Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 15:35
- Nahlásit

super, na spokojenypes ušetřený díky slevě asi tři stovky, to potěší

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 15:37
- Nahlásit

Xerxová
tak to já znám pár dárců a všichni jsou jako Potřebuju volnej den, tak si zase zajdu na krev
ale jako jo, já jim ty výhody přeju, ale fakt jsem nevěděla, že mají průkazku a na ní nějaký slevy, moje mamka má tu zlatou plaketu nebo co a dostávali jen najíst a propisku
a kdybych mohla, taky bych chodila

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 15:44
- Nahlásit

maya ono je to obec od obce. V Liberci mají slevu na jízdném, pokud mají "lítačku". No a pak tu ZOO... - Ta ZOO je vlastně jediné, co čerpáme. Jo a ještě to cestovní připojištění.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:01
- Nahlásit

Fajka
nebojte..vo víkendu má bejt déšť zima a sníh

víš, co se dělá s posly špatnejch zpráv???

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:03
- Nahlásit

tak mám ty dvd z bontonlendu, co údajně neměli, v zásilkovně, tak alespoň že nekecali a fakt je odeslali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:04
- Nahlásit

ja treba dycky chtela chodit ale pry kvuli stitnici nee.... ted sem xjistila ze nevadi a premyslim, ze bych tam zasla. muj tatinek chodival a ma I nejakou tu plaketu a fotku tesne kdyz prijel z montaze v rusku a vypada tam zarostlej jak terorista

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:06
- Nahlásit

já bych asi mohla, jenže nemám skoro žádný žíly, ani když mi berou krev na rozbor... přijde mi, že to je zásadní technickej problém, páč bych si tím tu jedinou použitelnou žílu vyřadila z provozu.
ale doktor mi to teda žádnej přímo takto neřekl.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:16
- Nahlásit

cernej caj
ja treba dycky chtela chodit ale pry kvuli stitnici nee
no to já taky nemůžu krz toto a kdybych mohla tak bych chodila 100%

Vero
víš, co se dělá s posly špatnejch zpráv???

můžu si vybrat?
Koberec nebo popelnici?

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:36
- Nahlásit

Fajka
Koberec nebo popelnici?

žes to ty, můžeš si vybrat!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:38
- Nahlásit

Vero

ok díky ! zabalim se do koberce a narvu do popelnice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 16:48
- Nahlásit

Fajka
sem si prave rikala, aspon za to otestovani clovek nic neda a tam mu reknou, jestli ta moje stitnice je nebo neni na to problem...

zabalim se do koberce a narvu do popelnice a pak do orliku?

Vero
mamce musi brat ze hrbetu ruky, prej to dost boli a odjinud ji netece

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 17:01
- Nahlásit

cernej caj
sem si prave rikala, aspon za to otestovani clovek nic neda a tam mu reknou, jestli ta moje stitnice je nebo neni na to problem...

tak todle já testovat nemusím, bo vím že ji mám v řiti tutově, bo ji už nemam a to je prostě konečná

pak do orliku
ale jo, sem si dlouho nebyla zaplavat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 17:18
- Nahlásit

Fajka
nevim, jestli s kobercem se dobre plave

mam t vesticku - tak su zvedava, jaka bude

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 17:44
- Nahlásit

cernej caj
mamce musi brat ze hrbetu ruky, prej to dost bol

jednou mi taky brali ze hřbetu, protože jinde se netrefili. tak jako bezbolestný to není, ale zas extra strašný mi to nepřišlo, pořád lepší, než když se marně trefovali na tom běžným místě...
ale na to dávání krve v tom vidím problém, že nemám normální žíly

t vestička je co?

Fajka
tak já počkám paní aspoň do jara... dyž je to spjatý i s plaváním, abys nebyla nachlazená mrtvola

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 18:12
- Nahlásit

Vero
"ta" vesticka co me na ni lakala birma od klimatexu

jj, tak urcite je blbost aby se tim trapili ti co nemuzou nebo je to pro ne problamaticky kdyz je spousta tech co by mohli ale nemaji zajem

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 18:45
- Nahlásit

Něco pro profiplačky

A byli jsme potrénovat slalom. Výsledek je, že když něco chci a jsem zklamaná, když to nejde, tak to prostě nepůjde. Jen tak mimochodem ale vzniklo to, že Adam byl u nás před barákem asi půl hodiny na volno (přidržen jen když se blížily zvědavé děti, protože bylo evidentní, že by si je dal k večeři) a neřešil dospělce ani malé psy chodící okolo a v závěru jsme si krásně vyhráli s nalezenou petkou

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 18:58
- Nahlásit

birma
Něco pro profiplačky
Pěkné. Já tuhle četla taky něco podobnýho, psí závěť: https://www.facebook.com/Silamysleni/photos/a.1395 67292879261.1073741826.127542100748447/46103446073 2541/?type=1&pnref=story

