| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:22
- Nahlásit
birma
ale jinak jako jasně, ale kvůli látkovejm musíš vyrobit prací prášek a pračku a to bych řekla, je ekologicky mnohem náročnější
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:25
- Nahlásit
Maya
tak já tu rýmu mám přesně naopak, no možná je to jiná rýma, ikdyž na alergu mi řekli tohle.
aspoň 20 litrů jí snad z palírny dostal
ty wogo až ták, to kdyby jste zpeněžili, kluci kupujou litr za 260Kč hned máš na boty
Z kalvadosu je nejlepší zázvorovice, páč nemá ten "ocas" jako slívka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:25
- Nahlásit
Maya
kvůli látkovejm musíš vyrobit prací prášek a pračku a to bych řekla, je ekologicky mnohem náročnější
tak obojí asi doma máš stejně i bez látkovejch kapesníků, ne?
já teda používám obojí, i když spíš papírový, protože látkový vždycky po vyprání záhadně zmizej do máminý skříně a když mám rýmu, kašlu na kapesníčky a aspoň doma se mnou chodí všude toaleťák
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:27 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
denyk
ty wogo až ták
nevim kolik letos, ale bejvá to tak nějak, když se očeše všech asi 7 jabloní a je úroda
to kdyby jste zpeněžili, kluci kupujou litr za 260Kč
když ona bohužel ani tak neni zadara...
nemá ten "ocas" jako slívka
to asi záleží na kvalitě pálenice a jablek, už se nám stalo, se jsme měli jednu várku s hodně hnusnym ocasem. Rok na to byla naopak vynikající
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:30
- Nahlásit
birma
když mám rýmu, kašlu na kapesníčky a aspoň doma se mnou chodí všude toaleťák
se mnou kuchyňský utěrky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:31
- Nahlásit
Maya
tak asi bych mohla ae ja ani nevim, co to zere (pac trava by jim asi dosla brzo kdybych je nechtela stehovat a navic muzou mit blechy
a co taky s tim kdyz to umre?
birma
tak vyberte dobre
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:33
- Nahlásit
birma
ach soo, já myslela, že to dostal...
já tomu pálení nerozumím, kluci to berou po demižónech z Český Kamenice už několik let a nemůžou si jí vynachválit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:33
- Nahlásit
cernej caj
co taky s tim kdyz to umre?
od čeho máš Timíčka a Ferinku?
tak vyberte dobre
dík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:39
- Nahlásit
birma
a to se jim jako hodi cela neoskubana slepice? asi ne, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:41
- Nahlásit
cernej caj
to se jim jako hodi cela neoskubana slepice?
někdo to dělá i tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:44
- Nahlásit
cernej caj
birma
to se jim jako hodi cela neoskubana slepice?
někdo to dělá i tak
to bych nedělala může to v nich podpořit loveckej pud
stačí slepici ponořit do horký vody (opařit) a ono z ní většina peří sleze sama... to je hned..horší je to naporcovat bo i s těma vnitřnostma to kapek zavání..takže kolíček na nos rači..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:48
- Nahlásit
Fajka
staci vedet co s mrtvou a nemam chut to doma mit a to jeste nevim co se dela s tema zivejma krome toho ze muzou mit blechy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:49
- Nahlásit
ešče furt smrkáte?
Já se přiznám, že jednak kvůli gezichtu papírový nemůžu, druhak si myslím, že je toho papíru škoda, páč skrzevá stromy - i když jasný, dneska už se to dělá z recyklu - na druhou stranu ovšem si mylsím, že během recyklace jde do toho dost chemie a treťjak - taky nemám ráda, když to prosmrknu. A na šílenou rýmu je nejlepčí co?? Stará dobrá plína!
Mám tu dobrej blázinec, páč právní oddělení co?? Právní oddělení nezná a neví a tím pádem přidělává Koláčemu práci, páč Koláče jim odhalilo chyby a to pak Koláčemu ale zase přidělá práci. Asi začnu pracovat jako oni a pak budem za kretény.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:49 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Zase jsme slavní... to dělají ty pronájmy bytů nepřizpůsobivejm
http://decinsky.denik.cz/zpravy_region/na-sluknovs ku-zase-radi-zlodeji-poradaji-najezdy-na-chalupy-2 0150308.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:50
- Nahlásit
cernej caj
slepice nežerou trávu, ale zrní, starej chleba a tak a nebo se prodávaj i granule holt je nakrmíš a vypadne z nich vajíčko, pak s nima nakrmíš psy a nebo si uděláš polífku
Fajka
jj, stačí oškubat tak nějak napůl, netřeba se s tím crcat jako když to člověk dělá pro sebe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:51
- Nahlásit
cernej caj
slepice nemaj blechy, ale čmelíky a ty jsou slepičí, ty na člověka nejdou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:52
- Nahlásit
Maya
slepice nemaj blechy, ale čmelíky a ty jsou slepičí, ty na člověka nejdou
TY JÍ MUČÍŠ!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:53
- Nahlásit
Maya
slepice nežerou trávu, ale zrní, starej chleba
počkej, počkej, to teda žerou trávu!! proč je to jinak tam, kde jsou vyzobaný na hlínu? Hm? A soused jim právě dává tam na to vyzobaný i posečenou trávu. Takže podle mě žerou trávu, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:58
- Nahlásit
PetraK
ja si myslim, ze zerou travu + asi se prikrmujou tim co pise maya, nekde kde travu nemaj tak to zerou jenom, no...
mozna za 20 let joo, ale dneska se na to necejtim na takovy brime
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:59
- Nahlásit
PetraK
počkej, počkej, to teda žerou trávu!! proč
javol!! žerou , a čím víc jí maj tím oranžovější maj vajca
a žerou všecko zbytky z kuchyně, jsou to popelnice...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:05
- Nahlásit
PetraK to teda žerou trávu!!
no žerou, ale nevystačej s ní, ty velkochovaný by to podle mě mohly i odnést na zdraví, že by tim nepokryly ani základní potřeby.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:21
- Nahlásit
kachna_
no žerou, ale nevystačej s n
no však jo, to asi nestačí, podle toho, jako to všechno zničej, tam kde jsou , ale určo jim šmakuje.
Fajka
a žerou všecko zbytky z kuchyně, jsou to popelnice...
jojo, taky šneky žerou - o ty je bitka.
Vim, páč jsem jezdila jako dítěto na farmu. měli ovce.slépky, králiky, kachny - jsme koupávali kachňátka, chodily na kopřivy, který se jim sekaly a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:29
- Nahlásit
PetraK
jj, na koprivy sme taky s babickou chodivaly.
pro ale asi nic moc nabidka, nejsu vecne doma, chudaci slepice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
jaká nabídka? Někdo ti nabízí slepice a k tomu bonus čmelíky?
hele ad ty kopřivy- nejsem schopná si vzpoemnout, že se spařovaly, že jo?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:41
- Nahlásit
PetraK
houby se spařovaly, babka je nakosila, svázala a pověsila na plot...slépky chodily a uzobávaly si....
nemáte někdo to čísílko přes který se leze do Falca ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:47
- Nahlásit
PetraK
myslela sem jak fajfka psala o tech klecovych slepicich jak s nima muzes podarovat okoli, na tom zaklade to vzniklo
takze asi kdybych chtela, tak se to da zjistit jak ji sehnat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:53
- Nahlásit
vlk
houby se spařovaly,
no já to právě nevím - .... páč mám za to, že ta paní je nasekala, spařila a s míchala s nějakým šrotem a to dala káčatům......... , ale jistá si pochopitelně nejsem a děsně mě to vytáčí. Ona tu směs míchala rukou.... si říkám, že to by asi nedělala, kdyby nebyly spařený????????????? co myslíte - nutně to potřebuju vědít
číslo do falca nemám Fifi bude mít. písní ji na emila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:55
- Nahlásit
cernej caj
myslela sem jak fajfka psala o tech klecovych slepicich jak s nima muzes podarovat okoli, na tom zaklade to vzniklo
aháá, to já nevím, jen jsem tu zahlídla slepice a trávu , nestíhám to dneska pojmout šécko.
No jestli jednou budu mít domeček a větší zahradu, chci si pořídit právě pár striptýzek a nechat je u nás hezky žít. Budou mít svůj domeček, svůj prostor a budou si žít jako páni!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:55
- Nahlásit
PetraK
mě spíš přijde, že žerou broučky v trávě a tu trávu berou spíš tak omylem a akorát jí ušlapou nebo rozhrabou
ale ty kopřivy jo, to si pamatuju, že babička taky dělala, ale my už to teda neděláme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:56
- Nahlásit
PetraK
a ty budeš přemejšlet co s vejcema, pokud teda asi pár nemyslíš jako 2
|