Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 17:57
- Nahlásit

Xerxová
perdelice je dámou v nejlepších letech.
Ona je vse mozny, ale dama rozhodne tedy ne. Kdo ji nezna, tipne tak max tri roky, poskakujici kopytko...
kachna_
Och, to je krasna vecere, Skritek jiste nepohrdne. Az se nacpe cerstvyma skeletama od reznika, docpe se flakotou.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 18:18
- Nahlásit

Fifi
Dneska ma narozeniny Skritek libezny Bajitkovy. 7.!!! - gratulujeme To je holka skoro stejně jako Berunek, ten už to taky má ,,za pár" - je 23.1.2008

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 18:41
- Nahlásit

worick
jak je na tom vlastně Berunek s hybností?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 18:56
- Nahlásit

Fifi
vsechno neeeejlepsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 19:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

tak sem nasla nejaky "milimetrovy kaminky" proste bordel ze psu ale nevim, jak urcit, jestli je to cerveny, navlhcila sem panapr a pokusila se to tam nejak rozmajdnout ale moc to neslo a fakt nevim...

a nemam pro jistotu preprat lozni pradlo se savem nebo co s tim?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 19:42
- Nahlásit

Fifi
tak to gratuluju Skřítkovi, koukám, že na narozky do krabice a pryč?

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 19:44
- Nahlásit

Fifi

gratulace krasavici

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 19:46
- Nahlásit

cernej caj
ono špicouni mají dost často v těch chlupech u kůže drobky hlíny nebo písek, tak jestli si to nepleteš ?
já bych to prádlo akorát vyprala na 60, stejně když tak můžou bejt v matraci
ale podle mě to moc hrotíš, dřív se pes vykoupal jednou za rok v protibleším šamponu a nic jiného na blechy nebylo a koupat častějc špice fakt nešlo a v životě jsme neměli doma blechu, to znáš ne, to je blecha psí, ta na člověka nejde

worick
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:02
- Nahlásit

kachna_
Momentálně, ťuk, ťuk dobře. Už ani nevím, co jsem sem psala, že kulhá na přední a má tam už dle rentgenů degenerativní změny? Dávala jsem mu cca měsíc dvakrát denně po lžíci kopřivového sirupu a najednou nekulhal. Momentálně lítá jak cvok, jako by mu byly zpátky dva roky. Už cca dva roky se jen tak šoural a najednou vyšlapuje, hlavu nahoře...a lítá. Je vidět, že ho momentálně nic nebolí. Čekám, že je to dočasné a začne to znovu...už vzhledem k věku.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:02
- Nahlásit

Fifi
Skřítkovi všechno nej přeju a blemcoše a podrbání na prdce posílám
A ty mi pošli už tu adresu, ať ti tu nesušim perdela na věky věků)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:05
- Nahlásit

birma endlužíš mi náhodou částku a číslo účtu ??? Už dlouho ??? Že na tebe pošlu Nighta... on tě přepere

worick
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:08
- Nahlásit

cernej caj
na mokrém papíře by to začalo hned barvit. Nevím, jak tě vlastně napadly blechy, drbe se? Pokud ti nebude vadit pipeta Frontline, na blechy i ty v pelechu(vašem případě posteli ) účinkuje dobře. Kluci od Dášeny či Mandy nějakou blechu chytí každou chvíli, ale ještě se nám nestalo, že by byli nějací blechavci, jsou to kusovky. Většinou v létě a to stejně dostávají pipety na klíšťáky, tak je to hned pryč. Pokud ti nebude vadit pipeta Frontline, na blechy i ty v pelechu(vašem případě posteli ) účinkuje dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:13
- Nahlásit

Maya
no prave, muzou mit na sobe i hlinu a pisek. To nepoznam. Ale ferina se proste vic drbe a toho si vsimnu...

jenze si vem, ze u nas je castecne problem bydleni v holobyte, uklidit se tu moc neda, muz tu chodi furt v botech, vsechno nahaze vsude, kdyz vytres tak ti to rozhodi bahnem z venku, nekam neco mrskne, na to neco mrksne... proste tady se udrzovat poradek uplne neda vzhledem k tomu jak bydlime a diky tomu su asi vic paranoidni...

worick
jj, prave, ze se drbe vic, nez predtim. Ale zas ne nejak enorme jako co 10 minut, ale ja nevim, jak casto se drbe pes co ma blechy.