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:02
- Nahlásit

Tak se štěněte nakonec sešlo páč to tam smrdí nějakou levotou....a rozhodli jsme se poskytnout domov této pětileté dámě....esli se teda bude Ašokovi líbit...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:06
- Nahlásit

vlk
Krasavice veliká to je! A to je dobře, štěníka si vezme každý, i za prachy, ale dospěláka, to málokdo
Držím palce ať se pánovi líbí.
My budem dělat seznamovačku taky a uvidíme, co holky, zda budou chtít kámoše

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:11
- Nahlásit

ssshhhhh
no snad to nebude "za dobrotu na žebrotu" a nesežere nás..., no v pátek naložíme Ašopsa a pojedem na výzvědy jestli se snesou...paní tvrdí že je to holka mazlivá...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:12
- Nahlásit

vlk
Tváří se teda důstojně.
Ale pesů máte víc, ne? Nechtělo by to seznámit postupně se všema? Myslím jako na neutrální půdě.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:16
- Nahlásit

ssshhhhh
ano, máme mnoho psů a koček...tak buldočka se naštěstí zkamarádí s každým a šiby si taky zvyknou ..... zatím si zvykly na každýho příchozího psa....od mala jsou naučený že jsme mnohopsí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:17
- Nahlásit

Vecir preju.
vlk
a rozhodli jsme se poskytnout domov této pětileté dámě....esli se teda bude Ašokovi líbit...
Tyvole, vlkuuuu, vy ste dobry silenci! Drzim palce teda, copak Asokovi, ale hlavne sibam! Teda spis aby ji se siby libily, teeda, ste fakt krasni silenci.
paní tvrdí že je to holka mazlivá...

ssshhhhh
My budem dělat seznamovačku taky a uvidíme, co holky, zda budou chtít kámoše
Dalsi takova, co se to tu siri za infekci? I kdyz tahle je teda prijemnejsi, nez co ste posilaly doted.
A vubec, sshhh, mas nakou fotku toho svyho dua fenciho? Dumam, ze asi vubec nevim, jak vypadaj ty posrankove. Uka.
birma
Výsledek je, že když něco chci a jsem zklamaná, když to nejde, tak to prostě nepůjde.
Ano, to je klasicka pejskarska pomucka. Kdyz to nejde, tak to nejde a radsi to ani nezkousej.

A ad krvesajstvi, s alergii mam smolika.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:20
- Nahlásit

vlk
tak jestli se štěnětem je nějaká levota, tak fakt ruce pryč od toho a tahle vypadá suprově tak snad se s Ašopsem snesou

no já se přímo na odběry krve ani testovat nenechala neb mi bylo řečeno, že s alergií a trvalejma práškama na to ani omylem, štítnice mě ani nenapadlo, že by to nešlo

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:23
- Nahlásit

Fifi
Drzim palce teda, copak Asokovi, ale hlavne sibam! Teda spis aby ji se siby libily, teeda, ste fakt krasni silenci
No kdyby bylo nejhůř nemusejí se vůbec potkávat... máme dva pozemky....šiby jsou stejně hlavně doma a pak na zahradě s náma ..kavkazani můžou bejt za chalupů na velkým pozemku a až půjdou šiby domů tak se jim otevřou vrátka na celý...a Ašok by šiby nedal sežrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

vlk
.šiby jsou stejně hlavně doma a pak na zahradě s náma ..kavkazani můžou bejt za chalupů na velkým pozemku a až půjdou šiby domů tak se jim otevřou vrátka na celý...a Ašok by šiby nedal sežrat
Ja vubec nepochybovala, ze takovyhle rozhodnuti zrovna vy mate dopredu rozmysleny. Budu drzet palce teda, at si v patek padnou s Panem Podkolenkou do oka, to bude krasna dvojka pripadne.
edit - akorat dumam, jakej plot pro takovy duo. Bych se bala chodit kolem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:27
- Nahlásit

vlk obdivuju lidi mnohopsí. S naším životním stylem by to moc nešlo - s jednou obludou jde cestovat, výletovat... s více to jde hůř. Navíc mám pocit, že řídit smečku je něco jiného, než zvládnout rozcapeného jedináčka...
Ale šplhá si u mě. Byť v pubertě, zvládá změněné podmínky na jedničku. Už máme za sebou devět nocí... už se nám to krátí - už jen tři noci...

ssshhhhh taky klobouk dolů. Další psisko a taky dospělé...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:29
- Nahlásit

Xerxová
Už máme za sebou devět nocí... už se nám to krátí - už jen tři noci...
Az se dospite a odpocinete, vsichni, bude se vam asi hodne stejskat (trpajzlici to zvladaji furt s prehledem, nemaji na styskani cas, vid? ).
Ale šplhá si u mě.
On vypada taaak unavene, chudaky uplny kruhy pod vokama z trpajzliku ma. A mala je uzasna.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:32
- Nahlásit

Xerxová
no já myslím, že s třema mrňkama jako jsou třeba šiby by se vám cestovalo líp než s jedním Najtem

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:34
- Nahlásit

vlk
to je ale fešanda dobří bláznové jste

cernej caj
tyjo zalez s tou vestičkou! víš co to stojí!

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání