| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 13:42
- Nahlásit
tady se stále řeší botky samochodky Já používám jako slušné botky Rieker a na ven Merrelly nebo Nike. Adidasky nemůžu - tam se strefuju přesně do mezičísla - jsou mi buď malé, nebo velké...
Pravda - velikost 37 je často i v dětských barvách
Nikdy jsem neměla žádný větší problém - asi mám "standardní" nohu. Vyzkouším (bez toho bych to neriskla) - a donosím bez potíží.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 13:54
- Nahlásit
Xerxová
Nikdy jsem neměla žádný větší problém -
ščastný to čelavék ale tak zas bychom si tu neměly vo čem psát,že
je často i v dětských barvách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:05
- Nahlásit
denyk
týhle diskuzi č2 n
v jaký diskůůůzi č2 co máš na mysli? sem blbé
Darenka
Píšeš že "to" neumíš podat, ale tahle je to fajn. Všechno je to logický, jen když ty okamžiky v reálu přijdou u začátečníka, hned ho to důležité nenapadne
jenže to nic nevysvětluju, to si jen tak povídáme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:07
- Nahlásit
Darenka
Napadlo mě - jak budete řešit Bubitčinu říji v. dospělejší Štajn?
no oddělováním doma, vybudováním Alcatrazu a případně tím, že bude Bubi chodit k mámě do školky, kdyby máma nemohla, slíbila mi kdysi sousedka Danuška výpomoc. Když byl Ešus fungovalo to. Tak uvidíme, jak to bude fungat tady s tím pablbem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:08
- Nahlásit
PetraK
co máš na mysli? sem blbé
no tak ta první byla už přeplněná ne, tohle je diskuze pro Ešusovou II a tady žádný odkaz na Ády
jenže to nic nevysvětluju, to si jen tak povídáme
voeee pomoooooc, ta je hrozná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:08
- Nahlásit
worick
že když ho namočíš, tak zčervená
JOOOOOOOOOO to je vono!! já furt přemejšlim v tichosti, jak to bylo!! dík.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:10
- Nahlásit
denyk
no tak ta první byla už přeplněná ne, tohle je diskuze pro Ešusovou II a tady žádný odkaz na Ády
a jo, no tak to muselo bejt na jedničce, pravda. tam jsme taky několikrát řešili obutí.
voeee pomoooooc, ta je hrozná
no nene. to není vysvětlování, já jen povídám co jsme zažili.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:17
- Nahlásit
Tvl tak straší ve věži mně nebo kemu?
Jsem tu jen s tím protivným Ivanem, povídá si tu pro sebe nahlas a po ránu zas nasratej ksicht
Mě by dostala do kolen, kdyby se jednou usmála
Nemít žádné kamarády, tomu já říkám neštěstí....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:29
- Nahlásit
cernej caj
mas zaplou automatickou synchronizaci
tu mám vypnutou, ale jde přímo v kalendáři dát synchronizaci a nebo v nastavení jen synchronizaci kalendáře, když to dám, ta to píše synchronizace probíhá a pak žse poslední synchronizace byla teď, ale když si otevřu kalendář v googlu na pc, tak tam prostě furt nic neni
čas mám dobře, ten je automatickej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:30
- Nahlásit
Xerxová
já taky kupuju rieker, bohužel každý druhý jsou na reklamaci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:33
- Nahlásit
s tímto nemáte někdo zkušenosti?
http://www.tchibo.cz/cistic-tvrdych-podlah-aquatri o-3-v-1-p400059220.html
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:42
- Nahlásit
Maya to je divný - já hodně chodím pěšky, Liberec není rovinka - a mívám Riekrovky rozhodně víc než dvě plné sezóny. A to nemám mocmoc bot, takže je nosím hodně. A nikdy jsem je nereklamovala.
Jen jednou se mi bílé botky obarvily od nových (značkových) riflí - pršelo a modrá barva se vsákla do bílé kůže. Na reklamaci to nebylo, ale odnosila jsem je na "horší nošení"... neb to bylo hodně vidět. Byly báječně pohodlné, tenkrát mě to hodně štvalo
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:45 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
PetraK
Půjde to i s Rumíkm až Bubice oříjí. Máte to ošéfovaný dobře
A maminka by taky pookřála. Věřím tomu. Jsou kámošky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:49
- Nahlásit
worick
fakt je trus krev, jo, husty
Xerxová
merell a nike pred 5ti lety sili na kafe nohu, ted uz nesijou. Rieker nesil snad nikdy takze nasiraci 4lety kafe narek kterak svoji nozicku nenarve do zadnejch bot si asi minula kafe si za 4roky koupilo jedny boty v pracovni obuvy pansky jen mirne vetsi a pak pansky bezecky asi o 5cisel vetsi aby melo v cem chodit do prace a taky jedny gorace, ktery muselo rozrezat po stranach
az budu hledat v ty feriny srsti tu jednu cernou tecku co sem tam videla tak me slehne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:50
- Nahlásit
Xerxová
Maya
nevím, jestli je to o chůzi člověka, tvarem nohy nebo-.....
páč třeba na ty Salomony zase taky tolik reklamací není a při denním nošení/běhání vydrží cca rok a jak říkám, mně vydržely 3měsíce necelé a pak jsem si vybrala jiný typ a to samé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:55
- Nahlásit
denyk
to muze byt i vadnym modelem nebo treba uz obecne vetsim aususem rok od roku... taky vahou a terenem a taky i trochu tema nohama, kdyz nekdo smatle, oddela podrazky driv ale nemelo by to byt na to, ze po 3meisich konec...
ty moje botky by meli byt na bezeckych 1500 km, turisticky i neco vic asi rikal vcera chlapik
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 14:59
- Nahlásit
kdyz nekdo smatle, oddela podrazky driv ale ne
[muheheee tak mě popraskaly v ohybu za malíčkem zhora no nevím jak to mám vysvětit kapišto ne
1500km to není moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:01
- Nahlásit
denyk
ale me to prijde treba dost, protoze ja to za rok asi nenachodim na vyletech (co rika zapiskovy denicek, tak loni sem nachodila necelych 800).
takze teoreticky 2 plny vyletni sezony. A to jeste na vylety do 20ti km, v zime nebo v lete na kratky budu nosit boty spis vhodny na vzdalenost a teren, tzn. v zime vyssi kozeny nepromokavy, v parnym lete na 15km klido jen sandale... do prace a na venceni mam dycky takovy horsi boty na dochozeni, takze kdyz by to vyslo, klidne mam 3 turisticky sezony tema botama pokryty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:03
- Nahlásit
Xerxová
no jako ne že by nevydržely, spíš jsou na odpis hned, prostě aušus při výrobě, jedny sandály měly tak tenkou kůži na špičce, že hned první den to popraskalo, s tím mě vyhodili, sem si to musela nechat spravit u ševce, druhým chybělo logo na podrážce, místo něj jen díra, tak toho jsem si všimla hned doma, takže mi je vyměnili, teď ty třetí vrže jedna bota, já s nima fakt zas až tak extra super zkušenost nemám, asi jen dvoje byly v pořádku, ale chodí se v nich tak dobře, že většinou neodolám, zase si je koupím a pak zase nadávám
cernej caj
už sem na to přišla s tou synchronizací, na webu je to popsaný, nejsem jediný idiot, kterýho neneapadne, že ten předinstalovaný kalendář se synchronizovat nedá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:05
- Nahlásit
Maya
aha, tak supr, zes to vyresila.
ja, co si zkousela rieker boty, tak ve spicce uzoucky zato kotniky bych potrebovala mit natekly a asi 3x tlustci, aby mi v tom noha pri doslapu neprocestovala o 10cm a je to fakt neprijemny, je to jak chodit v nazouvakach akorat vam tam vsude vadi ta kuze udelana na kotnickovy boty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:07
- Nahlásit
Darenka
A maminka by taky pookřála. Věřím tomu. Jsou kámošky.
.
to jsou, potíž je jedna. Včera jsem je pozorovala. Bubi na mámu tlačí - krzevá přesun do kuchyně a výrobu/vydání něčeho co se dá sešrotovat. Máma sedí na gauči a Bubi přijde s výrazem jdu si pro podrbání se vetře a pak začne na mámu tlačit, tlačí, až jí zatlačí do gauče páč to je její způsob, jak jí zvednout a dostat do kuchyně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:08
- Nahlásit
PetraK
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:10
- Nahlásit
cernej caj
ty boty jak který asi, co já mám polobotky třeba, tak ty jsou úzký celý od špičky k patě, ale ty kotníčkový jsou přes ty kotníky širší, ale mě to zas tak nevadí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:11
- Nahlásit
PetraK
tak když jí přímo neshazuje z gauče, tak to ještě jde
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:24
- Nahlásit
PetraK
zvednout a dostat do kuchyně
Bubitk šiovná a maminka určitě měkkosrdcatá To je smrtelná kombinace
No až by se vrátila domů, nasadili byste dietu a byli byste za ty zlý, co nedaj a nedaaj Bubitce pořádně nažrat
Z chvíli fičím domů.
Hezké odpoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 15:54
- Nahlásit
Mayacernej cajDarenka
no potíž je, že máma je jak věchýtek, opřeš se o ní a ona má modřinu, má kůži jak papír. a ta koza je fakt matka všech buldozerů. Neumí něžný pohyb, přijde k tobě , že se jde mazlit a porazí tě do zdi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 16:14
- Nahlásit
Dneska další socializační třičtvrtěhoďka. Dneska jsem zvolila trasu vilkovou čtvrtí úzkých uliček se spoustou psů za plotem... A ono je nevlídno, fouká ledový vichr a všichni uřvanci byli někde zalezlí. A tak jsme se jen hezky prošli. Pokrok s psisky protijdoucími je znatelný. Už mi Night nelítá nad hlavou... už docela zvládáme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 17:23
- Nahlásit
Bry vecir.
Dneska ma narozeniny Skritek libezny Bajitkovy. 7.!!! Kdyz tu prdlonku vidim, kez by zustala stejna i v ty dalsi sedmicce.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 17:45
- Nahlásit
Fifi
Tak to gratulujeme velmi mnoho na sedmkráte!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2015 17:53
- Nahlásit
Fifi přejeme krásný holce krásný narozky. Doga je na sedmi stará důchodka, perdelice je dámou v nejlepších letech. Tak ať si je užívá
|