Ja jim dala vcera pro jistotu exspot, co tu mam na jaro nachystanej, frontline sem dneska koupila aspon kocourovi...

ja to dala na hajzlpapir, jestli to neva a nakapala na to vodu... a nevsimla si niceho

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:38
- Nahlásit

Vero
krasavici
Krasavice je ted ponekud zarostlejsi, toto je starsi fotka, chlupatici sem fotit nechtela.
Maya
že na narozky do krabice a pryč?
expres. Ale ne, ji nedam. Sama se rozhodla zustat, ja puvodne zadnyho dalsiho psa nechtela. Ji odolat neslo.
dřív se pes vykoupal jednou za rok v protibleším šamponu a nic jiného na blechy nebylo a koupat častějc špice fakt nešlo a v životě jsme neměli doma blechu, to znáš ne, to je blecha psí, ta na člověka nejde
Ja mela podobnej pristup, vlastne mam doted. Obcas striknu arpalitem pres leto a tukam na celo, je klid. Ale z uzkyho okoli znam z posledni doby sileny peripetie s blechama odolnyma vuci cemukoliv. Spoty, spreje, nula, prd. Psiska rozdrbany do krve, strupy, pritom cistotny domacnosti. Jedinym resenim byly ty tablety novy na trhu, ktery pes proti blecham sezere. Comfortis, bravecto a jeste nejaky jmeno, je jich vic. A domacnost brutus vse biokillem vystrikat, vyvarit v pracce, co slo.
A u lidi, ktery meli ke psum jeste kocky, ktery couraly sem a tam, tablety spesl i kocce. Silenost naprosta, rezistentni kmeny nejaky blesi.
cernej caj
Jestli se ti drbe, tak ji prohlidni dukladne, hodne hustym hrebinkem ji vem u kuze procisnout. A jak bylo psano, blechy kadi krev. To bys pak poznala. Jestli je jen hunata a tim padem treba ted zaparena, kdyz je mas doma, stejne bych je zkusila nejak prohrabat, srst odlehcit. Aby nebyl nakej problem pak s hotspotama.
A taky by nebylo od veci treba zajit za vetem, tyhle drbaci nahly stavy muzou bejt zpusobeny treba i zacpanyma analnima zlazama. Kremyl na ne netrpi, ale jednou se stalo, ze nahly skrabani, vykusovani - a mela je plny, bylo to fuj, vetka byla nahozena tim echt smradlavym bleee. Jinak se celkove vic drbe (ne nejak extra, ale drbe), kdyz ma pred haranim. To odmala, asi ji hormony nejak nastartujou, pred haranim i hnusne vylina, matna srst...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:46
- Nahlásit

tak sem prohledala za usima, slabiny, koren ocasu. Tim tam mel jednu cernou "tecku" a feri asi 3, jinak nikde nic.

trochu sem je zas procesala.

v pondeli kdyz to klapne bych muze zkusila teda za vetem poslat, su zvedava...

Fifi
prave kamoska je resila asi 3x pred vanocema a mozna i proto ta paranoia

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:47
- Nahlásit

worick
Už ani nevím, co jsem sem psala, že kulhá na přední a má tam už dle rentgenů degenerativní změny?
Tak pokud ma tohle diagnostikovany, davala bych skutecne pravidelne preventivne kvalitni kuru chonder pro psy, doporucuju Aptus Aptoflex. Dva mesice, pak mesic pauza. Ale davat mu to, naka koprivova kura nepomuze, byt se to treba zda. Nebo aspon bylinky z Phytovetu, Mobilis objednat. A Skritek dekuje za prani a preje predem Berunkovi taky vse nej, hlavne to zdravi!!!
cernej caj
Ale ferina se proste vic drbe a toho si vsimnu...
A jeste dovetek k tomu romanu predeslymu, pripadne nechat i krev udelat, ohledne stitny zlazy a takovejch tech vnitrnich veci, ale to je posledni instance. Jen jsem si vzpomnela na Balona od mathey, kterej se najednou zacal drbat.. a hypothyreoza jak vysita, ve 4 ci kolika letech znicehoznic. Proste jeden fakt nevi.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 20:56
- Nahlásit

cernej caj
Mně se Adam víc drbe při línání, když mu tu srst neprotrhávám.

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 21:27
- Nahlásit

Fifi
Moc gratuluju 7 leté krasavici ♥
cernej caj
Prostě ty černý tečky naber do mokrýho papíru a zkus je rozmáznout nebo je chvíli v tom mokru nechat a pak zmačknout.
Buď bude vidět krev a nebo ne.
To drbání může bejt fakt způsobený lecčíms a blechy to bejt nemusí. Naše 1. freťulka měla hormonální problémy. Už je to pár let a nepamatuju se, co jí vet na to dal. Uvidíš do příštího týdne jak se to bude vyvíjet.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 22:26
- Nahlásit

cernej caj
no podle mě špína s blechama nesouvisí, ty si můžeš natáhnout i do sterilní domácnosti, ale jak už jsem psala, já bych prostě zkusila ty pipety co jsou nejen na blechy, ale i na všenky, slyšela jsem to letos z víc stran, že je nějaká invaze asi kvůli tomu suchému létu a podlahy a tak vystříkat tím biokillem a nebo arpalitem pro jistotu kvůlivá bleším vajíčkům
a kdyby to nezabralo, tak jak píše fifina, ono by to mohla být i alergie třeba žejo, ta se taky může objevit kdykoliv
jinak všenky jsou taky takový černý tečky, morče to mívalo, protože jsou i všenky morčecí, který chytne ze sena, dávala jsem na něj taky pipety když už je měl, v tý krátký srsti se to dalo najít v pohodě a taky se samo drbal

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 22:48
- Nahlásit

máte někdo zkušenosti s nanoimpregnací na boty? když je na ní napsáno, že je na useń, stane se něco strašnýho když to nastříkám na syntetiku? prej nějaká novinka a má to vydržet týdny až měsíce, ale nerada bych si odrovnala boty, dali mi to teda zadara k těm jedněm botám, ty jsou kožený, ale na ty to moc nevyužiju

birma
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 22:48
- Nahlásit

Tak ráno v 5:05 nám jede vlak a po dlouhé předlouhé době vyrážíme výletit

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 22:49
- Nahlásit

birma
to se máš, ale nemá zejtra lejt?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 22:50
- Nahlásit

a teď jsem našla o tý impregnaci, že to lidi stříkají i na bundy a nebo na sedačku, že když se to poleje, tak to po tom steče, tak snad boty přežijou taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 23:06
- Nahlásit

birma
At vam preje pocasi a uzijte si to!!!!
Maya
a tak vystříkat tím biokillem a nebo arpalitem pro jistotu kvůlivá bleším vajíčkům
Na tyhle mrchy jen biokill. Arpalitem skoda plytvat na matrace, koberce, podlahy atd.máte někdo zkušenosti s nanoimpregnací na boty?
Ne. Ale uz se musim tlemit, aby ti po tom nezacly dalsi boty vrzat.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 23:08
- Nahlásit

Fifi
Ale uz se musim tlemit, aby ti po tom nezacly dalsi boty vrzat.
to by si moje x let starý křusky nedovolily

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2015 23:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
to by si moje x let starý křusky nedovolily
Treba budou vodrzly.
A ja koukam na impregnaci, kterou pouzivam, koupila sem ji v pracovnich potrebach. Gold care nakej malej spray, funga poctive, jak u letnich botek tapacich, tak u zimnich. Nebrodim se zavejema, ani nechodim louzema, proste na bezny pouziti, si myslim, jak u tebe. Je to jak na kuzi, tak na latku, bavim se botach teda. Asi zadna spica, ale funga. EDIT - a ted koukam, ze tohle je psany prave jako nanotech technologie.
A kozeny botky mi kamoska konarka natrela jakymsi vixlajvantem specialnim, to bylo straslivy Kazdej chlup se na to chyt, totalni odpudivost ale vuci cemukoliv. Doted staci jen houbickou vlhkou otrit, spinicky, neb jsou to botky do prace a jsou tip top.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 06:16
- Nahlásit

maya
tomu se nic stat nemuze, krome te vodrzlosti jak rika fifi

tak uz dlouho zvazuju vyhozeni stary hnusny plachty, tak sem ho vyhodila, posplichala arpalitem podlahy, zed kde se po ni vali a postel (teda jen na dece a calouneni z boku) s koupelnou a chodbou a odpo umeju savem, takze nestiham jit dnes tancovat. pelech a rucnik posplichanej vecer a ted rano vrazenej do pracky na 90. biokilll dosel a primo na matraci uz nezbylo. taky nevim, zda staci vypra5 povleceni nebo I periny. pro jistotu.

frontline by mel byt I na vsenky, co ma kock, muzu dat psum 2 dny po exspotu tu psenko vec?

a to sem se tesila ze po vanocich mi uz z vyplaty neco zbyde

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 06:29
- Nahlásit

Mórgen ve spolek,
pátečék, jupí a něco pro Fajkíšovou ano přiznávám, že jsem do narozenin nevydrželi, ono to vlastn ěnebylo ani v úmyslu...dnes přijede Bloncka, bude radost podruhé
Takže Bukáček mocinky děkuje nedám ti ho !!

Darenka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 06:37
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Už jsem chválila na Fb, jak to s přetahovadlem Bukískovi sluší

Tak vzhůru do posledního dne prac.týdne, ať to odsejpá.

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 06:53
- Nahlásit

Fifi
dodatečně přeju Skřítkovi vše nejlepší k narozenináma doufám, že se někdy poznáme osobně . Tsss. 7 let, žádný věk, já mám taky 6ti letý štěně

worick
Je vidět, že ho momentálně nic nebolí
to je dobře, držím palec aby to takhle zůstalo co nejdéle

birma
užijte si s Adámkem výlet a těšíme se na fotečky

Maya
nebo na sedačku, že když se to poleje, tak to po tom steče
moje umělá kůže sedačková to dělá i bez impregnace

Fifi
totalni odpudivost ale vuci cemukoliv
nešlo by tímhle odpudit nějaký lidi?

cernej caj
savem nic neper, si to akorát zničíš.

A hele uvědom si, že ty máš pořád jen podezření, že žádný blechy jsi ještě nenašla!

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání