| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:07
- Nahlásit
Jo a kvizova otazka - muze mit pes blechy i kdyz po prohlidnuti par mist na kozichu a briska sem nenasla vubec nic, co by skakalo?
Ferina se ted nejak vic drbe, jako ne enormne moc ale jestli se treba vecer nekde podrbala 1x tak ted se podrbe treba 3-4x.
Tim se vic nedrbe, ale vic se olizuje na panske casti. Kdyz sem ho prohlizela, moc teda brisko ukazat nechtel, to si porad jako spis ukazuje sam kdyz on ma naladu, ale ma tesne vedle pindika takovej tmavej flicek jak kdyby mini podlitinu a trosku cervenejsi kuzi kolem toho - premyslim, jestli s tim pro jistotu k vetovi ale je to fakt malinky. Po nem taky nic neskace.
U feri je mozny, ze jak se da blbe vycesat (a to se mi u loni koupenyho otocnyho hrebenu uz zvohla pulka hrotu), ferina ma na vetsine tela takovy kratsi chlupy a nema je z linani moc uvolneny, navic to nejde vycesat moc (blbej hreben, chtelo by to mozna ten furmik tak je mozny, ze ju svedi tohle. ALE jak proste spolehlive poznam blechy?
dala sem jim vcera oboum exspot, i kdyz sem behem zimy (listopad, prosinec) davala nejakou prirodni citronelovou pipetu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:07
- Nahlásit
kachna_
stavebnici kup, když holky baví
u nás teda merkur propad a kluci chtěj jen lego, děsný, naštěstí ten starší teď ulítává na 3d puzzle, to je alespoň hezký a výsledek je dekorativní na rozdíl od toho lega
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:10
- Nahlásit
cernej caj
no blechy bys asi poznala, i když v tom kožichu když jich je jen pár asi moc ne, ale to by se zase asi nedrbali, ale mě třeba letos kočky chytli prvně nějaký vši nebo všenky asi, taky se drbaly a nic jsem na nich nemohla najít, pomohla až pipeta extra koupená přímo na to
nemá to Tim spíš pigmentovej flek? moji je mají na břiše
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:12
- Nahlásit
cernej caj
jinak já bych je potřebovala taky už vyčesat asi po dvou měsících, s Dorina lezou chlupy jak líná, Kim potřebuje ostříhat a já mám nepoužitelnou haksnu a jednou rukou to fakt nedám, se obávám, že Kim už bude samej cucek, holt když tak na jaře půjde nakrátko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:15
- Nahlásit
četli jste o tom filmu tady na titulce? viděl jste to někdo? jako jestli má cenu se po tom shánět, popis vypadá dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:26
- Nahlásit
Maya
nevim, je to takovy vystouply trosku, ale ne moc.
s tim drbanim zas - ale nedrbali by se vic? a jak to muzu poznat, jestli neco nemaj? pac jako pak resit zavsivenej/zablesenej dum by byla taky radost...
Protoze ono kdyz se zas podrbe nevim, treba jednou za hodinu, tak to proste nevim, zda je primo dukaz ze blechy ma navic kdyz linaj ted...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:38
- Nahlásit
cernej caj
no na kočkách nic vidět nebylo, ani na tý napůl bílý, vši podle mě asi nepoznáš
prostě se mi zdálo, že se drbaj víc než obvykle, ale že by se drbaly v kuse, tak to ne a po těch pipetách na vši se to zase vrátilo do normálu, takže evidentně zabraly, předtím jsem na ně dala jen frontine, co je jen na blechy a klíšťata a to se drbaly furt stejně hodně
podle mě jestli máš fakt pocit, že se drbou víc než jindy, tak bych na ně něco koupila, tím nic nezakazíš minimálně
při línání mě se teda psi nijak víc výrazně nedrbou, a to ani na jaře, kdy línaj fakt hodně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:42
- Nahlásit
Rumštajn,
tak nějak nemám sílu vás dočítat bo drásáte strašně mooooc !!
