| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 19:07
- Nahlásit
Janiii
dneska nám náhle zemřela babička. a Api se zhoršila, ráno s ní byli na veterině, nevíme, jestli mrtvička, nebo co ...
ježíši to nééééééééééééééééééééééééééééé
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 19:18
- Nahlásit
cernej caj
a mas furt ty co ti sou velky? zkus dvoje vlozky do bot - tim se ti trochu zvedne noha, bude ti to lip drzet na nartu a nebudes ani tolik klouzat dopredu, pokud je jeste mas
furt je mám, ale asi je daruju, zkoušela jsem už fakt všecko... 2 vložky i patní vložky a tlustou fusku a všecko marný, abych s tím šla víc km, tak to není dobrý, velký přestávají bejt, teprv až tam dám tolik vycpávek, že mě to zas škrtí. holt tenhle nákup se nepoved radši už promoknu v těch falešnejch gore-texkách.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 19:36
- Nahlásit
Vero
a co zkusit nejakou prezku prilepit k bote jak na sandalech aby ti to obeplo tam kde potrebujes a pak ses nedostavala do spicky?
ale kdyz prodas, bude to nej varianta asi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 19:49
- Nahlásit
Janiii
to je mi líto a Api držím palce ať je jí brzy líp
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 19:51
- Nahlásit
cernej caj
já co mám ty kotníkáče někdy od jara, tak mě furt dře jedna pata, mě teda rozedřou patu skoro všechny nový boty, ale obvykle to do dvou tejdnů přejde, u těhle je to nějaký setrvalý, já to řeším,ž e oblepím patu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 19:53
- Nahlásit
Maya
jj, taky lepim vetsinou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 20:02
- Nahlásit
cernej caj
když to tak sleduju, člověk může bejt rád, že má vůbec nějaký boty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 20:06
- Nahlásit
a je to vůl, je to vůl, je to vůl. Pošahanej Proč?
No protože,když se mu podaří ovládnout se a neskočit majiteli psa v uvítacím tanci na hlavu a je pochválen, tak co? Tak ho to rozradostní. A co dělá Rumíček, když ho to rozradostní?? No? Milé děti? Copa dělá? HO-PI-KÁ! takže co? Takže nakonec na toho člověka ve své radosti, jak je poslušnej stejně skočí . Nejlépe ještě do rozkroku a pošle tím pádem svého velkého obdivovatele do kolen. Páníčed od Ennie - borderky, má pro Rumíčka veleslabost, řekla bych, že je dokonce jeho největší fanda. A Rumíček to ví, ví. Líbezní a všechno mu projde. I tohle. Mě z toho pometla jednou fakt šlehne. Ale na druhou stranu jsme udělali páníčkovi od Ennie radost. Byla týraná, je plachá. Nemusí hru s cizími psy a cizí lidi vůbec. No a mě se podařilo, DÍKY HÁZEDLU OD FAJFKY!!!!!! - že jsme si hráli úplně všichni. Páníček se podivoval, že ze mě Ennie nespustí oči. Bodéť by ne, když jsem jí zlobila s přetahovadlem a předstírala hody do různých stran a pak to mrskla vždycky jinam, než čekala. A ona mohla vyrazit jak šílená, popadnout přetahovadlo a proudit. A Rrrrumíček ji honil a když jí dohonil, přetahovali se spolu. Za což jsem zase byla ráda já, protože to zažil Rumíček prvně, že se s ním přetahoval pes. A byl nadšen, bezmezně nadšen. A Bubitka taky běhala a honila pejský a když přinesla Ennie přetahovdlo a mrskla ho na zem, protože ona nepodává, tak Bubi utykalááá, popadláá a přineslááá. Moje zlatá neaportovací bábrdle. . Tak to bylo příjemné venčení. No a díky tomu, já mám pro FAJFKU další objednávku - slíbila jsem tomu klukovi taky jedno přetahovadlo. To delší. A ty dvě modrý, co byly původně pro kolegyni, budou nakonec pro jinou kolegyni FAJFKOOOOOOOOOOO JO?
No a pak jsme přepadli Babinu, zdemolovali jí byteček a šli domů. Právě proběhla bitva národů, Brtnik se serval s Rumíčkem a trochu aji i s Bubitkou. Fšicí sou zadávený
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 20:15
- Nahlásit
PetraK Najt je taky pošahanej. Dneska jsem ho vypustila na jednu bezva mladou maminu. Smutnila ze plotem... neb je bezpsí. A ten debílek jí ukázal, že může být ráda, že je bezpsí... nakonec jí ožíral kromě nosu a uší i chlupatici na límci. Kočárek byl zaparkován u plotu a paní se "rubala" s mamutem... Měla mocmoc roků úžasného labíka. Černého. Xerdu vychovával, Betku zlobil... Už je pryč. A ona musí být bezpsí. Její starší holčičku (dnes čtyřletou) jako sotva chodící mrně napadl pes. Malý, bílý, chlupatý, uječený (znám ho). Nemůžou to zlomit (i když se snaží). Úplný stres, panika, klepavka... ze všeho živého chlupatého. Prý počkají, až pobere trochu víc rozumu a bude se chtít té paniky sama zbavit. A pak zase příjde psisko...
No a pak jsme byli skoro na hodinové procházce civilizací - ve špičce, takže lidí mocmoc. Dneska jsme zvládli potkat skvěle dva psy velmi blízko (dokonce i na jednom chodníku) bez letu nad hlavou...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 20:17
- Nahlásit
Janiii upřímnou soustrast. A držím palce, ať je berňačce líp
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 20:18
- Nahlásit
PetraK
FAJFKU další objednávku - slíbila jsem tomu klukovi taky jedno přetahovadlo. To delší. A ty dvě modrý, co byly původně pro kolegyni, budou nakonec pro jinou kolegyni FAJFKOOOOOOOOOOO JO?
ty si dobrej dýler já tě snad zaměstnám bo co
Jsem ti sem šla zrovna psát, že modrý dlouhý už je prodaný :
Ale neva, stejnak musím pro matroš takže nakoupíme umotáme
takže dvě žůůžový (jedno dlouhý jedno krátký) a tři modrý (dvě dlouhý a jedno krátký) ? Je to tak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 20:48
- Nahlásit
Janiii
myslíme na vás
Lucátko je nadšené, neb dostalo kytku. A čte-li to Brutice, tak kalanchoe ještě žije!!! Není to sice zásluha moje ani Lucinky, ale žije. Myslím, že někde chytá vzdušnou vlhkost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 21:18
- Nahlásit
Fajka
Je to tak?
JÁÁÁ, GENAU! DANKE IM VORAUS, já?
já tě snad zaměstnám bo co
beru
No kluk se hrozně divil, jak Ennie komunikuje. Ona fakt nestojí o kontakt s lidmi, krzevá to týrání. Ale dostala jsem jí , pak se ode mne nehla. Z přetahovadla naprosto uvařená /a taky ze stylu házení, protože já s tím dělám cavyky. Musí mě sledovat, páč se nikdá neví,kam to poletíííí.Tak jsem mu navrhla, jestli nechce, až se vrátím z hor, že se snad nějak náhodně potkáme. Tak chce. Takže budu od března chodit sídlákem a nosit s sebou dvě přetahovadla
kachna_
Lucátko je nadšené, neb dostalo kytku
prima mám pro ní dárek!
Xerxová
. A ten debílek jí ukázal, že může být ráda, že je bezpsí... nakonec jí ožíral kromě nosu a uší i chlupatici na límci.
a kdo chce kam, pomozme mu tam
ale paní chápu, a je mi jí líto, protože si to dovedu představit, jaký jsou to muka.
