Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 09:42
- Nahlásit

cernej caj
zlomenina by nemusela natect, kamosky mamku lecili 4 mesice na dnu a pak zjistili, ze ten palec ma zlomenej kdyz se to nelepsilo po diete
to je teda jak nějakej horor, já nikdy neměla nic zlomenýho, takže praktický zkušenosti nemám
kachna_
no chrupavka ale bolí jak čert. Jsem se ještě na střední nějak blbě řízla do kloubu a bolelo to a nešlo to narovnat pořádně snad rok. Tak to jsem Mayu asi nepotěšila
to teda jo, tady se člověk ani ničeho jiného nedočká
jako čert to bolelo akorát ten první den, pak se to dost zlepšilo do druhýho dne a od tý doby je to furt stejný bych řekla, tak snad chrupka ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 09:54
- Nahlásit

Maya
me to taky nejvic bolelo po padu a ted toboli mnohem min ale furt stejne

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 10:30
- Nahlásit

cernej caj
chceš tím jako říct, že jako ty doživotně pajdáš, tak já budu doživotně chromajzla z haksnou? no to jsou vyhlídky
a to ani nemůžu brát chondra, protože je mi po nich blbě od žaludku

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 10:47
- Nahlásit

Maya
to ani nemůžu brát chondra, protože je mi po nich blbě od žaludku
si kup vepřovou nohu a hlodej si ji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 10:53
- Nahlásit

jj mebo si nech ichat injekce

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 10:54
- Nahlásit

Fajka
si kup vepřovou nohu a hlodej si ji
blbáááááááááááááá
a nejlépe syrovou s kopýtkama

worick
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 10:56
- Nahlásit

Fajka
si kup vepřovou nohu a hlodej si ji - že je to Maya, může si ji i uvařit funguje i vařená

Fifi
aptoflex bral asi tři(čtyři...už ani nevím) měsíce, ale zabral jen tak částečně, pořád tak trochu kulhal. Pak jsem si vzpoměla, jak si známá a pak mamka, vyléčila kopřivama tenisový loket a jelikož jsem měla uvařený sirup(a tedy vyšší koncentraci...čaj by mi stejně nepil) tak mne napadlo to zkusit po stříkačkách do huby. A pomohlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 10:58
- Nahlásit

worick
to ani nemůžu brát chondra, protože je mi po nich blbě od žaludku
zas ale u syrový si posílí žvýkací svaly a bé mít pevnej skus

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fajka
asi pudeš na poličku

hm, tak proto asi když vypnu počítač a jdu spát, tak nemůžu usnout
http://www.novinky.cz/domaci/358830-svetlo-z-led-z arovek-muze-zpusobit-poruchy-spanku-imunity-i-rako vinu.html

edit: i když pravda můj starej monitor třeba nemusí bejt ledkovej ještě? kééž by
ledkovou mám tutově telku, ale tu pustím jednou za rok, tak dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:06
- Nahlásit

Maya
vklidu, natrenuj zkus a zakousni fajfku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:08
- Nahlásit

jo amdry si prelep, ja taky zvazuju ze tu modrou ledku co mi sviti, prelepim pac je desna

worick
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:17
- Nahlásit

Maya
modré světlo - tak to já chcípnu natuty, ale že bych měla problém se spánkem...já mám spíše problém, jak nespát pořád
Usínám zásadně u telky a xkrát zapomenu(či spíše nestihnu) ani zhasnout světlo. Pokud nestihnu ani nastavit telku na vypínání, tak mi řve do rána a nad hlavou mi svítí bodovka, což většinou zaregistruju někdy kolem 5té hodiny ranní Když mi v pokoji televize nešla, byla jsem teprve rozhozená... protože bez ní prostě usínat neumím, je to už takový můj rituál

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:17
- Nahlásit

cernej caj
co je amdry?
já mám hnusný modrý světýlko u repráků k mp3, furt to něčím překrejvám a už mě taky napadlo to přelepit
v práci modře svítí akorát ten znak na vypínači monitoru, ale jestli ten monitor má i ledkovou obrazovku teda netuším
telka má ledkovej celej monitor, ten přelepit by jaksi bylo...
a jednu ledkovou žárovku mám na chodbě, sice má žlutý světlo, ale z toho článku jsem pochopila, že i ty jinak barevný mají to modrý spektrum

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Rumíčeeek blbečééék
házel si uzlíčeeek
po ulicí lítal
fšécky lidi vítal!
Byli to fšak lidi psí
a ty se prej vítat smí!

a Bubiceéé zbojniceééé
kousla Brtnika velicééé,
bojovali včéra spolu
honili se kolem stolu
Bubí byla Blažena
srazila Brtnika na kolena!
řádila jak černá ruka
Brtnik si dnes rány fůká!

Bubi fakt včera byla rozjetá jak lokomotovia, to už jsem jí dlouho neviděla takhle řádit. Ona miluje, když se s ní Brtnik péře, jenže on se s ní tetkon dlouho už nepral. Lítala bytem děsně uřehtaná a furt na něj útočila. Hotová jednotka rychlýho nasazení. Já jsem bojovala se Smraďochem, aby se jim do toho nemontoval a ona si to mohla užít. No a dneska ráno jsem měla těžkou posilovačku, protože jsme se furt museli přetahovat a když slavně zvítězil. lítal tam jak šílenej kozel a skákal jak pošuk

už ste vobutý? vodblešený? Zahojený? Výletíte? Já tu makám ako to pako a že se dneska dějou věci!

Fifi

MILÉ BAJÍTKO, ŠÉCKO NEJ KU NAROZKÁM, PSICE LÍBEZNÁ A ZDE NETRADIČNÍ DORT - konečně si můžeš roztrhat svýho józefpšika, když nemůžeš na tu vetřelkyni, co vám to tam občas okupuje. Jen bych si trochu víc dala pozor na tělo toho józefce, protože tam by mohlo dojít velmi rychle ke krádeži ze strany Křemýýýýlka

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:44
- Nahlásit

PetraK
a to zní moc pěkně takový bitky
co sousedi pod váma, ještě vám netlučou koštětem na strop?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:50
- Nahlásit

Maya
ja vypinam monitor cudlikem takze nesviti a to znamenalo "a modrou" z telefonu

ale tam de o svitici ledky a to vypnuta telka asi tezko ti bude vadit ve spanku

PetraK

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 11:57
- Nahlásit

cernej caj
ale tam de o svitici ledky a to vypnuta telka asi tezko ti bude vadit ve spanku
no to je jasný, ale když koukáš na ledkovou telku nebo monitor a pak jdeš spát, tak tam píšou, že trvá minimálně hodinu, než se ten melatonin srovná a proto nemůžeš usnout, že jako to není jen tím když si svítíš při spaní
navíc kdo ví, už veřejný světla občas vyměňujou za ledkový, až to bude všude, nebude spát nikdo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 12:00
- Nahlásit

Maya
no ja nevim, ja vypnu pc, lehnu a spim

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 12:06
- Nahlásit

Maya3
a to zní moc pěkně takový bitky

jo, já to miluju se na to dívat. Brtnik je v bitkách vynikající. Já se s nima taky peru ale on to umí myslím líp. Se mnou jsou víc opatrní, s ním se víc odváží jít natvrdo a on je taky nešetří . Je to víc opravdový. Jen mě mrzí, že s Bubi tolik nebitkaří - nevím, jestli se bojí, aby jí neublížil.... musím ho do toho víc pošťouchnout. Páč ona byla rozjásaná jak prvomájovej průvod.

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 12:15
- Nahlásit

PetraK
krásná básnička

a hezký přání pro Perdelku

a když to tak čtu o těch bitkách, myslíte, že je pravda, že psi mají raději ženy a fenky muže? U nás to tak teda nefungá,
páč Bukáč mi dycky hledá potencionálnního partnera, když jsme někde mezi lidma

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 12:25
- Nahlásit

V diskuzi o PIGMENTACI psích ňufáků jste mi tak trochen připomněli no asi je to trochu mimo mísu-soutěže Miss, příjde mi to taky jako podvod,
mít plastické operace a pak jít soutěžit...

Darenka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 12:31
- Nahlásit

PetraK
pěěěkné povídáníčko, krásný jozefčík pro oslavenkyni

Jj, Brtníkovi musíš domluvit, ale on to včera s Bubitkou (tu její radost) prožil a bude chtít dopřát Bubitce radost častějc

Vůbec nestíhám, proto preventivně:
Přeju všem krásnej víkend a výletnicím příznivé počasí a pořádně si to užijte!!!! A botky ať nikoho netlačí

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 12:31
- Nahlásit

Darenka
jsem ti včéra psala sms

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 13:04
- Nahlásit

denyk
a když to tak čtu o těch bitkách, myslíte, že je pravda, že psi mají raději ženy a fenky muže? U nás to tak teda nefungá,

Bubi by určitě preferovala, kdyby jí Brtnik adoptoval, měla jsem to tak i naplánovaný, když jsem viděla její reakce na mužský a ženský personál v útulku. Jenže to by musel být Brtník psí tělem i duší, jako já. A to on v sobě tolik nemá. Má je rád, stará se o ně, venčí je, naučil se jak s nimi fungovat, ale je to přeci jen trochu jiný. Ona by ho zbožňovala tak jako mě, kdyby jí dal víc prostoru. Zbožňovala by ho teda spíš víc než mě. Trochu mě to mrzí - kvůli ní, že jí toho prostoru tolik nedá, protože ona by byla ešče ščastnější.

A Ešus i Štajn víc tíhnou ke mně, ale to není směroplatný, protože jak říkám, Brtnik s nimi nefunguje tak úplně na tý stejný vlně jako já. Ale třeba Murphy, ten mě prodal ve vteřině, hned jak Davida poznal, jsem si teď uvědomila.
Hodně dělá to, jaký si člověk vybuduje vztah s tím psem. Já se s nima hodně zabávám, když jdeme spolu venku, je zábava ať už hra, nebo cvičení, nebo něco. Brtník s nima jde na procházku. Max. hází tenisák, či klacek. Ale my spolu furt něco kutíme. A tak je vidět, třeba o víkendech, kdy jdeme i s Ajšadlem a jejím páníčkem a chlapi jdou napřed, tak jak Štajn, tak Bubi se drží nejvíc u mě. Bubi úplně, Štajn občas vyrazí za chlapama, doběhne je, přepadne a pádí zase zpátky (supr, o to víc se ulítá ).

Darenka

taky háskej víkend. Doufám, že nám na procházku klapne počásko.

a bude chtít dopřát

nebude on takhle nepřemýšlí, musím ho nakopnout

denyk
mít plastické operace a pak jít soutěžit.

fákt?? si děláš srandu? já to teda nesleduju, tak ale to je naprosto dementní, to není o kráse, ale o šikovnejch rukou chirurga, ble.Podvod.

Darenka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 13:05
- Nahlásit

denyk
no však jsem ti volala cca v 15.40hod a tys mi to ucvakla

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 13:06
- Nahlásit

denyk
mít plastické operace a pak jít soutěžit...
no to jo, ale tmavnutí pigmentu stravou je spíš srovnatelný s barvením šedivých vlasů a požírání betakarotenu k lepšímu opálení a tak

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 13:12
- Nahlásit

apríl to asi nebude, no a pak už budu asi definitivně offline
http://ekonomika.idnes.cz/za-wi-fi-se-bude-platit- planuje-stat-statisicum-lidi-by-to-zdrazilo-intern et-17q-/ekonomika.aspx?c=A150116_120800_ekonomika_ nio

Darenka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 13:14
- Nahlásit

PetraK
Bubi by určitě preferovala, kdyby jí Brtnik adoptoval, měla jsem to tak i naplánovaný, když jsem viděla její reakce na mužský a ženský personál v útulku. Jenže to by musel být Brtník psí tělem i duší, jako já. A to on v sobě tolik nemá. Má je rád, stará se o ně, venčí je, naučil se jak s nimi fungovat, ale je to přeci jen trochu jiný. Ona by ho zbožňovala tak jako mě, kdyby jí dal víc prostoru. Zbožňovala by ho teda spíš víc než mě. Trochu mě to mrzí - kvůli ní, že jí toho prostoru tolik nedá, protože ona by byla ešče ščastnější.
Takhle to má manžel s Eliškou a myslím, že to tak bude i s pejskem.
on takhle nepřemýšlí, musím ho nakopnout
Možná bych našla doma i kopačky - když bude třeba, pošlu je (manžel už je asi nebude potřebovat, bo by přes míšánka neviděl na míč )

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 13:14
- Nahlásit

Maya

je spíš srovnatelný s barvením šedivých vlasů a požírání betakarotenu k lepšímu opálení a tak

barvení vlasů je podvod úplně stejnej. Maskuju tím něco co je jinak.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 13:19
- Nahlásit

PetraK
barvení vlasů je podvod úplně stejnej. Maskuju tím něco co je jinak.
vzato do dosledku, maskuješ i oblečením a kosmetikou například, holt časy nemaskování zmizely hned jak jsme se oddělily od opic

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání