| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:32
- Nahlásit
PetraK
existuji takovy ty weby na rozjezd, kam ti lidi posilaj penize. Muzes si dat za cil, ze az nasbiras 10 000 kc, vydas ja nevim 200 vytisku a pro castky do 500 poslet treba podekovani a kdyz ti da nekdo litr tak uz dostane i vytisk.
a bud rada, ze se me neptaj, jestli mam tu kamaradku na bivak nebo cviceni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:32
- Nahlásit
PetraK
hééj, tak to ale nezní špatně, ne??
ano f pátek se podává Staropramen a Denča bude dělat bryndzové halušky, páč si přivezla zásoby ze slovače
Zas nakrmím půlku vesnice
nedala komunikaci s některýma lidma
tak to chápu, ale však ty bys byla tak dobrá, že by sis mohla vybírat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:33
- Nahlásit
PetraK
hrozný co?
jo!!
sem nikdá nepřemejšlela nad tím
tak začni nebo tě předběhnu a začnu dělat trenéra dříf, než ty publikovat a to by byla škoda přecíš
denyk
tvl to je i s výcvikářem, ne?
to ne, jen je to taková bichle a trochu bible zároveň. Je to tadle, autor tu bude mít letos seminář, hooodně mě mrzí, že na ten jsem fakt nenaspořila...
I kdyyyyyž teď jsem ji objevila za 80 USD, pokud tam nejsou obštrukce s poštovnym, tak to bych třeba i někdy naspořit mohla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:35
- Nahlásit
cernej caj
kdyz ti da nekdo litr tak uz dostane i vytisk
to by měl sakra drahou knížku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:36
- Nahlásit
to je krásná fotka, asi taky upravená co?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:37
- Nahlásit
cernej caj
existuji takovy ty weby na rozjezd
njn vona toho Ešusová má málo ,že tak jí trochu přidáme
jestli mam tu kamaradku na bivak nebo cviceni
se tě začínám bát
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:38
- Nahlásit
birma
že na ten jsem fakt nenaspořila
co stojí takový seminář?
Ale náhodou, když tě to baví, tak investuj (když máš co )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:39
- Nahlásit
Tam je kraaaasne! Mouchy bzukaj, ale tak jako line. Soused vcelar asi nema radost, i vcelu jsme potkaly - ten tahle zima nezima asi nedela dobre.
denyk
nic hrozného, ale jelikož si tělo sáhlo na dno tak reagovalo kolapsem.
Tak to je dobra zprava? Aspon se nauci se neprepinat, vypinat, relaxovat, kdyz dostal takovyhle varovani. EEG bude taky v paratku, kluk usata, jak ty rikas, bude jak sokolik!
A myslim na kachnu_. Zda uz ma za sebou aspon jednu ze tri. Zase bude za hujera urcite.
birma
Teď jsem našla další knížku, co si chci pořídit o výcviku.
Jakou? Treba by sehnala kulala, nebo ji ma uz doma.
PetraK
u tý dnešní to na kroupu bylo, ale na kroupu veselou, já se řezala jako blázen, když jsem ho viděla.
ty tvoje reporty nemaj chybu.
Ja se rezala pred chvili, kdyz sem se vracela s Kremylem z vychazky. Od sousedu kracela kocka, pak nas zblejskla. Zasila se mi pod auto. Kremyla sem si zavolala, pripoutala a jdem domu, ona ufunena, happy (nasly sme ohlodanej klas kukurice i se sustim, prej super hracka, teda asi na dve minuty, nez to naporcovala). Branka metr od auta, odemykam, mam klidne bojove vemeno. Vpustim dovnitr a v tu chvili zavetri, cvak v hlave a zacne besnit za plotem na kocku. Ynteligentka, fakt.
