| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 14:53
- Nahlásit
Maya
já sukně nenosím, nejvíc asi džíny a k těm se fakt nehoděj
a to teda hoděj. když máš úzký dříny, vypadá to verygůt. černý nebo modrý, oboje.
Fifi
vlk
asi je pán uznávaný alfapták....
a ty uznavana stracena
souhlasim, zvlášť, když to řekne odbornice na stračenu vzatá!
vlk
a stejně nemám ráda červené boty.....
tak jo. Se stavěj, příští tejden, jeden, nebo dva . Pejsci takový malý, vopuštěný, strádající, bez majitele. A příde s nima i nějakej ten kocourek..............
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 14:57
- Nahlásit
denyk
seminka rajcatkovy.
taky se k tomu chystám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 14:58
- Nahlásit
birma
papouch je super. A majitel teda odvážnej, bych se bála, že se i leknout můlže
cernej caj
v praci po tom jezdis zidli, no proste supr
tuhle jsem se zasukovala na pracovišti - přejela jsem si dlouhou sukňu a nemohla se hnout bylo to ftipný. namotala se totiž do kolečka a já nemohla nic pak jsem trhla.
Maya
furt lepší kref z nosa než u ucha, co tekla kolegyni, takže musela odkráčet na ušní
a fuj, to bych se zatr bála teda. A co jí řekli? Já jsem na krev z nosu zvyklá, mám blbou srážlivost od malička.
vysoký jo, ale asi ne červený k modrejm džínám
kulový, supr to vypadá, fakt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:00
- Nahlásit
kachna_
postaf se do fronty, koncem roku na tebe přijde řada
já nebo vlk? Kdo má bejt v tý frontě?
myškou Minie. Boží, černý. oujé
Jooooooooo!! to bude fešáková - viděla jslem nějaký podobný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:03
- Nahlásit
PetraK
já
kdo jinej[b]
to bude fešáková
s černejma kalhotama bude docela drsná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:03
- Nahlásit
kachna_
tak at si ho uzije a nedopadne jako jaaaaa ja dostala boziii tricko s nejakyma barevnyma pismenkama a byla sem na nej tak pysna ze sem si o vzala ven a po prvnim pouziti uz to bahno neslo dolu
denyk
uzijte si to
PetraK
oravda pravda, tvoje boteeeecky sou epesni, nastesti ne na moje ploutve
Maya
tak aspon 8let stary ale to zalezi... kachna ma ode me malinko starsi a horsi typ (s dodanou ramkou) tak se ji zeptej jak se ji s tim dela... na film a net to pude, ze jo... nebo stary hry. s fotkama na prd, pac mala ram takze kdyz treba moje fotky z fotaku maj 10mb jedna tak to bys nacitala 3 minuty kazdou
jeste jednou presne specifikuj co od toho chces - zakladni net, dvd, avi filmy to zvladne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:04
- Nahlásit
PetraK
tak jo. Se stavěj, příští tejden, jeden, nebo dva . Pejsci takový malý, vopuštěný, strádající, bez majitele. A příde s nima i nějakej ten kocourek.............
no esli teda zítra přivezem tu Ašočici, tak myslím, že se vyhnou obloukem...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:07
- Nahlásit
PetraK
ja si to trhnuti odpustim nenosenim, ale uz se mi taky stalo, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:12
- Nahlásit
kachna_
s černejma kalhotama bude docela drsná
a botičky??? jaký?
kdo jinej[b]
nesnášim fronty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:13
- Nahlásit
vlk
no esli teda zítra přivezem tu Ašočici, tak myslím, že se vyhnou obloukem...
POČKEJ!! CO NEVIM!! DĚLEJ!! honem!!
cernej caj
odpustim nenosenim
já málem taky, páč jsem jí skorem roztrhla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:17
- Nahlásit
PetraK
majitel teda odvážnej, bych se bála, že se i leknout můlže
Já taky. Zas když to promejšlim, tak si říkám, že je pro jejich psychickou pohodu volný lítání stejně nutný jako pro naše psy proběhnutí a taky je nemáme furt zatčený protože by se mohli leknout a utéct. V určitou chvíli a situaci jim prostě dá člověk důvěru a s tim papouchem to asi bude stejný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:17
- Nahlásit
PetraK
nesnášim fronty
hele výdej lístečků nefunguje, ale pamatuj si že máš číslo 856. Průběžně tě budu informovat, jak fronta postupuje
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:18
- Nahlásit
PetraK
tutok...zítra se na ni jedem podívat esli se bude Ašokovi líbit...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:21
- Nahlásit
PetraK
a botičky??? jaký?
černý má jenom zimní.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:24
- Nahlásit
PetraK
prej si tam asi vyrobila strup uchošťourem a ten odpad, ale podle mě nevědi, zacpali jí ucho tyčkou s atb
cernej caj
na filmy mám telku, já hlavně potřebuju tam nainstalovat tohle http://www.jazyky-pro-samouky.cz/PRODUKT/884/FINSK Y-JAZYKOVY-KURZ a aby to běhalo, podle mejch zkušeností obvykle tyhle věci vyžadujou i Flash Adobe, což třeba tablety nemaj
a samo lepší kdybych to tam mohla naistnalovat z cd
a když už, tak aby to mělo wifinu, protože jsou i programy, kde si můžeš dělat seznamy na netu a pak to samo používat i z tabletu nebo z mobilu, což je ideál
jako bonus navíc by bylo to usb nebo kamera na jiný věci a skype, ale na tom netrvám
a aby to nebylo pomalý jak šnek, ale dalo se s tím nějak normálně pracovat a nestálo to majlant
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:27
- Nahlásit
PetraK ufff dočetla jsem (a to mám práci do práce neb se ví, že dneska odpoledne nemám dítka - odvezla si je jiná babička)... Fotky pochopitelně využij.
Dítka chvilku nemám - a tak vařím na zítra a peru a suším (jsem praštěná, ale chci je vrátit i vyžehlené ) psisko se válí na zahradě a pospává na sluníčku... idylka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:34
- Nahlásit
cernej caj
jsem jim tam poslala dotaz, na jaký win to lze nainstalovats, se mi to nějak nezdá, že by ustrnuli u xp a vist
Xerxová
nestejská se nakonec Najtovi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:37
- Nahlásit
birma
, že je pro jejich psychickou pohodu volný lítání stejně nutný jako pro naše psy proběhnutí a
to bez debaty! I proto jsme učili Kosťu volnosti ale u nás na chalupě, na samotě a i tak to nedopadlo ........ I proto už ptáčka nechci, protože mu nemůžu v podstatě dát to co potřebuje. Viděla jsem Kosťu, jak je šťastnej, jak žije naplno - bylo to super.
ituaci jim prostě dá člověk důvěru a s tim papouchem to asi bude stejný.
problén není v důvěře. Ale v reakcích, že se právě ten pták lekne, případně ho může něco ohrozit. Když se lekne fest, tak i dobře navázanej ptáček - a teď nemluvím jen o Kosťovi ale třeba o samičce žakouše u nás - je ohroženej, že se ztratí /oni tehdy prohledali polovinu Brd , měli štěstí našla se. Taky pak všem sdělovala- "Sem pipinka Lórinka Zachariášová a přeletěla sem skorem celý Brdy!" byla dokonalá. Kosťa mě taky milovall, přiletěl na pískání, pak se už i naučil rovnou sám do klece......... a něco se stalo.
vlk
tutok...zítra se na ni jedem podívat esli se bude Ašokovi líbit..
no páni!! Tak dej pak echo, se přešaltuješ z šibin na ašokpsy?
Maya
strup uchošťourem a
a tak, já se lekla že něco hrošího,
Xerxová
Fotky pochopitelně využij.
díky díky a relaxuj a nabírej síly,
idylka
závidim. Teda ne tu práci, ale tu idylku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:37
- Nahlásit
kachna_
černý má jenom zimní.
a červeny?? nemá červený? Kotníkový?? To musí mít!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:39
- Nahlásit
kachna_
hele výdej lístečků nefunguje, ale pamatuj si že máš číslo 856. Průběžně tě budu informovat, jak fronta postupuje
séééééééééééš stračena! připadám si jak na poště. Taky mě předběhnou všichni ti co přišli po mě?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:43
- Nahlásit
maya
widi by to mit mohlo. to tak ae softem je on ten vyvoj je dost drahej a je moznyze pod w7 to proste nrmaj
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:45
- Nahlásit
PetraK
no páni!! Tak dej pak echo, se přešaltuješ z šibin na ašokpsy?
no bejt to na mě, tak přivleču další šibu radši....ale Ašok je hodnej a přítul se začíná nudit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 15:49
- Nahlásit
PetraK
Nj, já do ftáků narozdíl od tebe nevidim. Jen tenhle pár se mi fakt moc moc líbí, protože na Lóře je vidět, jak toho pána zbožňuje a on tam chodívá asi takhle kolem poledního, to tam neni žádnej velkej šrumec.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 16:00
- Nahlásit
a hele, i baťa má červený botky a docela pěkný a u týhle značky vím i číslo co mi je
http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-ze ny/671443-weinbrenner-kara-obuv-s-originalnim-vzor em
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 16:04
- Nahlásit
velký ptáci jsou krásní - hrozně se mi líbily pipiny u Milana Štourače, to byly ale potvůrky a cizáci (třeba my) si na ně nesáhli (jinak cvak )
Nightovi se nestýská - neb spinká. Ale však se mu za chvilku vrátí... Přiznám se, že jsem měla trochu obavy - a on je brouček vzornej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 16:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
Nj, já do ftáků narozdíl od tebe nevidim. Jen tenhle pár se mi fakt moc moc líbí, protože na Lóře je vidět, jak toho pána zbožňuje
já do nich taky nevidí , jen vím co vím z našeho soužití s Kosťou a jak bylo fajn, že mohl být navolno. Ať už doma, nebo pak venku. Jako pro všechny tvory je i tady ta svoboda důležitá. Nesnáším ty chudáky zavřený v kleci na balkoně a ponechaný svýmu osudu
....Blbý je, že u těch ptáčků je to s vypuštěním hodně vošajslich.
Kosťa si to užíval hodně, jsem za to ráda. Pro něj bylo normální mít k dispozici celý byt - když jsme byli doma. A tím jak s námi cestoval na tu chalupu a i po chalupě po zahradě, tak to měl nakoukaný a přesně vyvrátil to tvrzení, že andulky nemaj orientační smysl. Hovadina. Nemají ho, když jsou celý život v jedný kleci, místnosti a pak náhodou se dostanou ven. Jsou zmatení, nevědí co se děje. Každý zvíře v přírodě musí mít orientační smysl.Jen my jsme ho těm ptákům vzali On si na chalupě dokázal zaletět i hodně daleko a vráti se. Jen jsem si musela hrozně zvyknout a nebát se. Ty velcí papoušci jsou v podstatě na tom jako 3-5 letý děti, takže ta vazba - když člověk chce, může být veliká (ale to je prostě stejný u všeho, u ptáčků, psů, koček...) asi to má s časem pán ošéfovaný, určo zná Lóru, že je třeba flegmouš, ostřílená....
ale jááááá bych se hroooooooozně bála, ž ejí něco poleká.
Maya
i baťa má červený botky
no vidiš!a šup do nich!
Xerxová
Milana Štourače, to byly ale potvůrky a cizáci (třeba my) si na ně nesáhli (jinak cvak )
v bedřichu mají taky Aru, samičku. taky Lóru, bohužel - čím dýl je v tý restauraci, tím je pochopitelně- protože ne všichni lidi se umí chovat - "agresivní". Záměrně to píšu do uvozovek, protože to tak není, jen už prostě není přátelská tak jako dřív, pamatuje si nás, ale už nechce tolik ten kontakt jako dřív . Je škoda, že je tam, tam ptáček nepatří.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 16:20
- Nahlásit
Maya
A ty bílý jsou docela úlet, to by se mi líbilo, ale jako tady do bahna se psem, nevim nevim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 17:10
- Nahlásit
Marja, clovek si sklusne do mesta a tady zase pribylo drasanic. Ale udelala sem si radustku, stavila sem se v Tescome s vanocnim poukazem (jeste, ze nepropadnul ) a mam novou krasnou teflonovou 30cm panev aj s poklicou a dva novy noziky. Chudaci prsticky, uz ted se o ne bojim.
PetraK
ona prvně za tu dobu co je u nás šla, vytáhla od tama hračku - pískací přejetou kachnu /kachna promine / zatróbila na ní a přinesla mi jí. A páreček si mohla uvrtět.
uplne ji vidim.
Mně tetkon po tý křípce zasejc ale teče furt kref z nosa
Jakoze podrazdenej frnak vevnitr ze smrkani?
denyk
a zitra muzu presazovat a taky seminka rajcatkovy.
Aaa, tady je nekdo zahradnikem. Mne leze uz pazitka venku. Par sazenic rajcat si koupim uz vzrostly, tim to hasne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 17:14
- Nahlásit
Fifi
a nelrodavaj se plastovy zatarasy na prsty? ze jako nuz ma o co zastavit? jnak panev supr kauf, ja bych chtela casem ocelovou
petrak
ja pojedu koncem kvetna na dovcu - zachranna stanice ptaku bude jedna ze zastavek, tak se tam tesim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2015 17:17
- Nahlásit
my dělali "speciální" záhonek na hrášek. S dítky... taky akcička - "mladý zahradník". Je zaseto, zalívají.. a diví se, že za ty tři dny už není úroda...
|