No na Pecku jezdi figurant a má úžasnou malou holčičku. My jí říkáme Milenka Dvorská, páč vona má stejně krásný oči. A tu ani nenapadnula nějak ve zlým, ale sebrala jí jaksi nevybíravě nějaká doga tuším jídlo z ruky. Takže ač doma mají psy, ona se cizích bála. Tak jsem jí s Ešusem ukázalí, že ne všichni cizí psi jsou nebezpeční". Ukázal jí zajíčka, zamával. Byla unešená. A to tak, že když byl pak nástup před rozhodčí, před zkouškou, přišla milá Milenka Dvorská, stoupla si před nás a do nástupu prohlásila: "Za-aajíčkááá!". Mno tak rozhodčí,nerozhodčí, zkouška, nezkouška.Zklamat jsme jí nemohli. Tak byl prostě Za-aaajíčeeek!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 21:50
- Nahlásit
PetraK
jo, bordery to milujou takovýhle překvápka hitem je takový ten míček jak odskakuje do stran, akorát házet to na zahradě u baráku je dost nebezpečný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 23:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
akorát házet to na zahradě u baráku je dost nebezpečný
Připomněla jsi mi sousedovic dobrmana, co kdysi sebral Dáje gumovej plnej míček o průměru cca 12cm a běžel si s nim hrát do jejich skleníků.
Neměla jsem toho dobrmana ráda (bylo to v době kdy jim ujely povahy do bázlivosti), ale ta vzpomínka mě pokaždý pobaví
napište mi někdo, že to nemám kupovat. prosím. Stavebnice je tak super, jak jí pamatuju z dětství a mně s ní baví si hrát (s holkama, kam se hrabe lego), ale fakt bych teď měla šetřit. Jenže ona je ve slevě navíc, uáááá.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 23:44
- Nahlásit
Mám nejlepšího a nejhodnějšího pesa pod sluncem! Umí nesežrat bígla Denise i když Denis přijde na půl metru ke kleci, ve který Adam hajá :jump: a taky umí běžet kladinu přímo na Denise, vyseknout na konci zastavovanou zónu a běžet na jinou překážku a tvářit se přitom, že tam vůůůůůbec žádnej bígl neni :jump:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2015 23:48
- Nahlásit
birma
Mám nejlepšího a nejhodnějšího pesa pod sluncem!
tak honem vytisknout, zalaminovat, vložit do peněženky. Adam má strašný štěstí, že tě má. Myslím, že jeho šanci, že tě vyhraje se rovnaly šanci vyhrát ve sportce.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 00:00
- Nahlásit
kachna_
Adam má strašný štěstí, že tě má. Myslím, že jeho šanci, že tě vyhraje se rovnaly šanci vyhrát ve sportce.
Hele a nebylo by teda fér, abych za odměnu vyhrála ve sportce já? zrovna přemejšlim, kde vzít na látkovou boudičku, když on si je schopnej po pěti měsících od tábora pamatovat, že bejt v kleci je strašně super a zasprintovat do ní na několik metrů...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 05:47
- Nahlásit
birma
Hele a nebylo by teda fér, abych za odměnu vyhrála ve sportce já?
no bylo, ale jak mě učila moje maminka, nic neni spravedlivý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 06:25
- Nahlásit
Morgen,
tak v prdelajz přituhlo . Večer teda scanec, ale bohudík nic neklouže.
A já v noci co? Jezdila na bruslích . Dokonce ve sportovní hale, o přestávce, páč byl hokej . Měli teda kucí hrozně hrbatej led a tamvě modrej, trochu divnej .
Každopádně jsem toho nabruslila docela hodně, večer si musím stoupnout na váhu, jsem třá možná i zhubla .
Psala mi ségra, že Roxi docela v pohodě, nejdřív se jí teda nechtělo čurat a kadit venku. Včera byla ségra poprvé v práci,
ale byl pro ní soused (dobrej kamarád) , který je po operaci srdeční chlopně a je dlouhodobě doma. Nechali jí tam ráno asi hodinku, poté o holky odešly do školy. Sosed přišel, mimí nikde. Tak zaťukal na misku, kam jí dávají papání. No vyběhla z takového kouta v chodbě, zpod věšáku, kde má ségra obvykle uklizený boty. Asi se tam cítila v bezpečí, v boudičce.
Prý to nějak se sousedem vychytali a doma bez loužiček .
Jen mi ségra psala, že si hodně kouše packu, že jí prohlížela a nic, asi je to spíš stres bych řekla
Doufám teda, že se ty Ády nějak poddaj jdu se poohlédnout po nějakých sportovních fuseklích.
PetraK
hezkej příběh s Eníí tak vidíš, další důkaz, jak ti to s pejsky jde
Milena Dvorská mě taky pobavila
kachna_
stavebnici neznám, já milovala Lego, ale to bylo úplně jiné Lego než dnes. Dnes z toho staví letadla, lodě, já měla jen kostičky, okýnka, stromy....
Co třeba někde na bazaru, nedala by se sehnat?
birma
to jsou skvělé zprávy, četla jsem něco v cuku letu na FB.
Má kluk ušatá štěstí, že tě má.
A stejně jako Petřepíšu, že je to zásluha vás obou, nejen pejskova
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 06:28
- Nahlásit
Fajka
dnes čekám přetahovadla, páč ony mosely od vás ešče cestovat do Ústí nad Labem a to se vyplatí!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 06:42
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
Brusle moc závidím.
Chtěla jsem si je letos koupit, ale když vidím tu zimu-nezimu, tak bych neměla kde bruslit, bo vodní plochy nejsou bezpečně zamrzlý. U nás sice zimní stadion je, ale do toho kvanta lidí jít kroužit okolo mantinelů se mi nechce.
páč ony mosely od vás ešče cestovat do Ústí nad Labem a to se vyplatí
člověče, já mám asi štěstí - když si objednám jeden den kuřivo dopoledne, druhý den dopoledne mi ho pošta doručí - z Český Lípy.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 06:44
- Nahlásit
kachna_
není ta stavebnice Merkur? To bych neváhala. Ta byla super.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 06:46
- Nahlásit
Darenka
Brusle moc závidím.
se divím, že jsem ráno nebyla unavená
ale jo já s poštou taky nemám problém, i před Vánocema, vše tu do druhého dne bylo. Mi prostě patříme pod Děčín tak asik proto to vezoudo Ústí a tam to tříděj.
Já jen konstatovala, nějak na to nespěchám, první narozky až 25.1.-ale to nevydržím, dám jim to zítra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 07:04
- Nahlásit
denyk
stavebnici neznám, já milovala Lego, ale to bylo úplně jiné Lego než dnes. Dnes z toho staví letadla, lodě, já měla jen kostičky, okýnka, stromy....
Lego je furt stejný (dokonce stále kompatibilní), můžeš si koupit i základní sady, ale holky třeba duplo nijak nebere, a to ho mají plnou bednu, takže malý lego vůbec kupovat nebudu.
v bazáru se sehnat nedá, tohle je hodně hodně pěkná výprodejová cena.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 07:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Darenka
není ta stavebnice Merkur?
ne-e, na tu jsou holky ještě malý a navíc jsou na ní prostě holky.
Navíc Merkura mám velký balení doma po mně . Tohle je stavebnice
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 07:14
- Nahlásit
kachna_
jooo tak to už vím, totok když jsem si to zvětšila,
něco podobného jsme měly
Jo děcka ale stejně vám řeknu, že jsme si nejvíc vyhrály s krabicema od bot, které jsme měnily na byty pro panenky,
záclonečky ze zbytků látek, okýnka, z krabiček od léků polepených látkama měly panenky gauč, postel, skříně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 07:17
- Nahlásit
kachna_
neceho takovyho sme jako decka meli doma uz jen zbytky, zato si pamatuju takovou "stavebnici" krome chevy, kterou sme mivali, modry ctveraty nebo obdelnikovy kostky s drazkama a to se spojovalo takovyma pruznyma plastovyma "platkama" a ja si z toho dycky stavela kalacha a hrala si na nsoci, pac ty delsi spoojovaci platky se dali davat jako spoust, to bylo pruzny
jinak je supr, ze mela lucinka z kyticky radost, treba taky vydrzi zazracne dlouho jako ta druha, co si psala
PetraK
tak to je pekny s tou fenuli
birma
adamek je skvelej
denyk
teda ses divoch ja na bruslich nebyla asi uz letos druhou zimu a nechybi mi to, staci mi jedna chondropatie
jinak supr, ze se doma zabydluje, ale ten stres, to je blby
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 07:50
- Nahlásit
kachna_
jj, tuhle stavebnici měl náš kluk taky. Super. Kup jí.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 07:52
- Nahlásit
denyk
že jsem ráno nebyla unavená
Neboj, ještě to přijde Mě vždycky bolely holeně
|