Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

vlk
teda, vy prechazite k cinum a rohodnutim pekelne rychle tak at se seznamovacka podari

ssshhhhh
taky su zvedava, jak to u vas klapne a jak rika fifina, foto by nebylo?

Xerxová
teklo to ale rychle, ze...

Vero
musis byt kolegialni a prat mi, aby me sralo ze je kratka nebo se uplne neosvedcila a budes to mit vis jak...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:37
- Nahlásit

Fifi zvládají to skvěle. Sice si občas mladík posteskne, ale bez slziček. Spí, jí, blbne a poslouchá skvěle. Se slečnou je to horší, neb ona je vztekloun největší a zdaleka to není ta sladká holčička, na kterou vypadá... Ale taky zvládá dobře. A krásně spí i slušně jí. Stíháme záchod - téměř bez nehody. Prostě pohoda...
Night je unavený - neb u všeho musí být. Ale je opatrný, pozorný, občas oprásklý (včera měl málem obří průšvih, ukousnul kus ocasu stegosaurovi... ale není to moc vidět a já ho nepráskla)

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:37
- Nahlásit

cernej caj
teklo to ale rychle, ze...
Neco se ti prihodilo?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:38
- Nahlásit

Fifi
akorat dumam, jakej plot pro takovy duo. Bych se bala chodit kolem.
tož máme to zelený pletivo metr padesát....... však od tý doby co máme Ašopsa ani nezamykáme....a to máme i z venku kliky otvírací...

Xerxová
s jednou obludou jde cestovat, výletovat... s více to jde hůř
tak my necestujem, jen výletíme....a máme za chalupou Beskydy, takže je pokaždé kam jít....auto máme velký, psi se vlezou v pohodě všichni když je třeba popojet...

Navíc mám pocit, že řídit smečku je něco jiného, než zvládnout rozcapeného jedináčka.
není to o nic horší....šiby jsou kapku zvláštní a defacto jako smečka fungují sami a kupodivu dobře i když mě varovali že šiby pohromadě být nemůžou...a Ašok se to naučil od nich...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:40
- Nahlásit

taky jsem přemýšlela, co mi kde teklo... Ale uteklo to docela rychle...

Maya já píšu s jednou OBLUDOU !! Zatím se nám nechce měnit plemeno. A mýlíš se - u spousty ubytování je podmínkou jeden pes. A častěji je jim jedno, jak je velký... Takže jednu dogu ubytují, dva krysaříky nee...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:42
- Nahlásit

Xerxová
Se slečnou je to horší, neb ona je vztekloun největší a zdaleka to není ta sladká holčička, na kterou vypadá..
Tak mne prave vubec sladkyho blondatyho andilka nepripomina, naopak. Zaryta, vztekla, svehlava a uzasna osobnost.
Spí, jí, blbne a poslouchá skvěle.
Samecek, mno.
A k Najtovi - Ale je opatrný, pozorný, občas oprásklý (včera měl málem obří průšvih, ukousnul kus ocasu stegosaurovi...
Takhle se spravne vychovana doga chova, az me to neprestane udivovat. Kamoska mela vzdy duo dozi a jak ty hovada byli nezny a opatrny k detem, i v trysku dovedli vnimat prcky a davat si majzla.
ale není to moc vidět a já ho nepráskla
Vsak, zatloukat, zatloukat, zatloukat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:43
- Nahlásit

Fifi
prihodilo, uteklo mi pismenko

Xerxová
tak vy ho navonite piskotkama

vlk
kam se na ni jedete podivat?

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:45
- Nahlásit

Fifi
Zaryta, vztekla, svehlava a uzasna osobnost.
když to nemáš doma, tak určitě, doma je to "spratek na zabití"
Tím se nechco dotknout Xerxátka, konkrétně píšu o Kačce

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:45
- Nahlásit

Xerxová
pozorný, občas oprásklý (včera měl málem obří průšvih, ukousnul kus ocasu stegosaurovi... ale není to moc vidět a já ho nepráskla

takhle Fája onehdá prokousla mičudu....mě se to utajit nepodařilo

podmínkou jeden pes. A častěji je jim jedno, jak je velký... Takže jednu dogu ubytují, dva krysaříky nee...

oni spíš počítají že lidi jezdí s malejma...a tak to nezkoumají většinou ..dodneška si pamatuju jak jsme v chorvatsku nakráčeli se 4ma velkejma akitama a dvěma krysařicema... myslím že od tý doby už pečlivě zkoumaj jak velkej je pejsek

vlk
jééé to jsem zvědavá jak to dopadne a zdališ se Ašok skamarádí s fešnou fenečkou

cernej caj
už sem nedávejte žádný odkazy bo sem neodolala a objednala z klimatexu mikinu a kalhoty, no nekup to dyž je sleva 50%
aaaaaaaaaaa...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:47
- Nahlásit

Fifi
cernej caj

Mám, ale to bych musela najít takovej ten kablík co spojuje mobil s počítačem. A ten jsem viděla naposled tak před třema lety nebo i dýl...

