| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:17
- Nahlásit
cernej caj
em si u toho hledani na tebe vzpomela, zda ta baterka jeste fakci
pravda ta moje je o 2 roky novejsi ja tu moji taky miluju a doufam, ze vydrzi jeste aspon 20 let, tak dobre se z niceho jinyho neesemeskuje
Fachci, je zlata!!! Si me zachranila tehda, fakt. Jen mi po tech letech praska "primeros" neboli obal na tu nokii, jsem z toho zoufala. Poctivej, takhle kvalitni, po bokach kozenej a zvrchu silnej plast - to uz asi nesezenu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:18
- Nahlásit
vlk
šukají v ní ryby.....a srát taky nechodí na břeh...
pomoc, vlk to zabil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:21
- Nahlásit
Vero
pro mě je teda taky příšernej vopruz to převlíkání. že to nestojí za to asi ani z tohoto hlediska
Aha, tak my většinou s Honzou zajdem nebo zajedem večír k rybníku a žádný převlíkání se nekoná, jen slíkání (a u je dnoho z rybníků to neřeším ani přes den - jednou mi tam Mia čajzla boty, držela je za tkaničku, mlátila hlavou a lítala po hrázi a já se jen modlila, abych nemusela prohledat celej rybník, než se s nima zase shledám a pak jsem lítala polonahá po lese a hledala je )
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:24
- Nahlásit
Já do vody nevlezu, lidi tam čůraj a fujtajbl a v řece je zas hrozně ledová voda, to bych musela mít soukromej bazén.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:26
- Nahlásit
ssshhhhh
Já musím i tu trochu strouhaný mrkve maskovat v něčem masovým nebo hodně mastným. Samotný to žrát nebudou asi nikdy se obávám.
Tak ono taky zalezi, jak jim to podas. Jestli jako nucenej "mus", nebo treba jabko coby hracku za odmenu, ktera je velmi, ale veeelmi neco spesl. To samy s kouskama jiny zeleniny.
birma
A kdo se to plavívá studenym Labíčkem, kdo?
Kdyz teplota stoupne nad 30 a Labicko neni studeny... ija, ija. Hlavne ja jsem naucena na teplotu vody mezi dvema prehradama, kde se furt regulovalo - mrznou nohy/nemrznou nohy.
vlk
no já vodu zrovna moc nemusím....šukají v ní ryby.....a srát taky nechodí na břeh...
Proto kdyz, tak koupani v tekouci vode preferuju.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:31
- Nahlásit
Fifi
Proto kdyz, tak koupani v tekouci vode preferuju
naše Morávka je lukcuc co se čistoty týče...
ale i v nejparnějším létě má pouhých 13°C
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:33
- Nahlásit
obávám se, že po této diskusi už do vody nevlezu nikdy myslím venkovní.
birmajednou mi tam Mia čajzla boty, držela je za tkaničku, mlátila hlavou a lítala po hrázi a já se jen modlila, abych nemusela prohledat celej rybník, než se s nima zase shledám a pak jsem lítala polonahá po lese a hledala je
živě si představuju
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
vlk
hezká fotka!
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
vlk
ale i v nejparnějším létě má pouhých 13°C
To uz mrznou nohy prave, tak jen do vyse zadku. Nejsem mroz.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:34
- Nahlásit
Vero
hezká fotka!
Ja dumala, esli to nejsou rampouchy.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:35
- Nahlásit
Fifi
Ja dumala, esli to nejsou rampouchy.
já taky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:36 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fifi
To uz mrznou nohy prave, tak jen do vyse zadku.
tak naštěstí na většině míst tam není ani po ten zadek...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
vlk
tak naštěstí na většině míst tam není ani po ten zadek...
Jej, to je krasa!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:47
- Nahlásit
Fifi
tak změna.....jo občas si tam chodíme zapytlačit....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:50
- Nahlásit
vlk
jo občas si tam chodíme zapytlačit....