A perdele si zase uzily mysicky tuze moc, je krasny sledovat tu jejich spolupraci. Jak stihaj sledovat me, ale i vzajemny signaly telovy. Aaaaat je takhle az do jara!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:42
- Nahlásit
Fifi
Jakou? Treba by sehnala kulala, nebo ji ma uz doma.
odkaz vejš, ale kulalu s tim neobtěžuj, já se napřed poptám Katky, Wami nebo Kuby, jestli jí nemaj k zapůjčení (poptala bych se i u Šimony, ale vzhledem k tomu, že mi doma stále leží čtverec, kterej mi zapůjčila v červnu, tak to nebude nejlepší nápad )
Vpustim dovnitr a v tu chvili zavetri, cvak v hlave a zacne besnit za plotem na kocku.
tak asi věděla, že tam už běsnit může, ne?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:43
- Nahlásit
Fifi
Mouchy bzukaj,
joo? tvl příroda zmatená
Aspon se nauci se neprepinat, vypinat, relaxovat
nevím nevím dostane po hubě a hotovo!
Kámoši comě znají už znají moje: "Jdeme ven"
cvak v hlave a zacne besnit za plotem na kocku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:46
- Nahlásit
PetraK
strašlivá debata!!
Priserna!!!
me dneska dorazi nova karimatka, o vikendu ju pudu testnout
jsem četla kamarádka a trochu mě to teda zarazilo
cernej caj
tak ale i kamaradky se daj testovat, ze jo
Darenka
máš jí na bivakování nebo na cvičení?
Mě se ta moje eva dost srovnala, tak ji zkusim asi vyreklamovat po prvnim čundru
bude takova zimenjsi, ale tu evu mam ostrihanou,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:49
- Nahlásit
birma
ale tak to normalne funguje, proste nektery lidi sou ochotny dat jinejm mensi sumu na rozjeti neceho i kdyz za to nedostanou nic. treba 200 posle hodne lidi jen za to, ze ho uvedes v knizce ze diky podpore tohoto cloveka mohla vzniknout kniha.
Maya
ta by uplne byt nemusela, zeleny a cerveny kapradiny se videt daj a spis treba jen dotazena sytost nebo tak, ale nemusi - muze byt origos takto.
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
Fifi
Mě se ta moje eva dost srovnala, tak ji zkusim asi vyreklamovat po prvnim čundru
trupky to jsou i s Evou
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
birma
tak asi věděla, že tam už běsnit může, ne?
Ne, ona ji v tom slunecnim svem rozlozeni duse proste nezaregistrovala driv.
ale kulalu s tim neobtěžuj
Ok. Ale stejne budu, treba mi ji pujci.
denyk
dostane po hubě a hotovo!
Kámoši comě znají už znají moje: "Jdeme ven"
Tak, jak rikas! Esli si chce zahravat, pritizis mu ty a bude.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 13:50
- Nahlásit
Maya
mně se ty stromiska zdají dost do modra...tak trochu přibarvený mi to připadá...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:00
- Nahlásit
denyk
muze byt trochu vytazena nejaka barva, ale je to dost zasumeny a pri nketerym svetle to do modra muze pusobit. podle me je nejasny, jestli to tak vyfoceny je, nebo je to doupraveny ale pokud je, tak jen malo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:01
- Nahlásit
cernej caj
a zkouselas to nekdy?
jako ofiko? ne-e.
jen jsem svýho času radila dceři - hluchoněmé - našich sousedů, se výchovou jejího aussíka - šlo spíš tedy o to ukázat jí, jak komunikovat, že není třeba se plašit, že při tomhle a tomhle chování bude ze psa agresivní jedinec a tak. Pak se do toho holka položila a se psem má složený i nějaký zkoušky. Dala jsem jí i pár knížek a tak. Za tohle jsem ráda, ona se v tom plácala sama tehdy. Doma psa nikdy neměli, moc po něm toužila, splnila si to, když odešla z domova. No a pak našim jiným sousedům - mají kokřici, rodinnej pes, žádný velký nároky, fenka funguje. Jenže krade - teda kradla. Byli nadšení, jak dobře jim to cvičení s pamlsky funguje, jak rychle se Barča učí. No mají ale dvě děti, takže tam to úplně dotažený není-ale to už je na nich, cestu znají. Taky jsem se zastala Báry, když jí citýrovali, že se ohrazuje proti kontaktům od Bubi a Štajna. Jako by pes neměl právo říct:"Nechci tě/vás tu, jděte pryč!" furt by jí za to drbali. Když mě poslechli, fungujeme všichni na patře suprově a Bára už za námi i pokaždý, když nás vidí, běhá. Prostě potřebovala prostor a čas, nic složitýho. A pak další sousedka s uštěkaným jrt a další s jorkem. Obě nadšené, jak snadný to je, jak to může fungovat - jenže.... lidská nedůslednost pracuje. A spolu s tím, že na psovi nemají oko a jeho chování nehlídají, aby mohli pochválit ten moment, kdy pes dělá to co chtějí......... tak to nikdy nebude fungovat tak, jako to fungovalo, když jsem jim ukázala o co jde. To už je pak na člověku samotným.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:02
- Nahlásit
cernej caj
denyk
no každopádně je to krásná fotka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:04
- Nahlásit
denyk
asik budeme moset k Darenkovým na výlet, se zrzavýma, aby jí to uteklo
jo zrzavý komando, jo?
asik blinkala z tý barvy a navíc ty dzelený jsou na léto nejsou nepromokavý
ta barva by mi pravda kapek vadila
prostě po něčem toužím a jdu si za svým a nikdy jsem nelitovala
to jo, ale chápu Darenku, udělala jsem to taky tak, chtěla jsem aby to bylo se souhlasem obou, aby se oba dobrovolně podíleli na případných problémech a nebyli z toho pak otrávení.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:07
- Nahlásit
PetraK
ale kdyz si to zvladla vysvetlit hluchoneme slecne, tak by slo i s tema slysicima a mluvicima
Maya
jj, pekna je.
sem prave napsala kamaradovi,z e bych chtela letos ujit 100km za rok, samo sem se sekla o nulu a on se zhrozil, proc chcu chodit tolik (100km) a ze to se neda stihnout
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:16
- Nahlásit
PetraK
chtěla jsem aby to bylo se souhlasem obou,
ale tak to samozřejmě, já jse s bývalým o tom hodně diskutovala, než jsme si ho pořídili, že se nám změní život atd...pochopil. No nechápal potom, když bylo štěně doma
Dodnes si pamatuju, den, když jsem šla na 6tou do práce, on na 8:30. Bukís se mezitím vykadil na chodbě rozšlapal to a skákal na něj. Bejvalej měl oblečenou koženou bundu a byl na nerf, volal mi do práce, že už toho má dost, že se na to může vysrat
Tak jsem mu poradila, aby s ním došel ještě ven, když vstane.
Tak chvíli chodil, ale stejně si myslím, že to u nás byl jeden z důvodu odcizení se a rozchodu, páč chodit pěšky bylo "trapný" atd.
Paradoxně dnes má holku (pár měsíců) která má retrívra z útulku jsem něco kdysi slyšela o Božích mlýnech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:19
- Nahlásit
cernej caj
xistuji takovy ty weby na rozjezd, kam ti lidi posilaj penize. Muzes si dat za cil, ze az nasbiras 10 000 kc, vydas ja nevim 200 vytisku a pro castky do 500 poslet treba podekovani a kdyz ti da nekdo litr tak uz dostane i vytisk.
ty jo to vůbec nevím, ale.... když si nedovedu představit dvě věci - že bych si řekla o peníze a následně pak, že bych se o ty peníze měla starat jsem s penězma tak trochu v nesnázích, neumím se o ně starat mám na to lidi
a bud rada, ze se me neptaj, jestli mam tu kamaradku na bivak nebo cvicen
tys STRAČENÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! mazej k poličce! svojí! máš svou vlastní stračenu!
denyk
ano f pátek se podává Staropramen a Denča bude dělat bryndzové halušky, páč si přivezla zásoby ze slovače
ááá to bych si nechala líbit!!
ale však ty bys byla tak dobrá, že by sis mohla vybírat
ftipe , ne já nejsem ten pravej člověk na tohle, fakt ne.
birma
nebo tě předběhnu a začnu dělat trenéra dříf, než ty publikovat a to by byla škoda přecíš
ty jo, když mě to nějak pak přestalo bavit se snažit to nějak posunout dál. nejni motivace, o prachy mi nejde a o slávu taky ne, takže čím se k tomu donutit,e?
