| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:23
- Nahlásit
a tady máte levní trekovky vy utráceči a dokonce i do hor jsou!
http://www.sboty.cz/chic-trekingova-obuv-hld926r-v elikost-38/?utm_source=skrz.cz&utm_medium=cpc&utm_ campaign=akcnizbozi&utm_term=23937190679428521
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:24
- Nahlásit
Maya
jo jsou do hor a určo moc pohodlný, vypadají jak z gumy
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:24
- Nahlásit
Maya
fůůůůůůůůj červený boty nikdy !!!!!!!!!!!!!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:27
- Nahlásit
denyk
já furt váhám, jestli zrovna ony boty "do vody" budou v pohodě do lesa atd...
já měla něco podobnýho už a chodilo se v tom fajn...i v lese...a hlavně se mi v tom nepotily nohy....ale já to měla fakt jen v létě když bylo hezky...ale byly od pingpongů takže vydržely jen to jedno léto....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:29
- Nahlásit
Maya
no a co podrazka po cely plose slapky? kdyz se ti poti noha, tak je to nechutny, zatimco v ponozce ti ponozka rychleji odvadi pot a je to prijemnejsi (samo nemluvim ted o bavlnene ponozce...)
denyk
ja si koupila prece minulej tyden ten starej model tev - specialne obojzivelny boty pro vodaky. Taky v tom budu mit fusky. Ale v principu prece muzes a nemusis mit fusky v cem chces, ono znam lidi co ani do botasek nenosej ponozkyv lete, takze toto bude na cloveku
vetsinou to sou obojzivelny boty, podrazka do lesa a svrsek rychleschnouci do vody
Maya
vypadaj jak ty softshelovy co maj v canisu
vlk
ja mam ruzovy, pac to sou jediny co sem na ploutev sehnala kdyz resis zda budes chodit bosa nebo v ruzovejch...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:33
- Nahlásit
vlk
se mi taky nepotěj haxny, tak do horšího počáska mám ty černý ády kotníkový goretexový co jsem si nedávno kupovala.
Takže přemýšlím nad něčím takovým....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:34
- Nahlásit
cernej caj
vetsinou to sou obojzivelny boty, podrazka do lesa a svrsek rychleschnouci do vody
budu ti teda věřit děfče
Ale v principu prece muzes a nemusis mit fusky v cem chces
tak jasný tvl ale když jsem na vodě, že a vím že budu mít ty boty mokrý tak si asik do nich nebudu fusky rvát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:37
- Nahlásit
denyk
ajooo do vody asi ne, no to ja nepostrehla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:41
- Nahlásit
cernej caj
kdyz resis zda budes chodit bosa nebo v ruzovejch.
tak záleží jak moc růžový, ale pokud bych měla problé s botama tak bych na barvu asu fakt nehleděla....
denyk
Takže přemýšlím nad něčím takovým....
oni je mají u nás ve sportissimu, tak esli máš kde zajdi si je omrknout....mě se teda budou hodit moc....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:44
- Nahlásit
nevím jestli už nebylo, pro pražský
http://strasidelnapraha.cz/
cernej caj
mě se holá noha v sandálech teda nepotí, protože to je fakt jak když jsem bez bot a když máš kvalitní boty, kde máš tu nohu položenou na kůži a ne na nějaký umělině, tak mě to fakt nijak strašný nepřijde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:45
- Nahlásit
denyk
jo jsou do hor a určo moc pohodlný, vypadají jak z gumy
eko kůže!!
a teď mě máš na svědomí, protože budu muset zjistit, co to je
sežrala jsem celou milánskou směs, to je za to, že byl hnusnej voběd
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:45
- Nahlásit
Maya
no ja umiram v kanclu uz ted a venku chodim odpol v tilku, takze u me asi nad 15stupnu to neexistuje chodit v sandalech bez ponozek a pod 15je to blbost tez pac kdyz fouka tak je to o nemoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:47
- Nahlásit
a tak už jsem to našla
Eko kůže je drcená kůže nalepená na textilním podkladu. Od klasickén kůže se liší
1) nižší pevností, která je dána pevností podkladové textilie,
2) nižší životností - praskání povrchu kůže.
3) nižší cenou, která je na úrovni kvalitních potahových látek.)
Údržba povrchu je stejná jako u běžné kůže."
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:48
- Nahlásit
cernej caj
no jo, to já dneska sem si v kanclu ponechala i mikinu, jaká je mi s oknama na sever ziminka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:49 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
cernej caj
já zas sandály nee...takže ty dírkovaný botky budou v horku lukcucní...i s ponožtičkami....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:50
- Nahlásit
vlk
tak esli máš kde zajdi si je omrknout
právě že my z konce světa.... mi výjde nastejno je poslat zpět, když mi nebudou vyhovovat
Já bych nejraději šla ještě jednou do těhle https://www.youtube.com/watch?v=fIPX1d-TRKc prostě super boty. Ale už je nemůžu nikde sehnat, teď dělají místo nich tytok ale čtu tam kritiku sportisimo.cz/adidas/response-trail-m-21-gtx/73163 /
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:53
- Nahlásit
Maya
nižší vše, takže na h*vno, mám z toho doma sedačku, po 3 měsících se začala párat ve švu a to fakt nejsem čék, kterej tam denně tráví x hodin, děcka po ní neskáčou...nicméně reklamaci uznali, ale po půl roce znova a jinde....
Maya
sežrala jsem celou milánskou směs, to je za to, že byl hnusnej voběd
mňám já dnes sežrala Piknik a ten hnusnej voběd si k tomu taky sežrala, ne?
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
vlk
fůůůůůůůůj červený boty nikdy !!!!!!!!!!!!!!!
zkus to říct mě!
a budeš mít průser
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
škoda, že tohle nemá xp, třeba ta cena už moc nevyleze
http://aukro.cz/10-1-krasne-prenosne-sony-vaio-int el-1-83ghz-250hd-i5189395789.html
když takhle něco nemá tu cd mechaniku, existuje nějaká externí na usb jako třeba čtečka karet nebo tak něco?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:56
- Nahlásit
PetraK
a ty dolní to jsou luksus botky, takový se mi moooc líběj i přesně tahle barva, akorát holt já je nemám k čemu nosit, tak leda že bych se jima kochala jen doma
denyk
a ten hnusnej voběd si k tomu taky sežrala, ne?
výjimečně jen půlku, ale bylo toho dost
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:57
- Nahlásit
denyk
já právě adidasy nerada....nikdy mi moc dlouho nevydržely....zvykla jsem si na ty merrely, fakt ty jedny mám sedmej rok a pořád lukcuc....nepárají se, netrhají, podrážka nesešlapaná...nosím je sice jen tak od října do března...místo zimních a celý ty roky maximální spokojenost, a vypadá že mi ještě pár zim vydrží...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:58
- Nahlásit
PetraK
říkám to tedy přímo tobě....nemám ráda červený boty ! ..... a co fčíl ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 13:58
- Nahlásit
V parku byl opět pán s arou Lórou. Pán si četl noviny a Lóra mu obírala kapucu. Taky udělala nálet na Adama idylka panovala do chvíle, než přišla fena a časem i paní (v parku zákaz volného pohybu psů). Čubís napřed zaujal Adam, tak sichvilku hráli a pak si všimla Lóry a proháněla jí papoušek měl lepší přivolání než pes…
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 14:05
- Nahlásit
birma
dobrý....chlap s tak velkým ptákem se jen tak nepotká....
papoušek měl lepší přivolání než pes
asi je pán uznávaný alfapták....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 14:07
- Nahlásit
vlk
to je dilééééma páč mě nevydržej ani ty Merrelly
A nebo ešče změna, ty slušivý zelený, ve kterých se haxna cítí jako v bavlnce, nemusím nosit do prasééé, že ale můžu je zprasit v terénu a do práce můžu pořídit levnější a méně pohodlné páč ty 2 minuty ráno a dvě vodpoledne dojdu nakonec i bosa
birma
arou Lórou
jééé ta je krásná
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Maya
, akorát holt já je nemám k čemu nosit,
kllidně k sukni!! bys koukala, jak dobře a zajímace to vypadá.
vlk
říkám to tedy přímo tobě....nemám ráda červený boty ! ..... a co fčíl ??
ale nic, jen vám do Morávky pošlu pár rybiček.... je jaro, budou se potřebovat rozmnožovat........ ne? taky s jarem začly víc jíst, víc vylučovat........... ne?
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
birma
ty jo, to je papouch
pán se nechal vyfotit dobrovolně a nebo to bylo potajmu?
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
vlk
asi je pán uznávaný alfapták....
de*ilééééé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 14:08
- Nahlásit
Tam je kraaaaaaasne.
Sem se vcera posmivala Cajde, ze ji neco rychle teklo... tak dneska rano teklo mne, asi sem ten hamberger vcera zrat nemela.
Tim padem jsem dnes praceprosta. Cely dopoledne straveny na ajncliku zabralo, odvazne jsem se sla pak cournout souravym krokem s cubama.
Ted fandim chlapum, birmico, taky koukas?
birma
a pak si všimla Lóry a proháněla jí
Nejsou ty lidi fakt kreteni? To by asi mela pani drahy, kdyby cuba tu barevnou pipi chnapla, coz?
PetraK
Jee, konecne bubostajni hlasani, uz to tu chybelo! Bubitka konejsiva, babuska carovna.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 14:08
- Nahlásit
vlk
prave me na nich stve jak do nich vsecko pada ale s moji ploutvi potrebuju neco nosit v zime a ne si to dorazit pres leto kdyz do sandale ploutev narvu jinak sem byla fakt desnej odpurce sandalu v minulosti
denyk
skvely sou prej inov8 znacka - do lesa a tak krz podrazku
Maya
jasny, muzes mit bud externi USB mechaniku, nebo muzes mit starou neexterni a k tomu redukci asi za 400kc. Ovsem nevim, jak na tom trh bude dneska, ja jednu cd usb mechaniku mam, asi 7 let mozna, 8 a i tehda to nebylo moc casty zbozi...
tak teoreticky tam muzes naisntalovat kradeny xp z flashky
co je milandska smes?
PetraK
na to jak ja cervenou muzu tak takovy botky bych radsi v cerny ale zas kdyz mas jednobarevny ohoz, tak supr taky
birma
tak to je supr ze adamek nema potiz s lorou a fakt husty teda
jinak s tim privolanim dost cumim
|