| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
no ja nevim, jestli te mam chvalit, jak ses sikovna nebo nadavat, ze sis davala jeste moc zahul, ne?
ale teda ses aktivistka a nejaky fotos rozkvetlych kytek nemas?
jinak povidani pekny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:51
- Nahlásit
PetraK
Co ste podělali vy? Teda spíš podělaly
holek panenky celou koupelnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
k ses sikovna nebo nadavat, ze sis davala jeste moc zahul, ne?
no jo, když to vono samo! Brtnik se mi smál, páč když jsme tam jeli a plánovali, že si vyudíme buřtiky, tvrdila jsem, že tam rozhodně tři hodiny nebudu! mno.......... přijeli jsme v půl dvanáctý a odjížděli ve čtyři . No prostě když jsem zapálila v udírně, šla jsem kolem Itálie a řekla si, že to trochu očistím..... pak jsem si uvědomila, že musím vyčistit hlavně Ostrov pokladů - protože tam právě už je milijouny sněženek a úpolínů a lezou další cibuloviny a to se musí očistit dřív, než to je venku všecko.... hned vedle Ostrova pokladů jsou ty denivky, tam to je přece tak jednoduchý, jen shrabu a odnosím..... a jééje, tady pod lískama už taky lezou tulipány a bleduel, to musim taky očistit........... no jo a bylo a moc hezky se na to koukalo.
Fotos letošní nemám, ale je to stejný jako loni hele - fakt úúúplně stejný, jen je už březe a ne únor, jako na těch loňských fotkách:
jinak povidani pekny
díky za pochvalu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:55
- Nahlásit
kachna_
holek panenky celou koupelnu
coooo? , se trochu bojim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 10:06
- Nahlásit
PetraK
coooo?
včerejší diskuse holek
Poslouchám holky, jak si hrajou
"Kak kak kak vykakaly jsme celou koupelnu"
díky Nadbohu za to, že nemáme realistický panenky
A skvělá byla Lůca, když zmerčila, že jí poslouchám, tak říká "To udělaly Kačenčiny panenky"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 10:11
- Nahlásit
kachna_
to byla ta kacencina prece, ne??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 10:26
- Nahlásit
co sem komu udelala... divam se na pethome a .. "Punto, vedel si ze jedna blecha se doakze za 21 dnu rozmnozit na 1000 dalsich?
jako reklama dobry ale proc to na me musi vyskocit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 10:47
- Nahlásit
PetraK
trochu
že musím
jen shrabu a odnosím
to musim taky
se divim, že jste tam nespali
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 10:48
- Nahlásit
cernej caj
ale proc to na me musi vyskocit
no páč blechy skáčou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:08
- Nahlásit
kachna_
mi pripomina, ze sem vcera neluxovala
psi dostali na zkousku cca 24cm dlouhou buvoli kost - ted merim, jak ji budou dlouho zpracovavat, pac timik po ranu na bivaku byva velmi nedockavy a stekotem dava najevo ze uz chce jit.. tak bych mu dycky brala neco s sebou aby se zabavil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:14
- Nahlásit
nějak nestíhám
cernej caj
s biokillem se ti žádná blecha nenamnoží
tobě to žerou ty bůvolí kosti? mě ani omylem
včera na procházce koukám, že Dorin si nese klacek a ještě si říkám, že by na starý kolena blbnul a nosil něco v držce? Pak jsme se na chvíli zastavili a Dorin to začal žrát, vona to byla stará volezlá kost co vypadala fakt jak klacek!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:20
- Nahlásit
Maya
no nevim, co mam info od toho muze kamarada co ma deratizacni firmu, tak prej i s tim biokillem je to na povazenou a musi byt perfektne uklizeno aby to fungovalo (stejne jako s profi postrikem) pac jak mas prach atd, tak uz se ta "voda" drzi tam a larvicky se vesele vylihnou... a vis, ze my tu sme furt na stavenisti
jo a musim se priznat, ze sem zkoukla cely svatby v benatkach jak si to kdysi nadhodila s tou cajovnou tak je to v cz tak mi to tu vali na druhym monitoru
me zerou uplne vsechno a kosti taky, to maj radi.
takze rikas, ze prekvapeni na stary kolena je dycky trojskej kun, jo
me vzala vcera feri do drzky lano z toho tenisaku na kusu lana a drrrrrrzela a drrrrzela a vrrrrrcela a pak k ni prisel tim a tak dostal jasnej signal, ze on drrrzet nebude, akorat jak to pustila aby mu mohla ukazat zoubecky tak uz znova nic
a taky ten tyden byl supr na to, ze sem ji naucila odvolavat od okna, kdyz tam rve na lidi co dou kolem - ale to vona vi, ze dostane pamlsek. skoda, ze v noci to furt nefunguje, pac je nemam kam schovat takze ona vi ze bude kulovy a neobtezuje se s tim stekanim prestat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:29
- Nahlásit
Nestíhám vás dočítááát dneska se mě tu couraj lidi furt..
Já sem moc odkazy nedávám, ale todle je taky zajímavý čtení ...
http://www.novinky.cz/muzi/363648-jeho-vynalez-roz jel-miliardovy-byznys-on-si-ale-ted-sype-popel-na- hlavu.html
a přesně si řikám, co je na tom namíchat si kafe a ingredience podle svýho z velký plechovky.....
cernej caj
a co auťák? objevil se ?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:30
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
Hlášky holek jsou bezkonkurenční. Sypej to sem dál
PetraK
Moc pěkný povídání zasejc
Maya
jak dlouho jsi to tu kočku učila -pěkný fotos
cernej caj
nedočítám, ale snad se zase nepomnožily ty potvůrky malý ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:37
- Nahlásit
Fajka
nee, zigulik stale nezvestny
to je pech, hlavne kdyz si to ten clovek sam uvedomuje...
ted sem dostala zajimavyho "sprda" kdyz sem si psala s kamaradem a on vyjadril pekny znechuceni nad tim, ze pouzivam latkovy kapesniky, ze sou nehygienicky... tak rikam, ze papirovy prece nejsou lepsi aon rika, ze jo - jednou smrknes a vyhodis a uz nikdy nepouzijes - a me napadlo, jestli je horsi vypotrebovat za den pri ryme treba 4 baleni timto zpusobem, nebo ten jeden kapesnik hodit do pracky, kde nezabere vubec zadny misto navic... a rikam si, ze smrknout jednou a vyhodit msi byt o dost vic nesetrny...
Darenka
nene, zatim klid (tuk tuk tuk) ale je nutny zachovavat opatreni rekla bych jeste par tydnu.
jaky jsi mela vikend? bylo u vas vcera taky tak krasne?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:50
- Nahlásit
cernej caj
četla jsem někde, že kočky dokážou odejít na hodně dlouho a pak se z ničehož nic vrátí - vyhublé a rády, že jsou zase doma.Tak snad to bude i tenhle případ.
Jj včera yl opět krááádný den. Dojeli jsme si pro Darenku a pak pokračovali na zahrádku. 2 hoďky jsme střídavě pracovali a oňuchávali Darenku. I na ní jsme použili nůžky. Potřebovala leckde něco přistřihnout Dále proběhlo seznamování s Emou z útulku. O Emě tvrdili, že jsou jí 4 roky, ale my i s kamarádkou myslíme, že tak 2 roky. Je hodně hravá a živá. Došlo i na vyceněné zuby u Darenky (je to případ jeden z milionu). Ema byla zkrátka neodbytná, tak se Darča naprdla - zavrčela a vycenila tesáčky Ema je možná kříženec vlčáka a něčeo (plemena psů neznám). Je celá černá a má zlaté oči, takže od prvního pohledu působí zle, ale je to šikovná potvůrka. Je čistotná, umí i poslechnout, jen na přivolání musí ještě hoooodně zapracovat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 11:50
- Nahlásit
cernej caj
nee, zigulik stale nezvestny
vypotrebovat za den pri ryme treba 4 baleni timto zpusobem, nebo ten jeden kapesnik hodit do pracky, kde nezabere vubec zadny misto navic
se přiznám že tohle si vůbec netroufám odhadnout co je ve výsledu ekologičťější jestli látkovej nebo papírák...
no pokud s papírákama plejtvám tak jasný ale pokud se snažim je používat šetrně tak si vůbec netroufám odhadnout co je horší.. já používám obojí, podle toho co je poruce a co najdu v batohu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:01
- Nahlásit
kachna_
A skvělá byla Lůca, když zmerčila, že jí poslouchám, tak říká "To udělaly Kačenčiny panenky"
NEEE, NENE, NENE , ŽE NE?? ŽENENENE??? TO JE PŘÍÍÍÍŠERNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!
kdy ti vyjdou zápisky Holčiček knižně?
cernej caj
Punto, vedel si ze jedna blecha se doakze za 21 dnu rozmnozit na 1000 dalsich?
Možná by měl někdo říct Punťovi - "jdi za Čajdou, ta ví víc než já!!" abych tak citovala pohádku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:03
- Nahlásit
Darenka
jj, i ja... tak uvidime...
si myslim, ze povahove hravej pes bude ve 4letech klidne porad stejnej ale tak supr, ze si psiska uzili spolu trochu
Fajka
jj, taky pouzivam oboji podle toho, co je - myslela sem to spis v tom pripade, ze co smrk, to papirak - tam mi to prijde takovy uz dost diskutabilni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:11
- Nahlásit
PetraK
informacni embargo na blechy jeste by si o me mysleli ze su spindira
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:28
- Nahlásit
PetraK
mě zdevastoval pobyt na zahradě tak
jak to tak čtu, tak mi to je jasný...já nevím, jestli mě něco dokáže zdevastovat
Teda vlastně jo-pivo. Páč na Tomášov jsme přišli v 15:30 odcházeli jsme v 19hod na vlak, přijeli domů ve 20 hodin a já byla ve 20:30 mrkvolné, taky Bukí, páč ten měl hodně práce, měl tam nějakou malou blonďatou hubenou čtyřnohou kámošku, tak se předváděl...a v restauraci pak problém, že páč jsem mu nevzala dekuuuu, takže jsem mu na zem hodila tričko, ale to nic moooc, to tvrdý pod tím, takže jen seděl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:31
- Nahlásit
denyk
chudak buki
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:33
- Nahlásit
kachna_
A skvělá byla Lůca, když zmerčila, že jí poslouchám, tak říká "To udělaly Kačenčiny panenky
hááá to jsou případííí
Ti známí z Tomášova mají 3 cácorky, věk 6-4 a asik 1,5 roku, taky mazééééc, šli jsme kolem jejich baráku, něco ječelo za rohem, no máme jen dva kočárkýýý a já ci takyyyy
Přivezla jsem jim Studentskou pečeť a "Bája" ( 6let) říká, jéé moc děkujem, nám zrovna čokoládky došly a já no to jsem ráda, že jsem vám zachránila život
(obchod mají cca 4km )
Pak s nama šly na terasu, Prďolky si šly hrát na sníh (ke srubu) , jedna si sundala holínky i fuksy a běhala bosa po sněhu . Pavlínka - maminka to nějak moc neřešila, holky jsou zvyklé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:34
- Nahlásit
cernej caj
no, ale praní, to máš elektřina, voda, prášek, jako ekologie fakt taky nic moc, já bych řekla, že je to tak nastejno vyrobit papírovej kapesník a nebo vyrobit prací prášek a elektřinu, já teda používám už jen papíráky, navíc papír se ekologicky rozloží na rozdíl od pracího prášku a i pračky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:35
- Nahlásit
Darenka
že jsou jí 4 roky, ale my i s kamarádkou myslíme, že tak 2 roky. Je hodně hravá a živá.
háááááááá Bukáčovi je 6 a to máš vidět ten rachot
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:35
- Nahlásit
cernej caj
chudak buki
magůrek je to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:44
- Nahlásit
Maya
jasny, to prani nic moc - ale ten kapesnik, dva se zas v ty pracce uz ztrati rekla bych - jinak pravda, nez kupovat jen kvuli kapesnikum
denyk
dobry deti brrr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:51
- Nahlásit
cernej caj
a žehlení jsem zapomněla
tak jasně, že nemáš pračku kvůli kapesníkům a prala bys i bez nich, ale podle mě pokud chceš počítat, co je ekologičtější, tak musíš tyhle věci započítat, o papírovejch by se taky mohlo říct, žeč jsou stejně udělaný jen ze stromů vysazených za tímto účelem a že nebejt z toho stromu kapesník, tak je z něj něco jiného, takže je to vlastně jedno že na to padne strom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 12:59
- Nahlásit
kachna_
se divim, že jste tam nespali
v neděli? zatím nehrozí. Ale bylo krásně fakt, i jsem se musela hlídat, abych si nesundala moc věcí. Jen v baráku teda bylo dosti nevlídno, větrali jsme jako blásni.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:00
- Nahlásit
Byl tu Honza,přivezl mi jabkovici a Adamovi sušenku asi budu žárlit, protože Adam ho vítal výskokem a blemcákem, což mně ještě nikdá neudělal a po dnešku ho oblibuje ještě víc, protože sušenky z jitrnicovýho prejtu se u nás doma nějak nevyskytujou
A pak jsme jeli kupovat umývadlo. Adam siprej pláknul, že jsme šli bez něj. A já bych si plákla taky, protože umyvadlo, co je normálně nesehnatelnýjsme našli v několika variantách, takže koupený neni, páč jsme se nedokázali rozhodnout
|