| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:45
- Nahlásit
cernej caj
ja si nejsu jista, jestli ale hara nebo ne, provedu fifi test a kdyby to vypadalo blbe, domluvime se na longa
ok uvidíš, jak chceš, já chodim na počtu furt takže no problémo dyžtak poslat
Fifi
fifi test
Nee, mne nic neprovadej, pls.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:45
- Nahlásit
Fifi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:55
- Nahlásit
vy ste trupky
tady se trochu dovzdělejte, pro mě novinka
Halloween’, is a corruption of ‘All Hallows Eve’, ‘All Hallows Day’ being the archaic name of what is now known as ‘All Saints Day’ – 1st November
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:00
- Nahlásit
cernej caj
lepsi chov nez u nas? nebo chces prave chovat a dovezt krev?
tak oboje.
Hlavně je to země původu a některý chovky co jsem tak koukala vypadaj fakt dobře.
A pokud něco množit, tak jednoznačně jen plemeno, co mu hrozí vyhynutí, asi bych se ráda přičinila o zachování menšího pastevce. Navíc je povahově prý z pastevců nejvíc ovčáckej, tak by to mohlo i poslouchat trochu
Ale jak se znám... skončim u nějakýho vořecha.
Hlavně teda je to spíš hudba budoucnosti, protože k holkám bych si fenu teda už nelajsla, to bych taky mohla přijít k pěknýmu průseru. Jsem ráda, že si sedly tyhle dvě parádně, celkově moc fenky cizí nemusej a ani štěňata moc nemaj rády, protože žárlej.
Leda že bych pak k třem fenám co se mi doma rvou pořídila psa kluka aby to vyřešil, jako jsem tu četla tuhle v nějaký starý diskuzi od Eninky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:05
- Nahlásit
ssshhhhh
jasny, pokud zvazujes i chov tak urcite je zajimavy divat se i po dovoze hlavne kdyz toho je u nas malo
tak pes je lepsi, nemusis se pak starat o ty stenata
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:11
- Nahlásit
cernej caj
tak pes je lepsi, nemusis se pak starat o ty stenata
musí, když má i ty feny
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:13
- Nahlásit
cernej caj
no jo, ale o ty právě jde, miminka
Hele nevím, pokud někdy jo, tak jedině fakt zodpovědně a se vším všudy a sama bych chtěla fenu nebo dvě z hodně kvalitního chovu.
A co se miminek týče, největší hrůzu bych asi měla, komu přijdou do rukou. Přeci jen můžeš dát na dobrej dojem a v lepším případě se ti pes vrátí. V horším zjistíš, že je někde v totálně nevhodným prostředí, nedejbože týranej nebo tak. Asi to, že ty malý bych neměla od cca 3měsíců na očích, by mě dost nervovalo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:25
- Nahlásit
ssshhhhh
tak s tema majitelama to je dycky hrozna sazka do loterie... jinak treba ja bych fakt chovat asi nechtela, to tak mozna kdyz nekdo dela z domu nebo je na matersky, jinak nevim zda mit celou dovolenou vyplytvanou rocne na peci o stenatka... ale je fakt, ze pro nekoho to je dobre stravenej cas.
tohle asi bych videlaj ako nejvetsi riziko toho mit stenata - proste zodpovednej clovek z toho ma samozrejme hruzu a tak vubec, citi se vinen kdyz se neco stane a tak ale to nepoznas... me by taky asi nikdo psa nedal, kdyz reknu ze s nima du ven nekdy treba jen 1x za tyden tak by me hnal bicem kazdej zodpovednej chovatel... a to si myslim, ze jeste sou horsi pripady nez ja
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:27
- Nahlásit
tak jsem vyzkoušela ten novej seznam, to bude zase změna k horšímu, hůř čitelný, hůř rozlišitelný, zašedivělý vokýnka!!! to bejvávalo před lety, míň místa na maily, jsem jim to napsala a už tam radši nepolezu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:29
- Nahlásit
ssshhhhh
od 2 měsíců, 3měsíční štěně už ti nikdo nekoupí, porotože je starý přece
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:35
- Nahlásit
Maya
jo, hur citelny s tim souhlasim ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:38
- Nahlásit
Fifi
jé přesně jako bys psal o mojí prababičce, milovala jsem jí
Koníka jíst tady nebudu nikdy ...ale Bukáčovi jsem ho kupovala páč tím, že nemůže kuřecí tak na výběr moc druhů masa pro psy tady není....
Neumím si představit, žebych maso nejedla, jsem masožravec, přiznávám....kdyby byla možnost králiků třeba mňam
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:41
- Nahlásit
cernej caj
ty wogo, to je pech s Ferinou...nechceš Bukíse? By tě do kopce pěkně vytáhl akorát bys mu teda musela táhnout nějakou deku, páč von si na zem nelehá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:44
- Nahlásit
cernej caj
jo, hur citelny s tim souhlasim ...
napiš jim to tam takyyy!!