kachna_
Tohle je stavebnice
bože jak já jí milovala a co sem si s ní vyhrála
denyk
čekám přetahovadla, páč ony mosely od vás ešče cestovat do Ústí nad Labem a to se vyplatí
no jo koukám na to a taky šly přes Prágl se obávám že to asi měly testovací zastávku u Rumíčka s Bubitkou , takže ti příjtou trochek oslintaný, potrhaný a čpinavý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 08:48
- Nahlásit
Maya
a co radis?
jako mam je doma a nerada bych vyhodila vsechno obleceni, batohy, proste vsechno do popelnice i s posteli...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:04
- Nahlásit
cernej caj
prubni ten zázračný lektvar antibleší
Já našla na Roxi taky blešku, ale nijak zvlášť se nedrbala,
ale ségra říkala, že se zeptá veta, jestli jí může v něčem vykoupat, když jí jsou jen 3měsíce.
Objednala jsem si sportovní fusákle, tak si snad Ády sednou.
Návštěva mudry s patičkou mě stejně nemine, doma v klidu jsem téměř zatlačovala slzy. Nebo budu dělat Foresta a budu prostě pořád chodit a bude klid
Fajka
, takže ti příjtou trochek oslintaný, potrhaný a čpinavý
nevadí. dyť jsou jedno plémě a Blondýna nic neřeší, je flegma, ikdyž budou oslintošený
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:09
- Nahlásit
cernej caj
jako mam je doma a nerada
a máš ty blechy nebo maj blechy tebe???
denyk
Nebo budu dělat Foresta
tssss hele nevopič se joooo, Foresta tedle tejden hraju jááá
nevadí. dyť jsou jedno plémě a Blondýna nic neřeší, je flegma, ikdyž budou oslintošený
no dyžtak reklamace prosím k Ešusům...
stejnak mě to hlava nebere proč balíček vod nás ze severu musí do Práglu aby šel zas na sever... ekonomika řve, ekologie pláče a pošta furt zdražuje bo nemaj prachy, se nedivim já dybych jezdila do práce přes Košice tak taky asi nic nevydělám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:11
- Nahlásit
Fajka
no ja nevim, jestli mame blechy - ferina se proste vic drbe, ale nenasla sem zadny blechy ale po precteni par clanku na netu mam panickou hruzu a ted mam pocit, ze me furt neco svedi a neco po me leze - u me psychosomatika funguje jako hodne dobre
denyk
tak snad budou OK, nebo zkus dvoje do sebe fusky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:18
- Nahlásit
Fajka
Foresta tedle tejden hraju jááá
a nemáš se šetřit tak trochen, náhodou
musí do Práglu aby šel zas na sever
jo i to Ústí,dyť je to úpá na druhý straně, kdyby to šlo z JBC rovnou do Varnsdorfu tak to by bylo logický ale takhle?!
dybych jezdila do práce přes Košice tak taky
blbááááá
cernej caj
nebo zkus dvoje do sebe fusky
to už pak nevím eslivá se do nich vejdu, fusky jsou docela hrubý
No nic no tak mi kdyžtak ešče zbývají ty tvoje voranžády, jestli si je neveme Birmovac Adámkovitý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:24
- Nahlásit
Fajka
ted se divam, ze moje veta jasne nevistihovala, co mam doma - psy mam doma a ne pouze venku
denyk
oranzady
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:39
- Nahlásit
cernej caj
a co radis?
dát pipetu co je i proti všenkám, co koukám na ten exspot, tak ten není na všenky
třeba namátkou najito, ale určo najde ještě jiný
http://www.veterinarnipece.cz/certifect-spot-on-42 58.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:40
- Nahlásit
Maya
a vsenku poznam jak?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:46
- Nahlásit
cernej caj
všenku nepoznáš bo je tak mrňavá, že jí nevidíš
to už by asi musela být invaze, aby to bylo vidět
jinak samo http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C5%A1enky
znáte?
