Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:35
- Nahlásit

Fajka
jako maso jím, ale koníka bych do huby nevzala...
já nejezdila, ale taky bych ho nejedla.
Je to těžký, maso mám hrozně ráda, ale mám ráda i kravičky a prasátka, takže s tím bojuju.
Drůbež nejím teda.
Osobně bych nejraděj jedla jen vysokou zvěřinu, to je ňam a ty zvířata mi nejsou nějak sympatický, ale to jaksi finančně není možný.
Ale fandim všem vegetariánům, já nevím, zda bych to rozdejchala. Ale jo, štve mě to, že si to neumím odepřít.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:36
- Nahlásit

Maya
no to vím, že to tam píšou, ale jak znám jak to tady vždycky všechno dopadá, tak pochybuju, že to dopadne podle plánu

aaa tak tomudle můžeš zrovna věřit páč tady jde o prachy a o výdělek a to si můžeš bejt jistá že ten nikdo ladem nenechá. Oni to maso rozdávat zadarmo nebudou a jak píšou že o něj v Alpách je velkej zájem, tak bude i tady a nebo se to bude vyvážet za velký prachy...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 11:17
- Nahlásit

Fajka
a tak to je určitě pravda, že prachy přebijou všechno
já to myslela spíš z toho pohledu, že pochybuju, že se jim ty koně podaří udržet pod ohradníkem a lidi se na ně budou chodit koukat a všechno bude takový sluníčkový, spíš vidím jak jim zdrhnout, nikdo nikdy už je nenajde, dokud do nich někdo nepicne na silnici

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 11:36
- Nahlásit

Fajka
ja to myslela v ramci toho "co bude navic se vyradi a sezere" ze proste se muze stat, ze to muze mit tenhle konec...

ssshhhhh
lepsi chov nez u nas? nebo chces prave chovat a dovezt krev?

jinak ja si myslim, ze lidi to jedli prakticky od pradavna, takze odpirani neni uplne nutny, spis je to na povazenou tam kde maso tvori 90% jidelnicku... jinak co ja znam vegetariany tak to sou spis lidi, tkerym maso nechutna a od mala proste k nemu nemaj moc vztah, sni ho treba aby se nereklo u rodicu treba na navsteve ale jinak neznam vegetariana co by miloval maso a prestal ho jist proste proto, ze ji roztomilou kravicku...

jo a dneska pri obede sem spolkla kousek kosti z kurete a kolega rika, ze sme to co jime, ted je ze me kure a abych se stala clovekem, musim jist lidi

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 11:38
- Nahlásit

Maya
spíš vidím jak jim zdrhnout, nikdo nikdy už je nenajde, dokud do nich někdo nepicne na silnici
no to jo no to máš pravdu, páč si taky uplně nedokážu představit že by neustále někdo kontroloval takovou obří ohradu aby kontroloval zda je všude plot OK..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 11:42
- Nahlásit

Fajka
a to jeste nepocitame vandaly, kteri casto prijdou znicit neco jen proto ze muzou...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 11:58
- Nahlásit

bontonland nakopat, schválně si tam objednám dvd, u kterých maj, že jsou skladem a teď mi píšou, že prej nee

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:01
- Nahlásit

cernej caj
no však už tam píšou, že to maj poškozený, že to můžou dělat i prasata a tak, co je taky možný
cernej caj
no já maso taky skoro nejím, protože mi nechutná a jako nemít ho vůbec by mi asi nijak zásadně nevadilo
taky myslím, že nebudu jíst maso protože to jsou roztomilý kravičky bere taky puberťačky a ty z toho většinou pak vyrostou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:08
- Nahlásit

Maya
a ja s bontonladnem nemela jedinej problem - ufff.

tak to ja zas prave maso rada mam a odrict si ho nedokazu ale zas se snazim kupovat aspon farmarsky, a ne z velkochovu a tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:08
- Nahlásit

PetraK
Háského dne přeju.
Pozdrav panbuh, paninko. Aj vam, aj vam.
Fajka
jako maso jím, ale koníka bych do huby nevzala...
Moje rec!
cernej caj
jo a dneska pri obede sem spolkla kousek kosti z kurete a kolega rika, ze sme to co jime, ted je ze me kure a abych se stala clovekem, musim jist lidi

Kamos rika, ze nezijem, abysme jedli, ale jime, abysme zili.

A ja si teda maso rada dam, kvalitni. Z ceskych chovu. Prasatko, kravicka, kralicek, rybicka, mnam. Ne kazdej den, ale nemit ho si nedovedu predstavit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:26
- Nahlásit

Fifi
Kamos rika, ze nezijem, abysme jedli, ale jime, abysme zili.
tak v principu by to tak melo byt no, ale ono uprimne dnesni spolecnost hlavne ta zapadni proste to ma trochu prevraceny...

A ja si teda maso rada dam, kvalitni. Z ceskych chovu. Prasatko, kravicka, kralicek, rybicka, mnam. Ne kazdej den, ale nemit ho si nedovedu predstavit.
presne moje rec... dneska sem mela vybornyho uzenyho lososa teda a ten urcite z ceskyho chovu ale nebyl

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:29
- Nahlásit

cernej caj
losos z lososí farmy, že se nestydíš

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:33 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

bontonland nakopat podruhý za to že tam musím volat, pošlou mail, že zboží není a vono je
a to jsem na přišla jen náhodou, že mi přišel mail ze zásilkovny, že čekaj muj balík, objednat si to poštou, tak bych se asi divila
takovej podnik a takový bugy v e-shopu, to už je fak na pováženou

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:41
- Nahlásit

a tohle máme teď doma taky, akorát ten obojek jsme ukecali z krku na ruku
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/364449-bab icka-vencila-dite-jako-psa-na-voditku.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:42
- Nahlásit

cernej caj
ale ono uprimne dnesni spolecnost hlavne ta zapadni proste to ma trochu prevraceny...
Tak urcite.
Babicka, ktera prozila dve valky, si masa umela vazit. Byla to vzacnost. Vzdycky na taliri nechala kousek masa "na potom" - kdyby prisla nouze, byt to nehrozilo. Aby zbylo neco na ostatni. Zato cockou, bramborama na loupacku, hrachovou kasi, fazolackou, kvetakem, topinkama atd se dovedla precpat, ze hekala, jak ji je tezko. V tom jsem asi po ni, masem se neprezeru.

Jo a btw, proc nejvetsi kreteni, ktery se lepej cloveku par cm na prdel, jezdi v nabusenejch autech? v zadnim zrcatku vidim, jak ma desne busy ridic v jedny ruce tlf do kteryho se rozciluje a druhou tak ledabyle drzi volant... a straasne pospichaj, predjizdej na krizovatkach, ohrozujou druhy? Dneska to byly jarku dve audiny, jedno bmw, pak nakej hjundajee a pak vytunena octavka. Fakt ty pindourky za volantem nechapu, kam se zenou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 12:53
- Nahlásit

Maya
vim ze neter kdyz chtela ven, tak si vzala obojek, nasadila ho na krk a sla s nim ke dverim

Fifi
taky se asi masem neprezeru a zeleninou v klidu... akorat u me je problem ze i cokoladou v klidu

to je o tom, ze nejvetsi kreteni sou kreteni a proto si musi neco dokazovat tema drahyma a nabusenyma autama pac kdyby to kreten nebyl tak ho nepotrebuje...

jo a mozna mi zacina harat ferina - jako nejsu si jista, ale asi timto muzu jit longa jen mimo poradi bez psa
drzte mi palce, at je to jen nejakej muj omyl. trosku vic se olizuje, frndu nejak nabehlou nema ale zdalo se mi, ze ma par mokrych chlupu na brise trochu do ruzova... tak ja nevim, no... se mi moc nechce jit bez ni ale zas s adamem v pokoji je traskava kombinace i tak, natoz jestli jeste bude podrazdena nebo mu bude vic vonet...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:01
- Nahlásit

cernej caj
a to nemůžeš vzít Tima?
a nebo zkusit sprej na háravky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:01
- Nahlásit

Maya
a tohle máme teď doma taky, akorát ten obojek jsme ukecali z krku na ruku
Ja vlacela plysaka, na voditku me nasi odmitli vodit.
cernej caj
jo a mozna mi zacina harat ferina
Nepsalas nekde, ze zacla linat fest? Jsem to tu jen prolitnula. A snad neee teda, ji vomrkni ideal po ranu pred vencenim, papirovym kapesnikem ji otrit pipku, nez se zacne nejak oblizovat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:04
- Nahlásit

cernej caj
zacina harat ferina - jako nejsu si jista, ale asi timto muzu jit longa jen mimo poradi bez psa
napiš pořadatelům, já mám pocit že se háravky neřešej....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:04
- Nahlásit

Maya
tima vzit nemuzu, kdyz du s birmou a s adamem, pac to bysme nemohli pod 200m od sebe a to jeste to ubytko...

sprej neznam, podivam se po tom

Fifi
jj, zacala i hodne linat ted. dik za radu, zkusim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:06
- Nahlásit

Fajka
no jasny, problem neni s haravkou a ucasti, ale s haravkou ktera nedobre snasi adamka na omezenym prostoru kde muzou vznikat proste pri nocovani trenice a pak taky se mi jednou stalo, ze ferinu obtezoval bezprizorni vlcak a ja musela byt na vandru celou noc vzhuru a pak sem potupne volala ve 2 v noci muzi at pro me prijede, protoze to bylo hrozny, ferina nafala a sedala si a ten cokl proste roloval kolem nas nekolik hodin... paradoxne v toulovcovych mastalich

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:09
- Nahlásit

cernej caj
ale s haravkou ktera nedobre snasi adamka na omezenym prostoru
no a nebude Adámka naopak snášet líp jako hárající?

no jináč hlídat okolní psiska to je jasný to musíš ale spíš místní tuláky než psiska závodníků, ty musej bejt přece na šňůrách a tosi každej psa snad vohlídá ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:11
- Nahlásit

cernej caj
Jinak coby takovej "antiharaci" sprej funga dobre i naredenej ocet do rozprasovace na to zadni okoli cely, kor kdyz je chlupatice, pokud je cuba jen v zacatku.
ale s haravkou ktera nedobre snasi adamka na omezenym prostoru kde muzou vznikat proste pri nocovani trenice
Tohle by bylo na pytel, no.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:11
- Nahlásit

cernej caj
a nemůžeš si vypučit jiného psa, třeba šeltku?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:12
- Nahlásit

cernej caj
já kdyžtak ten hárací sprej doma mám, tak ho vemu když mě to připomeneš..

worick
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:15
- Nahlásit

Jen mrkám, nejni čas
cernej caj
ale jinak neznam vegetariana co by miloval maso a prestal ho jist proste proto, ze ji roztomilou kravicku. - tak to já jo, tři moje už veskrze 40leté setřenice. Chápu je, taky s tím bojuju, ale maso mi chutná, nemusím ho mít nějak pořád, ale úplně si ho odepřít nedokážu. A nesmím znát toho ,,nebožtíka" osobně. Kdyby mi tchýně na dvorku řekla, že tuhle slepici či králíka nám zabijou k obědu - tak to ani náhodou Už jsem k nim na dvorek přestala chodit úplně, abych dokázala sníst sobotní oběd

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:23
- Nahlásit

Fajka
tezko pac ona k sobe psa nepusti, chnape a seda si a kdyby ho zajimala tak se bojim, ze se brzo vytoci na max

jinac samo nemyslim psy zavodniku ale prave ty bezprizorni tulaky

diky, to by bylo skvely a funguje to? jaky s tim mas zkusenosti?

Fifi
ten octovej roztok je taky zajimavej napad, no uvidime

Maya
ja tu seltku nemuzu zabit (uprime ty psi nejsou schopny ani hodinovy prochajdy v tempu pac 14 a 16kg...) a vubec cizi pes, to je podle me moc zodpovednosti navic

worick
tak ja nerikam, ze takovy nejsou akorat ja neznam, fakt vetsinou spis lidi, co maso nemusi. jinak ja tohle ani tak neresim, jako decko bych asi nesnedla oblibenyho kralicka vedome, ale i husy sme mivali na chalupe a pak se proste snedly...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:35
- Nahlásit

cernej caj
pac ona k sobe psa nepusti, chnape a seda si a kdyby ho zajimala tak se bojim, ze se brzo vytoci na max
tož to nezní moc dobře :-/

diky, to by bylo skvely a funguje to? jaky s tim mas zkusenosti
no já moc nevim bo já ho nakonec nepotřebovala páč Fáje stačilo jedno vodfrknutí a jelito už nikdá nic nezkoušelo páč byl ještě blbeček mladičkej, ted už by to bylo asi horší to už je voprsklej ale to už nevyzkouším.

Víš co a nebo mě hoď na cetrum tvojí adresu já ti to pošlu poštou, ať to můžeš vyzkoušet dopředu jestli to fungá nebo ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:41
- Nahlásit

Fajka
ja si nejsu jista, jestli ale hara nebo ne, provedu fifi test a kdyby to vypadalo blbe, domluvime se na longa

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2015 13:42
- Nahlásit

cernej caj
provedu fifi test
Nee, mne nic neprovadej, pls.

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání