| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:20
- Nahlásit
koukám v Brně teda máte vymoženosti http://www.ajo.cz/
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:22
- Nahlásit
Fajka
Kup si red bull
Promiň, evokovala mi to tvá hláška nasadím křídla.
Snad bude brzy líp i bez lítání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:23
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
a zas , zas, zas v tom blbym kanclu:
když je venku sluníško
Rumíček je pipiiiii roztomilé. Neb dnes ráno pacičkoval na sousedovic mrzoutského foxíka. Foxíkovi se nedivím, že je mrzoutský, neb tráví život na flexině a když je v okolí pes, tak na velmi, velmi napjaté flexině. No a protože Rumíček je princ Líbeznil obecný, usedl k mrzoutskému foxíkovi a pacičkoval. Pak se radostně poscal tedy ne že by se počůral, ale měl ze sebe tak velikou radost, že si foxliho naklonil pacičkováním na svou stranu /tenhle způsob komunikace mě nikdy nepřestane bavit pozorovat, jak on oooopatrňooounce, pomáááličku pacičkuje /, takže hopikal, neb musel a........ při tom čůral, neb tedy již to vydržet nešlo- to čůrání. A bodejť by jo, když hned po vyběhnutí z domu, místo aby šel čůrat, šel přemlouvat foxliho k družbě. A hopikat musel, protože byl radosten. Vždycky hopiká, když je ze sebe radosten. Jen u toho prozatím ešče nečůral. Takže pro ten moment se z něj stal pojízdnej hopikací kropičák
A skorem celou vycházku jsme si hráli!! spolu. Dokonce i když se tam objevili psi, tak jsme se přetahovali. I Bubi se trochek přetahovala - díky Fajfce teda. Páč HALELUJÁÁÁ za její dlouhý přetahovadlo. Stačí jedno na dva psy. A čutali jsme šištéty a honili se kolem zábradlí. Pak mě zakousli.Hezké ráno to bylo. JEN UŽ POTŘEBUJU KURNIK SVĚTLOOOOOOOOOOO!
KÁÁÁÁCHNA!!
Fajka
Hele nechceš zkusit mou oblíbenou a vyzkoušenou Arniku Montanu -
https://svethomeopatie.cz/hledam_homeopatika.php?p =arnica+montana&lg=1
velmi, velmi urychluje hojení (vyzkoušeno kupříkladu na lektorce angličtiny našeho ředitele - urvala si vaz při lyžovačce, mně to pomohlo, jak jsem se loni vysekala, pomohlo to mně i Brtnikovi na bolest zad.... šikovná věcička. navíc by ti to mohlo pomoct při regeneraci (lze ale i preventivně) po těch tvých štrekách
denyk
držím Kubovi palce!!!!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:26
- Nahlásit
Neni ono dneska 13.? Ja zahajila tento den stylove hned po pulnoci, kdy jsem si utahana vylila do notasu hrachovku!! (((( JA SU TAKOVEJ DEBIL!!! Notas sice dneska nabehnul, ale bude to chtit notnou cistku u profiku. Jeeste, ze tu mam staryho bezpismenkovyho invalidu, ten sice funi jak orkan, ale funga. Zatim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:26
- Nahlásit
Maya
a ty taky si můžeš pořídit Arniku! na tu svou packu.
Fajka
když se ztratí obojek v chlupech tak je vcelku jedno jakej je
a nám je taky jedno jakej obojek máme, my jsme sice holoprtky, ale socky
Za ty přetahovadla dík, jeslti budou žůůůžový, bude to dobrá pomsta!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:28
- Nahlásit
Fajka
dala bych si do držky sama sobě nejrači
Hlasim se k tobe do klubu!!!!!
A drzim palce moc, chytre matce kachniho_ pluku! A i tobe, ty kluku. Od Denyky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:33
- Nahlásit
Darenka
chjo, když je v práci naprt, je to blbý! Tak se drž děfčico naša.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:40
- Nahlásit
Maya
hele ten dyzajn market - kde je najdu?? Chtěla bych možná něco pro kolegyni , člověka z nejhodnějších.
o snad ne, hejbat s tím můžu už mnohem líp, akorát mi asi dobře nedělá to sevření prstů kolem pera a zároveň hejbání při psaní
hele za rtg a sono nic nedáš, nechci strašit, ale vzpomeň si na brutici a její vlásečnicovou zlomeninu ruky mě s tím taky předloni strašili, jak jsem si zmasakrovala tu nohu na lyžích. Stav se tam pro klid., ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:43
- Nahlásit
Fifi
tak to profici urcite vycisti a jinak doufam, ze zalohujes
PetraK
to zni skvele, ze i bubi se pretahovala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:46
- Nahlásit
cernej caj
On to je novej notas, zalohovat? Ja nevim, od toho mam matheu, ktera si s nim zrovna o vikendu hrala a neco tak aktualizovala a tak. Sere me to neskutecne, je v zaruce, takze asi jen autorizovanej servis, zbytecny starosti, prachy atd. (( Hrachovka pitoma a blba ja!!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:03
- Nahlásit
PetraK
JEN UŽ POTŘEBUJU KURNIK SVĚTLOOOOOOOOOOO
u nás azůro ani mráček, už aby bylo odpoledne
vyzkoušenou Arniku Montanu
ano ta je gut
Já se hodně o homeo dočetla v knize od Lebenharta "Svlékl jsem bílý plášť" kdyby někdo měl zájem půjčím
ím Kubovi palce!!!!!!!!!!
tak to bude určo vše okej, když nás je tolik "držáků"
Fifi
JA SU TAKOVEJ DEBIL
tak to si tu prej správně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:07
- Nahlásit
PetraK
hele ten dyzajn market - kde je najdu
http://dyzajnmarket.com/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:09
- Nahlásit
PetraK
vzpomeň si na brutici a její vlásečnicovou zlomeninu ruky
to nestraš, ale tak víš co, já k dochtoroj až bude ruka upadávat, myslím, že s tímhle se tam teda nedokopu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:11
- Nahlásit
Fifi
A i tobe, ty kluku. Od Denyky.
děkuji za kluka on mosí být zdráv, andílek
zbytecny starosti, prachy atd.
ach jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:14
- Nahlásit
Fifi
zalohovat - pokud mas treba pracovni veci a tak, dobry koupit externi hdd a na nej vsechno kopirovat (sou softy, co to budou delat automaticky) nebo to treba posilat na cloudovy uloziste na webu (neco jako toje misto na jakykoli data na webu). to ze je neco novy neznamena, ze se ti to nemuze rozbit - z jakyhokoli duvodu. A pokud tam navic mas pracovni veci, urcite je lepsi si to ukladat nekam bokem (externi disk asi nej reseni, nez to palit na dvd a tak). ten vypojis a nechas doma i kdyz s ntb budes nekde jezdit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:20
- Nahlásit
cernej caj
a pak jsou takový, co mají externí disk a stejně nezálohují
spíš by se mi hodilo vykoumat jak takhle na to google úložiště synchronizovat kalendář z mobilu, kdyby nááhodou byl mobil kaput, aby se to dohledalo i tak
budu se muset někdy pustit do zkoumání
akorát moje xp doma s mobilem nekamaráděj, což je na experimenty dost blbý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:22
- Nahlásit
cernej caj
Jj, cloud mam. A pracovnich veci tam ted moc nebylo, kazdopadne notas nabehnul, jen je fakt straslive zprasenej. Predstav si hustou hrachovku... Jeste, ze mathea objednala notas s vodeodolnou klabosnici, tohle zatect do normalniho, je po nem. Jsem na sebe skutecne nasrata, tohle se mi v zivote nestalo, jsem opatrnice. Jak vidno, i to je malo. No nic, nejde vo zivot, jde vo ho...
denyk
on mosí být zdráv, andílek
Sak bude! A basta fifi!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:29
- Nahlásit
Fifi
dřív nebo pozdějc si do klábosnice nebo noutbuku naleje něco každej, tak alespoň už to máš za sebou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:46
- Nahlásit
Fifi
jasny, no. tak hlavne, ze to vsechno vali a akorat nebudes u ntb jist (stejne to neni dobry, ja to teda nedelam, vyjma nejakych orisku, cokolady a tak
Maya
me se to jeste nikdy nestalo. Ale jednou mi polil kolega kafem cast klabosnice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:50
- Nahlásit
líbí se mi takovýhle boty, to to nemůžou dělat v nějaký normální barvě?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:50
- Nahlásit
cernej caj
me se to jeste nikdy nestalo.
Rychle to zatukej! Vis, jak to tady chodi, epidemie.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:52
- Nahlásit
PetraK
Krásný povídání zasejc
Manžel se fčéra večír kochal článkem o carevně - líbil se moc. Máš začít psát knížku a s podrobnejma návodama na výchovu a výcvik To ale nejsme jediní, kteří ti to říkaj, že? Tak už bys měla začít. Máš na to už jen 2 roky a 6 měsíců a 12dní
Jinak díky za podporu s tou prací. Teď už ať se děje cokoli, nějak to dám. Nejblbější je ten tlak okolo žaludku z tý blbý nálady, která tady vládne a neochoty při zadávání práce.
Denyk
Zapomněla jsem pochválit ten obojek. Je fakt povedenej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:52
- Nahlásit
cernej caj
akorat nebudes u ntb jist
stejně bude až jí votrne
já teda jím u pc běžně a bejt to noťas, tak už by asi taky byl v pánu, takhle mi jen blbne klávesnice a tu můžu když tak hodit z okna z fleku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:53
- Nahlásit
cernej caj
to zni skvele, ze i bubi se pretahovala
jojojio, malilinkatě,jen trošánek, ale vrtěla si u toho párečkem .
denyk
u nás azůro ani mráček, už aby bylo odpoledne
tady taky, ale te'd!! až půjdu dom, bude zas ta mrzácká tma.
ano ta je gut
souhlasil by i Brtnik, kterej si jí ze zoufalství vzal. A pak si pochvaloval, že v době, kdy si jí bral mu přestalo pískat v uších. Jen moc nechápu jeho uvažování, proč to nezkusí touhle cestou řešit dál ale tak když si chce pískat, at si píská
Maya
to nestraš, ale tak víš co, já k dochtoroj až bude ruka upadávat, myslím, že s tímhle se tam teda nedokopu
jo vím, jsem to stejný, já bych bývala taky k doktorovi nešla, kdyby se mi furt nedělaly nový a nový modřiny , to mě trochu děsilo. No a ono neřešená zlomenina - aby to nenapáchalo víc škody pak
díky za ten odkaz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:56
- Nahlásit
Fifi
neboj
Maya
a kdyz maj barvu, nemaj velikost. si nevyberes
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:58
- Nahlásit
Maya
nemůžou dělat v nějaký normální barvě?
třeba f tý zelený? tohle jako není noumáuní barva?
Darenka
to už jen 2 roky a 6 měsíců a 12dní
a měla by měla, já bych si pár výtisků taky koupila
Fifi
Vis, jak to tady chodi, epidemie.
jako ty urvaný drápky naposled
PetraK
bude zas ta mrzácká tma
už jen pár dní
ale tak když si chce pískat, at si píská
tvrdohlávek obecný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:59
- Nahlásit
Darenka
Krásný povídání zasejc
dík to myslíš to dnešní? Poscávací? museli byste ho vidět já se z něj jednou asi taky počůrám. Včera jsem se zvedla od počítadla a........ už byla obsazená židle. Čuměl na monitor tak jsem si sedla za stůl, ǎť si tam úřaduje , když ho to přestalo bavit, šel mě zasednout
Manžel se fčéra večír kochal článkem o carevně - líbil se moc.
to jsem ráda, potěší mě vždycky, když se lidem psaní líbí. Baví mě to/což je vidět na délce textu a vět /
Máš začít psát knížku a s podrobnejma návodama na výchovu a výcvik To ale nejsme jediní, kteří ti to říkaj, že?
to by mi to musel chtít někdo vydat. Já to kdysi zkusila, to jsem ještě psala Ešočlánky, napsali mi, že takových témat je v současnosti hodně, což je pravda, v tý době toho vycházelo hodně, tak jsem se na to vyprdla. ALe o výcviku já nejsem fundovaná psát, neumím vysvětlovat, vím, jak si věci dělám já, ale předat to neumím.
Jinak díky za podporu s tou prací. Teď už ať se děje cokoli, nějak to dám.
to je dobře tohleto, aspoň že tohle vědomí dáš, to trooošánek člověka drží.
Nejblbější je ten tlak okolo žaludku z tý blbý nálady, která tady vládne a neochoty při zadávání práce
znám hnus, těžko se to dává.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 11:59
- Nahlásit
Maya
Ty botky jsou moc pěkný, taky by si mi líbily raděj v tmavší barvě. A možná bych ani nemusela mít tak vysoké s ohrnutím. Stačily by kotníčkové. Mám jedny podobné asi 8 let a tahám je od podzimu do jara v jakémkoli počasí. Jsou skvělý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:00
- Nahlásit
denyk
už jen pár dní
já vím, jen je to letos na mě nějak dlouhý asi. Je to určitě i tím, že malej je malej a já bych s ním ráda trávila víc času a nemůžu nebo takhle můžu, ale ... není to ono.
tvrdohlávek obecný
ne. Tupoun obecný
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:03
- Nahlásit
PetraK
to myslíš to dnešní
jj, to dnešní. Bubiččí jsem chválila už včera a nepřiznala jsem se jako fifi, že jsem musela zatlačovat kroupy Pak jsem smrkala abych to zamaskovala
vím, jak si věci dělám já, ale předat to neumím.
to je převeliká škoda a nejenom pro mě.
Ale až tě naštvou v práci a uděláš se pro sebe, tak povedeš kurzy na výchovu a výcvik, když to neumíš popsat, tak to tam prostě ukážeš
|