Jejej, taky sem pstruhy chytala do ruky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 22:10
- Nahlásit
ssshhhhh
bazén je peklo, člověk si odvykne na tu studenou přírodní vodu a vyžaduje nejmíň třicetistupňovou, pak se ty dny koupání docela smrsknou jen na tropický vedra
v květnu a v září jsem se koupala v bazénu jen snad první dva roky
ale letos ho budem rušit a na studenou přírodní už si asi nezvyknu, to snad budu radši bez koupání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 06:50
- Nahlásit
Fifi
mozna na ebay by se dalo pokud muzes kupovat ze zahranici nebo nejaky stary zasoby nekde po obchodech...
vlk
šukají v ní ryby.....a srát taky nechodí na břeh...
o duvod vic tam nelezt
brr teda, je mi zima jen tam tu sibu vidim ale hezka fotka
birma
vzpomela sem si na historku od denyky jak labutak vyhnal z rybnika naheho plavce az na silnici
Maya
ja doma nikdy bazen nemela a stejne chcu vodu teplou i v termalech mi ti 28stupnovy bazeny prijdou malo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:03 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
[Morgen,
grafomanky tvl . Já byla včera 3hoďky venku, bylo krásně, dětičky měly rybářský kroužek, kapříci se probouzejí, jeden šikula kluk chytil 3 (dva z toho podmíráky) a Kuba jednoho. Ten si jel nakonec teprve včera pro opravené autí...mělo být hotové dřív, ale nakonec prý ještě tekl olej z převodovky, no radost prostě. Po chytačce jsme opekli buřty, dobře bylo
vlk[/b
aáá koukám, velká změna a doslova a do písmene, tak držím palec ať to výjde
[b]Fajka
co se týče Chorvatska a psů, oni nechápou, že je máme jako členy rodiny, u mě taky zkoumali, jak bude pes velkej, posílala jsem jim fotku jak leží na gauči s hračkou "andílek"
A prdel je, že žralok je chorvatsky morski pas a pes domaci pas
cernej caj
tak přesně ty Merrelly jsem minulý týden vyhodila, já s nima byla max spokojená, ikdyž teda vydrží rok a pak konec. Vybírala jsem nové, ale ještě nekoupila, našla jsem za super cenu cca 1200 Kč.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:12
- Nahlásit
cernej caj
sem nekde cetla rozhovor s pani ktera neji a misto jidla medituje
Tak tento chlápek nejí 1,5 roku a ještě žije
https://www.youtube.com/watch?v=oZmPlq7uCvo
Dušek měl v nějakém pořadu pozvaného chlápka a ten
nejí 9 let
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:15
- Nahlásit
denyk
ja mela jeste nejakej starsi model "radius" - a pak prisel na radu model radius 2 - to si vzpominam, zes kupovala pac ja si ho koupila taky, strihove ta bota je mirne jinaci nez ten starej model a hlavne barevne je odlisily a ja prave na long beru dozit ten starej model a ten novej mam jeste ve skrini.
Jenze ono to muze byt i tim, ze mi vydrzi dlouho, ze hodne stridam boty - zime nosim kotnikovy kozeny a v lete hodne sandale, takze ty botasky nosim cca brezen-kveten, leto fakt max na vandry a pak zari-listopad, nenosim je celej rok v kuse..
ale obecne lidi na ty novejsi modely nadavaj, ze fakt sezonu, max dve a vyhodit...
tak aspon, ze uz ho bude mit konecne
jinak to zni skvele hezky ztraveny odpoledne
žralok je chorvatsky morski pas a pes domaci pas mozna proto se s tema pasama tak nekamosi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:19
- Nahlásit
birma
turistky na půldenní horskou turistiku v suchém počasí v nenáročném terénu.
hustýýýý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:20
- Nahlásit
denyk
tvl tak to je husty... jako muj znamej taky neji, ale aspon pije ovocny a zeleninovy stavy a o vikendu smoothie, co vim, tak jede takhle od novyho roku...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:38
- Nahlásit
Vero
boty do rakve, tvl a to tě nikdo neupozornil, když jsi to kupovala?
U nás v bejvalý fabrice se jel "pohřební program" vím jak to vypadá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:39
- Nahlásit
jo a hlasani z vyroby domacich hrudek - no chutovej zazitek to neni, ale na longa to bude asi k jidlu stacit
- v sekacku nasekam mandle, rozinky (ok, no ty moc nenasekam) prihodim mak a strouhanej kokos a malinko kakaa a pak ve vodni lazni rozehrat kakaovy maslo, spojit s oriskama a nechat vychladit. To maslo spis tak aby to trochu drzelo u sebe, i kdyz se to taky trochu droli a pak taky tuk bude fajn energie a mohlo by to asi v poho vydrzet 3 dny bez lednice (kakaovy maslo pri pokojovy teplote upa v poho i tydny, takze doufam ze po rozehrati a ztuhnuti to bude v poho)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:44
- Nahlásit
cernej caj
nechňápu jak můžou vlku vydržet ty boty 7 let .
Jako já tady boty střídám, ale stejně...na těch minulých mi ta kůže popraskala kolem podrážky, stejně jako na těhle
Co se týče granclí, neměla jsem nikoho, kdo by mi je odvezl z práce, ale otevřela jsem pytel a odsypala, no borec doma dělal chvíli herečku, ale jak zjistil, že nic jinýho nebude, tak je schroupnul . Jsou takový světlý a suchý a smrděj po rybách-páč jsou rybí, že
tvl tak to je husty
kolik bychom peněz ušetřili, že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:50
- Nahlásit
denyk
no je otazka, jak casto je nosi? protoze pokud je nenosi denne tak muzou... co sem mela zimni boty (john baker, kozeny, chlapecky) tak vydrzeli 5zim a pak sem o ne prisla nejak pri stehovani a to vypadali furt jako novy, podrazka drzela... a goretexovy hanwagy urceny jen na vylety a v zime vydrzeli 10let a pak sli krz podrazku prosoupanou...
hrozne zalezi jaky mas stesti na tu botu a taky cim mekci podrazka, tim richlejc je po ni...
tak snad mu budou smakovat ja potrebuju vykrmit timika, on je furt hubenej ale tak kdyz dem na long tak mu davam trosku vic teda, i tak ma asi o 15% vetsi davku nez dle pytle
jj, dyt ja prozeru z vyplaty pulku toho co zbyde po zaplaceni nutnosti jako bydleni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 07:57
- Nahlásit
cernej caj
a co koupit Timíkovi štěněcí grancle?
nebo rohlík se sádlem atd?
A vlkmě nakazil/a asi budu nutně potřebovat tyhle boty http://www.sportisimo.cz/merrell/waterpro-maipo-m/ 39044/ páč sandál nenosím, vadí mi ty kamínky a vůbec, to co se mi plazí kolem nohy, takže potřebuju uzavřený boty....
co zbyde po zaplaceni nutnosti jako bydleni
jo tos mi připomněla, že jsem si vlastně chtěla nějakou dobu psát náklady na žrádlo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 08:02
- Nahlásit
Blondýna byla včera nějaká nafrněná, vůbec se mnou nekomunikovala
a pak měla tákhle útrpnej výraz korunu bych jí dala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 08:04
- Nahlásit
já jako člověk podezřívavej na ty nežravce nevěřím, to jako může hlásat do světa každej, že nežere, ale co dělá doma potajmu, ví každej prt
botky co sem dáváte, jsou moc pěkný, jěště že přes net nemám odvahu je objednat, když nevím, který by mi byly, tak alespoň ušetřím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 08:06
- Nahlásit
denyk
jj botky pekny nebyl v tech slevach i treba na sportisimo? si nejsu ted jista
jj, driv sem kupovala kazdymu jiny, ale ted spis setrici rezim tak kupuju hlavne tu acanu, mohla bych zkusit ten sport a agility radu... uvidime. on je takovej hubenejsi furt, me to neva ale na longa aspon trochu mozna by pribrat mohl
taky nesnasim na sandalech ty kaminky
ja to zkousela jednou a naznala sem, ze lepsi nevedet
to sou supr fotky, blondyna vedle buki vypada ze je tlusta i kdyz na ty druhy fotce je to normalni chlupatej pes
|