čím víc tím líp
a to mám teda IE, který i na tak nějak normálně je líp čitelnej než Mozila doma, na tý to bude k nepřečtení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:49
- Nahlásit
denyk
kdyby me tahal do kopcu tak su ochotna tahat deku
Maya
napsala sem to tam, neboj
dneska du vyzkouset novy studio tancovaci - pac sem asi nejak samovolne ukoncila posilku, ktera me fakt uz nebavila. su zvedava.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:53
- Nahlásit
cernej caj
kdyby me tahal do kopcu tak su ochotna tahat deku
tahá tahá dost a tahá i mě a ty jseš proti mně muší váha
dneska du vyzkouset novy studio tancovaci
hele jak můžeš s tím kolenem ještě tancovat?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 14:54
- Nahlásit
denyk
aby pak čaj nelítala za Bukim vzduchem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:20
- Nahlásit
denyk
tak samo ze u tyce tam nihy nepotrebuju takze pro me dokonalej sport
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:20
- Nahlásit
dneska jsme měli nakonec krásnou procházku k rybníčkům prvně za tu dobu, co mám Adama, jsme potkali cizho člověka s cizim psem, vypustili jsme je, ať si lítaj a šli jsme kus spolu a drbali. Taková hovadina a takovou radost mi udělala
Taky jsem pak viděla v parku, jak vzal pán na prolítnutí velkýho nádhernýho papoucha asi amazoňana. Papouch vždycky udělal kolečko a přistál mu zpátky a rameni, krásná podívaná.
A protože žádná radost netrvá věčně, opět mi zežloutla Želva. Takže si dáme kolečko veterina, prášky, dieta a ta dieta jí už nejspíš zůstane trvale
cernej caj
to je radost tedy s háravou Ferinkou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:23
- Nahlásit
birma
holt jí musíš přejmenovat zpátky na Kočku
ale tak snad to vyřešíte tou dietou
nechat prolítnou papoucha to bych teda neměla odvahu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:24
- Nahlásit
birma
supr prochajda s zelvou to je blby...
nevis proc sem mela na rozlycce vokouna? krz harani? ja uz nevim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:26
- Nahlásit
Maya
tak snad to vyřešíte tou dietou
to asi vyřešíme, ale mě to dost vysává z peněz, navíc pak musí bejt i jinde po bytě a to moc nezvládá mamka
cernej caj
nevis proc sem mela na rozlycce vokouna? krz harani?
taky nevim. Jak Ferinka sežrala ten igelit, to bylo na Kotárech, co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:27
- Nahlásit
birma
cernej caj
máte si psát deníky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:30
- Nahlásit
cernej caj
http://www.cundr.cz/cestopis/kamcatka-avacinskaja- medvedi/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 15:59
- Nahlásit
jojo psát si hárání u čubin považuji za důležité. I kvůli eventuálním problémům... Zrovna tak jsem si vždycky psala "divné" věci - podivné záškuby kůže u Bety na zádech (nevím, čas od času se jí to objevilo od mlada až do smrti), pajdání u Xerdy... a tak...
JInak dnešek byl krásný. Jen tedy hrozný fučák, nahoře na hradě Oybín to Fanče až servalo čepici z hlavy. Ale děda ji chytil (čepici - Fanče neulítlo ) Ale motýlů se bála. Je fakt, že někteří byli velcí jako její obličej a nalétavali na její červenou mikinu docela dost. Takže želvy a gekoni a chameleoni a sklípkani měli větší úspěch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 17:12
- Nahlásit
Xerxová
supr, ze ste si to uzili')
asi si to zacnu psat, no.
birma
jj kotary
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 18:59
- Nahlásit
tak mám zlatýho nejzlatějšího pana doktora. Dohodli jsme se, že tentokrát nebudem dělat hned krev, nasadíme léčbu, která už dvakrát zabrala a krev se udělá až kdyby se nelepšila nebo dokonce horšila. Asi ho myluju, neb to vymyslel a navrhl sám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 19:08
- Nahlásit
cernej caj
pátrala jsem pátrala až jsem našla:
cernej caj
Člen # Zasláno: 3 Bře 2014 09:33
- Nahlásit
birma
budu brát tima, hárající ferinu radši nechávám doma. Takže auto nakonec padá?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 19:14
- Nahlásit
birma
tak to je teda super vet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 19:18
- Nahlásit
Maya
to je neznám jinýho doktora, kterej by automaticky hledal a přepočítával levnější variantu léčiv na váhu zvířete a podobně se snažil co nejvíc ušetřit. Taky je pravda, že k němu chodíme už fakt hodně let, ví, že pro zvěř udělám první poslední, ale že občas mi to dělá trochu vrásky, kde na to vezmu.
|