| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 12:56
- Nahlásit
cernej caj
ano ano hlídá se, ale tak to i se mnou docela, kord když se mu občas schovám
PetraK
jaká byla cesto, co štěndo a tak?? povídej
na straně 179 plís [
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:00
- Nahlásit
cernej caj
kdyz mam treba 100g susenyho masa, z kolika normalniho to muze byt?
takhle vopačně to teda spočítat neumím, to už je vyšší matematika, nic pro mě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:01
- Nahlásit
cernej caj
tak to vsechno zvladnete, at te nemusi nikam odvazet
díky moc ... zatím to vypadá spíš na odvoz
Darenka
kamarádka má běžce a říká, že jsou super, jen se musí hned od začátku naučit, kam smí a kam ne.. no a pak musí mít svůj prostor ( něco jako kurník). Jinak se jí rozmnožili takovým způsobem, že je rozdávala, páč už je nikdo z rodiny nechtěl jíst. Maso mají vynikající. Jo a na zimu jim dávala nějakou stravu, co si našla na netu...
cernej caj
Ja si dneska vstala pred chvili, teplota, bolehlav, propoceny triko... brrr, tak sem nesla do prace. Teda v krku me trosku skrabe od konce minulyho tydne ale ze by se z niceho nic nekde vzala teplota zas takze mi opet propadne cviceni
dojdi si k doktorovi, ať ti napíše nějaká homeopatika a udělá výtěr z krku na bakterku.... tohle není moc dobré a na imunitu dost na houby
Fajka
pořiď si Inadine ... je to super věc... osobně vyzkoušeno a musím říct, že už nic jiného na rány nepoužívám. Nevím,jestli se to dá koupit v lékárně bez předpisu, ale zkus to ... mám alergii na leukoplast, tak co nadělám jiného...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:05
- Nahlásit
brut
tak snad se brzo všechno k lepšímu obrátí, držím palce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:06
- Nahlásit
Maya
to ghi chci nekdy vyzkouset
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:12
- Nahlásit
brut
homeo mi spis asi predepise esuska, nez dr bych teda rekla, ze v tomto bde i kovanejsi
to inadine vypada dobre, takova desinfekce s ochranou v jednom, si taky mozna poridim jedno baleni do lekarnicky, pac se celkem muze hodit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:13 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
PetraK
Zdar paní velkomajitelko fora!!! Jsem ráda, že tě alespoň virtuálně vidím a čtu, jak je ... opilcova rána jsem minulý týden viděla na vlastní oko, tvůj popis byl velmi výstižný
Myslím, že je nejvyšší čas seznámit Rumštajníka s Klokánětem
čajík
Inadine je fakt super... pořiď si určitě. Mám nejlepší možnou zkušenost a to nejen ze špitálu, ale i z domova...
Jinak homeopatika si fakt pořiď a k tomu si dej ještě ty výtěry... řádí zlatý stafylokok a je to svině skoro neléčitelná....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:16
- Nahlásit
brut
jak je tobě brutíková? fyzicky myslím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:17
- Nahlásit
Maya
tak snad se brzo všechno k lepšímu obrátí, držím palce
děkuji moc .. doufám v to, ale v nejbližší době to opravdu nehrozí....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:19
- Nahlásit
denyk
jak je tobě brutíková? fyzicky myslím
ani se raději neptej ... od začátku prosince to jde z kopce a přitom vím, že teď momentálně není čas na nějaké rozsypání, takže jedu na rezervy a těžce pod práškama ... ale to je na delší povídání a ne takhle na netu. Ti písnu smsku
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:20
- Nahlásit
brut
Díky, my jsme z nich byli poprděný, když je syn jako malý přivezl. Nechal jim udělat pěkný bydlení. Dost dlouho se samy držely jen v určitý části zahrady, ale pak zjistily, že za rohem domu jsou 2 jezírka hned vedle sebe a bylo vymalováno. Okolo jezírek je totiž velká skalka. Když se usalašily v malém jezírku, tak to zkoušel kluk ohradit takovým plůtkem z králičího pletiva, ale ony se dokázaly přes něj dostat no a pak si opanovaly i velký jezírko, kde je hodně ryb. Krmí je granulema a minulý týden začaly snášet vejce. Má 2 kačeny a jednoho kačera.
Takže než bude pořádně udělanej výběh, bude to o nervy, protože ony už lezou úplně všude.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:22
- Nahlásit
brut
Koukej odpočívat a dát se co nejdřív do pořádku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:28
- Nahlásit
brut
takže jedu na rezervy a těžce pod práškama
ach jo to je f pr*eli . Držím palečky ať je trochu líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:34
- Nahlásit
brut
drz se a at je zlepseni v dohlednu budu na tebe myslet
Maya
tak mi to rekni naopak, kolik je susenyho masa z 1kg nesusenyho? (nebo ze 100g nesusenyho, je mi to jedno, vem si cislo co se ti bude libit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:36
- Nahlásit
Fajka
a sakra, seš rozbitá moc? Jsme tu nějak inavlidní koukám. Já na hlavu, ty na kolenu. čajda taky tuším na koleno........... co tam máme dál?
přetahovadla vezmu až přijedem, kolegyně s tím i tak počítá, v klidu. A díky, že už jsou. Pošli mi cenu, já to zas přehodim na Skřivany, stejnak jsem jí dlužníkem, protože ona mi dala k vánocům celej karton žampuňskýho a já všechny ty dárky, co jsem pro ní měla rozmlátila při předávce o auto , krom svíčky teda, takže beruška byla bez nožičky, půl stojánku fuč!... ) tak to srovnám takhle.
cernej caj
ma neprodysny naplasti, coz ju sejri jak svina
se nedivim, musí pod tím tutově zahnívat
se sušeným masem nemám vůbec zkušenost. Já si jen sušila plíce na odměny.
brut
nebo spíš tak půl napůl , ale zatím převládá ta horší část
čuus brůtko!! co se děje?
Maya
ale že je to z němčiny jsem teda nevěděla, mě to připadalo jako takový staročeský slovo
http://cs.wiktionary.org/wiki/%C5%A1toudev
eh, tak mě už asi nic nepřekvapí , ani šňůra, ani drát, nejsou český, tak co by taky ne štoudev že jo! Vzali nám šécko, germáni!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:38
- Nahlásit
cernej caj
Tchibo má sportovní oblečení a další věci na sport
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:41
- Nahlásit
cernej caj
naopak, kolik je susenyho masa z 1kg nesusenyho?
no maso má cca zaokrouhleně 70% vody, tudíž z 1kg masa by mělo bejt sušiny 30%, což je cca 300g?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:42
- Nahlásit
Maya
po vanocich je nutny prece nabehnout do posilnoven a hubnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:44
- Nahlásit
cernej caj
teď jsem našla třeba tohle
Maso v syrovém stavu obsahuje cca 50 - 80% vody, 15 - 30% bílkovin, až 50% tuku plus sacharidy, minerální látky a vitamíny. Samozřejmě druh od druhu je to různé, kuřecí maso má 1% tuku a 20 % bílkovin, vepřový bůček má zase třeba 30% tuku a 20% bílkovin a roštěnka má skoro 30% bílkovin a kolem 15% tuku.
po vanocich je nutny prece nabehnout do posilnoven a hubnout
a to je fakt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:48
- Nahlásit
Maya
takze z kila muzu mit cca pul kila az ctvrt kila cca?
tak sem to ocihla a neco maj pekny ale fakt nic nepotrebuju ale ty volnocasovy teplaky mam z podzimni kolekce a sou celkem fajn
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:52
- Nahlásit
Maya
s tím masem, já suším, nikdy jsem to nevážila, ale myslím, že z kilča 300g sušeného není
Asik jsem si vybrala nové botky za děravé Merrelly
http://www.sportisimo.cz/adidas/terrex-swift-r-mid -gtx/73133/?gclid=CPjzuYq_jsMCFWITwwodNrsA_A
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:53
- Nahlásit
cernej caj
ad to maso - teď mi došlo, že birmice si sušila ne? Nebo se pletu? by třeba poradila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 13:57
- Nahlásit
denyk
ty sou moc krasny!
PetraK
jj, birmice susi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:02
- Nahlásit
denyk
nové botky za děravé Merrelly
můžu doporučit. Mám podobný a miluju je, seděj jak bačkory, jsou lehký, odolný! za mě všechno v plusu!! Nosím je de facto celorok.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:03
- Nahlásit
cernej caj
hlavně aby byla funkční,
páč krásný mám tyhle
jako ve skutečnosti svítěj ještě víc, i babička se mě v sobotu ptala, jestli ve tmě svítěj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:04
- Nahlásit
PetraK
můžu doporučit. Mám podobný a miluju je, seděj jak bačkory, jsou lehký, odolný! za mě všechno v plusu!! Nosím je de facto celorok
ano ano je to nedávno co jsme tadyk o nich psaly, taky ceny ve srovnání se Salomonama je úpá někde jinde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:05
- Nahlásit
cernej caj
hej čajdo tys zase nemocná??? dojdi si koupit ty echinaceový kapky a kapej si, teď to klidně o pár kapek i přežeň (místo osmi kapek 3x denně bych si pro první den štrejchla klidně dvanáct x 3) a pak to používej dlouhodobějš, zvedne Ti to imunitu. Taky doporučuju si dát šípkovou kůru teď v tomhle divným období- neboli - večer prostě jen namoč do vody hrst sušených šípků /případně, můžeš teď i natrhat stále ještě čerstvý a mít je v lednici) do hrnku studené vody, ráno přecedit a vypít.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:07
- Nahlásit
Birmice suší, ale váhu netuší. Ze dvou kil kuřecích prsou mám dvě krabičky od zmrzliny + něco navíc sušenejch, ale ono je to takový neskladný, kdybych dělala menší kousky, bylo by toho podstatně míň
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:07
- Nahlásit
cernej caj
s tím masem praktickou zkušenost nemám, to fakt leda spíš birma, jestli to teda váží
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:09 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
což mi připomíná, že zasejc jsem zapomněla poslední měsíce brát předepsaný kapky s vit.D a jdu za chvíli na kontrolu
|