| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 09:59
- Nahlásit
denyk
evidentne ne, kdyz muj prvni nucenej zajemce se cuka sem se ptala v praci a kolega prej skoda, to je o cislo vetsi bota nez mam nohu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:08
- Nahlásit
cernej caj
o cislo vetsi bota nez mam nohu
patrně taky hobit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:11
- Nahlásit
denyk
patrne jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:16
- Nahlásit
na odpuzení komárů, klíšťat apod.
50 ml rostlinného oleje
5 kapek levandule
3 kapky lemongras
5 kapek tea tree
tohle sem nasla, mozna vyzkousim doma do nejaky prazdny lahvicky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:17
- Nahlásit
cernej caj
tea tree olejem bys odpudila i mě, a to už je co říct, takže to třá fungovat bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:25
- Nahlásit
cernej caj
mozna vyzkousim doma do nejaky prazdny lahvicky
tak teď ti to určitě bude fungovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:27
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Dnes byla skvělá germánština!!! Dnes mi to vyloženě už šlo, tak kdyby to tak chtělo i vydržet, to by byla kráááása. Hovořila jsem i plynně!!! Ne jako že něco s plynem vy joudové, ale plynule, což sem se z toho rozradostnila jako Rumíček. Navíc to byl dosti nečekaný rozhovor na téme Šport a následně na téma zaseknutý výtah a moje kolegyně v panice. Nebylo to dokonalé, to si ani netroufám, leč bylo to, bylo to kráááááááááááásnééé.
No a Rumíček se dnes taktéž velmi rozradostnil, neb si co? Neb si těsně, ale fakt natěsnačku před odchodem domů, tedy těsně před tím, než vyběhne schody na podestu, kde spořádaně čekává, no tak si našel špunt od žampuňskýho. Poklad! Velikej! Značně ceněnej! A fšicí mu ho musej závidět, páč von má a voni ne! Voni nemaj. A tak co? Tak to zcela pochopitelně musí ten degen mrňavej ukázat všem v okruhu tak půl km. já myslela, že mě z něj šlehne Lítal prostorem, skákal, vyhazoval hlavou jak bujnej oř a........ přepadal lidi Moje štěstí, že jsme narazili na lidi vlídné, chápavé a neprotivné. Páč jinak to bylo na ostudu. BUbi chudák čekala v mezidveří v domě a já se snažila zpacifikovat to zrzavý tornádo lů! Je to degenů král! A abych kvůli němu přišla jó kór pozdě, tak než jsem utřela Bubi, tak ten vůl rozšmelcoval ten špunt po celý chodbě a já to ještě musela uklidit. Musim asi hrozně zlobit, že mě pánbů tresce takovýmle případem .
Zas ale na druhou stranu - když jsme potkali sousedy s dohárávající Avankou, kámoškou, tak - i proto, že ještě nemá mozaiku sexu tak nějak poskládanou úplně, tak se nechal hezky odvolat. A když jsem našla tenisáka, pěkně jsme si hráli, začíná teprve teď přicházet tenisákům na chuť. Snad. Děsně se mu líbilo, jak to házím tak, aby to hodně skákalo. Tak byl milej. A pak mu škublo v bedýnce a popřepadal půlku sídláku se špuntem v držce . No a tak, když mi pan účící psal, že se o omlouvá, že má asi tak 5-10 min.zpoždění, napsala jsem mu- taky germánsky, páč my si píšem enem germánsky, že kajn štrééz, teprv sedím v tramvaji, protože můj pes našel špunt, budete tam asi dneska první. A byl
denyk
čau žárofko!! nastává nejlepší období života!
Xerxová
Prý každá minuta v posteli pod duchýnkou je dobrá
musim přesvědčit Rumíčka, že je taky doga. Páč jak se zachruju v posteli už na mě stojí frontu a radostně mlátí ocáskem do všeho, co je v dosahu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:30
- Nahlásit
cernej caj
na odpuzení komárů, klíšťat apod.
50 ml rostlinného oleje
5 kapek levandule
3 kapky lemongras
5 kapek tea tree
bych to spíš míchala v nějakým alkoholu nebo lihu- jako v nosiči, ne v tom rostliným oleji, nebudou mít pak tak mastnou srst.
Tu levanduli můžeš natírat i přímo na kožíšek, či nakapávat na obojky.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:33
- Nahlásit
Maya
tak teď ti to určitě bude fungovat
taky jsem si říkala, že je to pravé období to prubnout
ale tak už Wifina-Fifina hlásila mouchy, tak třá nějakou odpudí
PetraK
Nebylo to dokonalé, to si ani netroufám, leč bylo to, bylo to kráááááááááááásnééé.
tak hlavně že ti ostatní po germánsku ruzumněli
Teda jestli si u toho hrála pantomimu tak určo ano
nastává nejlepší období života
jo, že bych byla ešče šťastnější než dosud? tvl tak to už se začnu vznášet pomalu
(jako holubička :lol
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:37
- Nahlásit
denyk
jo co botičky?
cernej caj
3 a jeste bych tu mela neco pro esusku sice by ji to bylo asi siroky, ale barevne by ji to slo dokonale
mno a já bych tu měla něco pro čajdu z ase:
kachna_
navic ta deflace, že jo
četla sem defilace
birma
cernej caj
tak si kup sluchatka, ne?
Kafe má určitě nějaký navíc na prode
: kre-týý-no!
cernej caj
uz sem udala jednou pouzitou vlozku
AND THE WINNER IS!! ČAJDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! ty vole seš lepší, než ten maník co prodal Kááárlštejn!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:38
- Nahlásit
denyk
tak hlavně že ti ostatní po germánsku ruzumněli
ostatní ne, páč oni to flinkaj, ale pan účící jo! a to je důležitý, a taky mě právě nebylo skorem co opravovat. I jsem zkoušela odhadnout některý slovíčka.
šťastnější než dosud?
tak to si piš, ž ejo. Víš , jak je člověk svobodnej?
ježíš já tu pláču nad tím čajdovým prodejem!!!!!!!!!!!!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 10:48
- Nahlásit
PetraK
tak s alkoholem to je dobry, pac sem si rikala, ze by se to dalo pouzit i na cloveka - akorat nevozerou se z toho?
nauc ho taky loupit, kdyz uz prepadava, se ti bude hodit na duchod
jo a nevim vubec o cem s karlstejnem mluvis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:07
- Nahlásit
cernej caj
nevozerou se z toho
když to nebudou pít tak ne to se nepije, to se natírá. proto myslím, že je lepší alkohol. Ale pro člověka to klidně zase smíchej s tím olejem, promastíš si aspoň kůži.
nauc ho taky loupit, kdyz uz prepadava, se ti bude hodit na duchod
áááá to nejni marná vize!!! Jenže von by je spíš ublemcal, než oloupil
ty neznáš Harryho Jelínka, kterej prodal Karlštejn? To byl podvodnickej majstštyk!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:08
- Nahlásit
PetraK
Jsem se pobavila dnešním raportem
že kajn štrééz, teprv sedím v tramvaji, protože můj pes našel špunt, budete tam asi dneska první. A byl
se zachruju v posteli už na mě stojí frontu a radostně mlátí ocáskem do všeho, co je v dosahu
Mají dovoleno alespoň pomazlení v posteli ? Nebo postel je úplně tabu?
Nezkoušela jsi pro Štajníka létající talíř?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:17
- Nahlásit
PetraK
tak čpunty vod šampaňskýho jsou in i u nás, čkoda jen,
že když jsme se k němu f neděli dostali, střelila jsem ho z balkónu a pak když jsem se otočila, a viděla ten výraz, musela jsem pro kokíno
jo co botičky?
poštovní panáček chodí až po poledni
že kajn štrééz,
jestli jsi mu to napsala takhle tak musel být nadšen
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:19
- Nahlásit
Já asi prasknu. Spořádala jsem k bědu 4 blbouny - jahodový knedlíky, který byly tak velký, že se nevešly na talíř. Přečuhovaly přes okraje Ale byly...mňam,mňam. V každém knedlíku 4-5jahod a krásně voňavý byly jahůdky.
No a místo zákusku jsem si musela koupit chlebíček, protože to sladký přece budu muset něčím zajíst
Manžel běduje že přibral, já jsem taky nabrala 2 kg, tak máme v plánu 6 týdenní omezování - trochu malinko dietnější jídla a rozložené dávky do hodně (5-6) částí. Vždycky nám to zabere.
Tedy zabralo, tak snad letos taky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:19
- Nahlásit
PetraK
cernej caj
co se týče Karštejna, znám jednoho chlápka z dí píí, kerej je vzdálenej příbuznej tomu šikulovi, co ho prodal....stejnej případ
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:20
- Nahlásit
Darenka
protože to sladký přece budu muset něčím zajíst
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:21
- Nahlásit
Darenka
Jsem se pobavila dnešním raportem
no mě pobavilo celý dnešní ráno a teď to dotloukla čajda s tou vložkou do spacáku
Ložnice je jediný místo kam nechodí. Teda takhle, ehm. Nesmí tam chodit, že áno. A já si tuhle pucuju zuby.....a jak jsem tak zvyklá, furt mám v merku kde ten pablb je. Zorné pole bylo prázdné a v bytě velmi podezdřelé ticho. nikdo nelítal z kuchyně do předsíně a nebičoval se házedlem, nikdo nevraždil Bubi, která spokojeně chrněla na pelíšku. Jen funění bylo slyšet. Tichý soustředěný funění. Vylezu z kópelky a v setmělé ložnici se pohybuje funící čtyřnohý skenner, který důkladně cm po cm projíždí celej prostor. Musela jsem se potichu smát. Za chvíli co jsem ho pozorovala vyšel jak náměsíčnej z tý ložnice a s výrazem : " byl sem tam přátelé! je to neuvěřitélné!" chodil bytem. Zcela unešen vlastním činem . No a napomeň ho! To nejde prostě! Ale jinak tam fakt nechodí.
Nezkoušela jsi pro Štajníka létající talíř?
jo mám,a le zatím z toho není níjak ještě unešenej. On tak nějak do těch hraček musí dorůst. Jinak je to takovej náš Malej Bobeš, jak mu říkám. Páč si nejvíc vystačí s dřevěným špalíkem, špuntem od vína a šiškou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:25
- Nahlásit
denyk
a pak když jsem se otočila, a viděla ten výraz, musela jsem pro kokíno
JO!!! Jo!! Voni na to maj návyk normálně. Jak Ešus, tak Štajn stojej frontu na otvírající se lahev vína či žampu'nskýho
poštovní panáček chodí až po poledni
ééé. a já myslela, že už jako včera.
jestli jsi mu to napsala takhle tak musel být nadšen
takhle ne náhodou! sem si s tim dala tu práci a sesmolila to fakt v opravdický germánštině. My si jinak ani spolu nepíšeme.
Darenka
k bědu 4 blbouny
no tak tady u nás bys jich našla mnohem víc
Ale byly...mňam,mňam. V každém knedlíku 4-5jahod a krásně voňavý byly jahůdky.
ale!! zní to ... božsky teda. nejsem na sladký obědy, ale do tohodle bych šla
No a místo zákusku jsem si musela koupit chlebíček, protože to sladký přece budu muset něčím zajíst
a tohle velmi dobře chápu jen teda by se to už do mě asi nevešlo, musela bych počkat, až si to sesedne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:26
- Nahlásit
denyk
...stejnej případ
a copak už prodal? Školu v Mikulášovicích?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:27
- Nahlásit
PetraK
funící čtyřnohý skenner, který důkladně cm po cm projíždí celej prostor. Musela jsem se potichu smát. Za chvíli co jsem ho pozorovala vyšel jak náměsíčnej z tý ložnice a s výrazem : " byl sem tam přátelé! je to neuvěřitélné!" chodil bytem.
ty voeeee, to si živě představuju, takhle tvářit se snad umí jen pižla
Včera na prochajdě Blondie zdrhala ke krmelcům vyžírat zbytky. Kuba volal, už značně nasrán, Bukáč lítal kolem náa a když byla v dohledu (svěšený ocásek a výraz:Promiň, bylo to silnější než já ) Bukí jí běžel naproti, olíznul jí koutek, a%t se nebojí a pak běžel k nám celej radostnej, že on nic neprovedl, že to ona ona a on je ták hodný skákal a kdyby mohl mluvit, tak by bonzoval
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:28
- Nahlásit
dneska je úplně posranej den .... čarujte prosím ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:28
- Nahlásit
denyk PetraK
vubec netucham o cem mluvite
denyk
to je roztomily
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:29
- Nahlásit
PetraK
vystačí s dřevěným špalíkem, špuntem od vína a šiškou.
tak o špunty od žampuňskýho a od vína budu žebrat v hospodě, bo to by se u nás nedočkal. My to vůůůůbec nepijemmmm - nechutná. Manžel si dá v hospodě pivko, doma ne a já při extra příležitosti (oslavě) krvesaj. Nepočítám ty večerní domácí drinky - bezový likér
Ale šišek bude mít nepočítaně a dřevěné špalíčky mu taky dopřejeme
S ložnicí to vidím stejně. Ale budu muset být důsledná hlavně na manžela - je to měkkota
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
PetraK
otvírající se lahev vína či žampu'nskýho
asik budu muset začít doma slopat šampus
no tak tady u nás bys jich našla mnohem víc
blboune blbáááá
Školu v Mikulášovicích?
né je kuchař a dycky to bylo malá domů
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
denyk
ty voeeee, to si živě představuju, takhle tvářit se snad umí jen pižla
jojo. Byla to směsice údivu, hrdosti, poznání nepoznaného a bůhví čeho ještě a ftipný bylo, jak se zpomaleně a důležitě pohyboval
že on nic neprovedl, že to ona ona a on je ták hodný skákal a kdyby mohl mluvit, tak by bonzoval
jo znám. Ešus takhle radostnil, když jsem Bubině lála do prasnic. To byly jediný momenty, kdy si s ní hrál
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:30
- Nahlásit
Janiii
dneska je úplně posranej den .... čarujte prosím ...
zkusím to
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 11:31
- Nahlásit
denyk
Bukísek ja pašák
takhle tvářit se snad umí jen pižla
taky si to představuju ...vidím podobný fotky na fb
|
Darenka