Fifi
Tam je kraaaasne!
je, je , je tam kráásně!! pláču pokaždý, když vystrčím makovici z baráku , páč vim, že se zas hned vracim .cry:
ty tvoje reporty nemaj chybu.
no jo ale, řekni jak často se ti poštěstí vidět hopíkajícího kropičáka zrzavýho. A ten jeho výraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já někdy přemýšlím nad tímhle jeho chováním . je hrozně hrozně výrazný- teď myslím to jeho rozradostnění nad tím, jak někoho ukonejšil a přemluvil ke komunikaci. Někdy mi to přijde, jako kdyby si to dával vyloženě za úkol . A když se to povede, tak je z toho ale úplně děsně radostnej, to by se muselo vidět. To je úplně "nenormální"
Máme tady třeba takovýho ubručenýho uštěkanýho uvrčenýho malýho kníra. A von prostě musí, musí, musí ho jít přemlouvat. a vždycky se mu to povede. ten pes je protivnej na všechny - na něj ale ne. Nejásá že ho vidí, to bych kecala, ale vždycky tak útrpně stojí a nechá se přemlouvat. To by od jinýho nedal. A Štajn pak přiletí s výrazem "VIDĚLASITO??VIDĚLASITOOOO?? SEM DOOOBREJ, ZAS MI TO VYŠLO, VÝÝÝŠLO, VYŠLO,VYŠLO!" má prostě maximalistitkou radost, že se mu to podařilo Jak kdyby lovil bobříka odvahy Emotikon je to.
, happy (nasly sme ohlodanej klas kukurice i se sustim,
alee nee! To je převeliká vzácnost! převeliká!
Branka metr od auta, odemykam, mam klidne bojove vemeno. Vpustim dovnitr a v tu chvili zavetri, cvak v hlave a zacne besnit za plotem na kocku.
to je jemen!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:20
- Nahlásit
Fifi
Tak, jak rikas! Esli si chce zahravat, pritizis mu ty a bude
jo a bude vědět od čeho to má, nemusí ho nikdo zkoumat
PetraK
jsou to takový maličkosti, s těmi psy, co tu píšeš, ale právě je to o těch maličkostech. Taky bych byla ráda, aby mi někdo takhle poradil, ikdyž je Bukísovi 6, oni se učej rychle, však vidím co Bubí všechno s tvojí pomocí dokázala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:20
- Nahlásit
Fifi
TOHLE, TO JE VYLOŽENĚ PERLA, to bych před nastoupenou jednotkou úplně vyzdvihla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:24
- Nahlásit
A Denyk co? Denýýýýk odchází domů respektive ven
S Blonďasem a tím dlouhovlasatým, který to v hlavě nemá f pořádku musím trochu povyzvídat
OHLE, TO JE VYLOŽENĚ PERLA
jo horzná Wifina je to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:25
- Nahlásit
denyk
Dodnes si pamatuju, den, když jsem šla na 6tou do práce, on na 8:30. Bukís se mezitím vykadil na chodbě rozšlapal to a skákal na něj. Bejvalej měl oblečenou koženou bundu a byl na nerf, volal mi do práce, že už toho má dost, že se na to může vysrat[/i
a tak to už by se tam asi i ztratilo, tak tos mu to mohla klidně vodsouhlasit
]cernej caj
[i]ale kdyz si to zvladla vysvetlit hluchoneme slecne, tak by slo i s tema slysicima a mluvicima
to máš asi pravdu, ale mi to přijde nějak jiný, než mít kurzy já nemám ráda povinnosti totiž, a mít to místo práve, to bych neměla odvahu, zrušit práci a jít do toho. Navíc, fakt dneska risk, těch škol a cvičení je habakůk, a když nemáš reference....
denyk
, však vidím co Bubí všechno s tvojí pomocí dokázala.
no ale to je právě to! Já si o tom umíms někým jen tak povídat, nebo o tom napsat, ale jak to udělat , jakej je postup to, myslím předat neumím musel by mě někdo asi vidět navíc já jsem chaotik, dělám věci intuitivně, nemám v ničem systém. nevím, jak mi to funguje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:26
- Nahlásit
denyk
A Denyk co? Denýýýýk odchází domů respektive ven
MRCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
užij si to i za mne a dejte si s Kubou na mě jedno pivko.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 14:26
- Nahlásit
denyk
PetraK
asik budeme moset k Darenkovým na výlet, se zrzavýma, aby jí to uteklo
Darenka by se zbláznila radostí a snesla by modrý z nebe
Pozvání platí
|
denyk