Xerxová

To je jasná diskriminace, my hledali v létě hotel a ve spoustě je zajmala jen velikost popř. jestli línají... No naháče nemam...

Přitom pesani kolikrát udělaj daleko menší čurbes než děcka.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:48
- Nahlásit

cernej caj
kam se na ni jedete podivat?
kousek....taky sever Moravy.....ku Krnovu

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:51
- Nahlásit

vlk
A v období hárání budete asi oddělovat co?
Jinak proč jí dávají resp. prodávají?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:51
- Nahlásit

kachna_
treba z toho vyroste

Fajka
co sis objednala?? na nejaky mikiny sem se koukala taky ale i ta vesticka krz nemocenskou je nad caru, takze sem se pekne krotila

ssshhhhh
tak ale pokud ma telefon treba net tak to muzes poslat... pripadne co mas za telefon? u nas se najde dratu tuna. Ale pravda, ze ne kazdej je na fotky uchyl

vlk
tak to je fajn, ze nebudete muset zdlouhave cestovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:52
- Nahlásit

kachna_
když to nemáš doma, tak určitě, doma je to "spratek na zabití"
Jsem rada, ze to doma nemam.
konkrétně píšu o Kačce
Kachnatko, neni mozna. A nemas foto, kdyz uz tu somruju o fotky psi, jak ti to hejno roste?
ssshhhhh
ale to bych musela najít takovej ten kablík co spojuje mobil s počítačem. A ten jsem viděla naposled tak před třema lety nebo i dýl...
Hledej, smudlo?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:53
- Nahlásit

Jezdíme přes interhome - nikdy jsme neměli problém. Někde omezují velikost (třeba 35 cm) - ale po dotazu na možný příjezd s obřím psem nám většinou odpověděli kladně (když jsem zaručila bezproblémové, doma zvyklé psisko). Letos mě "naštval" potencionální domácí... neb dogu neschválil. Ale stalo se nám to poprvé. Tak to vyšlo jinde - už mám ubytování zamluvená (na září )

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:54
- Nahlásit

cernej caj
Ale což o to, já bych i ráda, minulýho psa máme jen jedinou fotku a ještě blbou a je mi to líto, ale to by chtělo pořádnej foťáček.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:55
- Nahlásit

vlk
rozhodli jsme se poskytnout domov této pětileté dámě....
Teda vy jste borci!

Fifi
to je klasicka pejskarska pomucka. Kdyz to nejde, tak to nejde a radsi to ani nezkousej.
Takhle jsem to nemyslela. Spíš tak, že ve chvíli, kdy mi záleží na výsledku a neni to jen užívání si tréninku, tak to na Adama vytváří takovej tlak, že to jde do kelu (a zas mě znáš, že se fakt snažim nedávat najevo, že mi na výsledku záleží, nebo že jsem zklamaná z nepovedenýho pokusu).
Takže je skvělý, že se na mě krásně naladil, ale tohle je tak trochu komplikace, protože ho pak rozhodí každá chyba v něčem na čem mi víc záleží. (a to ve chvíli, kdy jsem měla radost, že ho už nerozhodí každá chyba kvůli nízkýmu sebevědomí)
vypada taaak unavene, chudaky uplny kruhy pod vokama z trpajzliku ma
Přesně to sem chtěla napsat! Bereš mi to z klávesnice teta!

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:56
- Nahlásit

ssshhhhh
Ano budeme oddělovat, štěňátka v plánu nemáme....

Jinak proč jí dávají resp. prodávají?
paní psala, že původně si ji pořídil přítel, ten se odstěhoval a fena jen polehává na zahradě páč na ni nikdo nemá čas. Je s PP, prý je pohodová tak uvidíme.....

cernej caj
tak to je fajn, ze nebudete muset zdlouhave cestovat
jj jen stovečku kiláčků.....to de

Xerxová
Člen
- Nahlásit

Kachna ano ano - občas spratek na zabití... Ale já jsem babička Herodes - takže si moc netroufá

kachna_
Člen
- Nahlásit

Fifi
nemas foto, kdyz uz tu somruju o fotky psi, jak ti to hejno roste?
mám, nemám kabel propojovací

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:57
- Nahlásit

cernej caj
http://www.klimatex.eu/cz/zeny/mikiny-pulovry-vest y/multifunkcni-thermo-svetr-molli
http://www.klimatex.eu/cz/zeny/kalhoty-leginy-sort ky/bezecke-kalhoty-are
máš mě na svědomí

Fifi
Hledej, smudlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:58
- Nahlásit

ssshhhhh
tak dneska se daj koupit za par korun i 5let stary kusy ktery sou vetsinou na domaci foceni uchazejici kolem 700 kc treba a zas bych se nebala, to 2-5 let da s prehledem

vlk
tak kdyz si vemu muze jak si v pondeli zajel jen tak na otocku do hradce kralove a tyden pred tim byl v usti nad labem tak mi to tak prijde jako pohodicka

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:59
- Nahlásit

kachna_
mám, nemám kabel propojovací
vo*e to bé nějaká prudce nakažlivá choroba todlecto

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:59
- Nahlásit

birma
Spíš tak, že ve chvíli, kdy mi záleží na výsledku a neni to jen užívání si tréninku, tak to na Adama vytváří takovej tlak, že to jde do kelu (a zas mě znáš, že se fakt snažim nedávat najevo, že mi na výsledku záleží, nebo že jsem zklamaná z nepovedenýho pokusu).
Znam, ale dobra pruprava na pripadny zkousky. Jak vidis, tak se snazis nedavat najevo a i tak se asi chovas proste jinak, v detailech. Dejchani, tepovy frekvenci, poceni, vi cert, co vsechno cokle vnimaj.. Asi lepsi tenhle "tlak" nejak prubezne vytvaret, at si zvyka? A jsem si jista, ze neni hovor o poctu pamlsku a nacasovani odmen, jen proste o tvym chovani - nebo se mylim?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:01
- Nahlásit

Fajka
máme podobnej vkus....já si objednala totok - URL
já musím pánskej páč do dámskejch velikosti se nevlezu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:02
- Nahlásit

Fajka
presne na tudle sem se taky koukala

no ja se odsud snad budu drzet dal, nebo ten kabel taky ztratim

birma
holt nic neni dokonaly, no, hlavne kdyz na to clovek prijde a muze ses s tim naucit neco delat

kachna_
to snad taky muzes poslat pres email z telefonu, nee?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:03
- Nahlásit

cernej caj
tak kdyz si vemu muze jak si v pondeli zajel jen tak na otocku do hradce kralove a tyden pred tim byl v usti nad labem tak mi to tak prijde jako pohodicka
no dyk jo...na tu Slovač původně co jsme chtěli to štěně, by to bylo přes 300 kiláků

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:07
- Nahlásit

vlk
máme podobnej vkus....já si objednala totok - URL
já musím pánskej páč do dámskejch velikosti se nevlezu...

jééé ta je taky pěkná
tak snad nám to bude

cernej caj
presne na tudle sem se taky koukala
šmarjááá tady je snad všecko infekční!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:09
- Nahlásit

Fifi
Dejchani, tepovy frekvenci, poceni, vi cert, co vsechno cokle vnimaj..
Vnímaj asi všecko včetně adrenalinu...
Asi lepsi tenhle "tlak" nejak prubezne vytvaret, at si zvyka?
To nevim, mám pocit, že se to spíš horší. Prvně jsme to postřehly s Šimonou před 14 dny a teda dneska to byla fakt síla.
nebo se mylim?
Nemýlíš. Dokonce si myslim, že to ani neni chování, protože u cviků na kterejch mi nezáleží reaguju stejně pokud vím, takže půjde spíš o to, co nedokážu vůlí ovlivnit (asi začnu meditovat nebo chlastat)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:14
- Nahlásit

vlk
na ten sem se taky divala, ze mit ho v jinejch barvach, byl by supr pro muze, ale on radsi sedive univerzalni

me u damskejch stve, ze sou nejaky kratky vsecky

Fajka
ano, je

birma
vyyyybornej napad sem nekde cetla rozhovor s pani ktera neji a misto jidla medituje

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání