| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 07:31
- Nahlásit
denyk
ja pochopila, ze myslis ten bilej papir od posty jak na nem mas vypsany castky - tak to si prave muzes nechat posilat na mail v elektronicky podobe, ze ti to nebude chodit postou a pak nemusis shcranovat tunu tech papiru. Jinak ja vetsinou vyhazuju starsi nez 2-3 roky, zalezi jak kdy se k tomu dostanu
no ale jezdis CD? podle me to zalezi prave od ty spolecnosti, CD ma snad omezeni na ten luzkac, jidelak a mozna ten vuc pro matky s detma ale jinak asi nutno zjistovat info u konkretni spolecnosti
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 07:50
- Nahlásit
Tak včera jsme dopadli dobře, písnu víc do tématu, až budu mít chvíli. Dík všem za držení palečků
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 07:59
- Nahlásit
ssshhhhh
skvely
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:06
- Nahlásit
ssshhhhh
tak to je super
birma
no mám dojem, že jsem ho viděla, i v růžovozelený kombinaci, ale obvykle to míval do tónu zelenýho oboje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:07
- Nahlásit
denyk
http://finance.idnes.cz/doklady-co-muzete-vyhodit- a-co-radeji-ne-fcj-/energie.aspx?c=A060815_145007_ fi_osobni_fib
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:09
- Nahlásit
ssshhhhh tak fajn
denyk do "šmetrlinghausu" pochopitelně nesmí. Navolno tam kromě motýlů běhají polokrotké křepelky,které "uklízí" mrtvé motýly. To by bylo tóčo, kdyby v tom tropickém podrostu běhali ještě psi. S dítky půjde jeden, se psem po loukách kolem půjde druhý... Jsme zvyklí střídat. A je lepší, když pojede obluda s náma, když to jde. Chicht - a ušetříme na vstupu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:20
- Nahlásit
cernej caj
ja pochopila, ze myslis ten bilej papir od posty jak na nem mas vypsany castky
jo to je ono, však říkám, že si to chci nechat strhávat z účtu, takže email je zbytečný.
ma snad omezeni na ten luzkac, jidelak a mozna ten vuc pro matky s detma ale jinak asi nutno zjistovat info
na netu se to dá zjistit, ony to totiž nejsou všechno ČD, ikdyž se to tak tváří...
Jo byla jsem jednou svědkem, jak se průvodčí snažila vysvětlit tuším že to byl Irčan s nějakým bulíkem, který seděl v kupé pro matky s dětma, že by si měl přestoupit do jiného vagónu.
Já viděla chlapa se psem, tak jsem si sedla k němu že . Jela jsem za kámoškama, v krabici jsem štrůdl a ten blbeček mi tam pořád strkal čumec
Irčan průvodčí moc nerozuměl, tak jsem se s ním domlouvala svojí angličtino/němčinou no pochopil
Ale co si budem povídat, vagón prázdnej a šílená špína všude ...
Maya
jo já věděla, že to někde bude díky
Xerxová
aha, to že jsou tam křepelky jsem nevěděla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:27
- Nahlásit
kdyby se chtěl někdo dovzdělat v angliině, ale mládeži nepřístupné, děti neklikat
http://myinsults.com/all-insults/czech-insults
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:30
- Nahlásit
ssshhhhh
joa napadlo me, ty chces toho krazskyho ovcaka? sem prave zjistila ze obluda od znamyho je krazsky ovcak, ja dycky myslela "nejakej" pastevec ale znam ji jen z fotek teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:31
- Nahlásit
Když tak koukám na tom odkaze na chorvatštinu, tak teda nevím, kdo od koho opisoval
a finština je taky vtipná
Your mother copulates with reindeers, to by znělo dobře i v češtině
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:41
- Nahlásit
Maya
da se ta veta pochopit i jinak nez jak sem ji s pomoci slovniku pochopila? ale uz vim, jak se rekne sob
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:49
- Nahlásit
cernej caj
myslím, že ta věta se jinak pochopit ani přeložit nedá
a soba v anglině náhodou znám, ale losa ne a teď jak na to koukám, tak ono je jich víc, tak to asi zase zapomenu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:51
- Nahlásit
Maya
ja znam jen deer tak ted i reindeer
no ja su rada, ze se neucim novym jazykum
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 08:56
- Nahlásit
ssshhhhh
Tak včera jsme dopadli dobře
super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:04
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
ahoj ženy, hodila jselm sem jeden příspěvek ušní, k možnému zamyšlení, tak jsem si řekla, že by bylo neslušné se tu nestavit a nepozdravit, abyste nemyslely, že na vás nemyslim. Háského dne přeju.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:31
- Nahlásit
PetraK
no a nějaký novinky co Bubice s Rumem by nebyly?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:33
- Nahlásit
Maya
souhlas!
PetraK
novinky a zazitky ze zivota rumicka a bubice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:33
- Nahlásit
cernej caj
no ja su rada, ze se neucim novym jazykum
a vždyť to je sranda
sranda mě přechází akorát u angliny, když jsem na hodině za největšího blbce a horší je, že ta mě už ani se učit nebaví, když je mi jasný, že po těch letech se nikam vejš nedostanu a mám dojem, že všichni okolo jsou na tom líp, což alespoň třeba s finštinou nehrozí žejo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:34
- Nahlásit
cernej caj
uvidisvtreba koncem tydne, jak se ti bude chtit
To neuvidim právě, to bude mítvAdam klid po dornovce to až do pindělí, pak úterý středa agi a ve čtvrtek jedeeeeem!
Dneska se mi o toulovci zdálo. Rozdělili nás sami do nrějakých skupin a tak jsme nešly spolu. Sen skončil ráno druhýho dne a to jsem byxla s tou svojí skupinkou přibližně na 40. - 45. km a obráželi jsme cukrárny v nějakym městě. O tobrě nemám zprávy.
slecna, co dela pro klimatex na sklade - tak prej se pokusi zajistit, aby mi prisla rozepinaci vesticka
No supeeeer!
denyk
já myslela, že kromě Student Agency nemá se psem problém nikdo.
Doufám, ale tohle označení vlaku neznám a byl to nějakej mezistátní. Asi to stejnak pohledám, ať to nemusim řešit příště.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:41
- Nahlásit
PetraK
Vítej stav se častějc pani.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:52
- Nahlásit
birma
aha tak ono zas relax pred vykonem se taky hodi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 09:56
- Nahlásit
Článek o divokých koních u Milovic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:07
- Nahlásit
birma
zajímavý článek, ale tak nějak mi vyvstaly na mysli králíci v Austrálii a tak, no uvidí se jak to dopadne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:11
- Nahlásit
Maya
nějak mi vyvstaly na mysli králíci v Austrálii
To bych viděla velkej rozdíl v tom, že králíci jsou v austrálii nepůvodní, zatímco koně u nás byli, jen jsme si je vystříleli…
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:16
- Nahlásit
birma
co jsem si tak dohledala, poslední divocí koně tu byli někdy ve 12. století, to je podle mě jako by tu nebyli nikdy
cernej caj
http://cunderlik.blog.idnes.cz/c/453512/ufnukany-d obrodruh-parodie-na-cestopis.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:22
- Nahlásit
Maya
tak nějak mi vyvstaly na mysli králíci v Austrálii
v klidu , kdy to tam píšou..co bude navíc to se vyřadfí a sežere , přemnožení nehrozí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:26
- Nahlásit
Maya
podle me ale to je tim ze tu je fakt prelidneno a neni tu moc na neco takovyho proste dost mista, aby si oboji mohlo zit spokojene...
mrknu na to
birma
clanek moc dlouhej, projdu jak budu mit vic casu
Fajka
ze, konska klobasa dobra klobasa...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:27
- Nahlásit
cernej caj
, konska klobasa dobra klobasa
neeee-eeee ne, NE ..jako maso jím, ale koníka bych do huby nevzala...
já jsem svýho času jezdila a to prostě pak do huby nevemeš, to se nedá...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:32
- Nahlásit
Fajka
klidu , kdy to tam píšou..co bude navíc to se vyřadfí a sežere , přemnožení nehrozí...
no to vím, že to tam píšou, ale jak znám jak to tady vždycky všechno dopadá, tak pochybuju, že to dopadne podle plánu
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 10:33
- Nahlásit
cernej caj¨
jojo, krašáček je takovej akorát pastevec, jen cca 30kg, to by se mi líbilo. Asi teda nebude levnej... Chtěla bych nějakýho ze Slovinska.
|