| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:30
- Nahlásit
PetraK
dejte si s Kubou na mě jedno pivko
asik jen já, von potom pajécha do nového bytečku asik
Darenka
Darenka by se zbláznila radostí a snesla by modrý z nebe
třeba to pro letošek výjde aspoň mně s tím spratečkem
cernej caj
taky dobrej typek
to je jen jedna z perel, byl to takovej suprovej cholerik,
mi to někdy i chybí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:31
- Nahlásit
Fifi
ona ji v tom slunecnim svem rozlozeni duse proste nezaregistrovala driv
trupkáááá
Ale stejne budu, treba mi ji pujci.
hele jestli se ti čte těžce Šusta, tak tohle bude asi hukot... Já tě zahltím o prázdninách, třeba ještě nějaký objednávky ze Slovače budou, abych měla ojra a za ojra se nakupujou knížky Z tý Karen Pryor co mám jsem fakt nadšená, to se tak krásně čte
cernej caj
on se zhrozil, proc chcu chodit tolik (100km) a ze to se neda stihnout
uááááááááááááá
PetraK
o prachy mi nejde a o slávu taky ne, takže čím se k tomu donutit,e?
pomůžeš těm pískům, aby se jim líp žilo? jako jsi pomohla těm sousedovic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:32
- Nahlásit
cernej caj
ji mam na stole u PC at to nemam daleko
si evidentně prosíravá!
denyk
no to asik jo
jinak to nevidím.
Darenka
až bych byla někdy kolem, ozvu se.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:33
- Nahlásit
PetraK
je hrozně hrozně výrazný- teď myslím to jeho rozradostnění nad tím, jak někoho ukonejšil a přemluvil ke komunikaci. Někdy mi to přijde, jako kdyby si to dával vyloženě za úkol
Tak ma takovou naturu, vyrostnul v mega smecce, nic psiho mu neni cizi. Plus jeste vychova od Bubu, to je jasny, ze bude mistr tlumocnickej, konejsivej, peacemaker!
Emotikon je to.
Ano, ac sem ho jeste nevidela, tohle je nejspis nejvic popis.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:34
- Nahlásit
denyk
udelej si ten cas na me kdyz budu poradne unavena a nenaladena, tak si muzes poslouzit
birma
moje anlictina je natolik chaba, ze nez bych dosla konce stranky, asi bych zapomela o cem byl ten zacatek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:38
- Nahlásit
cernej caj
moje anlictina je natolik chaba, ze nez bych dosla konce stranky, asi bych zapomela o cem byl ten zacatek
hele já taky nejsem nějakej inglišspíkr a třeba ta knížka od Pryor se četla skoro jako pohádka. První 2/3 knížky minimálně jsou prostě příběhy, kterak cvičila delfíny a rybičku v akváriu a raka poustevníčka a svoje psy a jak naučila malý děti cvičit její poníky a oni s nima pak dělali psí kusy (třeba šli spolu surfovat) a tak. Až v tý poslední části jsem se musela víc soustředit i na to, abych pobírala i ty informace v tom obsažený. Takže kdybys chtěla, pošlu ti jí a můžeš ji mít až do léta, jen pak přepošli Fifině a ona mi ji potom vrátí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:39
- Nahlásit
birma
hele jestli se ti čte těžce Šusta,
Ne tezce, jen je to zkratka terminologie. Kterou znam i od nej ze seminaru. Jen se ji naucit. Cte se pekne.
Já tě zahltím o prázdninách,
Joo! Takze ten treti dil Fifty Shades of Grey nechavam doma, to mam beztak od kulaly za trest.
PetraK
evidentně prosíravá!
Opatrne s temadl slovama!!!!
Me napada, mas ty vubec SVOJI stracenu????
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:42
- Nahlásit
Fifi
Ne tezce, jen je to zkratka terminologie.
jj tak jsem to myslela a mám za to, že tohle bude na tu terminologii hodně záhul. Ale tim tě rozhodně nechci odrazovat od čtení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:44
- Nahlásit
Fifi
PetraK
evidentně prosíravá!
Jo jako ze by nam esuska na srazenine dala nase, ale sama sobe nee aby musela furt chodit oxidovat k tobe?
treba se s nama na tvy policce uz nechtela mackat
birma
no to nevim, s mym posilanim cehokoli je to nekdy na dlouhy lokte, jak uz fifijova vi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:47
- Nahlásit
Fifi
to je jasny, ze bude mistr tlumocnickej, konejsivej, peacemaker
jojo, to si myslím bude, pokud se někde něco nezvrtne. je to úžasný ho pozorovat. je to velkej rozdíl mezi Ešusem, ten týden je tam prostě výrazně vidět! Plus teda to velký plus smečkový. To je taky velká deviza.
A pak ty jeho ééééééééééééérupce radosti - já se fakt vždycky musím děsně smát, škoda, že to člověk nezachytí, protože to by se dalo používat jako účinnej lék na deprézi.
je to vůl a umí to. Hodně, proto mu taky toho spousta prochází
Fifi
jak opartně - to je termitus technikus, že je někdo prosíravej!
Me napada, mas ty vubec SVOJI stracenu????
a depá! já se se všema pěkně podělila. A tak my ani stračenu doma mít nemohli přece. Ešus je jich bál
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:47
- Nahlásit
cernej caj
Jo jako ze by nam esuska na srazenine dala nase, ale sama sobe nee
Ja bych si ji sama sobe taky nenadelila. Takze ji nema?? To je skandal ovsem totok!!!
jak uz fifijova vi
Vubec, prislo to jak blesk z cistyho nebe!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:50
- Nahlásit
PetraK
A tak my ani stračenu doma mít nemohli přece. Ešus je jich bál
Ech, blik, blbecek na tabore. Krava? mamiiiiii! Pravda, tenkrat by doma bejt nemohla. Cas to napravit asi.
je to vůl a umí to
Si odporuje, ni?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:54
- Nahlásit
koukám vy ste tady stračeny včechny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:59
- Nahlásit
Maya
koukám vy ste tady stračeny včechny
mas tam provopisnou chybu.
koukám my ste tady stračeny včechny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:59
- Nahlásit
a sakra, ted sem si vsimla druhe, ale tu ti tam uz necham
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:01
- Nahlásit
cernej caj
to fakt říká ten pravej
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:01
- Nahlásit
denyk
třeba to pro letošek výjde aspoň mně s tím spratečkem PetraK
až bych byla někdy kolem, ozvu se
na všechny se budu těšit a pozvu na nejjjjlepší pivko do super hospůdky se zahrádkou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:02
- Nahlásit
cernej caj
koukám my ste tady stračeny včechny
teda poslední dvě nebo tři stránky mě do toho netahejte
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:02
- Nahlásit
Za půl hoďky vzhůru do hezkého počasí. Užijte si slunečné odpoledne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:03
- Nahlásit
Maya
neeee sem si fakt dobre nabehla
Darenka
taky si ho uzij
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:09
- Nahlásit
cernej caj
Cajdoo! Dneska vyhravas, este nam napis pak neeco z mobila, pls!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:10
- Nahlásit
Fifi
jestli po tom touzis mizim z prace, uzijte si odpoledne, pokud porazite ven
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:22
- Nahlásit
Fifi
e. Krava? mamiiiiii!
zajímavý bylo jedno. že německý krávy ho netankovaly. Fakt. ale jak jsme přešli na českou stranu - konec!
Si odporuje, ni?
ale nene, u něj je možný šécko
sem si tetkon vzpomněla.... včera jak byl vtipnovtěrnej. Oba měli hají /páč už byli moc rozjívený, tak aby se uklidnili kapek/ a ukaž bříško, budem hladit. Oba najednou Enemže.... když se hladí, tak se nemůže bitkařit, že jo? Tjo ale Bubi leží tak jako nadosah, to by se nemělo v žádným případku promeškat....takže se vtipně na těch zádech žouželil, žouželil, až se dožouželil mi do klína a nechal si mudlat halvu, při tom se velmi "nenápadně" žouželil dál, až se dožouželil Bubině k hlavě a........ rafho! Drapnul jí ucho a že jí z toho udlá střapec. Tak jsem drapnula já jeho a byl zas o kus dál tak aspoň hlodal krysu
|
Xerxová
Člen |
- Nahlásit
uuuuž jsme venku byli - a krásně bylo. V lese je ještě dost sněhu (přeci jen popojedeme o kousek výš směrem do hor - 10 minut autem udělá s teplotou a množstvím sněhu divy). Ten dement viděl sníh a řádil a kutal a tryskal a válel se v tom mokrém těžkém nadělení... pak pravda taky brodil rychle tekoucí potoky a příkopy plné ledové vody... Vrátil se po hodinovém řádění zcela mrtev. To je výrazný rozdíl od hyperaktivní vižly... takže já můžu jít v klídku dodělat zprávu k projektu...
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Maya
to fakt říká ten pravej
tak počkej, počkej, vona nemívá pravopisný chyby, vona jen vymejšlí nový slova a příšerný spojení :
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:23
- Nahlásit
cernej caj
pokud porazite
mě si porazila ty!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:29
- Nahlásit
koukám vižlouni jsou asi fakt prudce inteligentní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:33
- Nahlásit
Xerxová
pak pravda taky brodil rychle tekoucí potoky a příkopy plné ledové vody...
Teda, to je mroz! Zadna holoprtka dogovita.
Vrátil se po hodinovém řádění zcela mrtev.
Cuby nemely tolika radeni, ale stejne jsou takovy znaveny, zrovna sem si dumala, ze asi fakt ty dve mury starnou.
PetraK
žouželil, žouželil, až se dožouželil
Techniku zouzeleni skvele ovlada zarlivackej Kremyl. To si tak hladis perdela a najednou hladis tupika. Takze u ni fakt musi bejt povel nakej, jinak by te k tem dvema vubec nepustila, nechyta je teda za usiska, ale jde jak tank.
Zouzelinka nekdy pri tomhle nafot. Teda Brtnik asi, spis.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:48
- Nahlásit
Fifi on se fakt nezastavil. Beta byla dravá, ale nebyla tak hravá. On blbne a dělá kraviny a komedjanta celou dobu. Navíc ona jako malá měla menší fyzičku - on je opravdu dobře nasvalen a má výdrž, takže jeho kraviny mají grády...
JInak on by se taky snaží kamarádit s každým psiskem (a psí socializaci z dvorku Garabů měl ukázkovou), ale oni se ho skoro všichni bojí. I když tihle dva klucííí ho pěkně hnali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 15:51
- Nahlásit
Maya
koukám vižlouni jsou asi fakt prudce inteligentní
jistě, toto je jejich nejinteligentnější výraz demence se halt dědí po všech liniích
Fifi
on je taky jednak hamounivej na kontakt - byl by to spratek rozcapenej, kdyby ho člověk nechal, ale tady se zouželil se dvěma záměry, jednak se dožouželit tedy nejtěsnějš ke mně a druhak aby měl možnost nenápadně přejít do útoku, to je jeho jediný životní cíl! Bitkařit s Bubi. Tyjo ešče že mám ty přetahovadla a podařilo se mi ho nasměrovat na ně, protože jakmile vyrazí a já vytáhnu kouzelnou "hadici" jde po ní. Ale má už sakra páru a taky výdrž. Zahlodne se a cloume se mnou po chodníku jakou dobu
Zouzelinka nekdy pri tomhle nafot. Teda Brtnik asi, spis.
jo to by chtělo, chtělo, byly by to dobrý fotky, ale vzpomeň si, kolikrát si nadávám.
Xerxová
prochajdu převelice závidím. ale fakt převelice
v. To je výrazný rozdíl od hyperaktivní vižly.
jo. Tomu volovi nestačí ani to, že vyrazíme v jedenáct a doma jsme ve čtyři. s tím, že má jednak samostatný řádění a lítání do strání, pak rvačky s tetou Aischou, interakci v hospodě a sem tam nějaký to cvíčko s pánčičkou. Doma by pokračoval, musí být uspán /pánvičkou /, ale je pravda, že narozdíl od Ešusa, tak čas od času, když už ho umravním ku klidu, tak si pak i dá říct a vytuhne.
|