http://www.ireceptar.cz/zdravi/tibetska-houba-umi- vyrobit-lahodny-a-zdravy-domaci-kefir/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:48 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Mám skvělý kamarádíčky tak já to vím, že ale je hezký jak mě dycky překvapěj, jsou to takové roztomilé maličkosti, ale tvoří dohromady skvělý celek a já si je za to moc vážím
Mluvila jsem s Jardou, o narozkách, co chci všechno udělat atd., jééé utopencový salát neděléj, to uděláme a přivezeme my
Včera mluvím s Radkem, že bych chtěla upéct bůček, namatlat ho červ. paprikou, česnekem (mají se ženou krámek, tak že si pro bůček příjdu k nim) Deni, to neřeš, bůček je lpeší vařený, já ho týden předem naložím, uvařím, zabalím do alobalu, připravím. Vlaďka, Dení, já upeču makovec, kámoš u kterého se to bude dělat, že můžem chlebíčky namazat v hospodě v kuchni, budeme mít i svojí pípu Večer Marek, s čím potřebuješ helfnout? připraví dříví, aby ti co budou v knajpě chrnět neměli ziminku. Takže na mě zbyla výroba česnekové pomazánky-tu si udělám sama, páč jí umím nejlíp, že , mazat asi 100 chlebíčků budeme ten den s holkama. Takže to mám nakonec téměř bez starostí, že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:51
- Nahlásit
Maya
psala mi kamoska, ze je lepsi byt paranoidni, koupit biokill a uklidit celej dum
tak asi budu radsi paranoidni a koupim i neco kocce.
denyk
tak to je skvely, to se hned pozna, ze chteji aby sis to poradne uzila a pomuzou a takhle se nabidnou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 09:55
- Nahlásit
birma
Mám nejlepšího a nejhodnějšího pesa pod sluncem!
vidím, že se toho hodně změnilo
cernej caj
s blechama neplaš, my je měli a určitě jsem nevyhazovala spacáky, postele ani jiný bytový interiér
mrkni se na stronghold, mám pocit, že ten je i na vši (ale nevím jistě)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:00
- Nahlásit
Maya
tibetskou houbu znám
a tak jsi mi připomněla, že mosím zasejc koupit hlívu
na domácí pěstění
Sehnala jsem na netu v bazaru tuhle knihu http://www.knihystehlik.eu/knihystehlik/eshop/26-1 -Zajmova-literatura/0/5/473-ARKTICKY-VLK-L-David-M ech
doporučuje jí i J.M.Kvasnica těším
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:06
- Nahlásit
cernej caj
já bych ty blechy zas taky moc neřešila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:10
- Nahlásit
denyk
tu sem si koupila ale zatimnebyl cas to projit, to je takova co se necte po ceste do prace...
no ale sem cetla na netu clanky a prispevky, kde tem lidem skacou blechy i po stole, kdyz sedi a ji treba, jako bleeee
Vero
no stavim se dneska do zverace a neco koupim. minimalne vystrikani pokoje a chodby biokillem nebude na skodu a maj od vcera pipetu, tak snad dobry, ale proste... mam z toho strach kdyby ze me v praci skakali blechy po kancelari?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:14
- Nahlásit
cernej caj
tu sem si koupila
jo máš jí?
Hele a která kniha od Kvasnici je taková nej? Kterou bys doporučila?
kde tem lidem skacou blechy i po stole, kdyz sedi a ji treba
tak to je hustý, já si Bukíse taky přivezla s bleškama, ale tak na něm jsem je hned vychytala, nějak mi to neva brát je do prstů a křupat
kdyby ze me v praci skakali blechy po kancelari?
prosím tě zas až takový extrém to určo nebude
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:15
- Nahlásit
cernej caj
no ale sem cetla na netu clanky a prispevky, kde tem lidem skacou blechy i po stole, kdyz sedi a ji treba
to zní jak z hororu
vystříkáním určitě nic nepokazíš, ale nestresuj se z toho, fáze, kdy z tebe budou skákat blechy, je podle mě dost těžko dosažitelná za normálního přístupu a okolností
podle mě pipety normálně zaberou a vůbec nic se nebude dít.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:16
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
zatopim, když mrzne, ne?
Rumíček mě ráno zakousnul. Dali jsme hru na babu kolem zábradlí a když mě dopadnul, zavěsil se na mě jako na fižiranta . A Bubi dneska ráno důležitě chodila bytem s krysou zpravidla ráno provozuje to, že mi ukradne botu a odnese jí, pak ukradne druhou odnese jí a já jsem bezbotka . Špunty došly, takže do práce jsem dorazila včas
Maya
korát házet to na zahradě u baráku je dost nebezpečný
kolik je skóre přesklených oken?
o, bordery to milujou takovýhle překvápka
jojojo, byla vodvařená měla jsem jí na lopatě. Dokonce to fak pokládala přede mne, ne před páníčka, čehož si moc považuju, protože fakt do kontaktu s lidmi jinak nejde, utíká.Jsem zvědavá, až se potkáme příště.
Bylo to celý fajn, rozblbli se všichni tři, i Bubi. Akorát já jsem byla pro páníčka asi trochu nekomunikativní, protože jsem blbla s nima.
kachna_
a běžel si s nim hrát do jejich skleníků.
a jéjdamanéé!
napište mi někdo, že to nemám kupovat.
to musíš koupit, nenapíšu Ti to,líbí!
birma
Umí nesežrat bígla Denise i když Denis přijde na půl metru ke kleci, ve který Adam hajá :jump: a taky umí běžet kladinu přímo na Denise, vyseknout na konci zastavovanou zónu a běžet na jinou překážku a tvářit se přitom, že tam vůůůůůbec žádnej bígl neni
ááá čikovnej hošikus, čikovnej.Tohle převelice potěší.
denyk
ak v prdelajz přituhlo
tak zde taktéž, huráá
večer si musím stoupnout na váhu, jsem třá možná i zhubla .
Psala mi ségra, že Roxi docela v pohodě
to je super, a soused je fajn!! I s tím nápadem s miskou. Ono si to všechno sedne.
zkusila bych jí dát, když si začne hlodat tu packu, nějaký žvejkání. Říct klidný ne a dát jí tuhle alternativu. BUbi si hrozně blemcala nožičky, vždycky jsem k ní přišla, řekla jí Bubi neblemcej, nejsi debil pojď budeme se mudlat, pomudlaly jsme se, dostala jsem jí z toho momentu a pak si šly bu'ď hrát nebo jsem jí dala žvejkání.
hezkej příběh s Eníí tak vidíš, další důkaz, jak ti to s pejsky jde
mě hrozně baví se k těm plašanům probojovat, nebo spíš nechat je, aby se probojovali oni ke mně, to je lepší popis, protože se jim člověk nesmí nabízet.
Milena Dvorská mě taky pobavila
Milenka je boží. Když jsem jí viděla prvně, byla sotva chodící prtě. Její zálibou bylo vykrádat odpadkový koše v jídelně . Je to hrozně milý a krásný dítěto. A Ešusa si pak oblíbila moc, furt jsme museli dělat Za-ááájíčkááá. Na tom nástupu na zkoušku jsem to riskla, ač rozhodčí prej byla přísná, páč co, tak by mě vylila no, tohle bylo mnohem důležitější . Milenka tam stála a potřebovala Za-ááájíčkááá.
cernej caj
tak to je pekny s tou fenuli
jo bylo to prima. Mně se vždycky líbí, když jim svítěj oči nadšením a odpadnou ty obavy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:18
- Nahlásit
cernej caj
a tak biokillem nic nezakazíš a když nic jiného, budeš mít dobrej pocit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ALE jak proste spolehlive poznam blechy?
říkal Herčík bádat kolem kořene ocásku.
edit a nemusíš hledat jen blechy, ale koukej po černej tečkách - jejich trus.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:20
- Nahlásit
Fajka
se obávám že to asi měly testovací zastávku u Rumíčka s Bubitkou , takže ti příjtou trochek oslintaný, potrhaný a čpinavý
co to na nás házíš??
ale Bubi dneska ráno sama aktivně se zapojila. Jen to vzala s mou ručkou asi že je tma a nejni vidět
denyk
ale ségra říkala, že se zeptá veta, jestli jí může v něčem vykoupat, když jí jsou jen 3měsíce.
může. co by nemohla? až se kapek zabydlí, aby to nebyl štréz, tak co by nemohla, jen jí pak musí pořádně vysušit a nechat v teple
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 10:23
- Nahlásit
denyk
hele ty boty jsou blbý?? nebo jsem to blbě zaregistrovala?
Takže to mám nakonec téměř bez starostí, že
háááský a milý!
Vero
jéee vero, jak se máš?
|