| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 17:17
- Nahlásit
cernej caj
nelrodavaj se plastovy zatarasy na prsty?
To fakt nevim, neumim si predstavit, jak bych v nakym zatarasu neco krajela.
ja bych chtela casem ocelovou
Tu ja jednu mam, ale odesla mi prave nejvetsi a nejvyssi teflonka, uz byla jaksi dost znacne omlacena zevnitr, tudiz smazit na ni uz bylo dost nezdravy. A ted dumam, kam s tou starou teflonkou, ekologicky zlikvidovat, vi nekdo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 17:56
- Nahlásit
Fifi
ted dumam, kam s tou starou teflonkou
já jí flákla do šrotu a nikdo si nestěžoval (i jsem se jich na to ptala, že jako nevim)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 18:12
- Nahlásit
Fifi
a jak ses s ocelovou spokojena? myzes na ni delat vse?
xerxova
nojo, deti. byli sme stejny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 18:41
- Nahlásit
cernej caj
jak ses s ocelovou spokojena?
Tak je to drzak, mam ji uz dost pres deset let v ramci sady nadobi od teskomy. Akorat je proste nizka na nektery veci, jinak se tam nic neprichytava. Celkove jsem s tim nadobim naprosto spokojena. Teflonka byla vlastne stejne stara a i kdyz sem do ni nestourala kovem, za ty leta se halt vosoupala. Jo a asi taky zalezi, co mas za sporak, ja sklokeramiku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 18:48
- Nahlásit
kachna_
já jí flákla do šrotu a nikdo si nestěžoval
OK, diky, taky jsem si rikala, ze to bude asi optimalni.
Xerxová
S dítky... taky akcička - "mladý zahradník". Je zaseto, zalívají.. a diví se, že za ty tři dny už není úroda..
Kdyz je clovek malej, vsecko straasne dlouho trva.
a tak vařím na zítra a peru a suším (jsem praštěná, ale chci je vrátit i vyžehlené
Ty ses proste dokonala babicka!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 18:51
- Nahlásit
Fifi
koukám teda, že tescoma má i extra hrnec na špagety, no že bych ho musela mít za 15 stovek
cernej caj
tak mi napsali, že to jde nainstalovat na všechny win, takže na stránkách mají nějaký zastaralý info, tak se asi spíš poohlídnu po něčem s win7 a budu doufat, že nekecal chlápek v mailu
tak mě napadá, že jeden koupenej OS asi nejde použít na dva stroje?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 18:55
- Nahlásit
Fifi
ja mam tu plynovou dvouplotynku prave teflonku mam - ale je na me takova pomensi, ja proste neumim varit pro dva, natoz pro jednoho tak sem si rikala, ze kdyz nekdy poridim vetsi - tak tu ocel asi. Jinak ja mam teflonku 5 let a pravda uplne jako nova taky neni ale jeste je v dobrym stavu na to, ze s nama jezdi i po dovolenych
xerxova
na to by se ti hodil mandl abys mohla vyzehlit trpajzliky
Maya
de pokud mas krabicak a ten puvodni stroj uz ten OS nema... teoreticky to muzes udelat i kdyz nemas krabicak, kdyz to projde jako neni to upa legal, no...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:08
- Nahlásit
Adam má po dornovce a všechny drobnosti, co se minule bvyvrbily už jsou fuč, takže je prej krásně rovnej a já mám radost velikou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:09
- Nahlásit
cernej caj
ja mam tu plynovou dvouplotynku
Ja plyn nerada. A uvidis, si projed kvalitni nabidky, takova litina by taky mozna na plyn nebyla od veci, ale to jsou jinsi palky. A ja se s tim moc necrcam, proste jen v necem je potreba varit, nezkoumam. Malych nizkych panvicek mam dost, na vetsi akce mi chybela prave ta hluboka s poklicou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:10
- Nahlásit
birma
takže je prej krásně rovnej
tak to je bezva! A jak to snasel, v pohode?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:14
- Nahlásit
Fifi
Bylo mu to dlouhý, ale jinak mu z celýho ošetření nejvíc vadilo nucený obrácení na druhej bok a to, že měl zakázaný ukrást Lenčinejm psům obrovskou hovězí kost, co ležela v košíku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:21
- Nahlásit
birma
a to, že měl zakázaný ukrást Lenčinejm psům obrovskou hovězí kost, co ležela v košíku
Tak to je skandal!!
A ja jdu najit diskety, neb coby spravny sverac jich mam celou krabici a zejtra to uvidim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:29
- Nahlásit
Fifi
Tak to je skandal!!
No to je! Zkoušel to asi pětkrát a ani jednou mu to nevyšlo. V závěru jsem mu ještě zatrhla strkání hlavy do záchodový mísy, takže strašný trauma prostě!
zejtra to uvidim
Jeeee to si užij
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:31
- Nahlásit
Fifi
diskety mám v práci taky, taky se zejtra chystám, doufám, že nezapomenu, už jsem se koukla, v kolik hodin a bude srocení na záchodě, my máme okna na druhou stranu
birma
tak to je super, že se tak vylepšil, tak můžete sportovat do aleluja
cernej caj
no mám krabicák na ten OS, co mám v pc, tak nic no
ve vejplatě bych měla dostat konečně něco za tu nemoc, tak možná zainvestuju pár tisícovek za něco lepšího, zase mít nějakej pomalej krám by se mi nechtělo, brácha bohužel na prodej nic nemá
tak já vždycky něco najdu a pak tě budu otravovat o reference, abych nekoupila nějakej úplně šit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:42
- Nahlásit
birma
Jeeee to si užij
Ty to neuvidis? Kdyz sem koukala, kdy ma bejt dalsi podobny, tak to si ujit nenecham.
Maya
diskety mám v práci taky, taky se zejtra chystám, doufám, že nezapomenu,
by byla skoda zapomenout. Onehda, jak bylo to temer uplny, tak jsem byla v Lbc a tam lilo a lilo, mraky a nic. I tak byla divna tma, psove zmlkly, priroda utichla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:45
- Nahlásit
Fifi
Ty to neuvidis?
Nemám přes co, ale já to moc neprožívám.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:47
- Nahlásit
birma
ale já to moc neprožívám.
A to ja se rada podivam.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:48
- Nahlásit
Rumštajn, drásalice, nestíhám vás dočítat
ale musim se podělit...jdu venčit s psákama kolem lesíka, pohodička pohodá už byla tmáá a jelito si najednou nese v hubě klacíček, tak se potaháme, on je urputnější než jindy tak řikám super jen má ten klace nějak víc voslizlej než jindy, tak si ho tak nesl v tý tlamě furt až jsme došli na silnici pod lampu a co má ten debil v hubě????
srnčí hnátu s kopejtkem
Birma, černej čaj
nevim jestli by jsme neměly pořídit do výbavy
http://www.fler.cz/zbozi/bude-to-sice-dal-zato-ho rsi-cesta-5218550
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:49
- Nahlásit
birma
čaj
http://www.fler.cz/zbozi/bude-to-sice-dal-zato-hor si-cesta-5218550
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:49
- Nahlásit
Fajka
pěkně!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 19:55
- Nahlásit
ssshhhhh
značka pěkně joooo, kopejtko pěkně ne-eeee!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:00
- Nahlásit
Fifi
Já bych se taky mrkla ráda, alr nestojí mi to za to abych obrátila byt naruby kvůli disketám a když je nenajdu, tak bych ještě něco sháněla...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:01
- Nahlásit
birma
nemáš ani negativ doma nebo nějaký barevný sklíčko?
Fifi
no jo, já minule koukala taky v práci, ono to v Praze není zas až tak ono, si pamatuju před lety bylo o víkendu nějaký částečný a doma to bylo úplně o něčem jiným
Fajka
ježíš, lidi prodají fakt všechno
jelito je loveckej péf, tos nám zatajila
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:03
- Nahlásit
Fajka
Super značka!
Kopýtko nezávidim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:03
- Nahlásit
Maya
nemáš ani negativ doma nebo nějaký barevný sklíčko?
Asi ne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:08
- Nahlásit
A to se tak nekdy povede vodpoledne..... s Buki kolem bobri stezky (nevideli jsme bobrika, jen kamose, ktery pripravoval rybnik na sobotni vylov) pak jsem pozvala holky na sardoneee, no vypily jsme a k tomu jsem jeste s Kubi po tydlifounu mosela konzultovat JAK zapalit vodni dymovnici pac prisla chut . prvni uhlik nehooorel dalsi uz s lahvi muskatu se povedl . holky odesly a ja to vidim na pelech. Doctu rano. Brou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:14
- Nahlásit
Maya
jelito je loveckej péf, tos nám zatajila
sem z něj taky málem udělala lovečáka..ale toho placatýho
denyk
holky odesly a ja to vidim na pelech. Doctu rano
hezký odpoledne, tu bylo tak krásně ouplný jaro ! akurát že čék to prodřepí v práci a o víkendu bude hnusebně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:26
- Nahlásit
Maya hrnec na spagaty od Tescomy mam, dostala jsem ho k vanocum jeste s bejvalym...je to vlastne muj jeden ze dvou hrncu a pak mam teda esce jednu panev hlubsi a jak jsem uklizela 13tou komnatu tak jsem nasla dve diskety, moc dobre nacasovano Fajka jooo tadyk taky nadherne . Tak do pul 3 v praci to u ke neni zas tak hrozny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:30
- Nahlásit
Fajka
tak se potaháme, on je urputnější než jindy tak řikám super jen má ten klace nějak víc voslizlej než jindy
Melas rukavice? Bleeeee!
Maya
si pamatuju před lety bylo o víkendu nějaký částečný a doma to bylo úplně o něčem jiným
Jj, ja mluvila o tom v roce 99.
denyk
pripravoval rybnik na sobotni vylov
Brou noc. A on se na jare nakej rybnik vylovuje?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 20:36
- Nahlásit
Fifi no vsici se tomu divi ja se neptala zeptam se v sobotu ja spis myslim, ze ho chteji jechat nejakou dobu vypusteny aby se zazelenal....a kdyz ne tak, u nas je vsechno trochen jinak
|