| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:17
- Nahlásit
cernej caj
tak to my mame na celej jihomoravskej kraj prave moznost tech predplacenych rocnich
no tady je blbý, že Praha je samostatnej kraj, takže já jezdím vlastně z kraje do kraje
jeste muzes emulovat
a to je co????
tvl ty sou drahy jak svi
drahý??? mě právě přišly levný, že jako když normání stojej kolem 10 a víc
tablet ma perfektni vydrz a prenositelnost vuci starsimu ntb
no jak kterej tablet, můj levnej vydrží pár hodin
když to tak vezmu, tak já nepotřebuju perfektní výdrž ani přenostitelnost, potřebuju něco s wifinou, aby chytala i ten můj poloviční signál alespoň nějak slušně, těma uváděnýma win, flashem aktuálním aby tam běžely onlinovky, s přehrávačem, aby to tam šlo nahrát z cd něco a samo možností připojit flešku a tak, co mě tak teď napadá, s kamerou třeba, aby tam šel skype
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:25
- Nahlásit
Maya
ajoo ja zapoemla ze praha je samostatnej kraj
"emulovat" - napriklad pod win7 muzes jet XP aplikace pokud mas W7 profi - tam je nativni emulace XP, nebo nejaky virtualboxy a tak, sou na to softy aby sis mohla pustit starej soft na novym operaku, teoreticky.
ale ten ntb hlavne treba starsi ti da mozna hodku kdyz nebude mit novou baterku a s novou da treba dve...
treba 6let stary ntb v pohode, kdyz ti na to staci tvoje pc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:30
- Nahlásit
na sbazaru se da v poho najit neco snesitelnyho. dneska je toho vsude prebytek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:36
- Nahlásit
cernej caj
no tak ten noťas na bazaru vypadá pěkně, ale já se bojím koupit takhle něco postaršího, protože když tam nebude něco fungovat, tak jsem v pytli, já si s tím nic na rozdíl od tebe neudělám, no nevím, ale asi fakt něco takovýho jako je v tom inezrátu potřebuju, mít to připojený do zásuvky by nebyl problém
takže otázka spíš je jestli to risknout, že to bude funkční a nebo ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:39
- Nahlásit
Maya
muzu se ti po necem podivat tady v brne, ocihnout na zivo a kdyz to nazivo bude ok tak leda pak spolihat, ze to jeste chvilu vydrzi, no... coz vetsinou by proste mohlo, ja mam z prace stary ntb s xp, koupila sem predloni za 1500, stary to je asi 10 let a pohoda
ja myslim, ze se da vetsinou i s tema lidma domluvit treba 14dni na ozkouseni a pak bys vratila, nebo predvedeni treba nekde v praze kdyz bys nasla neoho z prahy tak ti ukaze ze to naskoci
dneska du tancovat, po 3tydnech, to bude porod teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:39
- Nahlásit
cernej caj
brácha si koupil nějakej pc, co je všechno prej v monitoru, jsem ani nevěděla, že něco takového existuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:43
- Nahlásit
cernej caj
takhle brzo po nemoci jdeš tancovat??
mam z prace stary ntb s xp
a vidíš, to bych s mohla zeptat bráchy, jestli v práci něco nevyhazujou, oni to obměňujou docela často, první pc jsem měla taky od nich, určitě tam nb používají taky
ale teda u takovýhle debaty si vždycky vzpomenu na to, jak náš učitel angliny říkával že na ten českej název notebook si nikdy nezvykne a jak ho to šokovalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 14:49
- Nahlásit
Maya
jasny, s tim prisel prvne apple par let zpatky, jmenuje se to all-in-one ale dle me blby krz jakoukoli praci s tim (proste jak ntb) ze se vsim pomale uz do servisu, ale pro bezny uzivatele elegantni reseni
driv, v devadesatych letech mam pocit ze notebook/laptop bylo takovy obojetny a pak se s spis usadil ntb
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 15:01
- Nahlásit
cernej caj
no já jsem hlavně říkala, že stačí když se mu rozbije monitor a je bez počítače, protože to odnese do opravy i s ním komplet
jinak je to asi jedno pro takový lamy jako jsme my
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 15:03
- Nahlásit
hm, tak to u nás nepojedou, škoda, bylo by to asi zajímavý
http://www.novinky.cz/domaci/364386-ceskem-se-proz enou-americti-vojaci-vlada-jejich-prujezd-odsouhla sila.html
si pamatuju jak když jsme byli děti, jel kolem naší vesnice závod míru, zážitek na celej život
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 15:05
- Nahlásit
Maya
tak to samo, no... je to proste jako notebook akorat neprenositelny
tak pres nas asi taky ne
no ja vim jak mel tatinek zazitek ze si jako decko nekde hral a najednou sovetsky tanky, blee
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 15:11
- Nahlásit
cernej caj
no vidíš a teď si můžeš užít americký tanky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 15:58
- Nahlásit
ja si je asi na jizni morave neuziju
ta skvela vesticka ci me tu drazdila birma ma v cerny barve na vsech 3kusech v obchofe zip, kterej nejde rozepnout ale suprove funga ta neonove zelena... jinak je dkvela lehounka a suprove sedi, o 5cm drlsi by byla dokonala...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 19:59
- Nahlásit
cernej caj
Tak máš tu neonově zelenou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:04
- Nahlásit
Maya
no prave sem si ji nekoupila a premyslim... jako ta barva, ta barva je jediny, co me fakt odrazuje
doupresnim - mam jeste jasne zlutou bundu a fakt nevim, za jak moc velkyho ouchyla chci bejt. Ale jinak tyjo bych to brala hned
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:15
- Nahlásit
Plánuju výlet na zítra, jsem ale strašně líná a nevim, jestli se mi někam chce nicméně je to poslední možnost před toulovcem a už jsme dlouho nikde nebyli...
Nevíte, jestli do vlaku s označenim EN můžu se pes? A jště - nevíte jestli zvládnu vstát nejpozdějc v půl čtvrtý?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:24
- Nahlásit
birma
nevim co je oznaceni EN na vlaku
s tim vstavanim ses teda ale hoooodne husta ja su sobecky pro, abys nikam nejezdila pac mas nachozeno 2x vic nez ja a ja samo nechci abys me nechala uz na startu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:25
- Nahlásit
jinak pokud je to vlak CD tak by se meli vztahovat pravidla cd, pripadne se zeptat na nadrazi (brnknout si)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:30 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
patříme mezi poznamenanou generaci rodičů - poznamenanou legendární židličkou z Ikey. To jsem zvědavá, kolikrát se o ní přerazíme tentokrát...
děsný nožičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:44
- Nahlásit
kachna
bud rada, ze ty nozicky norm sis obouvat a mozna si kupte chranice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:59
- Nahlásit
cernej caj
samo nechci abys me nechala uz na startu
Toho se bát nemusíš - zatim mě bolej nohy jen si představim, že zejtra někam půjdu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 20:59
- Nahlásit
kachna mám u stolu dvě alfa židle. Dřevěné, s možností posouvat sedátko až do školního věku dítek. Už i Fanče jsme sundali miminkovskou "ohrádku" a využíváme nejen k jídlu, ale i ke kreslení... viz dneska vařící Fany
Ale nohy to má taky blbý - odstávající
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 21:27
- Nahlásit
Xerxová
alfa židle
ty má mamča. Až bude víc peněz, tak si je pořídíme, zatim to nějak musíme vydržet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 22:04
- Nahlásit
kachna_
tak legendární židličku neznám
ale stabilní asi bude
cernej caj
hele náš minulej lektor angliny nosil k neonový mikině i neonový kalhoty, zase tě v takovým případě nic nepřejede
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2015 23:25
- Nahlásit
cernej caj
Můžeš bejt definitivně klidná. Nejedem nikam, páč se mi nechce vstávat a nechce se mi chodit
Navíc jsem si říkala, že když mi o víkendu nebylo úpln3 do skoku a hrála jsem si na šípkovou, tak bude lepší to do toulovce nepokoušet
Maya
náš minulej lektor angliny nosil k neonový mikině i neonový kalhoty,
A měl to v jednom tónu, nebo volil odvážné barevné kombinace?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 05:49
- Nahlásit
birma
to je urcite rozumny to nepokouset at nelehnes a uvidisvtreba koncem tydne, jak se ti bude chtit
xerxova kachna
to asi kvuli stabilite nelze jinak,co
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 06:08
- Nahlásit
čaj stabilita musí být velká - i ti nejmenší špunti se umí odrazit třeba od hrany stolu překvapivou silou... Prostě se to nesmí převrátit.
Dneska bereme dětské a psí pasy a jedeme do Němec. Dobýt Oybin a taky motýlí dům v Jonsdorfu. Má být hezky...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 06:41
- Nahlásit
Dobré ranko,
už teď ráno je nádherně, ale fučákuje, už včera fučákovalo . Ráno tentokrát né za bytovkou na poli, ale před bytovkou dvě srnky. Buk si jich ani nevšiml, ony se lekly a mazaly směrem do vesnice ke stavebninám...ještěže uměj tak dobře skákat pipinky.
Včera zase 1,5 hoďky úklid 13té komnaty, účty ještě z roku 2002. A propo, když už jsem u toho, jak dlouho bych měla uchovávat složenky třeba od Sipa, nevíte někdo?
Našla jsem pár pokladů - desky třeba V penziónu svět, Hurvínek a strašidýlka
A taky knihu, kterou jsem dlouho hledala "Naše ryby" z roku 2002, abych nebyla za blbce, když někdo něco uloví
cernej caj
za jak moc velkyho ouchyla chci bejt
jsem zvědaf jak se rozmyslíš
Xerxová
motýlí dům
tam se asi se psem nedá, nebo?
birma
já myslela, že kromě Student Agency nemá se psem problém nikdo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 06:54
- Nahlásit
Xerxová
ja si rikala, ze je to prave kvuli stabilite ale teda prekvapuje me, s jakou silou se muzou ty deti taky odrazit, to je pro me nove.
uzijte si vylet, tady u nas je nadherne motyli dum ale by mohl byt naaaadhera
denyk
u nas taky fucakuje
podle me by mohlo stacit tak 2 roky, ale presne nevim - pac oni kdyz ti strhnout malo tak to mas okamzite na taliri - muzes si nastavit posilani mailem a pak nemusis hlidat uchovavani a v mailovce ti to nebude prekazet (muzes ulozit do pc) a nestvat se s tema papirovyma
normalne mozna budu mit fakt cernou sem to psala na fb a DT skupine je slecna, co dela pro klimatex na sklade - tak prej se pokusi zajistit, aby mi prisla rozepinaci vesticka
- no psa prej nebere ani nejaka ta vlakova spolecnost co jezdi brno-ostrava, navic zalezi i na regionalnich spolecnostech a jejich podminkach
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2015 07:01
- Nahlásit
cernej caj
me by mohlo stacit tak 2 roky
no já právě nevím, si říkám každej měsíc, jak si nechávám Sipo strhávat z účtu a dycky na to zapomenu . Jinak samo, všechno mi jde z účtu...
normalne mozna budu mit fakt cernou
tak super, ne není nad to se někde zmínit
co jezdi brno-ostrava
ach so, tak to fakt nevím, u nás je to v pohodě a když jedu slovač, nebo Ostrava nikdy problém nebyl...
|