| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:27
- Nahlásit
PetraK
jj, klec z bezpečnostních důvodů
Maya
puč jí Rumíčka na víkend, třeba pak zůstane u fretek
ale zase - těšit se a čekat tolik let a nic ??????? to néééééé
Hezké odpoledne, jedu domů.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:32
- Nahlásit
Maya
puč jí Rumíčka na víkend, třeba pak zůstane u fretek
po dnešku určitě
jo a to nemluvím o tom, že včera přepadnul Brtnika v kópelce, když se sprchoval nejdřívějc na něm somroval ať mu pustí sprchu, aby z ní mohl pít a pak se somroval rovnou i do vany
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:33
- Nahlásit
Darenka
Hezké odpoledne, jedu domů.
tobě též milá čekatelko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:56
- Nahlásit
PetraK
nejdřívějc na něm somroval ať mu pustí sprchu, aby z ní mohl pít a pak se somroval rovnou i do vany
On je fakt vsudezdejsi!
Jsem vas mirne docetla, tak taky caruju, at je u janii dnesek nejak min posranej, nez by se zprvu zdalo.
Botovy diskuse me bavi, ja mam uz asi treti rok zimni boty z pracovnich potreb, tape se v nich krasne. Vlozky do bot jsem tez poridila, coby placata noha a je to hodne znat, i kvuli zadum. Aneb vse souvisi se vsim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:57
- Nahlásit
kafeee maaaa skvelyyy trochu ruzovyyy botyy! za 2,7
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:58
- Nahlásit
holky děkuju. já nemam sílu ani na toho maila.
dneska nám náhle zemřela babička. a Api se zhoršila, ráno s ní byli na veterině, nevíme, jestli mrtvička, nebo co ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:59
- Nahlásit
PetraK
uvědomila jsem si to kdysi u Murphyho, když mi odcházel doma v náručí. Seděla jsem s ním na jeho pelíšku a to by v posteli nešlo.
Hele pani neřekla bych, že to, že pes spí v posteli, znamená, že neoblibuje svůj pelech. Třá Adam do postele chodí každej večer, když jdu spát (někdy tam chrupe do rána, někdy v noci odchází) a přesto o ni celej den pohledem nezavadí a chrupe si na pelechách.
Navíc, nevím proč, ale ani Ešus, ani Štajn se nějak, když třeba blejou nenamáhaj to hodit nějak výrazně mimo pelech... takže....
Tak dva psi mi spali v posteli a oba se shodli, že do pelechu si nablejou, ale do postele fakt ne...
sedačka je fajn, to je něco jinýho, to není společnej pelíšek, navíc tam nebude bez povolení, takže to jako pelíšek brát nebude. Ale když pesan spí v posteli, je to prostě pelíšek
Já v tom ten rozdíl fakt nevidim, jsem tupoň asi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 15:59
- Nahlásit
boty z potreb mam taky zimni alelong bych v nich jitnechtela a ta tvrda plastova ochrana bpaty dre nohu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:01
- Nahlásit
janii
to je mi liyo myslim na vas a drzte se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:03
- Nahlásit
Janiii
dneska nám náhle zemřela babička. a Api se zhoršila, ráno s ní byli na veterině, nevíme, jestli mrtvička, nebo co ...
Janiiii, je mi to moc líto, moc. Hergot! kdyby člověk v takový chvíli mohl pomoct
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:04
- Nahlásit
Darenka
Když by si zvykl v posteli, byl by na chatě nešťastnej, protože tam by s náma spát fakt nemohl.
Tak tohle si fakt nemyslim. Přijde mi to trochu jako "je lepší nikdy neochutnat zmrzlinu, aby mu nebylo smutno ve chvílích, kdy ji mít nemůže" stačí, když se naučí, že postel není jediné místo na světě, kde se dá spát
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:07
- Nahlásit
Janiii
smarja To je naloz, kdyz uz, tak uz. Huf. Tak Apince drzim palce teda, at je lepsi a nevymejsli. A vy se tam vsichni drzte!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:08
- Nahlásit
Janiii
Aj to je mi moc líto upřímnou soustrast a Api ať je líp
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:10
- Nahlásit
cernej caj
boty z potreb mam taky zimni alelong bych v nich jitnechtela a ta tvrda plastova ochrana bpaty dre nohu
Ja nemam zadnou plastovou ochranu paty. A zimni long bych taky jit nechtela. Tak at novy boty slouzej a sednou na hnat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:14
- Nahlásit
cernej caj
Gratuluju k botám!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:15
- Nahlásit
Janiii
to je mi moc líto, upřímnou soustrast
Snad alespoň s pejsankou bude líp...držím palce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:17
- Nahlásit
fifi dyz ja se nevlexu ani do panskych bot z pra ovnich potreb mam akorat ty jefny zimbi tak je hyckam na zimu pac dou vysoky
birma
doufam, otestujem na longu : D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:21
- Nahlásit
cernej caj
trochu ruzovyyy botyy
trochu růžový? to je jako trochu mrtvý, ne? ale hlavní je že jsou skvělý!! a že se ti v nich snad bude teda dobře chodit. to 2,7 je cena?
birma
Hele pani neřekla bych, že to, že pes spí v posteli, znamená, že neoblibuje svůj pelech. Třá Adam do postele chodí každej večer, když jdu spát (někdy tam chrupe do rána, někdy v noci odchází) a přesto o ni celej den pohledem nezavadí a chrupe si na pelechách.
to je možný, no. já nevím, prostě když jsem tam s ním seděla v tu noc.........byla jsem ráda, že je jakoby na svým, kdyby to na něj bývalo přišlo v posteli a já bych ho z ní v takový situaci musela sundat, přišlo by mi to líto, blbý, že jako- já nevim ,
a mám prostě čokle prasátka, páč si myslím, že by se nežinýrovali to hodit i na tu duchnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:22
- Nahlásit
Fifi
vsudezdejsi
pohádková babička
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:53
- Nahlásit
Janiii je mi to lito. Uprimnou soustrast.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 16:54
- Nahlásit
cernej caj tak to je fajn zes sehnala. Ja jsem z tech bot trochu rozhozena jsou dost tvrdy, si pripadam jak v botech na lyze . Kotnik odrenej po 4km.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 17:06
- Nahlásit
PetraK
já nevím, prostě když jsem tam s ním seděla v tu noc.........byla jsem ráda, že je jakoby na svým
Jasný, jen já prostě doma vidim, že Adam je v pelechách na svym a když jdu v tu chvíli k němu, tak je to jakoby "na návštěvu" a když jde on do postele, tak jde zas na návštěvu on ke mně Ale urcitě hodně děla to, že setrvale pobyt na pelechách odměňuju (nemám moc ráda psa neustále putujícího bytem jak bludnej holanďan), takže Adam je zvyklej, že právě za jeho pobytu v pelechu zacínaj všechny skvělý věci jako procházky, cvičení, hry a ještě mu tam občas přistane něco na zub
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 17:20
- Nahlásit
Janiii
Držte se, je mi to moc líto. Upřímnou soustrast. A navíc se to sepsulo všechno najednou. Ať je Api brzy líp.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 17:27
- Nahlásit
birma
je lepší nikdy neochutnat zmrzlinu, aby mu nebylo smutno ve chvílích, kdy ji mít nemůže" stačí, když se naučí, že postel není jediné místo na světě, kde se dá spát
Určitě máte všichni pravdu. Hlavně mi můžete potom to mé dnešní plkání připomenout
Oni psi se určitě s fretkama srovnávat nedají a já na to přijdu po přivezení štěněte domů asi hodně brzy, ne-li hned
PetraK
přepadnul Brtnika v kópelce, když se sprchoval nejdřívějc na něm somroval ať mu pustí sprchu, aby z ní mohl pít a pak se somroval rovnou i do vany
Tak tohle náhodou znám s Eliškou. Vždycky vyměknu a do vany jí zvednu. Ona se napije a zas šupe pryč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 18:01
- Nahlásit
petrAK
JJ cena, 2700
denyk
vem si tluscifusku, jestli to je kuze tak to si brzo sedne a nekdy do kotniku dritmuze. pokud je tvrda podrazka tak koupit mekci vlozku a to taky pomuze a nohy si zvyknou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 18:23
- Nahlásit
cernej caj okej díky za rady, fusku tlustší mám, nohy si snad zvyknou. Vložky do bot bych zas musela někde objednávat. Teď mě zas pro změnu několik dní bolí patička. Venku po pár stech metrech okej a doma au.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 18:32
- Nahlásit
denyk
daji se pod spicku dat gelvy polstarky do lodicek pokud tvrdy tam, pod patu bys mohla aspon preventivne xvaxit tu zmekcovaci, ale je to blby jeste naplast do mista, kde dre taky pomyze.
ja si koupila vyssi mekci vlozky do tech opravenejch, ale nejsou profilovany tak nevim, jestli je ok v tom chodit... jako jedna vec ze zdrava noha to nepotrebuje a druha zas ze to tu klenbu podrzi s krosnou na hodne km spis preventivne zas
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 18:57
- Nahlásit
denyk
Jejda, to je na prd. Snad se ti povede je nějak rozchodit. Taky vím o blbě padnoucích botách svý. Měla jsem období před pár lety, kdy každé boty, které jsem koupila mi nějak nepadly na nohu. Naštěstí se to prolomilo. A většinou to nebyly levné botky, ale kožené o kterých v prodejně tvrdili, že se určitě poddají.
cernej caj
Gratuluju k růžovkám. Úplně mi uniklo o jaký boty jde. Nějaký sportovní?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 18:59
- Nahlásit
Janiii
to je mi moc líto, držte se.....
denyk
cernej caj
koukám máte nový botky
taky budu potřebovat, ale nějak furt doufám, že ještě chvilku bude zima a budu moct chodit v zimních.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 19:04
- Nahlásit
Vero
a mas furt ty co ti sou velky? zkus dvoje vlozky do bot - tim se ti trochu zvedne noha, bude ti to lip drzet na nartu a nebudes ani tolik klouzat dopredu, pokud je jeste mas
|