Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:49
- Nahlásit

cernej caj
to snad taky muzes poslat pres email z telefonu, nee?
no to bych asi mohla, kdybych to neměla všecko na foťáku

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:49
- Nahlásit

ssshhhhh
cerna, bila a 16odstinu sedi toho fleku tam...
Este, ze ne 50.

Smarja, vy ste toho zase nadrasaly, nez clovek stihne nakrmit.
ssshhhhh
Jsem si dnes při přípravě rajčat pro psy uřízla kus prstu jak jsem se snažila to udělat na drobno a ty mrchy to rajče z masa pečlivě přepečlivě vybraly. To mrkev teda byla lepší, no rajče nenastrouhám, zkusím mlejnek na maso příště.
Jen nevím, zda je úplně dobrý, že už asi 15 let nemám tetanovku...

Tak tetanovku si obnov, to neni od veci.
Jinak k ty vlaknine, co maj cuby pozirat - zkus i kysany zeli, korenovku nastrouhanou a jen narychlo v horky vode sparenou, s rajcatama by se ti asi loupat nechtelo... Nebo taky cinsky zeli, kapusta (tu cuby obzvlast milujou), pres den treba jabko hodit nebo i to nastrouhat vcetne slupky.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:50
- Nahlásit

cernej caj

spíš dumám, co nosit v počasí nad 25 stupňů. co nosíš?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:51
- Nahlásit

Vero
to má někdo kliku
tak Sportissimo nebo A3sport mají občas dobrý slevy na tyhle botky....jen je třeba tam občas zajít čumákovat....no a já se tam chodím kochat dost často, tak na to vždycky trefím...

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Vero
nevim, co je 7micka... to je 40?

ale me by stejne byly uzky... ale nekdy to muzu zkusit

birma
hele ale prej ty quechua boty dost nosej i zahranicni turisti do hor upa v pohode a kdyz sem videla cenovou hladinu tak lituju, ze to nejsou boty na ploutve

ale tak podivej se na myho muze, v lete v zime v sandalich za 500kc, aj mida v tom usel

birma
Člen
- Nahlásit

Vero
A to maj i levnější modely třeba na dvouhodinové výlety v suchém počasí, pro občasné nošení takže asi při dvou hodinách po asfaltce jednou měsíčně vydržej boty dva roky jen mám pocit, že víc toho zvládnou i lodičky s 15 cm jehlama

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:53
- Nahlásit

birma
turistky na půldenní horskou turistiku v suchém počasí v nenáročném terénu.
simtě ale to zvládnou i ty kecky za 180 Kč, co v nich chodim (teda, když pominu tu prasklou podrážku)

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:53
- Nahlásit

Vero
to je skoro už jak ta společenská obuv, co se v ní nesmí chodit
Může, ale ne venku

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:54
- Nahlásit

birma
no to bude něco jako když jsem si kdysi koupila kozačky s kožešinou, ony po měsíci popraskaly a když jsem je šla reklamovat, tak mi prodavačka řekla, že se nesmí nosit když je pod nulou....

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:54
- Nahlásit

cernej caj
41 a byly by ti rozhodně úzký, jsou docela úzký jako tak... i když teda byla by to sranda, kdyby ti měly bejt... ale to vylučuju... když ti nebyly ani ty z kanisu, který považuju za pořádně široký. tyhle nejsou...

vlk
tak Sportissimo nebo A3sport mají občas dobrý slevy na tyhle botky....jen je třeba tam občas zajít čumákovat
néni čas....

birma
jen mám pocit, že víc toho zvládnou i lodičky s 15 cm jehlama
tak to zjevně jo

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:57
- Nahlásit

vlk
ony po měsíci popraskaly a když jsem je šla reklamovat, tak mi prodavačka řekla, že se nesmí nosit když je pod nulou..

to mi připomnělo, kdysi pravdávno v hlubokém mládí jsem si šla k ševci dát spravit boty a švec se smál, že to jsem si koupila boty, co se dělají na mrtvoly do rakve, podrážka není na chození

ssshhhhh
Člen
- Nahlásit

Fifi
pres den treba jabko hodit nebo i to nastrouhat vcetne slupky
Já musím i tu trochu strouhaný mrkve maskovat v něčem masovým nebo hodně mastným. Samotný to žrát nebudou asi nikdy se obávám.

Fifi
Člen
- Nahlásit

Vero
máš s těma botkama zkušenost? že jsou voděodolný? nebo je máš poprvé.
Jsem cetla "bobkama".
vlk
Boticky vypadaj moc super!
cernej caj
maj chudaci navrtanou dirku pac po 30ti km v mokry trave mi nejak ztvrd tam kousek kuze (takovy vlysy v bote) a pak me to tlacilo do palce
Neni mozna, padlo ted bolel palec a ne malec? ale libi se mi, jak to akcne resis, neprdis se s tim. Rozriznout, navrtat, hlavne, at maj prstiky pohodu a jsou bez omezeni. A at v nich teda tu stovku utapnes!

cernej caj
Člen
- Nahlásit

kachna_
a ctecku karet nemas?

Fifi

Vero
mam kazdorozne potize, co nosit... no nosivam stary ustrizeny rifle nebo rejoicky plataky a ohrnuju... jeste mam z lonska tyto za 800 - ale je v tom stejnej hic jak v rejoickach...

du spat, dobrou noc

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:59
- Nahlásit

Vero
co nosit v počasí nad 25 stupňů. co nosíš?
Ty v takovejch podmínkách podnikáš něco krom koupačky?

cernej caj
Fakt jsem se snažila najít nízký boty na víc než jednodenní výlet v nenáročném terénu při maximálně 4h ve vlhkém prostředí

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 20:59
- Nahlásit

cernej caj
taky mi přijde,že to je už stejně horko ve všem.

dobrou noc

jdem se venknout.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:00
- Nahlásit

Vero
že to jsem si koupila boty, co se dělají na mrtvoly do rakve,
uáááááááá mám poprskaný monitor a myslím že mi kráplo i do spoďárů....

ssshhhhhJá musím i tu trochu strouhaný mrkve maskovat v něčem masovým nebo hodně mastným. Samotný to žrát nebudou asi nikdy se obávám.
když budeš dávat pravidelně tak by si mohly zvyknout, když jsem dostala 5ti letýho šibáka tak kolem zeleniny a ovoce chodil obloukem a dneska kdybych se s ním nerozdělila o mandarinku nebo o ledový salát tak mi to neodpustí....

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:01
- Nahlásit

birma
Ty v takovejch podmínkách podnikáš něco krom koupačky?

koupačka?! v této zeměpisné šířce a výšce koupu akorát psa, bych zmrzla!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
neee

a uklidnim te, v 25stupnich do vody taky nevlezu ale to mozna proto, ze kdyz odmitam nosit kratasy tak plavky sou jeste o level vejs (ale na me fakt studeny, brr a to sem jinak dneska uz chodila jen v tilku (a vcera taky odpo)

ssshhhhh
me to fena trochu zere zakapnuty olivacem, pes klido slupky i z odpadaku vytahne, jemu je to secko jedno kdyz to projde krkem

Fifi
kdyz ty boty byly 3 roky jak papuce a pak takova desna nehoda se jim stala ten kousek odvrtan a nebyt te skoro derave podrazky uz stejne

Rozriznout, navrtat nojo, hlavne kdyz to nekdy ukazujuv obchode tak to bys videla jak ti prodavaci dou do mdlob

birma
podle me to pisou hlavne proto, aby si jim nesla reklamovat ze to po celym dnu proprselo nebo ze to za 8mesicu prochodis, ale obecne prej ty cene ty decathlon veci +/- odpovidaj.

vlk
sem se na spodary v tom klimatexu dneska divala ale nenadchly me, mooooc vysoky

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:04
- Nahlásit

Vero
v této zeměpisné šířce a výšce koupu akorát psa, bych zmrzla!
To jako když je nad 25, tak sedíš na břehu a potíš se radši než by ses šla vykoupat?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:06
- Nahlásit

cernej caj
obecne prej ty cene ty decathlon veci +/- odpovidaj
Tu jejich zimní/podzimní bundu 3v1 miluju, ale u tý nepsali, že ji mám nosit v suchu a teplotách nad 15 stupňů

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:06
- Nahlásit

birma
To jako když je nad 25, tak sedíš na břehu a potíš se radši než by ses šla vykoupat?
dyť je to strašně studený!
já se v podstatě nepotřebuju koupat ani v moři, vodu miluju, ale nepotřebuju v ní úplně nezbytně plavat... někdy mě to chytí, že jo, ale taky třeba vůbec. stačí mi, že se z toho raduje buldozér

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:07
- Nahlásit

ssshhhhh
Jo a hele, btw, k tomu tlf, koukam na odkaz od cajdy, moje nokie je fakt prehistoricka. Nokia 3100. A vona beruska funga, sms, volani, fotak ani nema. A diky baterce od Cajdy klidne i tejden neni treba nabijeni. Miluju ji, nechci se s ni loucit, taky neni duvod.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:09
- Nahlásit

Vero
Aha
Bych si teď mohla vzpomenout, že před asi 15 rokama jsem se koupala v Sázavě na přelomu března a dubna, páč jsme byli na tejdennim výletě s oddílem a jinak nebyla šance se umejt je fakt, že od tý doby jsem výrazně zpohodlněla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
sem si u toho hledani na tebe vzpomela, zda ta baterka jeste fakci

pravda ta moje je o 2 roky novejsi ja tu moji taky miluju a doufam, ze vydrzi jeste aspon 20 let, tak dobre se z niceho jinyho neesemeskuje

birma
no kdyz sem se ja naposledy koupala ve svitave koncem brezna tak sem z toho mela pekny horecky, ale mozna chyba byla ze sme se otocili v loni a ty nacucany maskace a mikinu sem na sobe v tech 8mi stupnich mela jeste nekolik nasledujicich hodin

ale ja na to ze teplo rada nemam tak na koupani musim mit fakt hooodne teplou vodu...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:13
- Nahlásit

cernej caj
mozna chyba byla ze sme se otocili v loni a ty nacucany maskace a mikinu sem na sobe v tech 8mi stupnich mela jeste nekolik nasledujicich hodin
To by mohlo být jedno z vysvětlení

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:15
- Nahlásit

Vero

Zalezi na teplote vody, ale taky si radsi jen smocim hnaty krive az po prdel treba, ze bych si sla zaplavat, to ne.
birma
že před asi 15 rokama jsem se koupala v Sázavě na přelomu března a dubna, páč jsme byli na tejdennim výletě s oddílem a jinak nebyla šance se umejt
Tak to je z nouze ctnost. Ale jak vedro nesnasim, tez se rozmyslim, zda se cela smocit.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:16
- Nahlásit

cernej caj
a uklidnim te, v 25stupnich do vody taky nevlezu ale to mozna proto, ze kdyz odmitam nosit kratasy tak plavky sou jeste o level vejs

ale zas v nich se nechodí, to není ve vodě vidět

pro mě je teda taky příšernej vopruz to převlíkání. že to nestojí za to asi ani z tohoto hlediska

birma
Sázavě na přelomu března a dubna, páč jsme byli na tejdennim výletě s oddílem a jinak nebyla šance se umejt

no ty jo. já se teda myla v potoce, nebo ve vodě co tekla jen studená, včetně hlavy, ale to všecko přiměřeně zhruba v létě... a z té nutnosti mytí, zážitky to fakt nebyly.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:17
- Nahlásit

Fifi
A kdo se to plavívá studenym Labíčkem, kdo?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 21:17
- Nahlásit

Fifi

no já vodu zrovna moc nemusím....šukají v ní ryby.....a srát taky nechodí na břeh...

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání