Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 19:48
- Nahlásit

a ještě úplně neskutečný video, ze kterýho mi lezou oči z důlků ještě teď. Sice je agilití, ale i tak stojí za shlídnutí i pro nepostižený
(ta fenečka by byla úžasná i s normálnim psovodem, ale tohle je neuvěřitelný prostě)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 19:55
- Nahlásit

birma
ses skvela, chtela sem ti udelat z pc. takze to bude harani...

a skvelej doktor, drzim mooic palce at to zelve zabere

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 20:10
- Nahlásit

cernej caj
takze to bude harani...
co s tim provedem?
auto budu mít, takže nocovat může jeden ze psů tam. A asi si spíš dovedu představit, že bys vzala Timíčka, než Ferinku v krycích dnech (i když zas je asi otázka, jestli by to Timík dal celý)
drzim mooic palce at to zelve zabere
dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 20:24
- Nahlásit

birma
no timika vzit muzu, neni problem - pokud by byla moznost ze by spal v aute. Otazka ale je, budem muset jit celou dobu par metru asi od sebe... pripadne tima s kosikem?

Tim letos byl asi 2x jednou na vandru zimnim a pak cca 22km takze pokud o vikendu udelam jeste vylet aspon na tech 20 km, tak ja myslim, ze by to dat mohl.

Tinta76
# Zasláno: 17 Bře 2015 20:41
- Nahlásit

Dobrý den celý den!
Jennynka posílá pozdravy! Když byla nemocinká, naslibovali jsme jí všecko možný, hlavně aby se uzdravila jeden z těch slibů byl novej tahací postroj, je boží!

a abyste neřikali, že furt ukazujeme psí zadky, tak tady jsou vobludy alespoň z boku

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 20:43
- Nahlásit

birma
to je úžasný, to video

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 20:46
- Nahlásit

birma
video je skvely, fakt koukam

Tinta76
to je supeeer hlavne nesmis ukazovat ludrence vlastni zadnici ve spodarach;)

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 21:00
- Nahlásit

Tinta76
Zdravíme spoďárožroutku! Postroj má krásnej (tuhle barvu chci, jestli někdy doslouží náš současnej)

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 21:55
- Nahlásit

Vyžádané Bubi-Štajní hlásání:

Štajník má hezky našlápnuto na poklonu a cíplýho pejska. Bubi vysvětluje rotvicím, že na JEJÍHO Štajníka řvát nebudou. Já jsem byla na Dornovce a večer jsme si dali pochod polema do hospůdky a z hospůdky /tak čekám, že účinek dornování jest na mínusu asi /. A šli jsme hásky s čoklidama, takže jsme si dali hromadný pochod skoronoční a čokle byli hodní. Tetkon je budu muset přesvědčit, že mají jít čůrat. Ani jeden nevypadá, že by šel, když jsme dorazili dom v půl devátýa oni vdechli večeři a přijali za svý, že otravovat fakt už nebudou

Z Rumíčka se v mnoha ohledech stává Ešus a já mám ze soboty zážitek, kterej mi v tomhle ohledu podrazil dosti kolena. Když si vyžádáte znamení, který má k něčemu směřovat a to navíc znamení úplně ne moc zjevný. A ono přijde...... jste dost zaskočený. tetkon nevim jak jako

Tinta76
hele Ludřenka už v plné polní ! gratuluju!

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 22:32
- Nahlásit

PetraK
Štajník má hezky našlápnuto na poklonu a cíplýho pejska. Bubi vysvětluje rotvicím, že na JEJÍHO Štajníka řvát nebudou.
To se moc hezky čte
Já jsem byla na Dornovce
a jaký to bylo? a "jen tak" nebo tě tam něco dohnalo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 05:48
- Nahlásit

PetraK
sikovnej rumicek a bubi musi byt roztomila pri tom vysvetlovani

jaka byla dornovka?

s tim esusem to je mooc zajimavy ale tak aspon vidis ze sis spravne vybrala

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 05:53
- Nahlásit

cernej caj
Opět se mi zdálo o toulovci. Asi mi definitivně hrábne ještě před startem
A to jsme se v noci začaly s Katkou předběžně domlouvat na Šlapky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 06:30
- Nahlásit

včerejší cesta na hrad Oybin a do Jonsdorfu na motýly... a pak zcela mrtvý pes a hodné uťapané děti

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 06:34
- Nahlásit

Morgen,
přituhlo, travička bílá a já včera vítala jaro tím, že jsem si koupila jednu pidi macešku a zase jsem vyklízela 13-tou komnatu, už jsem zaplnila všechny tříděné i netříděné kontejnery a podělila kámošky časákama atd
Odpo už bohudík nefučákovalo, procházka se povedla

Tinta76
hafikos v plné polní, super a postroj

PetraK
A ono přijde...... jste dost zaskočený. tetkon nevim jak jako

cernej caj
ach soo, ne tanini ale tyč, ale ikdyž tam po nohách neskáčeš, stejně s nima kroutíš natahuješ je atd., ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 06:35
- Nahlásit

Xerxová
zcela mrtvej péf, ale čučí

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 06:36
- Nahlásit

birma
to vídejo je super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 06:55
- Nahlásit

birma
tak to mas teda zajimavy sny

ja se ale uz taky tesim, o vikendu budu muset zacit chystat a rozmyslet se, jestli vemu tenci nebo tlustci mikinu

tak to je supr, ze to tak rozjedes letos

Xerxová
ta prostredni fotka je naaaadherna, to misto musi byt skvely

a jinak teda to sou fakt trpajzlici proti spanelskemu hrebeckovi

denyk
tady ledovej severak, zima ani tak neni vetsi ale ta fujavice brrr.

ta tvoje komnata musi byt velka jako muj barak mam pocit

tak teoreticky jo, ale ani moc nekroutis a natahujes jen kdyz nemas zkraceny slachy v kazdym pripade ja mam nejvetsi problem s kolenem do rotace (lajny, chuze...) ale tady mam teoreticky koleno stabilne a vlastne me to vubec neboli ani ho nijak nenamaham a kdyz je nutny si na nej kleknout tak mame podlozky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 07:25
- Nahlásit

Maya
jo a v pondeli sem objednala navlek a vcera dorazil na ulozenku, na to ze sem vzala XL tak sem se nad ranem vzbudila ze me to tahlo a musela sem ho sundat. su dost zvedava, jestli poznam rozdil.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 07:27
- Nahlásit

cernej caj
tady ledovej severak
tak to jsme vám poslali my

byt velka jako muj barak mam pocit
je to po hajzlíku a koupelně nejmenší místnost v bytě, ale hodně se tam toho vešlo , ale nejde to jen tak všechno bezhlavě vyhodit, prostě po jednom papírku to studuju, např. včera jsem nechtíc roztrhala asi 3 evidenční listy důchodové... budu si muset říct o nové

tak s tím kolenem je to gut, když tě to nebolí....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 07:34
- Nahlásit

čaj Oybín je krásná zřícenina hradu a kláštera. Stavěl Karel IV, neb Žitavsko tehdy patřilo ke koruně české...
Pes tam může -my jsme ale volili variantu děda s dětmi na hrad a já s Nightem lítat po lese. Pak jsme to otočili - já s dítky na motýly a terária a pavoukovária a děda lítal se psem po loukách za vesnicí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 07:46
- Nahlásit

denyk
tak pravda, moje koupelna s hajzlikem je skoro tak velka jako muj soucasnej pokoj

no taky bych si hlavne v papirech ja neporadnice mela udelat poradek. Tak nastesti s tema duchodovyma to jeste jde dostat zpetne

zato me boli ruce

ta hodina vcera byla jinaci, taky zajimava - maji vic mista kolem tyce tak nemusim furt hlidat jiny lidi abysme se nepokopali, to se mi tam libi. Ale slecna teda protahuje nozicky, propina rucicky, hlavicku v prodlouzeni, zadicka narovnat, to teda byl masakr

Xerxová
ti motyly museli byt krasny, ale pavoukovarium bych snad videt ani nemusela. A prave ta zricenina vypada nadherne, monumentalne

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:09
- Nahlásit

cernej caj
velka jako muj soucasnej pokoj
takže velká, nebo malá

tak já tam měla papíry 13 let starý

furt hlidat jiny lidi abysme se nepokopali,
jsem myslela, že to jako je takhle přizpůsobený normálně
na to, abyste se nekopaly

to teda byl masakr
není nad to se pořádně protáhnout

prave ta zricenina vypada
tak třeba Königstein byl taky "náš"
http://www.koenigstein.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:14
- Nahlásit

denyk
no tak pokoj ma asi 13m2 pravda moje koupelna je pekna a velka

, že to jako je takhle přizpůsobený normálně
no taky bych to cekala, ale holt se musi vic davat pozor

ja myslela, ze to ma tak na rozehrati na uvod, poslouchat to hodinu uz trochu nad moje sily

tyjo, to je krasny

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:14
- Nahlásit

Xerxová
jj, ta zřícenina je super
kdo hraje na kytaru?
cernej caj
tak přinejhorším kdyby tě to škrtilo, tak můžeš přikoupit nějakej přidržovák na sucháče jako jsem si koupila já na zápěstí, kde mě to zase padalo a jen přiložit a omotat jak potřebuješ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:21
- Nahlásit

Maya
jj taky sem si rikala nehur trochu nastrihnu a vsiju kousek latky, pres koleno a lytko je to dobry

taky sem si rikala, kdo u xerxu hraje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:32
- Nahlásit

slevy v ona dnes

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:34
- Nahlásit

cernej caj
moje koupelna je pekna a velka
moje je očklivá a malá

tyjo, to je krasny
krásný i v zimě o adventu poslala jsem ti pár foto na email

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 08:42
- Nahlásit

denyk
sou skvely, to je bezva to mit takhle na dosah

tak moje obri koupelna na dve umyvadla, vanu, sprchac, pracku a nouzove i druhej zachod (ted je tam komoda) je skvela

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 09:27
- Nahlásit

cernej caj
to jsou super slevy, už to mám vytištěný a vezmu minimálně granule a keříky nějaký
obří koupelna jakože supr, ale uklízet bych to nechtěla

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 09:30
- Nahlásit

Zdařte dámy....
rozhodli jsme se Ašopesovi pořídit kámošku....zítra pro ni asi pojedem, esli seženem ojro....

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání