad na dvě hypotéky a zas mě to přejde

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:43
- Nahlásit

cernej caj
ale jo chápu, vono to vypadá hustě takhle na rok prostě....
Když si to tak uvědomím tak lidi tady běžně dojíždějí třeba vlakem a dávají 80Kč na den za vlak, takže to je ještě téměř jednou tolik....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:48
- Nahlásit

denyk
no hlavne to vypada desne kdyz to musim jit platit

jj, to urcite... ja kdybych kupovala listky, tak to mam nejakych 70kc den a to jeste nemuzu zajet do mesta salinou... nebo kdyz se dojizdi autem z nejakyho prdelakova...

Maya
taky dobry teda, ze to nejak nekontrolujou tu platnost

no jasny, to je k nam na vesnici (brno + ten muj smer dokupy) takze vetsinou uz pak platim navic jen vlaky na vylety z brna

ty to tam taky budes mit dost drahy, ne?

bydlet tady, tak mám ty prachy navíc, ale pak si zas vzpomenu, kolik že tu stojí bydlení,
ano presne... ja tech 300 000 projezdim za 60 let bydleni na vsi, ale navic k hypo na neco ve meste bych je nikdy dohromady nedala, takhle rozlozeny do tech desitek let me to bude mit bolet

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:55
- Nahlásit

cernej caj
ty to tam taky budes mit dost drahy, ne?
to jo, mnohem dražší než ty, akorát že já to neplatím najednou, ale po dnech a to člověku tak nějak nepřijde, celkově to radši ani počítat nebudu, to by mě kleplo

jo ten tablet je pasé, jsem zjistila, že já potřebuju něco s XP, Vista nebo ME nebo co totok

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 12:57
- Nahlásit

Maya
tak ono usetreny 3500 kdyz to nacaluju naraz je dost. ty tam nemas nejakou slevu kdyz bys mela predplatni?

proc potrebujes neco s XP? (jako na tablety se nedela ani xp, ani vista a vzhledem k tomu ze ME je jeste starsi nez XP tak to uz par let nema zadnou podporu

- a co starsi notebook?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 13:03
- Nahlásit

cernej caj
já mám předplatný po Prazy, ale my už nejsme pásmo kolem prahy, to končí asi 20 km od nás, takže já klasika měziměstskej bus, akorát tu máme čipový karty, že když platíš tím, tak máš pár korun slevu

proc potrebujes neco s XP?
no tak jsem myslela na ten výukovej sofware a ten je asi nějakej postarší, protože tam píšou
Software funguje pod Windows (Vista, XP, 98, 2000, NT, ME), pod Mac OS X a pod Linux.
tak jsem si říkala, že mě jako by něco s xp stačilo, když by to mělo i flash, aby na tom šly i flešový karty a tak, tak by to vlastně bylo jako moje pc
jsem našla ale teda akorát tohle
http://www.eurotech.cz/notebooky/windows-xp/

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 13:06
- Nahlásit

cernej caj
a jj, starší funkční by mi stačil, teda wifinu ještě musí mít samo, aby se když už to nebylo jen offline, jako já doma jeden starej mám, ale ten už je starej snad 15 let, tam ani nevím co je za win a wifinu nemá a už jsem ho léta nezapla, protože ten chudák hodinu jen nabíhá

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 13:47
- Nahlásit

Fajka

hezkýýýýýý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:07
- Nahlásit

Maya
tak to my mame na celej jihomoravskej kraj prave moznost tech predplacenych rocnich, az na nektery vyjimecny linky takze v tomto asi je to fajn

jeste muzes emulovat

tvl ty sou drahy jak svina ale jo, neco takovyho sezenes na bazaru kolem 2t treba do postele a tak, akorat holt tablet ma perfektni vydrz a prenositelnost vuci starsimu ntb

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání