| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:09
- Nahlásit
zdravím z brigády Měla jsem na dnešek v plánu krásnej výlet a místo toho sedim v kanclu a přes okno sleduju to nádherný počasí. Další možnej den na výlet je pátek - vsadila bych se, že bude chcát a chcát a chcát.
Všechny marody a polámance lituju, doufám, že tahle epidemie se tu rozrůstat už dál nebude, to radši ta polejvací, páč tu už mám za sebou
PetraK
a nějakej časák by ti články nevzal? Včera jsme nafasovali na Přednášce Psí kusy, ne, že by to bylo kdo ví co, ale třeba by Šimona po nějakym hezkym článku o výchově ohařů v městě sáhla
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:10
- Nahlásit
PetraK Denyk
Na mě už taky asi leze jaro. Naštěstí dnes azuro a sluníčko a už má sílu - krásně hřeje.
Tohle počasí mě nabíjí ale na druhou stranu už mě zas popadají tužby - ne ty erotický ale psí
Musím se krotit. Muž si dal podmínku (až v důchodu) a já jí musím respektovat. Tlumím ty tužby taky trochu tím, že pořád přemílám, jak to ponese Eliška. Je to rozmazlenej a kousevej sprateček. Vím, že většina lidí by tohle vůbec neřešila a řekla by si, že oni si to nějak srovnají, ale to já neumím. Vím, že tím bude trpět - než si snad zvykne. U fretek je obrovská výhoda, že ony fakt spí cca 18 hodin denně. A věřím, že tolik času, kolik je ochotná si hrát jí budu moct dát i potom. Půjde o to jen si to zorganizovat a vymezit místní prostor. Pejsek si zvykne o tom nepochybuju, Eliška s tím bude mít větší problém a bude jí to stále provokovat si do vetřelce hryznout. Ona se nezalekne ani mamuta Darenky, která má cca 45 kg. Eliška 0,75 kg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:11
- Nahlásit
PetraK
muzes vydat samonakladem, ale tam nevim, jak by se ti to rentovalo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:15
- Nahlásit
birma
tak to doufam, ze vam to v patek vyjde
me dneska dorazi nova karimatka, o vikendu ju pudu testnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:29
- Nahlásit
cernej caj
kdyz maj barvu, nemaj velikost. si nevyberes
asi tak nějak
denyk
třeba f tý zelený? tohle jako není noumáuní barva?
pro nás vesničany je normální barva zásadně jen nějaká maskovací
boty jako tyhle v kterejch bych mohla vyrazit do práce jen za sucha, jsou za ty prachy poněkud přepych
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:32
- Nahlásit
cernej caj
jsem četla kamarádka a trochu mě to teda zarazilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:33
- Nahlásit
Maya
tak ale i kamaradky se daj testovat, ze jo
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:41
- Nahlásit
cernej caj
máš jí na bivakování nebo na cvičení? (Myslím tu karimatku)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:42
- Nahlásit
Darenka
na bivakovani, samo ja doma uz moc necvicim, a kdyz, tak si dam pod sebe rucnik, kdyz potrebuju lezet.
sem doma necvicila aspon pul roku mam pocit, su v zime dycky lina jak ves
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:44
- Nahlásit
Darenka
jak to ponese Eliška
Helí já bych to moc neřešila...prostě až se to bude muset řešit, tak se to nějak vyřeší ne?
Syn mého šéfa dycky říká: "Se nestalo aby to nějak nedopadlo" tak neboj
cernej caj
o vikendu ju pudu testnout
co na to koleno? Nebo v ní budeš spát na zahradě?
Maya
pro nás vesničany
no jo vlastně, páč my už jsme město
Tak já zelený nosím do práce, do knajpe atd...a s Bukí ty tmavé.
A zítra prijéchajú Adídasky, tak se těším na odpolední procházku (koupila jsem i impregnaci)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:45
- Nahlásit
cernej caj
mam pocit, su v zime dycky lina jak ves
taky blbý přirovnání, páč jsem zrovna před hoďkou mluvila s kolegyní, že dcérenka má vši
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:46
- Nahlásit
jsem si ty obrázky na fleru přidala do oblíbených a přišlo mi obrázkový poděkování, to se mi teda ještě nestalo
tedď už si ty kočkouny a tu mapu budu muset objednat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:48
- Nahlásit
denyk
jako zelenou barvu můžu, ale ty boty... no nevim
navíc mám červenou bundu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:48
- Nahlásit
Maya
to je hezký obrázkový poděkování
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
koleno bude ok - pac dem jen kolem brna, takze celkem asi 15km, to zvladnu a v nedeli cca 3 km do civilizace a to su domluvena s muzem, ze me vyzvedne, protoze nema hrani. Z lidi se totiz stane asi 20ti hlava grupa, dokazu si predstavit to vychazkove pivni tempo a v nedeli chci hlavne uz doma.
navic mi prijde ta infrapatelarni vec - takova pidi orteza, tak ji doufam vyzkousim
no hcudak dcerka
a uzij si adidasky
Maya
to je moc pekny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:55
- Nahlásit
cernej caj
to budete mít vycházkový tempo asi jako mi na Blanícku, 4 km za 3 hodiny
se přiznám teda, že pro mě je taková couračka i dost utrpení, já jsem zvyklá chodit rychle a furt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:55
- Nahlásit
cernej caj
závidim závidim, mít to blíž, nebo kdybyste šli dál, tak snad přijedem I když my máme v neděli zase trénink a na ten se taky těšim moc a moc
tenhle týden to teprvá začne - jeden trénink ve středu, dva v neděli a nejradši bych tam vměstnala ještě něco, kdybych na to měla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 12:57
- Nahlásit
cernej caj
rozhodně jsem zvědavá na report o karimatce i ortéze To budeš mít tu zimní karimámu? Mě se ta moje eva dost srovnala, tak ji zkusim asi vyreklamovat po prvnim čundru a zvažuju, jestli na DT nekoupit něco menšího a lehčího, nebo nevozit tu starou "skládací"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:01
- Nahlásit
cernej caj
ach so, tak snad kolínko o sobě nedá vědět.
to vychazkove pivni tempo
to je přirovnání
Tak Kubík je po vyšetření. Prý nějaká vrozená vada, nic hrozného, ale jelikož si tělo sáhlo na dno tak reagovalo kolapsem. Ještě za týden EEG aby vyloučili postraumatickou
epilepsii. Mu říkám furt, že nemá tolika pracovat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:01
- Nahlásit
cernej caj
tak snad pidi ortéza zafungá dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:02
- Nahlásit
Maya
to bude v tu nedeli prave, a toho ja se ucastnit ani nechci... i ta sobotni cast bude takova... no... obcas je to OK ale mit to pravidelne bych nechtela
birma
objednala sem si tuto tak bude takova zimenjsi, ale tu evu mam ostrihanou, nalepenou alu na konce a i tak je do baglu tak tak s tim, ze ty alu konce nic moc... tahle vubec lehci nebude, ale su zvedava na ty prolisy, jestli se na tom bude dobre spat.
asi tam je nejaka pametova pena, pokud se ti to vyrovna casem, tak to urco nevemou
taky doufam,ze by ta miniorteza mohla byt OK - nasla sem, ze na ty lehci stupne chondropatie to staci a na delsi akce by to mohlo byt pohodlnejsi, protoze se mi pak nebude tolik potit a pupinkovat noha, hlavne me casem dost tlaci ty kovovy vzpery, coz na longa neni uplne ideal
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:09
- Nahlásit
denyk
Tak s Kubou to je docela dobrá zpráva. Přiznám se, že jsem se trošku bála, aby to nebylo něco horšího co se rozběhlo právě po tom úrazu. Snad budou i další vyšetření dobrý.
A trochu mu domluv ať se šetří.
cernej caj
Taky jsem zvědavá na reference ohledné té ortézky. Držím palce, abys byla spokojená.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:13
- Nahlásit
Darenka
že jsem musela zatlačovat kroupy Pak jsem smrkala abych to zamaskovala
to nejni na kroupu, přeciž, to je radostný psaní o psici, která žije na 1000000000000000000000000%
j, to dnešní
u tý dnešní to na kroupu bylo, ale na kroupu veselou, já se řezala jako blázen, když jsem ho viděla.
a uděláš se pro sebe, tak povedeš kurzy na výchovu a výcvik, když to neumíš popsat, tak to tam prostě ukážeš
no to by byla nádhera - nene, já jsem fakt neumětel.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:16
- Nahlásit
Darenka
A trochu mu domluv ať se šetří.
bych ho musela někdy přivázat
PetraK
nene, já jsem fakt neumětel.
hovno, paní kecáš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
tak to je dobra zprava, tak snad to uz bude jen lepsi
PetraK
a zkouselas to nekdy?
navic muzes treba dobre poznat ty okamziky, kdy pes neco citi/ocekava, kde je ta hranice neceho - a vysvetlovat se to pak uz naucis praxi. navic treba lidi nepotrebujou presny a jasny definice, ale stalo by za to to aspon ozkouset
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:18
- Nahlásit
denyk
tak snad i to EEG dopadne Kubovi dobře
cernej caj
na tu jsem koukala asi před půl rokem, přišla mi úžasná, ale na mě dost drahá.
Teď jsem našla další knížku, co si chci pořídit o výcviku. Hmmm, knihkupci už nemaj a druhoruková 170 USD
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:25
- Nahlásit
birma
a místo toho sedim v kanclu a přes okno sleduju to nádherný počasí.
hrozný co?
a nějakej časák by ti články nevzal?
sem nikdá nepřemejšlela nad tím
Darenka
Tohle počasí mě nabíjí ale na druhou stranu už mě zas popadají tužby - ne ty erotický ale psí
Musím se krotit
Darenko - všechno má svůj čas. Je fajn, že mužik ač nepsí na to přistoupil a je prostě kompromis. Vím jak Ti je, byla jsem tři roky bez psa a bylo to hrozný (jo já vím, jsou i horší věci, ale pro mě psího člověka od kočárku, fakt hrozný). Ale tohle je věc, na který se prostě musí shodnout oba, je to poměrně velkej závazek a je dobrý, když v něm jedou oba pospolu a ne, že je jeden naštvaný. Přijde to v pravý čas. A - myslím,že i tak bys právě řešila rozpor Eliška vs. štěně. Nebude to už tak dlouho trvat, neboj, poslední dobou ten čas někdo dost žene dopředu, letí to jak šílený, takže se jen párkrát vyspíš a je to tu. Ten pravej, nebo ta pravá
cernej caj
muzes vydat samonakladem, ale tam nevim, jak by se ti to rentovalo...
kde vezmu penízky? Neeesoo!
Maya
jsem četla kamarádka a trochu mě to teda zarazilo
cernej caj
tak ale i kamaradky se daj testovat, ze jo
Darenka
máš jí na bivakování nebo na cvičení? (Myslím tu karimatku)
strašlivá debata!!
Darenka
hele
denyk mán pravdu s tímhle
Syn mého šéfa dycky říká: "Se nestalo aby to nějak nedopadlo" tak neboj
denyk
A zítra prijéchajú Adídasky, tak se těším na odpolední procházku (koupila jsem i impregnaci)
pokud se nepletu, budeš příjemně překvapená
b]cernej caj[/b]
takova pidi orteza, tak ji doufam vyzkousim
tak ať slouží a můžeš si to užít
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:25
- Nahlásit
birma
druhoruková 170 USD
tvl to je i s výcvikářem, ne?
Díky za držení palcůf děcka
Eště moc myslím na Kačenku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:27
- Nahlásit
denyk
Tak Kubík je po vyšetření. Prý nějaká vrozená vada, nic hrozného, ale jelikož si tělo sáhlo na dno tak reagovalo kolapsem. Ještě za týden EEG aby vyloučili postraumatickou
epilepsii. Mu říkám furt, že nemá tolika pracovat
hééj, tak to ale nezní špatně, ne??
hovno, paní kecáš
ne nemyslím, myslím že dneska cvičí fakt kde-kdo a já na tohle moc nemám, ani. A popravdě??? Asi bych nedala komunikaci s některýma lidma a vadilo by mi, že mi to ubírá čas pro moje psy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:30
- Nahlásit
PetraK
asik budeme moset k Darenkovým na výlet, se zrzavýma, aby jí to uteklo
pokud se nepletu, budeš příjemně překvapená
jj to mi je jasný voni i ty zelený jsou super na nošení, jen bys asik blinkala z tý barvy a navíc ty dzelený jsou na léto nejsou nepromokavý
denyk mán pravdu s tímhle
no já jsem spíš takový volnomyšlenkář prostě, mám to tak naopak já nad ničím moc nepřemýšlím, prostě po něčem toužím a jdu si za svým a nikdy jsem nelitovala
jsem zasejc druhej extrém no
|