Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:27
- Nahlásit

cernej caj
chudak buki
jo von má celej život hroznej

zvaz lehky prodysny letni model
tak tewn mám, ten zezlenej, ale v tom zase neci brouzdat po lese a ničit si ho

jo myslím na ně, když nebudou Birmici, vemu si je

borca co dovazi nejakou sirokou znacku
tak né, že zas budeme muset nakupovat zlevněný boty, za měsíc
Za ty prachy, nemělo by cenu si je nechat ušít, když jsi taková šlapka?

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:27
- Nahlásit

kachna_
u nás teda Michal do ložnice, i do postele!, smí
ale tak to jsi mooooc hodná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:30
- Nahlásit

kachna_

denyk
1) za 3500 mi boty nikdo neusije, mozna lodicky 2) padnouci seriova bota ma jistou vyhodu a to, ze kdyz nesedi, nekoupim, coz s botou na miru mas furt drobny riziko, ze to nebude upa OK viz moje kone za 7500 kdy me v ty spicce po delsim noseni trochu uz tlaci, vetsinou je na sobe ale tak dlouho nemam a to mi je sil na miru a bylo nekolik zkousek a prvni hodku nemam vubec divnej pocit ale po 4uz to poznam, ze by mohli byt jeste o milimetrik vic siroky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:30
- Nahlásit

denyk

někteří psi louži obejdou

ne. ne. VĚTŠINA psů louži obejde! někteří jí možná i projdou, či proběhnou, ale JEN JEDEN KRETÉN SI DO NÍ CÍLENĚ LEHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Buk vod bahýnka, to zas byl výraz

ano, fůůj Filomene sundejte se mně tu šéénskou! Vidim to

něj ladně skočil a nemohl se z něj dostat, tak na mě koukal s výrazem

a kuwa, to měl teda sakra problém

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:31
- Nahlásit

cernej caj
si predstavuju, jak jako tu klec vozim vlakem, ne?

vole! dělaj skládací, do auta se hodící třebas.

denyk

A jsou mi, super
Už se těšej na dnešní bahenní výle
t

áááá tak si je užij, budou to bačkůrky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:32
- Nahlásit

kachna_

u nás teda Michal do ložnice, i do postele!, smí

já věděla, že naše zdatná studentka, toto téma využije jako nosné

(ne nosné jako, že je kachna nosnice, to ani kachna bejt nemůže

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:35
- Nahlásit

cernej caj
) za 3500 mi boty nikdo neusije, mozna lodicky 2) padnouci seriova bota ma jistou vyhodu a to, ze kdyz nesedi, nekoupim, coz s botou na miru mas furt drobny riziko, ze to nebude upa OK viz moje kone za 7500 kdy me v ty spicce po delsim noseni trochu uz tlaci, vetsinou je na sobe ale tak dlouho nemam a to mi je sil na miru a bylo nekolik zkousek a prvni hodku nemam vubec divnej pocit ale po 4uz to poznam, ze by mohli byt jeste o milimetrik vic siroky...
děkuji za podrobný rozbor

PetraK
a kuwa, to měl teda sakra problém
to teda měl vypadal jak když je ponořen do horké čokolády

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:40
- Nahlásit

PetraK
uslyšíš ho, když budete spát někde jinde
tak to zcela určitě, protože je tam veliký otvor u toho žebříku a nejsou tam žádný "padací" dveře.
Navíc ve štěněčím věku asi budu spát u něj (asi na zemi protože kanape dole nemáme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:44
- Nahlásit

PetraK
jasne, takze si ke kleci za litr koupim jeste auto a ridicak, abych ji mohla vozit, pac je skladaci a umoznuje to

denyk
buki v cokolade, mohla byt dobra gastro pochoutka

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:49
- Nahlásit

Kachna
ty jsi skvost - krásně jsi to rozštípla s tou ložnicí.

Vzhledem k tomu, že s Eliškou by nespal a v pokoji by se bál (manžel), tak ho do ložnice pouštím. Ovšem jeho měkosrdcatost a nedůslednost ve výchově by ho mohla stát místo - dostal by červenou kartu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:51
- Nahlásit

Darenka
ja su teda rada, ze ja jeste do loznice muzu i kdyz su nedusledna

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 12:53
- Nahlásit

cernej caj
až to u vás bude aktuální vím 100% že si vybereš. Klecí i různých boxů je strašná spousta.

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:04
- Nahlásit

cernej caj
ja jeste do loznice muzu i kdyz su nedusledna

Napíšu příklad. Měli jsme 2 fretky, které byly zvyklé být navolno (poté co si prošly získáním hygienických návyků). Prostě klec byla jen jako místo, kam si chodily na záchod. Spaly na "své" válendě, ve svém pokoji. Koupili jsme chatku a začly být problémy. Pro starší neřešitelné, mladší byla otrlejší, ta se vyspala všude. Takže dokud jsme je měli, sice jsme na chatce spali, ale za fretkama jsme jezdili každé ráno a taky každý večer domů - pohrát si s nimi a zaobstarat je.
U Elišky jsem věděla, že kvůli nebezpečným místům na chatce je nutné, aby spala v kleci. Přes den dáváme na žebřík, kterým lezeme do podkrovní ložnice desku, aby tam nemohla vyšplhat, ale na noc to není možné - to bysme se při sestupu zabili. Ona si na klec krásně zvykla - přes den spí kdekoli jí (ve vyhrazených místnostech) napadne a večer si kolikrát už do klece vleze sama - ví, že na noc je to její místo. A chtěla bych, aby to tak chápal i v případě psa. Že je to pro jeho dobro. Když by si zvykl v posteli, byl by na chatě nešťastnej, protože tam by s náma spát fakt nemohl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:20
- Nahlásit

Stajn vespolek.
Uz je auto psi, uz ma nalepky. Krasny, od kulaly, bily, at to k bily krabici ladi. Akorat nam nepral vitr, jsem to mela vymereny a fouklo a rtw se priplacnul ponekud, ehm, sisate?
Ste drasalicee zase.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:25
- Nahlásit

PetraK
ne nosné jako, že je kachna nosnice, to ani kachna bejt nemůže
noooo, šátkonosičky se tak samy označují
Darenka
chtěla bych, aby to tak chápal i v případě psa. Že je to pro jeho dobro. Když by si zvykl v posteli, byl by na chatě nešťastnej, protože tam by s náma spát fakt nemohl.
já myslim, že z tohohle dělají problém jen páníčci - je blbost něco, pokud to oba chcete, zakazovat jenom proto, že to na chatě má být jinak. Možná i naopak, to, že to je tak, jak ty řekneš, je ku prospěchu.

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:35
- Nahlásit

kachna_
že to na chatě má být jinak
Teď využíváme chatku o víkendech, ale v důchodu plánujeme být tam od jara do podzimku když to počasí dovolí

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:37
- Nahlásit

kachna_
to mela vymereny a fouklo a rtw se priplacnul ponekud, ehm, sisate
Rovně by to bylo fádní, takhle to bude rozevláté, veselé, umělecké

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:48
- Nahlásit

Fifi
Krasny, od kulaly, bily, at to k bily krabici ladi
bílý na bílý, jsou vůbec vidět?

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:52
- Nahlásit

denyk
gratuluju k botečkám. Ty tě budou nosit samy
Škoda, že dnes není tak hezky jako včera, abyste si to s Bukískem užili a třeba bys provětrala i nové botičky

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:54
- Nahlásit

denyk
bílý na bílý, jsou vůbec vidět?
Prave, ze moc pekne. Akorat to slo blbe vyfotit.

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 13:57
- Nahlásit

Darenka
že dnes není tak hezky jako včera, abyste si to s Bukískem užili a třeba bys provětrala i nové botičky
hlásím polojasno takže si bahýnko v nových botičkách užiju, sice mi jich je trochen líto, takové podmínky hned první den, ale ať si zvykaj ostatní boty musím doma odbahnit

Fifi
ach sooo, na skle vidět aj tvůj pařátek s foťákem

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 14:00
- Nahlásit

kachna_

noooo, šátkonosičky se tak samy označují

tak tedy zdrávstvuj nosníca náša!

je blbost něco, pokud to oba chcete, zakazovat jenom proto, že to na chatě má být jinak

ano, ano. U nás psi berou, že na chalupě se na gauč smí (po povelu, lítání tam se zabahněnejma nohama teda ne, je to jen na spaní večer, přes den mají pelechy. No a doma se na gauč a do postelí nesmí.

Fifi
rtw se priplacnul ponekud, ehm, sisate?

ale tak já bych i řekla, že se to ke Křemýlovi dost hodí

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 14:01
- Nahlásit

Fifi
Dobře jsou samolepky vidět a ty sis měla stoupnout šikovnějc, abys tam pejskům dělala společnost = abychom vás viděli všechny pohromadě ta ruka já mááálo

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 14:02
- Nahlásit

denyk
na skle vidět aj tvůj pařátek s foťákem
Na ja, mobilem bych to asi nevyfotila.
PetraK
ale tak já bych i řekla, že se to ke Křemýlovi dost hodí
To je fakt. A me to je jedno, nakrivo, rovnee, hlavne, ze tam jsou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 14:29
- Nahlásit

Fifi
to je super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 14:44
- Nahlásit

kachna_
je blbost něco, pokud to oba chcete, zakazovat jenom proto, že to na chatě má být jina
kdyz se u nas obcas stane (a driv to bylo mnohem casteji) ze sou psi v jihlave, tak sou taky zavreny v garazi a nesmi ani do baraku a taky sou zvykly, ze se proste chrape tam, co jim zbyva jinyho...

Darenka
nedokazu porovnat fretku se psem, ale myslim, ze by si zvykl. coz ti samo nevymlouvam, jen proste souhlasim s kachnou, ze nekdy to lidi vic resej, nez psi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 15:03
- Nahlásit

cernej caj

a taky sou zvykly, ze se proste chrape tam, co jim zbyva jinyho...

no bať, však na čundru, taky spí úplně jinak, než když je doma, nebo na návštěvě.

Ono ale, Darenka tu klec myslím pořizuje i kvůli bezpečnosti, že jo? Jeslti se nepletu? A jsem blbá, nepořizuje ešče, bude pořizovat. Já už by jí toho psa rovnou doma ubytovala

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 15:09
- Nahlásit

tak angličtina nic moc, ještě budem plakat za naším lektorem, i když víckrát odřeknul než dorazil
a to ještě máme nějakou Texasanku, co mluví tak, že ani pusu neotevře, ale jako fakt!, děsnýýýý

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 15:10
- Nahlásit

PetraK
puč jí Rumíčka na víkend, třeba pak zůstane u fretek

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2015 15:18
- Nahlásit

Maya
puč jí Rumíčka na víkend, třeba pak zůstane u fretek

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání